metuljcek321
|
nanka, kako je Zoja? In ojoj, se 2 tedna bo morala bit doma! Uboscek mali! Evo, zanjo: Majuska, kako si urihtala na pregledu? Upam, da je vse OK! A si se dobila s kaksno cvekico v temle snegu? Todi, srecno na izpitu! I'll keep my fingers crossed for you! In ostale studentke - kako ste - karamela & rovarka? lex, za tamaucka in dedija - dober biznis sta sklenila! Pa skoda, k ni speljal ----- next time, next time! In za medaljo in diplomo - the best! glugluglu, 50 ml caja je se dost --- nasa je sla iz predvcerajsnjih 10 ml vceraj na 20 ml caja - jupi! Danes ciljamo na 30 ml auroraa, 3 deci caja? Vau, Matic bi lahko delal reklamo zanje! neboglasnica, si uzivala v Klubu vrazjih babnic? Aleksandru za prvo kasico. Zdaj pa le pogumno dalje! hd, glugluglu, meni tudi ni bla cist jasna obleka Emine voditeljice Maje Martine (btw: kaksna kombinacija imen ). Obleka: kr neki ... OK, stekam, da je punca hotela pokazati noge in oprsje ... ampak saj smo itak ze vse videli v Pokrajini st. 2! Omar je tudi men prav kulski - glih zadnjic sem ga videla v Leclercu z mamo ... je pa tako majhen! Aja, pa na morju je bil v Spini ze ene parkrat - ampak ga nisem ujela v kopalkah, samo v kavbojkah in T-shirtu je setal naokoli ... bom porocala letos, ce bo kaj novega na tem podrocju! Nuska Drascek ima takooooooo svetoven glas, ampak vceraj me ni prepricala. In obleka je bila povsem neprimerna. Ker je bolj okrogle sorte, ji pase bolero, da skrije mocne roke, ramena, ... na Emi mi je delovala ceneno ... Almera, Cuki se bojo tolk rolal po radiu, bos videla ... mal naprej, pa mal nazaj Oni so taki zafrkantje, stoserji, ... sem bla ene parkrat na njihovem koncertu - ma, igrajo vse mogoce, sem tolk not padla, da je blo joj prejoj! Pa tale Jernej je men precej fleten, ce povem cist po pravici Glede Karmen Stavec - zakaj pa ni imela zab in enih seksi spicakov? Bi blo fuuul boljs! Almera, bo zobek? hd, baje obstaja nekaj mocnejsega kot Calgel za zobke .... bom SMS-ala frendici, pa ti napisem, kaj. Mi je glih zadnjic razlagala, da njenemu sincku Calgel sploh ni nic prijel & mu je dala something ... ti sporocim ...