Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:52:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mmmmm, Omar! ona Marička iz Green rooma pa je neka potegjenka ej mi gre na živce Sej veš - gumb off... ( še dobr da nisem napisala, če ste me vidle z Omarjem! )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:53:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Namen je tak,ja. Mogoče se bova srečale. nikol ne veš, mogoče si še sobo deliva a si predstavljaš sceno, da sva res skupi v sobi, samo da ne veva ena za drugo, pa ti jest pošljem sms, da objavi na RR, da sem rodila kdaj se pa seliš v LJ? Čaki mal, zakaj ti pa piše kraj Dolenjska? Zato se pa mormo v petek dobit, da se bomo v P spoznale. Ne selim se v Lj, zakaj? ej to srečanje v petek če bo obdržalo, se vam MOGOČE pridružim... ampak zaenkrat je še vse v zraku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:53:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam pa tale Rudi, ki z Aljo poje, zdi? Alja mi bolj potegne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:54:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Čaki mal, zakaj ti pa piše kraj Dolenjska? Zato se pa mormo v petek dobit, da se bomo v P spoznale. Ne selim se v Lj, zakaj? a nisi zdej na morju? ja, na Dolenjskem živim - Dolenjska je obširen pojem Ja vem, začne se nekje pri Grosuplju, ne? Zdej sem na morju in na morju bom ostala. Sam rodila bom pa v Lj, ker imam tudi G tam in varstvo za Tijo in predvsem dobre izkušnje iz Lj P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:54:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Namen je tak,ja. Mogoče se bova srečale. nikol ne veš, mogoče si še sobo deliva a si predstavljaš sceno, da sva res skupi v sobi, samo da ne veva ena za drugo, pa ti jest pošljem sms, da objavi na RR, da sem rodila kdaj se pa seliš v LJ? Čaki mal, zakaj ti pa piše kraj Dolenjska? Zato se pa mormo v petek dobit, da se bomo v P spoznale. Ne selim se v Lj, zakaj? ej to srečanje v petek če bo obdržalo, se vam MOGOČE pridružim... ampak zaenkrat je še vse v zraku Super! Upam, da res prideš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:54:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej to srečanje v petek če bo obdržalo, se vam MOGOČE pridružim... ampak zaenkrat je še vse v zraku bravo računamo nate a z vlakom prideš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:54:50
|
|
|
|
NoBady
|
BLOND POWER... WTF?? sej ne morm vrjet kaki folk obstaja ej...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:55:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam pa tale Rudi, ki z Aljo poje, zdi? Alja mi bolj potegne Sem se sam hotla pohvalit, da tip živi blizu nas...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:55:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej to srečanje v petek če bo obdržalo, se vam MOGOČE pridružim... ampak zaenkrat je še vse v zraku bravo računamo nate a z vlakom prideš? Od kod pa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:56:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mmmmm, Omar! ona Marička iz Green rooma pa je neka potegjenka ej mi gre na živce Sej veš - gumb off... ( še dobr da nisem napisala, če ste me vidle z Omarjem! ) jaz mam zdaj rač. prek moj pa TV. Joj kake te sta toti dve.. blond power,blond power aaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:56:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja vem, začne se nekje pri Grosuplju, ne? Zdej sem na morju in na morju bom ostala. Sam rodila bom pa v Lj, ker imam tudi G tam in varstvo za Tijo in predvsem dobre izkušnje iz Lj P. res je, Grosuplje je začetek Dolenjske, mi smo pa še 15 km naprej. Torej, če karikiram - do LJ P imam 30 minut, do NM P pa eno uro aja, pol boš šla ti v LJ šele, ko dobiš popadke?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:56:31
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ej to srečanje v petek če bo obdržalo, se vam MOGOČE pridružim... ampak zaenkrat je še vse v zraku bravo računamo nate a z vlakom prideš? ne, če bom pršla bom pršla z mojim pa z dvema še, z avtom, bi šli v kino v 3d, k se že dolg spravlamo, pa bi lahko to se za petek zmenili in bi js za kako urco k vam pršibala to sem zdej razmišlala k bi vas ful rada spoznala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:56:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam pa tale Rudi, ki z Aljo poje, zdi? Alja mi bolj potegne Sem se sam hotla pohvalit, da tip živi blizu nas... pol pa hitro po podpis..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:57:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz mam zdaj rač. prek moj pa TV. Joj kake te sta toti dve.. blond power,blond power aaaaaa slovenska scena pač...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:58:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ja vem, začne se nekje pri Grosuplju, ne? Zdej sem na morju in na morju bom ostala. Sam rodila bom pa v Lj, ker imam tudi G tam in varstvo za Tijo in predvsem dobre izkušnje iz Lj P. res je, Grosuplje je začetek Dolenjske, mi smo pa še 15 km naprej. Torej, če karikiram - do LJ P imam 30 minut, do NM P pa eno uro aja, pol boš šla ti v LJ šele, ko dobiš popadke? Sploh še ne vem, kako bo. Če se otrok ne obrne, bo itak CR... na to NE računam. Drugače pa bom zadnja 2t verjetno že v Lj. Vsak nasl. porod je baje hitrejši, zato me je malo strah, da me res kaj doma ne doleti... Če pa bo, pa odvisno kaj. Če odteče voda, grem v izolsko P. Druge ni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:58:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne, če bom pršla bom pršla z mojim pa z dvema še, z avtom, bi šli v kino v 3d, k se že dolg spravlamo, pa bi lahko to se za petek zmenili in bi js za kako urco k vam pršibala to sem zdej razmišlala k bi vas ful rada spoznala super, probaj tko zorganizirat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:59:15
|
|
|
|
tasa_m
|
res je sam za razjokat ja. A Persida pa je čist not padla v EMO da se nič več ne oglasi??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 20:59:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kakšen se vam pa tale Rudi, ki z Aljo poje, zdi? Alja mi bolj potegne Sem se sam hotla pohvalit, da tip živi blizu nas... pol pa hitro po podpis.. Eh, men ni... A ti rabiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:00:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m res je sam za razjokat ja. A Persida pa je čist not padla v EMO da se nič več ne oglasi?? Do zdej res ni bil niti en komad, da bi rekla, evo ta je pa ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:00:09
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady ne, če bom pršla bom pršla z mojim pa z dvema še, z avtom, bi šli v kino v 3d, k se že dolg spravlamo, pa bi lahko to se za petek zmenili in bi js za kako urco k vam pršibala to sem zdej razmišlala k bi vas ful rada spoznala super, probaj tko zorganizirat se bom potrudla... petek ob petih, a ne? samo KJE sem pozabila?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:00:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m res je sam za razjokat ja. A Persida pa je čist not padla v EMO da se nič več ne oglasi?? Do zdej res ni bil niti en komad, da bi rekla, evo ta je pa ok. sej če tega čakaš, ne vem če ga boš dans dočakala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:00:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sploh še ne vem, kako bo. Če se otrok ne obrne, bo itak CR... na to NE računam. Drugače pa bom zadnja 2t verjetno že v Lj. Vsak nasl. porod je baje hitrejši, zato me je malo strah, da me res kaj doma ne doleti... Če pa bo, pa odvisno kaj. Če odteče voda, grem v izolsko P. Druge ni. Najaa seveda se bo obrnil..še ima malo časa tak da.. si probala z lučko, pa hojo po 4 pa ne vem kaj še vse??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh, men ni... A ti rabiš? meni lahko slikico zrihtaš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 taša in spps, kaj smo usklajeno zdaj popedenale te sezname, pa me smo strašne strašne šašavke vedno bolj šašave
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 1.2.2009 21:01:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O čem teče beseda? Se vam lahko pridružim? Sem opravla današnjo nalogo s cunjami, zdaj pa počivam. kaj boš počivala PIŠI
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?