Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:15:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo? Podpišem Estrello Pa da ne govorim o voditeljici
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:17:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas sneži ko sam . Že prej popoldan smo komej prišli domov. Pa je tik pred tem moj oče spucal dvorišče in sva ga midva prej ob pol 8ih šla še 1x in je blo že spet skor 10cm snega. Pa kdaj bo ta nehal padat, grrrrrrrrrrr Estrella: kako kaže pri vas? Vas je že čisto zamedlo? Ne vem koliko ga je okoli 10cm že. Proklet .... Vidim, da pri nas ni nič plužil. Posipal je nekaj popoldan. Bomo videli kako bo stanje zjutraj, raje ne pomišljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:19:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil Se je Naty kaj oglasla? kako je z žanom? Na RR ne, vsaj da bi jaz zasledila ne, drugače pa sta z Žanom prišla domov v četrtek. Več vam bo pa sama povedala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:20:40
|
|
|
|
Estrella*
|
Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:21:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pri nas sneži ko sam . Že prej popoldan smo komej prišli domov. Pa je tik pred tem moj oče spucal dvorišče in sva ga midva prej ob pol 8ih šla še 1x in je blo že spet skor 10cm snega. Pa kdaj bo ta nehal padat, grrrrrrrrrrr Estrella: kako kaže pri vas? Vas je že čisto zamedlo? Ne vem koliko ga je okoli 10cm že. Proklet .... Vidim, da pri nas ni nič plužil. Posipal je nekaj popoldan. Bomo videli kako bo stanje zjutraj, raje ne pomišljam Tudi pri nas ni še nič plužil, niti solil, niti posipal, ... nič od nič. Mi če bi prej popoldan šli pol ure kasneje od tašče, bi lahko spet pešačili domov, ker smo se komaj privlekli čez klanec, tako da res ne vem kaj mu ni jasno, da ga še ni bilo,.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:22:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:23:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja se je pa danes tako režala (smo se igrali vsi trije malo žgečkanja in biba leze...), da je na koncu bruhala, pol pa je bil jok. danes je zelo dobre volje. spali smo pa mal bolje, seveda na sredini. špelin, jaz tudi ne pridem več do mojega . kako je blo ponoči z gregcem? je spal, al ga je babi krotila? Babici je kar dobro šlo Prvo rundo je spal do polnoči, potem pil in hitro nehal težit. Potem je šlo do 4h nekako tako: občasno z malo zbujanja, soka, dudke. Ob 4h je pa zagnal svoj znani vrešč in sta se eno uro fino zabavala Mi smo doma uživali 100 na uro Najprej smo skuhali za večerjo basmati riž in goveji chop suey ter se kraljevsko nažrli. Nato smo v mikrovalovki naredili orjaško porcijo kokic, se namestili pred Tv in v miru pogledali en animiran film Aja, pa naspaaaliiiiiiiiiii smo se super da ste se naspal , pa za babi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:23:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov ste čist v formi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:25:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: sesil aneja se je pa danes tako režala (smo se igrali vsi trije malo žgečkanja in biba leze...), da je na koncu bruhala, pol pa je bil jok. danes je zelo dobre volje. spali smo pa mal bolje, seveda na sredini. špelin, jaz tudi ne pridem več do mojega . dobrodošla v klubu no danes za 1x še spi v svoji postelji, mogoče bo pa kej akcije kako je blo ponoči z gregcem? je spal, al ga je babi krotila? Babici je kar dobro šlo Prvo rundo je spal do polnoči, potem pil in hitro nehal težit. Potem je šlo do 4h nekako tako: občasno z malo zbujanja, soka, dudke. Ob 4h je pa zagnal svoj znani vrešč in sta se eno uro fino zabavala Priden Gregi! Ja malce je pa tudi babi moral pokazati svoje vragolije, da ne bo rekla, da je čisto priden poba, al kako Mi smo doma uživali 100 na uro Najprej smo skuhali za večerjo basmati riž in goveji chop suey ter se kraljevsko nažrli. Nato smo v mikrovalovki naredili orjaško porcijo kokic, se namestili pred Tv in v miru pogledali en animiran film Aja, pa naspaaaliiiiiiiiiii smo se za družinski večer in da ste se naspali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:25:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov ste čist v formi tudi ti nas kar dobro dohajaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:26:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer! A ste me kaj pogrešale??? Saj vem, da ne pa se vseeno javim. Včeraj smo zažurali vse do jutranjih ur (do pol dveh) skupaj z Galom, ki je bil do konca fešte kot sovica. Pa psssssssssst, da ne bom imela CSD-ja za vratom. Sem se končno spet malce naplesala pa nasmejala, Gal je bil pa cel čas tako priden Res pravi srček. Danes pa je bil bolj len dan in pa tudi večer bo bolj tak. Sicer ne računam na kakšno zgodnejše spanje, pa vseeno. Se je pa ati javil, da bo imel Gala na očeh, če bom šla prej spat, ker ima še neke službene maile za porihtat. Grem malce prebrat za nazaj, da vidim kaj sem zamudila. za fešto! Nocoj se pa le naspi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:28:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov ste čist v formi tudi ti nas kar dobro dohajaš zdej nisem še v formi me moj nervira k je doma , boš vidla naslednji vikend pomoje bom dežurala na rr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:30:29
|
|
|
|
mafi
|
no neki sem vam pozabila povedat. mi pa nimamo več hojic- je fuč. a ste misle da bom napisala da je shodil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:33:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov ste čist v formi tudi ti nas kar dobro dohajaš zdej nisem še v formi me moj nervira k je doma , boš vidla naslednji vikend pomoje bom dežurala na rr a pol moremo tud me rezervitat frej vikend, da bomo lahko vse prebrale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:34:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi no neki sem vam pozabila povedat. mi pa nimamo več hojic- je fuč. a ste misle da bom napisala da je shodil. a je niste ta teden kupili? Kaj je pa bilo???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:34:27
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo? Podpišem Estrello Pa da ne govorim o voditeljici kdo pa vodi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:34:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ni čudno, da so majčice na 13 delu; če seštejem poste barbaw, Ta Sončne, Anitke, Špelin@ in mene je sigurno 6 delov a veš, da sem že 1x pomislila na to, da če res samo naše poste seštev, da bi dobil kar precej delov ste čist v formi tudi ti nas kar dobro dohajaš zdej nisem še v formi me moj nervira k je doma , boš vidla naslednji vikend pomoje bom dežurala na rr a pol moremo tud me rezervitat frej vikend, da bomo lahko vse prebrale to bi blo pa fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:35:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Jz vam tud lohka nekaj povem: v četrtek grem na pomerjanje obleke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:35:50
|
|
|
|
sesil
|
aneja sploh noče iti spat. zadnjo rundo je spala ob 15h, zdej pa cuka dlake na roki in okoli popka tatkotu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:36:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil kaj vse gledate izbor za evrovizijo? Podpišem Estrello Pa da ne govorim o voditeljici kdo pa vodi? Maja Martina Merljak in Peter Poles.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:37:22
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Jz vam tud lohka nekaj povem: v četrtek grem na pomerjanje obleke uuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu boš imala sposojeno verjetno . uživaj. jaz tega ne bom dočakala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 1.2.2009 21:37:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi no neki sem vam pozabila povedat. mi pa nimamo več hojic- je fuč. a ste misle da bom napisala da je shodil. a je niste ta teden kupili? Kaj je pa bilo??????? 21.1, pa zgleda da je moj otrok res preteežek , uno blago noter se je začel vse trgat tako, da je bila že orek lukna, sem jo danes fortu nesla pa nej jo nese nazaj reklamirat. tako, da se spet borim z filipom in ga mam nerestalno pred očmi, kriza bo jutri ko sem popoldne z obema tamalima sama doma. no v navodilih piše do 11kg, zgleda da je Filip presegel vse normative
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?