NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZCEDEK ma jaz ga imam že od ne vem katerega meseca....4?....mi je prav čudno če kako noč ni tega na majčki...sej ni neki ful..sam me pa tudi čez dan popade trenutek žeje, in točno vem, kaj sledi...se mi mal pocedi ven....nič narobe...samo kadar pa dam blazinice noter, pa ni nič...kot zakleto, tako da se sploh več ne sekiram..peremo, peremo in to je to.... DOJENJE...Persida, ja, imaš delno prav: otrok ve kdaj je lačen, samo naš je bil pa izredna izjema...je jedla samo 4 x na dan,,,namesto 7-8 x, al kako je že,,ma ona je spala, ko top..njej je hrana šele pri 4 letih nekaj začela pomeniti, pa še zdaj je počasna pri obrokuih ko polž...tudi v vrtcu jamrajo...tako da pri nas smo stalno bili pri pediatru, pa tehtali, pa ponoči budili, ker je mala hotela spati od 6ih zvečer do 7ih zjutraj...noro...no in tudi če smo budili, je bila vsa sitna, in ni ne vem kaj jedla...mama pa polna mleka...katastrofa...za prodajat... Kosilo smo že pojedli, sneži tudi pri nas, zdej pa bomo šli posteljico sestavljat.....jeeeee...tamala že komaj čaka... ČAJ kje se kupi v Ljubljani ta čaj, mogoče kje v BTCju, CItiparku?....dejte mi povedat..nimam pojma...bomo probali... ne vem kateri čaj misliš? mogoče malinovega? za mehčanje materničnega vratu? se ga kupi mislim da lekarni, jst osebno sem ga kupila v oni bio- trgovini... ko so kao naravna zelišča... ka vem..