|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 12:42:32   
bbpikica
BEBIII pozdravljena. O vem da vedno posije sonceuser posted image , samo včasih si moraš dati duška in se začasno prepustiti slabi volji in jo spraviti iz sebe, predvsem pa morajo najbližji vedeti da nisi superwoman in da tudi tebe prizadane, razočara in boli, drugače te lahko pričakovanja okolice ki od tebe pričakuje nemogoče pokopljejo.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 276
1.2.2009 12:43:30   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Zarja...kaj so to kreolske banane! Daj ti to meni malo bolj razloži kako in kaj!!!!

oooo Kajsi.....kako izpiti?
Kreolske; na pol prerežeš banane, na rahlo popečeš na rastopljenem maslu, dodaš rozine, zaflambiraš z belim rumom in vroče postrežeš z vanilijevim sladoledom. Hitro, enostavno in BOŽANSKO!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
1.2.2009 12:45:53   
zarja1
PRI NAS ŽE SPET SNEŽI KO NORO.......user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 278
1.2.2009 12:47:33   
pika.po
zup2 bravo tudi za tvoji dve borbeni pikici user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa cartanje (vidim da je tvoj dragi priden), pa kalamari, pa desni bok, pa bo!!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 279
1.2.2009 12:51:23   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

BEBIII pozdravljena. O vem da vedno posije sonceuser posted image , samo včasih si moraš dati duška in se začasno prepustiti slabi volji in jo spraviti iz sebe, predvsem pa morajo najbližji vedeti da nisi superwoman in da tudi tebe prizadane, razočara in boli, drugače te lahko pričakovanja okolice ki od tebe pričakuje nemogoče pokopljejo.

Popolnoma se strinjam s teboj, sem bila dosti krat v takšni situaciji in me je zlomilo, ker nisem pokazala zob!!
ŠOLA JE ŠOLA!
Sem še mlada...user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 280
1.2.2009 12:52:02   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Larica, pri nas bomo jedli nekaj od pečenega mesa (morm mal pobrskat po  pa zraven "kipjene knedlce" , pa solatko ... 

kaki so pa kipjeni knedlci???

to so pa, iz vzhajanega testa (neki podobnega kot za kruh, sam zlo redko), v kropu kuhani "knedlci"  ... z žlico jemlješ testo, pa ga daješ v krop, da se skuha... pol se pa to zabeli z ocvirki ...

sliši se slastnouser posted image , nisem pa še nikoli tega delala iz vzhajanega testa, user posted image  bravo gretka, ljubezen gre skozi želodec, ni čudno,da se te drži ko klopuser posted image
Tud jaz pridem k tebi v šolo!user posted image

Zarjica, Kruce, mljask, mljask! user posted image
Blanč, reby, hvala bogu da vsaj na mizi nimamo (še) recesijeuser posted image

Moj že kliče, da bo samo juho...presneto spet ima 38 temperaturouser posted image . Včeraj sem ga poslala v trgovino, ker je bil on boljši od mene, danes pa sem jaz boljša, on pa spet v postelji...kdaj bo konc??? Že 14 dni vlečevauser posted image

Kje je Shukica? Mismis?user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.2.2009 12:52:15   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Zarja...kaj so to kreolske banane! Daj ti to meni malo bolj razloži kako in kaj!!!!

oooo Kajsi.....kako izpiti?
Kreolske; na pol prerežeš banane, na rahlo popečeš na rastopljenem maslu, dodaš rozine, zaflambiraš z belim rumom in vroče postrežeš z vanilijevim sladoledom. Hitro, enostavno in BOŽANSKO!!!!!!

Njami, sem vedela da more bit neki po mojem okusu, se je slišalo božansko!!!!

Izpiti, ma hudiča ne govori, še jutri je eden, potem pa 10 dni pavze in še eden......ampak finale se bliža....se bliža....končno!!!! Bom pa do9l padla, tolk sem v pogon spravla svoje sive celice user posted image user posted image user posted image , pa kar lepo absorbirajo kar pač morejo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.2.2009 12:54:27   
bbpikica
Zarja vem kaj občutiš in te čist razumem, ker nekaj takega se dogaja tudi v moji glavi, zato sem si pa vzela malo dopusta da se mi misli uredijouser posted image
kajsica evo počas gre na boljš, sicer še vedno niham v razpoloženju, pa energijo mam še zmeraj v podnu, mislim pa da počasi bom zlezla nazaj v pozitivo

Sem pa včeraj  gledala eno oddajo, sicer o bolnikih z rakom, ampak so svetovali, da je treba bolniku dopustiti da je žalosten da izrazi strah in dvome, da ga ni dobro prepričevati da skriva svoje negativne misli ampak se je treba o tem z njim pogovoriti in mu dati možnost da da svoje strahove iz sebe. Mislim da to velja na splošno za vsa področja življenja, ker če se trudimo biti vedno pozitivni in močni, se začne v nas nabirati negativna energija ki jo poskušamo zatreti in nekega dne udari na plan. Zato ko si žalosten, razočaran, jezen, obupan je prav da si in da to tudi poveš in nič ni narobe če pričakuješ da okolica to sprejme. Razočaranja, bolečina, žalost, strah, obup so del nas in našega življenja in moramo se naučiti živeti z njimi in jih deliti.

Sem pa nafilozofiralauser posted image , ampak nekako tako zdaj razmišljam.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.2.2009 12:59:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

T1979, odlično izpeljano,bravo, sem ti rekla, da je 3 magic numberuser posted image  še zmrznjenčka, pol pa kar za mano  Navijam,puncauser posted image  tokrat bo zmagovalen pluuuus!user posted image user posted image

Ja Lara, sej po tebi se zgledujem.  user posted image  user posted image  A ti si tretjega mela za v frižider? Sicer meni je danes Reško rekel, da niso glih najlepši zarodki, ampak jaz se ne dam. Moramo zmagat. user posted image

Veš, meni je komaj zvekel ven 3 celice, če se pomniš moje punkcije, je bilo grozno slabo...vsi folikli prazni, jajčniki z gosto tekočino, (zgledalo je, da je endomtrioza prišla  nostranjost jajčnikov), ki jo ni mogel spunktirat, sta s čedom gledala, če se je stroj pokvaru...tam mi je govoru, da ni nič, da je slabo, da je katastrofa, pol me je jok zlomu in me je valda še bolj bolelo...trajalo ne vem full, 40-50 min...kriza, celice tko, tko, nisem imela zmrznjenčka, niti v prvem postopku ne, pa so se vse 4 oplodile.
Zgleda, da za njihove standarde nimam dovolj kvalietete, al pa jim umetno okolje ne paše...to mi je tudi ata pordil, da je et 2. dan v bistvu zlo pametna reč in da se v tujini največkrat prakticira 2. ali 3 dan. No vidiš, kje bi si takrat mislila na tak rezultat. Od bolečin sem 2 dni jokala, potem šla na et, vesela, ker so se vseeno vse 3 oplodile in stisnila ven ves moj optimizem in sproščeno čakala, kaj bo. Vedela sem, da nimam vpliva, vedela sem, da bo z vsakim postopkom endometrioza zelo napredovala in bo rezultat vedno bolj vprašljiv...res me je doletela velika sreča, ko jo vsaki, ki nanjo še čakate neizmerno privoščim.user posted image  T1979, na dvojno zmago, eden pa še kasneje, čez dve leti!user posted image

Coelho

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.2.2009 13:01:08   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

zup2 bravo tudi za tvoji dve borbeni pikici user posted image user posted image user posted image

Evo zdaj pa cartanje (vidim da je tvoj dragi priden), pa kalamari, pa desni bok, pa bo!!!

Bravo, lepo naj vam bo! Na plus!user posted image user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.2.2009 13:14:54   
bbpikica
Punce moje pa še eno pojasnilo sem vam dolžna, da ne bo prihajalo do napačnih razlag.

Vse ki ste ali pa boste na Puregonu, terapija s Puregonom je bila pri meni definitivno najbolj uspešna od vseh terapij do sedaj. Na neuspešen razplet postopka pa je sigurno vplivalo vse kaj drugega kot Puregon. Prvo je to da so do punkcije popokali vsi folikli na desnem jačniku in še nekaj na levem, tako da smo spunktirali samo dve celici. ti dve sta se 48 ur lepo razvijali potem pa prenehali, glede na to da je bil tokrat prvič ET predviden tretji dan je velika verjetnost, da so se celice tudi v prejšnjih postopkih po 48 urah prenehale razvijati, vendar pa smo jih vstavili prej in tega nismo vedeli. Tako da kar se mene tiče je bil Puregon super, razen stranskih učinkovuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.2.2009 13:17:45   
MBT1979
bbpikica, helou. dobrodošla spet med nami. sem te pogrešalauser posted image . se pa popolnoma strinjam s tabo. včasih paše človeku da se malo umakne, se pomiri in si nabere novih moči in predvsem pozitivnih misli in upanja!! Bravo!! user posted image

mismis, kukuc user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 287
1.2.2009 13:21:24   
lara light
Netkica, si nazajuser posted image ...tanajvažnejša: naša sonček je včeraj zvečer rodila lepega fantka z imenom Lovro!user posted image

Coelho

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.2.2009 13:31:37   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: pika.po

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mi pa standardno nedeljsko južno: goveja juha, restan krompir, jajčno smetanov hren, govedina in salatka, za sladico pa jabolčna pita, ki sem jo že včeraj spekla. Mmm jaz že tudi komaj čakamuser posted image

mmmmmmmmmm jest bi tud pito user posted image  Kak jo pa narediš?

Mene pa moj s štrudlom gnjavi user posted image  Zvito pravi, de je treba japka porabit user posted image
Jap, vsak izgovor je lahk dober, da človek do svojega pride...user posted image

Tko, da bom zgleda poleg kruha še štrudl pekla...

Sem bolj lene sorte pa izberem vedno kako hitro varianto. Tale je preprosta pa zelo dobra

1 jogurtov lonček olja
1 jogurtov lonček mleka
2 jajci
1 jogurtov lonček sladkorja
2 jogurtova lončka moke
1 pecilni prašek
1 vanilin sladkor
limonina lupinica

user posted image
Jajci, olje, sladkor in mleko penasto umešamo. Dodamo vanilin sladkor, limonino lupinico, na koncu pa še moko s pecilnim praškom.
3/4 testa vlijemo v pekač in spečemo do polovice. Na pol pečeno testo nadevamo s poljubnim nadevom, prilijemo s preostankom testa in spečemo. Za nadev lahko uporabite katerikoli nadev za PITE.

user posted image
Slika je simbolična, ne moja

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.2.2009 13:44:31 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.2.2009 13:39:12   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Abra
Ste opazile, da je Lovro zelo popularno ime pri iveefovkah user posted image zdaj imamo že tri!

Čestitke Sončku & Co

Tudi pri nas je Lovro med prvih 5!

No me pa zanima kako se vam zdijo ta imena!

Cene, Filip, Wiljem, Jakob

Pozdravljeni Kajsica in Larči

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.2.2009 13:42:17   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ste opazile, da je Lovro zelo popularno ime pri iveefovkah user posted image zdaj imamo že tri!

Čestitke Sončku & Co

meni so ful všeč, ker mi nekako ta novodobna tri črkovna podobna kitajskim (taj, tij, pij) niso preveč.
Sicer pa hvalabogu, da je toliko imen in lahko izbiramouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 291
1.2.2009 13:42:58   
blanč
user posted image user posted image user posted image user posted image Pomota

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.2.2009 13:44:05 >

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 292
1.2.2009 13:47:25   
ledenka
aaaa, spet je hrana na tapeti user posted image  

midva sva pred par dnevi kupila steamer in s tem eksperimentiramo user posted image  danes bo riž, puranji zrezek in brokoli in paprika, pa seveda velika skleda solate, za poobedek pa palačinke s taščino borovničevo marmelado user posted image  

mam občutek, da je moj začel gnezdit user posted image  včeraj me je odvleku v Lesnino kuhinje gledat... in celo našla sva nekaj, kar nama je všeč user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 293
1.2.2009 13:48:20   
pikovit
Daaaaaaaaaaanuser posted image ,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim lepo novičko.Čestitke Sonček in lepo se crkljajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 294
1.2.2009 13:48:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Čestitke Sončku & Co

imena so mi všeč. samo Viljem bi napisala z navadnim Vjem, ne z W user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.2.2009 13:51:02   
lara light
Blanči, sem že spravila na varno tvoj recept, pa unga od Zarjice z bananami tudiuser posted image  hvala obema!user posted image

Kruce, Blanč, dajmo še kak predlog za ime fantku, ne 3 črke, bolj slovensko...
Meni so lepa: Jaša, Vitan, Blaž, Klemen, Kristjan

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.2.2009 13:51:17   
pikovit
Punce kako ste kaj?Danes je spet idilično zunaj,čeprav pri nas že poganjajo zvončki,sem jih ravno včeraj gledala.Jaz pa že komaj čakam,da bo pomladuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.2.2009 13:53:29   
pikovit
Oooo o hrani je debatauser posted image .Jaz sem pa tako lačnauser posted image .Danes praznujemo od našega rojstni dan (sicer ga ima v torek),ampak ob vikendih smo vsi na kupu lahko.Tako da tašča kuha jaz pa sem naredila kremšnite.Že komaj čakam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.2.2009 13:54:03   
pikovit
Lara kaj pa BRIN?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.2.2009 14:03:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Blanči, sem že spravila na varno tvoj recept, pa unga od Zarjice z bananami tudiuser posted image  hvala obema!user posted image

Kruce, Blanč, dajmo še kak predlog za ime fantku, ne 3 črke, bolj slovensko...
Meni so lepa: Jaša, Vitan, Blaž, Klemen, Kristjan

Bernard-berni, David, Tilen, Benjamin tole se trenutno spomnim. Nisem še razmišljalao imenih, bo treba počasi...

(Mark Twain)

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?