afnica mala
|
Hojla, no pa sem našla čas za računalnik. Ampak za nazaj sem čisto malo prebrala, ostalo pa upam, da mi še rata. Mi imamo še kar težave s hranjenjem , tako, da smo bili v sredo sprejeti na gastro. Ker je mala vesela, in zadovoljno čeblja, nama skoraj ne verjamejo, da tako malo poje- no, zdaj verjamejo. Padla je pod minimum- 100ml /kg. Je npr. včeraj samo 550ml. Danes pa upam vsaj 50 ml več. Dobila je ena močna zdravila za zdravljenje kislega refluksa- samo si ji dali brez merjenja ph- metrije- če bo ok- bo super, če pa je tako močna zdravila brez haska- , No, v torek greva nazaj. Upam, da se ji bo kmalu kaj zboljšalo. Ko so ji jemali kri, so našli žilo, kri pa ni in ni pritekla- in to 5x- rokice 3x, nogici 2x- je glavna sestra rekla, da je tako dehidrirana Po novem ima na pediatriji spremljevalec urejeno prehrano- zelo pozdravljam to, prejšnjič po cele dneve nisem jedla ali kak sendvič, ker ne upaš stran, zdaj pa do kuhinje, pa 5 minut, da zmečeš vase in si samo 10 min odsoten Dream- hvala, hvala ti. Dobila sem v torek, potem pa smo šli k pediatru in zvedeli da se je zredila za 30g- naslednji dan pa na pediatrijo- ni bilo volje za priklop na internet- sem pa večkrat pomislila na tvojo dobro voljo Danes smo bili kar doma, jaz sem full pospravljala, likala, pekla pecivo, pa je crkljal Neli. Včeraj pa sva šla za 2 urci mal okrog- morava kupiti novo sedežno, da se del nje malo raztegne- bo naslednjih par let kar iztegnjen, pa se bomo čez dan crkljali Smo imeli 1 teden jogi na tleh (smo čakali novega za spalnico, pa še spalnica se je zračla, ker je smrdela po novem), pa je bilo fullll fajn. No, zdaj moram nekako staro sedežno prodat steriliziranje- po vsaki uporabi, razen čajčkovo flaško ne. plenice- pampars 3 (smo pa do prejšnjega tedna pampers 3 , ki pa so od 4-7kg) Zdaj vas pa grem še mal nazaj brat
|