|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 10:10:31   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Jaz bi tuduser posted image rada, če bo vse user posted image seveda.

verjamem jauser posted image
no jaz nisem nikoli pričakovala takšnega izzida, ker sem pridelala sam 5 foliklov...sem pa imela neverjetno srečo, da so vsi vsebovali jajčka, ta jajčka so se vsa lepo oplodila, tako da sem na koncu imela 5 blastocist...torej user posted image user posted image user posted image imam še na hladnemuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 201
1.2.2009 10:11:06   
KIWI
En lep dober dan za tiste ta zgodnje, pa lepo dobro jutro za zaspanke, ko t sem sama.

No, pa smo dočakali! user posted image user posted image user posted image SONČEK33 iskrene čestitke, malčku Lovrotu pa poljubčke. Ja pa atiju tudi čestike seveda!

Moram povedat, da sem vas včeraj in danes zjutraj malo na hitro prebrala, za pisat mi pa ravno ni bilo. V petek sem bila namreč na tistem manjšem lepotnem popravku (razširitev MV), pa sem bila dva dni kot drogirana od narkoze, no saj še danes nisem čisto tak, ko bi naj bilo.

Madoniš, ste pa bile pridne s čvekanjem, ni kaj! Pa smo že na novi temi.

ZVEZDICA, jutri pa le glej, da nas razveseliš tudi ti.user posted image

Vidim, da ste imele tudi lep pridelek, bravo!!!!

Pa se še kaj kasneje oglasim!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 202
1.2.2009 10:13:44   
Zvezdica
Kaj je že to snežna belina Pa tega pri nas ni in ni. Barvni vzorci vseh mogočih rdečih in rjavih odtenkov... Saj bo, saj bo... še 5 mesecev zdržimo skupaj pa četudi z odtenki pa smo zmagovalc

Kaj je to 5 mesecev...mala malca, a ne?

A nimaš ti ns tumorov? Boš vidla kok je fajn, ko ju vidiš ko tam prevale delata... še lepše ko ju vidiš v obraz...k vesoljci souser posted image
No vsaj naš je biluser posted image user posted image user posted image Sem bila prav prestrašena še ene 14 dniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 203
1.2.2009 10:14:40   
KIWI
MILINČKA, čudovit bušček! Sem ti malo fauš!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 204
1.2.2009 10:17:25   
blanč
Zvezdica, kar se glave tiče, se je pa moj zadnjič na UZ ustrašu pa je spraševal zakaj masta tooolk velike glave in če je kaj narobeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.2.2009 10:18:35   
blanč
Grethen sosedica moja dobro jutrooooooooooooo. A bo kej slikic gradov padl?? A danes pade kavica??Bemti se fehtamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.2.2009 10:24:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grethen sosedica moja dobro jutrooooooooooooo. A bo kej slikic gradov padl?? A danes pade kavica??Bemti se fehtamuser posted image user posted image user posted image user posted image

O jutrčk bejba jutrčk ... slikce pa tud prbližn še ne morjo bit gor, ker sva pršla  domov pol enih in padla kot talca ... zdej pa čakava obisk iz prekmurja ... bom že dala fotke gor ... verjetno na eno drugo stran, pa boste link dobile ...

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image , glej glej , pa je res že februaruser posted image ... še malo pa bo avgust  user posted image user posted image user posted image user posted image ..

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.2.2009 10:26:40   
mala81
Ojoj punce! Vam pa res ni migoče sledit. Komaj ste prav temo odprle, pa ste že naklofkale x strani. Malo šale.

Da se še te jaz pofočkam na novi temi. Jaz še pridno papcam  femoden, naslednji teden pa po špike. Že komaj čakam, da se vse skupaj konča (upam, da v mojo prid). Nosečke kaj se vašim mučkom res ne mudi nikamor? Želim vam veeelikoooo cartnja.

Vsem ostalim pa preživite lepo nedeljsko popoldne.

PA PA

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.2.2009 10:26:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro.

ČESTITKE vsem trem!

juheeeeejjjjjjjjjjjj ... čestitam draga sončica ... upam da te niso preveč matrali in da se maximalno crkljate z malim Lovrotom user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.2.2009 10:29:58   
mala81
Pa za seznam vam sporočam: mala81 (3. ICSI, MB, femoden)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 210
1.2.2009 10:30:20   
lara light
Sonček naša draga, iskrene čestitke tebi, očku in malemu junaku Lovru!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Obilo družinskega veselja vsak dan, vse dni!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 211
1.2.2009 10:32:07   
Kicsi
Dobro jutro.

Sonček ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim,da imate tudi pri vas Lovrota-zelo lepo ime.Pri nas bomo tudi imeli Lovrota in pa Tilna še zraven user posted image .

Zvezdica,tebi pa vso srečo jutri.

Zdaj pa grem počasi pripravljat za kosilo,ker ima danes moj dragi rojstni dan,pa imava povabljene starše in sestre na kosilo.
Lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 212
1.2.2009 10:35:04   
rdarci
Dobro jutro,
v soboto smo preživeli prvo punkcijo vendar smo na žalost pridelali samo 1 celico user posted image . V ponedeljek imam transfer in me zanima ali ste bile po ET na bolniški in koliko časa?

Lepo nedeljo vsem skupaj..

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 213
1.2.2009 10:35:46   
spelka12
sonček še tukaj iskrene čestitke za Lovrota user posted image user posted image user posted image .
Me je kolegica ob 21 šele klicala, da je že rodila, pa mi je comp zmrznuuser posted image .
biba007 čestitam za začetek postopka user posted image . Je res fino začetek meseca štartat. Za rjav izcedek nič skrbet, tud to se včasih naredi. Glede injekcij pa takole. Izbereš si eno uro zjutraj in pol se je moraš držat. >Jest sem jih kar pred šihtom dajala, je bila vsakič ista ura. Ob 6.55. Za aglurab se pa oproščam, nevem kaj je to. Kr reškota klič. Upam, da sem kaj pomagala user posted image  Pa mirno roko pri špikah ti želim.
mlinčka kolk ste luštni user posted image .
vitaebella jao jao jao user posted image user posted image user posted image user posted image  ja kaj si pa mislila? Nč jokat, zdrži še tisti teden, pa bo +. Joj bi te kr po nagi riti punca.
T1979 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! KOLK SEM VESELA ZA VAS 4user posted image user posted image user posted image . No a sem ti rekla, kaj bo, mene moraš vedno ubogatuser posted image . Čestitam za 2 user posted image user posted image , tretjega pa itak ne boš rabilauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
1.2.2009 10:38:02   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Nedelja, 01.02.
cukica - UZ
efika - punkcija
Fargesia - IUI
zup2 - ET
T1979 - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

T 1979 je že javila, kje ste pa ostale?
rdarci user posted image  za prestalo punkcijo, vedno pravimo, da je ena celica dovolj za . Jaz po et nisem bila nikoli na bolniški, samo tisti dan.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 215
1.2.2009 10:42:48   
mala81
SONČEK iskrene čestitke še iz moje strani! 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 216
1.2.2009 10:44:07   
lara light
Dobro jutro! Ene ste že hmal skuhale, jaz sem se pa šele privleklauser posted image

Mlinčka, uf kakšna postrežba...mljask, njami, še bi mamiuser posted image ....super lepi buško!user posted image

T1979, odlično izpeljano,bravo, sem ti rekla, da je 3 magic numberuser posted image  še zmrznjenčka, pol pa kar za manouser posted image  Navijam,puncauser posted image  tokrat bo zmagovalen pluuuus!user posted image user posted image

Vita, te bom po nagiuser posted image , bodi pridna lepo, kot smo se zmenili!user posted image

Kiwi, upam, da si v redu!user posted image

Biba, navijamuser posted image

Rdarci, žal mi je da je samo ena, je pa ena več kot dovolj, da ti prinese željeni rezultat. Torej misli pozitivno. Naj se lepo oplodi in vgnezdi, poleti pa boš že zibalauser posted image . Po Et-ju je fajn 2-3 dni počivat, ležat v glavnem, potem pa po presoji. Če imaš možnost, ostani doma. Če si pesimističen tip in bom mislila samo na datum testa, je bolje, da se zamotiš v službi, če le nimaš pretežkega dela, se pravi, če je to pisarniško delo je čisto ok. Jaz sem za bolniško, brez prevelikega razglabljanja doma, ampak z dobro knjigo, filmom, glasbo...v krogu prijetnih ljudi, predvsem v veselem in sproščenem okolju. Glavo gor in borba naprej.user posted image

Coelho

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.2.2009 10:58:51   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Nedelja, 01.02.
cukica - UZ
efika - punkcija
Fargesia - IUI
zup2 - ET
T1979 - ET
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

T 1979 je že javila, kje ste pa ostale?

Dajmo punce!user posted image

Če bi bila sonček tu, bi že spraševala za nedeljsko kosilouser posted image

Špelka, Gigi, Shuka, Mismis, Zarja, Abra, Pija, Grethy, Blanč, Mlinčka, Lučka, ....ste na Mama Hotelu naročene, bo gostilna pela, al boste kar kuharce danes? Moj štedilnik je prazen, ideje nobene, lakota že kaže prve male zobke...grem na sendvičuser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 218
1.2.2009 11:01:01   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: rdarci

Dobro jutro,
v soboto smo preživeli prvo punkcijo vendar smo na žalost pridelali samo 1 celico user posted image . V ponedeljek imam transfer in me zanima ali ste bile po ET na bolniški in koliko časa?

Lepo nedeljo vsem skupaj..

Rdarci te popolnoma razumem in vem kako se počutiš. Tudi jaz sem v drugem postopku imela samo 1 celico, vendar se je tudi ta 1 oplodila in tudi vsavil mi jo je. Tako da če pogledam je bil rezultat 100%, kar sploh ni slabo. Sicer se potem zarodek ni vgnezdil, ampak nekaj pa je le bilo.

Rdarci želim ti da se oplodi in lepo razvije. Srečno.user posted image

(odgovor članu rdarci)
Neposredna povezava do sporočila: 219
1.2.2009 11:04:28   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

T1979, odlično izpeljano,bravo, sem ti rekla, da je 3 magic numberuser posted image  še zmrznjenčka, pol pa kar za mano  Navijam,puncauser posted image  tokrat bo zmagovalen pluuuus!user posted image user posted image

Ja Lara, sej po tebi se zgledujem.  user posted image  user posted image  A ti si tretjega mela za v frižider? Sicer meni je danes Reško rekel, da niso glih najlepši zarodki, ampak jaz se ne dam. Moramo zmagat. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 220
1.2.2009 11:06:30   
Grethy
Larica, pri nas bomo jedli nekaj od pečenega mesa (morm mal pobrskat po  pa zraven "kipjene knedlce" , pa solatko ... 

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.2.2009 11:07:07   
T1979
Sem smotka,user posted image test mamo 15.2.2009. Me že en nosečniški znak daje, pozabljivost. user posted image  user posted image  user posted image

Ampak sej vem, da bi mišmiš itak to vedla in bi pravilno napisala.user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 222
1.2.2009 11:08:02   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Larica, pri nas bomo jedli nekaj od pečenega mesa (morm mal pobrskat po  pa zraven "kipjene knedlce" , pa solatko ... 

kaki so pa kipjeni knedlci???

(Mark Twain)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.2.2009 11:09:53   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

T1979 JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! KOLK SEM VESELA ZA VAS 4user posted image user posted image user posted image . No a sem ti rekla, kaj bo, mene moraš vedno ubogatuser posted image . Čestitam za 2 user posted image user posted image , tretjega pa itak ne boš rabilauser posted image user posted image user posted image  

Špelka12 hvala. Veš da ga bom rabla čez ene 2 leti. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 224
1.2.2009 11:18:19   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

kaki so pa kipjeni knedlci???

to so pa, iz vzhajanega testa (neki podobnega kot za kruh, sam zlo redko), v kropu kuhani "knedlci"  ... z žlico jemlješ testo, pa ga daješ v krop, da se skuha... pol se pa to zabeli z ocvirki ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?