lara light
|
Dobro jutro! Ene ste že hmal skuhale, jaz sem se pa šele privlekla Mlinčka, uf kakšna postrežba...mljask, njami, še bi mami ....super lepi buško! T1979, odlično izpeljano,bravo, sem ti rekla, da je 3 magic number še zmrznjenčka, pol pa kar za mano Navijam,punca tokrat bo zmagovalen pluuuus! Vita, te bom po nagi , bodi pridna lepo, kot smo se zmenili! Kiwi, upam, da si v redu! Biba, navijam Rdarci, žal mi je da je samo ena, je pa ena več kot dovolj, da ti prinese željeni rezultat. Torej misli pozitivno. Naj se lepo oplodi in vgnezdi, poleti pa boš že zibala . Po Et-ju je fajn 2-3 dni počivat, ležat v glavnem, potem pa po presoji. Če imaš možnost, ostani doma. Če si pesimističen tip in bom mislila samo na datum testa, je bolje, da se zamotiš v službi, če le nimaš pretežkega dela, se pravi, če je to pisarniško delo je čisto ok. Jaz sem za bolniško, brez prevelikega razglabljanja doma, ampak z dobro knjigo, filmom, glasbo...v krogu prijetnih ljudi, predvsem v veselem in sproščenem okolju. Glavo gor in borba naprej.