NiLe
|
Dan, zasneženi dan ... eto, pa nas je spet malo zamedlo ... upam, da je bila to zadnja pošiljka ... če pogledam 7dnevno napoved je pa tako ali tako napovedan dež, dež, dež , tako da bo tale sneg šel kmalu pa-pa. Pri nas se je danes zgodil čudež ... pa ne vem, ali bi povedala na glas oz. napisala ali bi raje zadržala zase . Pa bom kar povedala: Tia je spala od 21.30 (je šla malo kasneje spat, ker je bila pop. kitica pozna) in je spala do 6.15, se podojila in se zbudila ob 7.30. To mi delaj Če bo šlo tako naprej,se ne bom prav nič pritoževala . Čeprav je bila današnja noč idealna, da se spočijem, pa me zdravje spet oz. še vedno zeza ... ma, tole sr se mi vleče že tri tedne!!! Spet imam vse zabasano, grlo me itak skoz po malem boli, za nameček pa kašljam k zmešana ... kje si pomlad in topli sonček????? Tako, da mi2 tudi odpovedujeva ju3šnjo udeležbo ... kajk pa če prestavimo na drug teden, če bo bolj prijazno vreme? NO, zaradi naju se komot zmenite ju3, sem pa videla, da vas je kar nekaj odpovedalo, zato samo naglas razmišljam. Pa sem dobila porcijo, ko se preveč hvalim ... ob pol enajstih sem uspavala Tio, ki je zaspala v eni minuti ... jah, se je pa tudi že zbudila ... in to po 7 minutah spanja ... brez veze! Lep dan vam želim!