|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
1.2.2009 19:01:55   
mbd0411
maja_sunny,jaz sem probala Dm plenice in so ok,trenutno pa za ponoči uporabljam Sparky.So super.
Joj,mene pa tako zdeluje tale user posted image user posted image user posted image ,vse me boli,trebuh,križ,jajčniki,pa vse kar zraven spada tam spodaj.Palije kot user posted image .Če bo tako,bo pa joj.Groza.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu maja_sunny)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
1.2.2009 19:31:58   
afnica mala
Hojla,

no pa sem našla čas za računalnik. Ampak za nazaj sem čisto malo prebrala, ostalo pa upam, da mi še rata.

Mi imamo še kar težave s hranjenjemuser posted image , tako, da smo bili v sredo sprejeti na gastro. Ker je mala vesela, in zadovoljno čeblja, nama skoraj ne verjamejo, da tako malo poje- no, zdaj verjamejo. Padla je pod minimum- 100ml /kg. Je npr. včeraj samo 550ml. Danes pa upam vsaj 50 ml več. Dobila je ena močna zdravila za zdravljenje kislega refluksa- samo si ji dali brez merjenja ph- metrije- če bo ok- bo super, če pa je tako močna zdravila brez haska-user posted image , No, v torek greva nazaj. Upam, da se ji bo kmalu kaj zboljšalo. Ko so ji jemali kri, so našli žilo, kri pa ni in ni pritekla- in to 5x- rokice 3x, nogici 2x- je glavna sestra rekla, da je tako dehidrirana
Po novem ima na pediatriji spremljevalec urejeno prehrano-user posted image zelo pozdravljam to, prejšnjič po cele dneve nisem jedla ali kak sendvič, ker ne upaš stran, zdaj pa do kuhinje, pa 5 minut, da zmečeš vase in si samo 10 min odsoten

Dream- hvala, hvala ti. Dobila sem v torek, potem pa smo šli k pediatru in zvedeli da se je zredila za 30g- naslednji dan pa na pediatrijo- ni bilo volje za priklop na internet- sem pa večkrat pomislila na tvojo dobro voljouser posted image

Danes smo bili kar doma, jaz sem full pospravljala, likala, pekla pecivo, user posted image  pa je crkljal Neli. Včeraj pa sva šla za 2 urci mal okrog- morava kupiti novo sedežno, da se del nje malo raztegne- bo naslednjih par let kar iztegnjen, pa se bomo čez dan crkljaliuser posted image  Smo imeli 1 teden jogi na tleh (smo čakali novega za spalnico, pa še spalnica se je zračla, ker je smrdela po novem), pa je bilo fullll fajn. No, zdaj moram nekako staro sedežno prodat

steriliziranje- po vsaki uporabi, razen čajčkovo flaško ne.
plenice- pampars 3 (smo pa do prejšnjega tedna pampers 3 , ki pa so od 4-7kg)

Zdaj vas pa grem še mal nazaj brat

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
1.2.2009 19:40:04   
maja_sunny
afnica mala - ej to me pa kr srček zaboli ko slišim kaj takega. Upam, da bo OK.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
1.2.2009 19:40:32   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Joj,mene pa tako zdeluje tale user posted image user posted image user posted image ,vse me boli,trebuh,križ,jajčniki,pa vse kar zraven spada tam spodaj.Palije kot user posted image .Če bo tako,bo pa joj.Groza.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni se to dogaja. Pa še sitna sem sama seb user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
1.2.2009 19:43:59   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

le dvigovanje glavice od spredaj je bilo nezadostno.

Naša je bla pa pri dveh mesecih čist divja glede tega-se je skoz sam dvigvala, zdej se pa dvigne ko se njej lubiuser posted image . Kaj ti je pa rekla glede tega? Namreč js mam jutri P in upam da ne bo sitna, če kej ne bo o.k.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3205
1.2.2009 19:48:14   
maja_sunny
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

Včeraj smo naši user posted image  kupili kengurujčkauser posted image   

Hej Evelin, dej mi povej katero znamko si kupila. Zdej ko je tako veliko izbire je kr kriza. Js imam pomisleke samo zato, ker mu noge binglajo in je na mrzlem - prekrvavitev nog je potem malo slabša.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
1.2.2009 19:50:18   
maja_sunny
IZVIRNO SPOROČILO: evelin

IZVIRNO SPOROČILO: maja_sunny

le dvigovanje glavice od spredaj je bilo nezadostno.

Naša je bla pa pri dveh mesecih čist divja glede tega-se je skoz sam dvigvala, zdej se pa dvigne ko se njej lubiuser posted image . Kaj ti je pa rekla glede tega? Namreč js mam jutri P in upam da ne bo sitna, če kej ne bo o.k.user posted image

Pa čuj, js sem naletela na P ki ni najina, tako da grem v torek še enkrat k naši. Sem se odločla, da mi morajo dati termine samo takrat ko je naša P.

Žal ti nič ne morem povedati, ker nič ni rekla. Vse kar sem jo vprašala je bilo samo neko kimanje in nobenega odgovora. Jak!

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
1.2.2009 19:51:01   
evelin
Js sem kupla od Pikola, ker mam tut njihov voziček  in sicer spodaj v šparu-Kljukec, cena pa je 19€

Neposredna povezava do sporočila: 3208
1.2.2009 19:53:25   
evelin
H kateri pa hodiš oz. na katero si sedaj naletela. Js sem pri Seherjevi, sicer jo prvič ni bilo in sem bila pri Jonkotovi, upam da juter bo, da vsaj vidim kakšna je. Moje sestre so sicer vse svojeuser posted image  imele pri njej in so mi jo priporočale

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
1.2.2009 20:28:05   
PikicaStonoga
Jaz vas bom pa samo na hitro pozdravila ...;)
Vikend je in ga res preživljamo skupaj ...brat sem vas uspela sproti, komentirala bom jutri, ko bo dolgčas brez možeka, pa še sneg je in ni za sprehod ...razen če bom šla s kengurujčkom, če se mi bo dalo! user posted image
Uživali smo 100 na uro, zdaj pa piška že spi,midva bova pogledala en del One Tree Hilla, potem pa mal sprej dans spat, da bo dost energije za nov teden.
Samo še to, ena je imenila, da pogreša corti ...verjetno se b o kmlalu kaj oglasila, sva se pa prek smsov menile in je prejšnji teden Hanna bruhala (ne ve al zarad kašice ali navnega aptamila), pa še ona je krvavela, da je lilo iz nje in je bla čist slabotna ...tko da ...se nam ziher oglasi, tkaoj ko se k seb spravi!

Zdaj vam pa želim samo še lep večer in se beremo jutri, ko bomo spet ostale same in čakale na petek! user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
1.2.2009 21:04:59   
Lucka1
evelin a imaš kak link do kengurujčka?
A lahko še katera svojega pripopa? Mož tudi pravi, da bi ga kupili....

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
1.2.2009 21:32:23   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image       Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

METKA od mamice JANJA27

TILEN
od mamice VALLA

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
1.2.2009 22:24:11   
Dream
Lucka1 mi imamo tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170343

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
1.2.2009 22:34:56   
maja_sunny
Js imam tudi Seherjevo in je OK. Jonkotovo sem samo na hiter spoznala in je tudi OK.

Naletela sem na Vidovičevo.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
1.2.2009 22:58:27   
*talcy*
evo mi imamo pa tega kengurujčka in je tud dober...user posted image http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/tomy-kenguruj-freestyle-classic/17605011666017603

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 3215
2.2.2009 8:00:59   
Dream
Dobro jutro!

Uf, danes sem pa prva? No, tule imate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  z dodatki po želji.

Spet sem slabo spala, ker so user posted image  ponoči 2x klicali v službo user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
2.2.2009 8:17:20   
corti
Jutro!

Da se vam končno malo na hitro javim....
Ma smo imeli prrobleme k mi je Hanna skoz bruhala da je joj...mislim da je bila kriva kašica...nisem pa čisto zih...imam na sumu tudi navadni Aptamil, ker ga morm mešat z tisto kašico...morm sprobat uno ko je narejena na vodi.
Da pa nam ne bi blo slučajno še kaj prelepo...pa sem še jaz dobila user posted image  in tri dni krvavela kot stouser posted image . Sm bla čist zanič...je mami dvakrat prišla malo pomerkat Hanno...
No in ko se je že vse fino iztkl...fašm še zobobol..ma sploh ne vem kateri zob je je bolu...me je kar vse bolel zgoraj spodaj....mislim da sem jih spet preehladila.....
No danes pa je za enkrat vse kul.....sam je tale sneg...pa še cel dan sem sama doma...joj se bo vleklo....

Ja tkole je pr nas...ja s tem da sem pozabla omet da sva se še z mojim prov fajn skregala v četrtek....ma sm še zdaj jezna nanga....user posted image user posted image

Zdaj pa upam da mi vas uspe prebrati za nazaj.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
2.2.2009 8:25:58   
jolly123
Jutro! Znorela bom tale sneg mi že prav fino preseda, ne morem nikamor ne z avtom ne z vozičkom. Ful fajn cel dan kle doma viset. 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
2.2.2009 8:40:13   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro! Znorela bom tale sneg mi že prav fino preseda, ne morem nikamor ne z avtom ne z vozičkom. Ful fajn cel dan kle doma viset. 

user posted image user posted image user posted image  Men je pa noro lepo zunaj - prava zimska idila :) user posted image user posted image user posted image  Sej se res ne da nikamor, samo meni je presedado vreme zadnjih nekaj dni, sivina in nč vse skupi, mam raj da pada sneg al pa dež, da vsaj nekaj od sebe, vsaj neka energija je v zraku, ne pa tista pusta sivina ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
2.2.2009 8:41:00   
PikicaStonoga
Aja, drugače pa DOBRO JUTRO in žeim vam en LEP DAN!!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
2.2.2009 9:12:41   
Pšemek
Lepo jutro vsem skupaj!
Ja, spet imamo sneg, pa še naj bi ga bilo. Danes in jutri. Jaz iman tudi rada sneg in zimsko idilo. Samo letos je tako, da se mi zdi, da je že celo leto zima. Zaradi Nejke... bi bilo ful fajn, če bi bil sonček... pa ker že od začetka komej čakam pomlad oz. lepe dneve.
Danes smo imeli čisto običajno noč. Zbudila se je ob 1:30 pa ob 6h, pojedla in nazaj zaspala, vstali sva ob 8h.
Zdej grem pa če par novih slikic na FB naložiti.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 3221
2.2.2009 9:22:02   
Lucka1
ojla, dobro jutro še od mene.....ja, vreme ...kaj naj rečem - meni je v osnovi tudi všeč zimska idila in romantika in vse kar spada zraven, kot je škripanje snega pod nogami in smučanje po svežem snegu AMPAK tole je pa več kot 100  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se potem ven ne da z vozičkom in  user posted image , ker je naš ponavadi tečen za znoret, ko je cel dan notri. Tako da se že pripravljam na "super" dan, že zjutraj je namreč začel sračkat čisto vse drugače kot ponavadi. Vstala sva že ob 6h, tečka je še zdaj, sam ne ve kaj bi, nikjer mu ni dobro, spat pa neče, čeprav je že utrujen da je kaj. Ga grem vseeno še 1x poskusit dat spat, ker vidim, da je ful zaspan - bo treba vztrajat user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
2.2.2009 9:24:07   
Lucka1
dream in talcy - hvala za linke na kengurujčke...bomo videli ali se odločim za nakup. Očka bi ga imel, jaz nisem čisto ziher, ker se mi zdi, da bi mi bil itak pretežek za it tako na sprehod recimo. Ampak če ne poiskusiš, ne veš user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
2.2.2009 9:28:59   
afnica mala
Jutro , pa nič lepo za nasuser posted image
Jao, da je res vse na kupu, je Neli fasala še prehlad- no vsaj upam.Ponoči nisem nič spala, ker sem bogico skoz hodila gledat. Zjutraj sem ji z babyvacom potegnila polno smrklja ven.
ker sva oba zdrava, pikica pa je bila doma vse od pediatrične sklepam, da se je okužila tam. Prejšnjič pa rotavirus.user posted image

Kako zdravit prehlad? pucanje s fiziološko, pa čajček, da ne dehidrira, pričakujem, da bo še manj jedla. Kako ste se vi spopadle s kašljanjem, smrkanjem.Kdaj k zdravniku?

Zunaj pa je prav lepo za pogledatuser posted image , še mal sončka, pa bo

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
2.2.2009 9:29:42   
Lovely
Dobro jutro mamice,

samo na hitro, med počivanjem Inye sem se uspela tip top uredit zdaj pa se počasi zbuja...

Lep vikend je bil. Čeprav siv... Jaz grem pa danes k moji mami k je doma, me ne briga tole vreme. Bova šli počasi pa itak imava non sop avtocesto do Šiške, ki je več al manj vedno splužena. Ne da se mi bit spet ves dan doma. Ni šans.

Afnica mala, a za dehidracijo so Neli kaj dali infuzije? Ja, res je OK k imaš prehrano čez dan a ne?

Corti, zdrži, meni se ravno ta druga user posted image  končuje in vem kako ti je, jaz sem imela tud kar hudi dve zdaj po porodu, se mi je kar vrtelo od hudega... Glede dragega pa... jaz mislim, da moraš biti ful vztrajna in karkoli je že bilo vem, da si imela ti prav user posted image

Lep dan vsem.  

Lovely

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!