Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 13:12:41
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jutri držimo pesti za Špelkico.. Špelka kako se počutiš? Si že kaj bolje? Jutri pa transfer!!! Hm, a ni v sredo ET? po moje ima Špelkica v ponedeljak. Žižika ima v sredo. Čeprav je možno, glede na št. jajčec. Je pa pri Rešu in ta se največkrat odloči za tretji dan.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 13:13:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Se* helov. Manjkata *casje* in U. Nekje je novejši seznam...samo ne vem na kateri strani. A je soček že katero klicala kako se počuti? Ga še iščem, pa je kar nekaj strani preklepetanih tu sunshine najverjetnje počiva in se carta, ji jutri pošljem sms o tem kako je, danes jo raje pustim na miru Boš poročala kako je, ane da boš, ane? Sem mal prej odsanjala kako komaj čakam, da naš mali pride na svet....da že komaj čakam... Seveda da bom! Ji itaq pošljem naše/vaše pozdrave Joj, jazzi - to bo taak hitro! Komaj čakam, da bo še tvoj tamalček ''zajokal'' na našem forumu!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 1.2.2009 13:14:07 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 13:30:18
|
|
|
|
jazzz27
|
Hvala Se*, sem gledala seznamček kako lepo smo se porazdelile. Razen aprila bo bolj suša za navijanje. Upam da še Šelkico in Žižiko in Miško damo na seznam....seveda tudi vse naše ostale borkice aquo, pikicoO, pikico, casje, U,....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 15:56:18
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja cestitke tud od najuuu z aquo oooooooooooooo, akvica naša ma pa predstavnico za stike z javnostjo dej sporoči akvici da jo pa jst pogrešam kle gor - in to čist zares. Pogrešam njene hudomušne poste . Boš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 15:58:33
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Hvala Se*, sem gledala seznamček kako lepo smo se porazdelile. Razen aprila bo bolj suša za navijanje. Upam da še Šelkico in Žižiko in Miško damo na seznam....seveda tudi vse naše ostale borkice aquo, pikicoO, pikico, casje, U,.... babike, ko bote popravljale seznam, dejte sončici naši popravit datum rojstva Lovra na 31.1.2008 . Pa, a ne manjka pesmica od naše beybe na seznamu? Koker jst vem, je napisala kr dve .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 16:01:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja cestitke tud od najuuu z aquo oooooooooooooo, akvica naša ma pa predstavnico za stike z javnostjo dej sporoči akvici da jo pa jst pogrešam kle gor - in to čist zares. Pogrešam njene hudomušne poste . Boš? Saj res, kje pa je Aqua ??????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 16:11:08
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja cestitke tud od najuuu z aquo oooooooooooooo, akvica naša ma pa predstavnico za stike z javnostjo dej sporoči akvici da jo pa jst pogrešam kle gor - in to čist zares. Pogrešam njene hudomušne poste . Boš? bom bom...aqua se potepa je v parizuuuuuuu sej me dobr placa za tole..d se v njenem imenu pisem :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 16:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! jaz sm pa dans bolj take volje skor noben se ni spomnu name od prijateljev pa taki prijatelji ane,je še bolj da jih ni kot pa taki. Špelca že kej veš kako je s Tilnom?bošček mejčken jaz upam da res ni hujšega pa da je to posledica pretresa,upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 16:25:17
|
|
|
|
Grethy
|
A po Parizu se potepa ??? ... kolk ji je fajn ... naj uživa maksimalnofejst !!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 16:26:16
|
|
|
|
benika
|
po moje ima Špelkica v ponedeljak. Žižika ima v sredo. Čeprav je možno, glede na št. jajčec. Je pa pri Rešu in ta se največkrat odloči za tretji dan. Ne, ne, za Špelko boste pesti držale v sredo in ne v ponedeljek Sonček, ČESTIIIIIIIIIIIIIIIIITKE za malega šefa. Sedaj boš pa videla, kdo bo žvižgal in kdo bo plesal Špelka, dej mi sms-aj, če bodo kakšne novice od Erin. A veš, da me srbi, kaj je s Tilnom
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 17:29:13
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj Sem prišla pokukat, če je kaj novic o Tilnu. Erin kako sta??? Sonček še tukaj čestitke . A katera ve kako je bilo? Pupike lep preostanek nedelje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 17:39:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahoj Sem prišla pokukat, če je kaj novic o Tilnu. Erin kako sta??? Sonček še tukaj čestitke . A katera ve kako je bilo? Pupike lep preostanek nedelje No zdej pa dost ... Kaj se dogaja z Erin ?????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 17:45:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu dan! jaz sm pa dans bolj take volje skor noben se ni spomnu name od prijateljev pa taki prijatelji ane,je še bolj da jih ni kot pa taki. Špelca že kej veš kako je s Tilnom?bošček mejčken jaz upam da res ni hujšega pa da je to posledica pretresa,upam da bo vse ok larilu - lubika, a maš RD?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:03:34
|
|
|
|
LuNa73
|
larilu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:14:24
|
|
|
|
beyba
|
larilu vse naj naj naj lepše in najboljše kah zdej nič o Erin in Tilnu?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:21:48
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jutri držimo pesti za Špelkico.. Špelka kako se počutiš? Si že kaj bolje? Jutri pa transfer!!! O ne, ne, v sredo je transfer. Kr mal spočij prste, jih boš rabila v sredo. larilu vse najboljše erin in tilen sta imela danes uz glavice in je bilo vse ok, jutri ga še 1x ponovijo, da bo za ziher. Naročili so se v lj na slikanje enih možganskih valov, ampak na to čakaš ene 2-3 tedne. Prokleto zdravstvo . Že tko te skrbi, pol pa še čakaš na preglede. fargi ima test 18.2. Ker nč sama ne napiše smajlikižuga bom pa jest, da bomo na tekočem. Sonček se pa nč ne javi , sem že 2 smsa posla, upam, da je vse ok. A se vam kej javi?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:24:27
|
|
|
|
Grethy
|
Lep seznamček !!!!!!!!! Larilu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:25:54
|
|
|
|
Serendipity
|
Erin & Tilen - Uh, superca za dober UZ. Naj samo čimprej zmerijo še tele valove... tale fargi naša - bo jo treba puf po riti! En dan po mojem RD-ju! Tole bo ziher Jaz sem se odločila, da bom sunshina okupirala jutri... Danes se naj carta... Kako si prinčipesa?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:27:22
|
|
|
|
beyba
|
bom jst jutri sončku poslala telegram v imenu vseh tetk z borbe Jst bi znorela nad tem zdravstvom za popi.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:29:35
|
|
|
|
beyba
|
Erin in tilen za uz še ostali pregledi naj bodo super
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:31:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba bom jst jutri sončku poslala telegram v imenu vseh tetk z borbe Jst bi znorela nad tem zdravstvom za popi..... sem jst to dans ravn hotla vprašat če bomo kaki telegramček poslale, pa vidim, da mamo itak eno fejst skrbno klele na borbi . Beyba zdej pa še mal pomoči... a se spomniš ti, kdaj je blo, ko si ti uni dve fajn pesmici napisala za borbo. Plisssssss, spomen se!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:34:35
|
|
|
|
beyba
|
sorry lunči moja....no go
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:34:44
|
|
|
|
LuNa73
|
Superca za Tilna.... sej bo vse o.k. Sej pr takih stvareh se men itak najbolj smilijo mamice... Tak, jst grem pa mačka vun s pečice dat, ker je moj nesposoben in se že pet mi nut dere...pa glej gaaaaaaa......, pa dej reč muuuuuuu......., idi vun........, pa glejjj ga noooooo ... mater zraven pa za vsako moj ime zravn reče... se bom preimenovala.....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.2.2009 18:36:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Tak, jst grem pa mačka vun s pečice dat, ker je moj nesposoben in se že pet mi nut dere...pa glej gaaaaaaa......, pa dej reč muuuuuuu......., idi vun........, pa glejjj ga noooooo ... mater zraven pa za vsako moj ime zravn reče... se bom preimenovala..... Ma, samo ga malo polij, pa obrni. Da bo fajn zapečen... HM, predlagam dolgo, zapleteno ime za preimenovanje .... naj se muči
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
V katerem poskusu drugič?MatejčikaV katerem poskusu vam je uspelo ´naredit´drugega otroka?Prvič (
58%)
Drugič (
10%)
Tretjič (
9%)
Četrtič (
3%)
Petič (
1%)
Več kot Petič (
19%)
Število vseh glasov: 354Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!