katarinas
|
Hojla, pri nas prav lepo sneži, zgleda da bom lahko spet bildala Lara je danes turbo tečna, sem jo 5x nesla spat, pa nič, dere se ko sraka , ko sem tipkala, mi je hotla pomagat , pa se zraven vseeno drla ...no zdaj je končno omagala, ne vem kaj jo je prijelo. Upam, da bo po spanju bolje. Dašabina tud mi smo imeli kufer za na morje, da je šel lahko teveliki voziček z nami, pa je avto vseglih pokal po šivih.. Več ko imaš prostora, več vzameš s sabo Mamica Sani vse najboljše Lusa kostumi so špica Jaz sem kupila čebelico v Sparu, ker nisem nič drugega pametnega videla. In po pomoti sem vzela večjo številko kot sem mislila...saj se da zavihat rokave pa bo. Majra svet je res majhen. Ampak jaz to mojo sestrično nisem že 100 let vidla, sploh je menda ne bi poznala zdaj. Je pa to edina moja sestrična. menda dela v nm, ne? pa dva otroka ima (špelo pa...?)? A ona je potem poročena s tvojim bratom....hmmm majhen svet Danes pa dobimo obisk, pride kolegica, ki je v 6. mesecu in ima že popadke ter se menda že odpira Zdaj pa je panika in že nabira ter pripravlja stvari za , če bo slučajno mogla dosti prej v bolnico. Ji bova z Laro posodili košek in kakšno oblekico Upam, da se zanjo vse dobro konča, ker je sploh dolgo čakala, da bo , zdaj pa so že težave na vidiku IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Draga Triš, nisem žleht, ampak tud jaz nisem presenečena, da si že naročila Ti pa tih,o da se ne boš še to od mene nalezla .Jaz se držim pregovora čas je denar,zato kar mi klikne vse naredim takoj,včasih reskiram,drugič proftiram .Kaj čmo takle mamo.Kupila pa sem ga samo zato, ker je res mini in nam bo še kako prav prišel,sploh poleti.Mogoče ga boš tudi ti naročila poleti ko boš ugotovila ,da bo Miha s seboj želel imet 365 igrač za v vodo in pesek.Saj starega pa prodajam tako da ne bom v minusu Tele sem se pa nasmejala, res je da se zarečenega kruha največ poje. Meni bi že zdaj prav prišla marela, vsakič ko gremo v trgovino ali kam na hitrico mi gre na živce tisto veliko reč iz avta vlečt....ampak po drugi strani se mi zdi pa zdaj pozimi fajn, ker imam notri zimsko vrečo, v marelo bi jo pa težko stlačla... Triš a res prodajaš voziček...ti si res pridna, lepo prodaš in potem denar samo obračaš, ko nabaviš kaj novega. Jaz sem včeraj prodala od sestre stolček za hranjenje, ker imamo mi novega in boljšega. Sem mislila, da ne bo nič iz tega, ker sem ga imela na bolhi že 3x, ampak kdor čaka, dočaka
|