Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, za pol ure se še jest pridružim, potem grem pa gledat eno komedijo, naslov je pa EMA a štartamo na 6. del? ojlaaaaaaaaa a spet misliš tisto žalost gledat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak živjo nosečke.malo vas počekiram... kaj bo dobrega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer. Jaz mam tud čas . ooooooo Persida,kako?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Zakaj mam občutek ,da so šašave spet nekje na kupu . nismo-ŠE
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja lahko bi se kaj doble... smo rekle po praznikih pa je zdaj že februar kaj določimo kar en datum? hm.... recimo sreda ob 16-ih? lahko gremo k persidi na obisk, ker ona ne more z nami.... misliš da bi bile tako prijazne pa bi šle k njej na obisk?? ma ne vem... glede na to da nas nekaj straši kar naprej.... no pol pa se zmenimo pa bomo šle jo me mal prestrašit Mediuhec pa ne vem kak bo..mislim da nima neta in da nebo mogla videt da se menimo za kavico. A maš ti njeno cifro? Drugač pa se midve zmenima pa grema k Persidi,pa še Frutolina lahko gre zraven na kafe.. ja to bi lahko. od frutoline mam cifro. od mediuhice pa žal nimam. kaj pa trezika?
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:05
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m punce se vam takoj pridružimo. Imamo vse šašave večerjo!! A taglavne? Nekaj jih manjka, ne? zakaj taglavne? polasi se skup zbiramo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne, če bom pršla bom pršla z mojim pa z dvema še, z avtom, bi šli v kino v 3d, k se že dolg spravlamo, pa bi lahko to se za petek zmenili in bi js za kako urco k vam pršibala to sem zdej razmišlala k bi vas ful rada spoznala super, probaj tko zorganizirat se bom potrudla... petek ob petih, a ne? samo KJE sem pozabila? Slaščičarna Zvezda BTC.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:11
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ahoj... jaz sem prišla malo mimo, da pomagam napisat še totih par strani in da zaključimo ta 5. del... pa bo zgleda,danes 5.del zaključen
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa kaj si ti nor a se že pripravljajo za pusta ko vsaj tisga kosmatega ne bi imela gor
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kaj je že oni hmmm, joj ko se ne spomnim kako mu je ime neki na G... ??? ta bi mel lah prste vmes hahaha na G? jest se spomnim samo Alana Hranitelja, je to kar nekako njegov stil al pa Erik in Maj, ta dva sta tut... da ne rečem, kaj... to so sami težki stilisti,eri in maj,sta pa tud lepotca
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dober večer babe... ka o Emi se mente... ? sem pršla tle mal čvekat ker ni nč po tv... se vključujem v debato... če lahko? kaj sprašuješ tako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m res je sam za razjokat ja. A Persida pa je čist not padla v EMO da se nič več ne oglasi?? prej v depresijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:02:48
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa je nek Samuel Lucas.. Kdo te to je??? Prvič slišim zanj.. Mmmm očitno bom mogla začet bolj intenzivno slov. sceno poslušat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:03:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sploh še ne vem, kako bo. Če se otrok ne obrne, bo itak CR... na to NE računam. Drugače pa bom zadnja 2t verjetno že v Lj. Vsak nasl. porod je baje hitrejši, zato me je malo strah, da me res kaj doma ne doleti... Če pa bo, pa odvisno kaj. Če odteče voda, grem v izolsko P. Druge ni. Najaa seveda se bo obrnil..še ima malo časa tak da.. si probala z lučko, pa hojo po 4 pa ne vem kaj še vse?? Nič še nisem probala. Čakam na UZ v petek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:03:31
|
|
|
|
spps
|
a se keri kam mudi?ste naklofale v eni uri strani,kot prej v celem dnevu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:04:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa je nek Samuel Lucas.. Kdo te to je??? Prvič slišim zanj.. Mmmm očitno bom mogla začet bolj intenzivno slov. sceno poslušat Če ugasnem zvok, še niti ni tako slabo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:04:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to bi lahko. od frutoline mam cifro. od mediuhice pa žal nimam. kaj pa trezika? bomo ji poslali sms ja, če je kaj v Mb. pa če ima čas.. Od mediuhca tud jaz niam cifre..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:04:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a se keri kam mudi?ste naklofale v eni uri strani,kot prej v celem dnevu Hočmo na 6.del. Zdaj ko si ti tukaj, bo misija ziher uspela.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:05:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa je nek Samuel Lucas.. Kdo te to je??? Prvič slišim zanj.. Mmmm očitno bom mogla začet bolj intenzivno slov. sceno poslušat Če ugasnem zvok, še niti ni tako slabo... ti si prava ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:05:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to bi lahko. od frutoline mam cifro. od mediuhice pa žal nimam. kaj pa trezika? bomo ji poslali sms ja, če je kaj v Mb. pa če ima čas.. Od mediuhca tud jaz niam cifre.. Jaz imam! Mi je poslala, da javim ko bo rodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:05:46
|
|
|
|
spps
|
cita se je javila ,pozdravlja vse nas,je še vedno na opazovanju,vendar je OK.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:06:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Zdaj pa je nek Samuel Lucas.. Kdo te to je??? Prvič slišim zanj.. Mmmm očitno bom mogla začet bolj intenzivno slov. sceno poslušat Če ugasnem zvok, še niti ni tako slabo... ti si prava ja.. Jaz imam tule pravo zabavo z emo in vami. cita drži se!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:07:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps a se keri kam mudi?ste naklofale v eni uri strani,kot prej v celem dnevu Hočmo na 6.del. Zdaj ko si ti tukaj, bo misija ziher uspela. sej ste tud brez mene dost pridne,da vam bo samim ratalo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:07:05
|
|
|
|
felix7
|
Še vedno zbiramo prijave... no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec
- Najaa
- helimaša
- NoBady
- felix7
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ob 17h v Zvezdi v BTCju (nasproti Merkurja). Jaz še vedno potihem računam na Jadrnico
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:08:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to bi lahko. od frutoline mam cifro. od mediuhice pa žal nimam. kaj pa trezika? bomo ji poslali sms ja, če je kaj v Mb. pa če ima čas.. Od mediuhca tud jaz niam cifre.. Jaz imam! Mi je poslala, da javim ko bo rodila. daj plis pošlji eni od naju dveh s tašo, da jo angažiramo... aja pa še jaz ti morem svojo cifro poslat... ti bom kar zdaj na ZS. evo že pišem....
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?