|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
1.2.2009 8:41:30   
dašabina
 Triš, ja kar se oblačil za punce tiče, sem se že nalezlauser posted image user posted image user posted image  jaz imam boljšo varianto za nas - mi bomo tist kufer za na avto kupiluser posted image user posted image user posted image  no se vid da je Mihec boljše, da ga mati tle biksa, tako da hvala za vse pikapoke (zakaj moram za ta objemček vedno odpirat stran)user posted image user posted image user posted image user posted image
uživate nedeljo!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.2.2009 9:10:09   
Sunny Morning
mamica SANI
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.2.2009 9:22:01   
dašabina
sani

user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.2.2009 10:31:33   
vaney
AJDA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO 1. SVEČKOuser posted image user posted image user posted image

mamica SANI, VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN, PA ČIMVEČ NEPOZABNIH TRENUTKOV V OBJEMU SVOJE DRUŽINICEuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.2.2009 10:38:46   
vaney
Mi smo včeraj praznovali Anžetov rojstni dan, ampak smo bili vsi takoooo tečni, da smo še Anžeta komaj prepričali za par fotk, nasmejanih nam pa ni uspelo naredit. Anže ni od 6h zjutraj do 4h popoldne čisto nič spal, ker ni hotel in temu primerno je bilo njegovo razpoloženje, jaz sem vsa neprespana in utrujena, ker je Grega že 3 dni v nočni, Grega je tečen, ker je iz nočne in ni naspan, še moja mami je bila vsa crknjena....v glavnem, torta je bila zelo zelo dobra, Anžeta je še najbolj zanimal ognjemet na torti, pojedel jo je pa celi 2 žlički, ker doma noče prav jest, odkar hodi v vrtec, tam pa vse poje...tako da praznovanje je bilo kratko in sladkouser posted image

Ima pa nos zabasan in kašlja kot zmešan kljub inhalacijam 3x na dan, tako da če ne bo boljše, nas čaka zdravnik.

No, cel kup lepih informacij, ampak jaz sem tudi že vsa tečna, tele bolezni in nikakvo vreme me ubijajo....bo boljše

Bom popoldne prilepila kakšno fotko, če bom pri volji

bolančki, pozdravite se čimprejuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.2.2009 10:58:40   
klaja
Ajda in Jan vse najboljše za 1. svečko!!!!!

Triš jaz imam Quinnya Zappa in me pri njem moti, da se ne da nastavljat naslon, saj otrok tako čudno sedi noter, ker tudi nima trdega hrbtišča. Mi ga imamo zgolj za okras, ker se že en čas ne vozimo več z njim.

Sani vse najboljše ob tvojem prazniku!!!!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.2.2009 11:33:52   
Anchikaa
Dan.

Najprej za včeraj: Ajda vse najboljše ob prvi svečki.user posted image user posted image
Jan tudi tebi vse najboljše za prvi rojstni dan.user posted image user posted image

Za danes pa Sani vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image

Lusa čudoviti kostumi,mi je v oči padel on tweety.Prava mojstrica si,in pa super manekenki imaš.

Mi smo po starem,zdravi in srečni da imamo drug drugega.

Zdaj sem pisala ta post eno uro,ker smo se šli zmes sankat,zdaj pa pošljem.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.2.2009 11:38:09   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
 Triš, ja kar se oblačil za punce tiče, sem se že nalezlauser posted image user posted image user posted image  jaz imam boljšo varianto za nas - mi bomo tist kufer za na avto kupiluser posted image user posted image user posted image

Mi smo ga že lani za na morje kupili, ampak smo kasneje tudi manjšo marelo nabavli.user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.2.2009 11:54:21   
nana35
Sani,vse lepo ob tvojem rojstnem dnevu ti želiva,da bi bila vedno srečna in taka kot si!!
user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Triš jaz imam Quinnya Zappa in me pri njem moti, da se ne da nastavljat naslon, saj otrok tako čudno sedi noter, ker tudi nima trdega hrbtišča. Mi ga imamo zgolj za okras, ker se že en čas ne vozimo več z njim.

Mislim,da sem ravno takega mnenja kakor klaja,saj vem da ste nekatere zadovoljne s tem vozičkom in prav je tako,da ne boste hude,kar bom napisala,ampak meni pa je res takle voziček čisto mimo,sem imela nekakšno kopijo tega,enak,samo ne quinny,pa mi je bilo ful brez veze. Zato sem ga prodala.Meni se zdi najbolj praktična kaka druga marela,bilo kakšna,samo ne tale.Se opravičujem vsem,ki ste zadovoljne in ga imate.

:))

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.2.2009 12:00:17   
katarinas
Hojla,
pri nas prav lepo user posted image      sneži, zgleda da bom lahko spet bildalauser posted image
Lara je danes turbo tečna, sem jo 5x nesla spat, pa nič, dere se ko sraka user posted image     , ko sem tipkala, mi je hotla pomagat      user posted image   , pa se zraven vseeno drla user posted image user posted image ...no zdaj je končno omagala, ne vem kaj jo je prijelo. Upam, da bo po spanju bolje.

Dašabina tud mi smo imeli kufer za na morje, da je šel lahko teveliki voziček z nami, pa je avto vseglih pokal po šivih.. Več ko imaš prostora, več vzameš s sabouser posted image

Mamica Sani vse najboljše  user posted image     

Lusa kostumi so špicauser posted image

Jaz sem kupila čebelico v Sparu, ker nisem nič drugega pametnega videla. In po pomoti sem vzela večjo številko kot sem mislila...saj se da zavihat rokave pa bo.user posted image

Majra svet je res majhen. Ampak jaz to mojo sestrično nisem že 100 let vidla, sploh je menda ne bi poznala zdaj. Je pa to edina moja sestrična. menda dela v nm, ne? pa dva otroka ima (špelo pa...?)? A ona je potem poročena s tvojim bratom....hmmm majhen svetuser posted image  

Danes pa dobimo obisk, pride kolegica, ki je v 6. mesecu user posted image  in ima že popadke ter se menda že odpira user posted image user posted image  Zdaj pa je panika in že nabira ter pripravlja stvari za user posted image , če bo slučajno mogla dosti prej v bolnico. Ji bova z Laro posodili košek in kakšno oblekicouser posted image  Upam, da se zanjo vse dobro konča, ker je sploh dolgo čakala, da bo user posted image , zdaj pa so že težave na vidikuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Draga Triš, nisem žleht, ampak tud jaz nisem presenečena, da si že naročilauser posted image user posted image user posted image

Ti pa tih,o da se ne boš še to od mene nalezlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz se držim pregovora čas je denar,zato kar mi klikne vse naredim takoj,včasih reskiram,drugič proftiramuser posted image .Kaj čmo takle mamo.Kupila pa sem ga samo zato, ker je res mini in nam bo še kako prav prišel,sploh poleti.Mogoče ga boš tudi ti naročila poleti ko boš ugotovila ,da bo Miha s seboj želel imet 365 igrač za v vodo in pesek.Saj starega pa prodajam tako da ne bom v minusuuser posted image

Tele sem se pa nasmejala, res je da se zarečenega kruha največ poje. Meni bi že zdaj prav prišla marela, vsakič ko gremo v trgovino ali kam na hitrico mi gre na živce tisto veliko reč iz avta vlečt....ampak po drugi strani se mi zdi pa zdaj pozimi fajn, ker imam notri zimsko vrečo, v marelo bi jo pa težko stlačla...

Triš a res prodajaš voziček...ti si res pridna, lepo prodaš in potem denar samo obračaš, ko nabaviš kaj novega. Jaz sem včeraj prodala od sestre stolček za hranjenje, ker imamo mi novega in boljšega. Sem mislila, da ne bo nič iz tega, ker sem ga imela na bolhi že 3x, ampak kdor čaka, dočakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.2.2009 12:32:45   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Draga Triš, nisem žleht, ampak tud jaz nisem presenečena, da si že naročilauser posted image user posted image user posted image

Ti pa tih,o da se ne boš še to od mene nalezlauser posted image user posted image user posted image user posted image .Jaz se držim pregovora čas je denar,zato kar mi klikne vse naredim takoj,včasih reskiram,drugič proftiramuser posted image .Kaj čmo takle mamo.Kupila pa sem ga samo zato, ker je res mini in nam bo še kako prav prišel,sploh poleti.Mogoče ga boš tudi ti naročila poleti ko boš ugotovila ,da bo Miha s seboj želel imet 365 igrač za v vodo in pesek.Saj starega pa prodajam tako da ne bom v minusuuser posted image

Tele sem se pa nasmejala, res je da se zarečenega kruha največ poje. Meni bi že zdaj prav prišla marela, vsakič ko gremo v trgovino ali kam na hitrico mi gre na živce tisto veliko reč iz avta vlečt....ampak po drugi strani se mi zdi pa zdaj pozimi fajn, ker imam notri zimsko vrečo, v marelo bi jo pa težko stlačla...

Če imaš pa fajn babi, imaš pa vrečo tudi v mareli.user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.2.2009 13:25:32   
Anonimen
Dan!

Mi smo pa včeraj imeli praznovanje in je bilo zelo luštno. Jan je dobil veliko daril, zelo pa je užival v igri s svojimi prijateljčki. Prilagam tudi slikico:
user posted image

Lusa
full dobri kostumi, res obvaladaš, vsaka čast.

Vsem bolančkom pa želim, da čimprej ozdravijo. Mi imamo inhalacije še danes, jutri pa se gremo pokazat k P. Je pa že veliko boljši in ne več tako kašlja, tako da upam, da bo vse OK in da gremo lahko v vrtec.

Z zamudo, a vseeno iz srca JAN IN AJDA VSE NAJ NAJ ZA 1.R.D
Vse najboljše pa tudi mami Sani in Sončnici!!!
                                    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.2.2009 13:38:41   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ti jo potem imaš?user posted image Kakšno?

Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.2.2009 14:16:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ti jo potem imaš?user posted image Kakšno?

Domača izdelava ampak fenomenalna...bom slikala.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.2.2009 17:07:15   
TRIŠ

Triš, ja kar se oblačil za punce tiče, sem se že nalezlauser posted image user posted image user posted image  jaz imam boljšo varianto za nas - mi bomo tist kufer za na avto kupiluser posted image user posted image user posted image  no se vid da je Mihec boljše, da ga mati tle biksa, tako da hvala za vse pikapoke (zakaj moram za ta objemček vedno odpirat stran)user posted image user posted image user posted image user posted image
uživate nedeljo!

Ja pri nas tudi kufer ne pomagauser posted image user posted image user posted image ,smo že lani komaj vse noter dali,mi vzamemo s seboj kot da gremo za 1 mesecuser posted image user posted image user posted image .Sam da je Miha boljeuser posted image

SANI ZA TVOJ PRAZNIK TI ČESTITAM IN TI ŽELIM, DA BI BILA POZITIVNA ,NASMEJANA IN TAKO SUPER MAMICA KOT DO SEDAJuser posted image

Klaja kakšne barve pa ga imaš.Jaz sem ga naročila na baby centrovi strani pa me dragi prepričuje ,da naj prej prodam tega in naj mu spustim ceno.Kupcev je veliko ampak BK jim je pa dalečuser posted image .Mogoče se pa zmeniva za biznis,samo moram se pozanimat če lahko storniram naročilouser posted image

Katarinas za vsako stvar je kupec in jaz to mojemu non stop trobim ampak on bi danes dal oglas in danes prodal.Sem bila že danes jezna nanj. Drago  smo plačali buzza, on pa bi ga kar napol podaril .Pa user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno prodajouser posted image user posted image user posted image

Anita
krasna slikica pa še dve lepi deklici sta zraven ,ki jih jaz poznamuser posted image .Pa takoooo lepa torta ideja za drugo letouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 1.2.2009 17:08:26 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.2.2009 17:33:36   
koala
Čer!
Najprej :
Ajda vsenaj naj ob pihanju prve svečke

Jan vse naj naj ob pihanju prve svečke

Lusa fenomenalnikostumi! Za drugo leto se z Alexom definitivno priporočava. Meni je noro všeč zmajčica Luša.

Bolančki pozdravite se!

Alex pa je danes kihnil in butnil v predal ter staaknil mičkeno presekanino. Pa ravno danes.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.2.2009 18:22:13   
limma
Sani, vse najboljše za rojstni dan še tukaj. Še naprej ostani vesela, zabavna in optimistična. Pa če se boš letos podala v politiko, bom skrbela za tvojo promocijo (skupaj s klepetko, ki tega še ne veuser posted image )
user posted image

Sončnica, tudi tebi vse lepo in vse najboljše. Pa veliiko veselja ob povečanju družinice ter varne poti v službo in domov.
user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.2.2009 18:39:27   
klaja
Triš naš je rdeč, sem ga že hotela enkrat prodat, pa me moj prepričuje da ga še naj pustim, da še ga bomo itak rabli.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.2.2009 19:24:40   
martinca
triš, a hočeš ti kakšno to svojo serveto slikat in dat sliko gor? Žan user posted image za hitro ozdravitev.

Ajda vse najboljše za prvi rojstni dan!
user posted image

sani vse najboljše za tvoj rojstni dan!
user posted image

dašabina, user posted image za Mihata da se hitro pozdravi.

lunca, user posted image za sestrino ta malo, da se hitro pozdravi.

intruder, user posted image za Vida.

lusa, jaz sem prebrala kaj si napisala, samo ker jaz ne dajem več slik v album ti potem nisem odgovorila. so pa slike zelo lepe.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.2.2009 20:00:56   
Tinča1
Pozdravljene!

Z Danielčkom sem bila pri P in mi jek malo čudno. Je sestra namerila samo 74 cm in 10 kg. Na zadnji posvetovalnici pa je imel 71 cm.user posted image  Po mojem je nekaj narobe gledala.

No tudi mi smo imeli izpad elektrike zaradi snega pa še vode je zmanjkalo, ker črpalke niso delale. največja smola pa je, da nikamor nisem mogla, ker je čez cesto visel utrgan el kabel, katerega cela dva dni niso uspeli ostraniti. Zato tudi plužili niso 2 dni.user posted image  Groza. Pikola, kot da sem doma na Arehu, v resnici pa sem samo v Šentilju.  Mi imamo toooooooliko snega. Pa spet sneži. 

Anchika, sem še vedna za kavico v Šentilju, samo, da se zadeve malo umirijo. Pa čestitke za povečano družinico.

Lusa, ful lepi kostumčki. Si prava mojstrica.

Martinca, ubogi Aleks, zaradi kiheca je staknil buškico, pa še ranico. Glej ene user posted image user posted image user posted image  zanj.

Danielček paje obseden s pospravljanjemuser posted image . Je danes zalutal v mojo omaro in mi vse puloverje zmetal ven. Sem bila srečna. Ko sem ga videla kaj dela, sem rekla Danielček, ne sme. Te se je pa ravno vklopil na 3 in še z večjo brzino metal ven. Pri tem pa je tako užival, da je kar vriskal od smeha. Ko sem pa pospravila nazaj v omaro pa me je nagradil s svojim sladkim mama mama. Sem se topila, kljub temu, da mi je zrihtal pospravljanje omar.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.2.2009 20:19:42   
majra
Čer!

Mi smo odpraznovali Katjin rojstni dan. Smo se imeli super, potem smo se šli še sankat. Pa ne vem al sem jaz bolj uživala al Katja. Kako je pasalo malo noret po snegu. Si grem jutri takoj kombinezon kupit, da bomo lahko to ponovile. Smo pa pogrešali bratranca Lenarta user posted image

Katarinas, sem danes vprašala Mojco, pa je rekla, da te je videla nazadnje ko si bila še majhna deklica. Ja, poročena  je z mojim bratom in imajo 3 otroke: Pia, Lan in Tin. Je pa rekla, da te lepo pozdravim.

Triš, ti si pa ful pridna z nakupi in prodajo. Ko bi vsaj meni to potegnilo. Jaz sem hrček, vse skladiščim in shranjujem. Tako, da pri nas pokajo stene po vogalih od zabasanosti user posted image  Jah, kaj čmo, tako mamo user posted image

Sani in Sončnica, vse najboljše user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 1.2.2009 20:21:24 >

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.2.2009 20:44:01   
nana35
Pozdravljene.

Samo toliko da vas pozdravim,komentirati nimam kaj.Pa še cele strani mi noče odpreti...bom videla,kaj je novega,če je kaj.Drugače pa vas berem jutri. Lahko noč.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.2.2009 20:45:54   
nana35
Sončnica,vse najboljše !!!

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.2.2009 20:48:59   
mml
Sani in sončnica naj bodo vajini dnevi obsijani s soncem in drobnimi, čudovitimi trenutki, ki delajo naše življenje lepo in nepozabno...Vse najboljše
user posted image  
user posted image  

< Sporočilo je popravil mml -- 1.2.2009 20:50:41 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.2.2009 20:50:10   
mala pikica
Po koncu vikenda pa še RR user posted image

Mii smo vsi trije uživali v vikendu, smo bili končno malo več skupaj. Bili smo zunaj, se naužili snega, z ljubim pa sva si včeraj zvečer privoščila kino user posted image Sva gledala Avstralijo in mi je bil film zeloo všeč. Sem res bila vesela, da sva spet šla malo ven. Je pa res, da me je Gašper že 5.10 zbudil user posted image

lusa meni je kar zmanjkalo besed ob tvojih šiviljskih sposobnostih user posted image Skoraj ni za verjeti, da si prvič šivila. Avatar bo v redu?

voziček... jaz sem še vedno zelo zadovoljna s PP, marelo seveda. Naklon pa je tudi meni zelo pomemben, sploh glede na to, da je Gašper res veliko v vozičku.

sani in sončnica vse najlepše ob vajinih rojstnih dnevih user posted image user posted image   In veliko lepih trenutkov z vajinimi sončki!

Zdaj pa grem še malo Emo gledat, potem pa spat, me spet čaka naporen teden.

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?