|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 12:12:14   
Reby
Mi mamo pa sarmo za 2 dni user posted image
Kruce, kako si ti, kako Krucika?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 251
1.2.2009 12:12:51   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

a pečeno?

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 252
1.2.2009 12:14:00   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

a pečeno?

Ne, kr standard, kuhano :) Mmmm, sej bi že zdajle kr jedla, pa še fajn kisla je in veliko zelja sem še na širše trakove narezala vmes med omakco.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 253
1.2.2009 12:17:39   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

solatka-repincl, 

user posted image user posted image user posted image kako sem se sedaj nasmejala......
Imamo eno študentko, ki živi v Mariboru in študira v Kopru, pa mi je lih zadnjič razlagala, kaj naj je REPINCL!
Nikako nismo mogli ugotovit, kaj naj je to za enega vraga solatauser posted image
Je klicala svojo mamo in na koncu ugotovili, da je to MOTOVILECuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
1.2.2009 12:18:48   
pika.po
Dannnnnnnnn!

Vidim, da že kuhate user posted image

Jest grem pa zdajle kruh pečt user posted image user posted image user posted image  Kaj bomo pa kosilali pa pojma nimam user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 255
1.2.2009 12:19:45   
blanč

Mi pa standardno nedeljsko južno: goveja juha, restan krompir, jajčno smetanov hren, govedina in salatka, za sladico pa jabolčna pita, ki sem jo že včeraj spekla. Mmm jaz že tudi komaj čakamuser posted image

< Sporočilo je popravil blanč -- 1.2.2009 12:22:38 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 256
1.2.2009 12:22:42   
zarja1
ja repincl je motovilec....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 257
1.2.2009 12:23:19   
Kruce Fiks

Kruce, kako si ti, kako Krucika?

Ojla, Rebyka!
Hvala, jaz kar OK!
Krucika pa bolj švoh..user posted image
ogromno ene slabosti, apetita pa tudi. Ne vem kako gre to vkup?
Včeraj je na potrebi opazila malce sveže krvi
In sem ji jaz strokovno razložil da ni panike, kao šla ena kapilarca u madono. Ma se mi je čudila od kot meni to...
Ja iz RR aneuser posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 258
1.2.2009 12:23:20   
zarja1
Blančica pri vas tud fino zdaj diši.......hmmmmm njami.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 259
1.2.2009 12:24:00   
pika.po
user posted image ČESTITKE ZA MALEGA LOVROTA!!!
LEPO SE CARTAJTE IN UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 260
1.2.2009 12:25:25   
bbpikica
Dober dan vsem.

Evo mene spet mal med vami. Najprej čestitka Sončku za Lovrota, pa seveda vsem čestitke za postopke, punkcije in ET, pa čim več puskov nalulat.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 261
1.2.2009 12:25:43   
tassi1
Njami, kako dobro kosilo kuhate.
Pri nas pa bo goveja juha( mama), pečen riž, goveji zrezki v omaki in solata s krompirjem. Z a sladico sem pa naredila kokosovo pecivo z masleno čokoladno kremo!! user posted image user posted image  
Njam, njam user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 262
1.2.2009 12:27:02   
Abra
Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke za Lovra! Lepo se cartajte!

Ste opazile, da je Lovro zelo popularno ime pri iveefovkah user posted image zdaj imamo že tri!

Sinoči sem kar mrknila, je bla spet sirena doma user posted image zdaj ste pa že pri nedeljskem kosilu user posted image jaz letos še nisem nič kuhala, me še vedno razvajajo user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 263
1.2.2009 12:28:05   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mi pa standardno nedeljsko južno: goveja juha, restan krompir, jajčno smetanov hren, govedina in salatka, za sladico pa jabolčna pita, ki sem jo že včeraj spekla. Mmm jaz že tudi komaj čakamuser posted image

mmmmmmmmmm jest bi tud pito user posted image  Kak jo pa narediš?

Mene pa moj s štrudlom gnjavi user posted image  Zvito pravi, de je treba japka porabit user posted image
Jap, vsak izgovor je lahk dober, da človek do svojega pride...user posted image

Tko, da bom zgleda poleg kruha še štrudl pekla...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 264
1.2.2009 12:29:03   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Vesela, vesela, vesela sem user posted image .

Oplodile so se vse 3, user posted image   user posted image  mi je vstavil, user posted image pa bo počakal do 5 dne, če bo za v frižider.
user posted image

To mi delaj punca, zdej pa desni bok in mir dat!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 265
1.2.2009 12:29:18   
zarja1
BBpikica lepo te je znova mal brat. Pogrešam pa našo Želvico in Obi......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 266
1.2.2009 12:31:19   
pika.po
T1979 super, da so vse 3 celice oplodile... Vidiš, kvaliteta je važna!

Zdaj pa lepo cartaj svoji dve pikici, da čez 14 dni zagledaš en debel plus!

Pol pa čez 2 leti še po pridelek, ki te bo pridno čakal v frižideru! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 267
1.2.2009 12:31:30   
zarja1
Pikapo pri nama je ista slika. Full kupi jabolk, pol pa guši da bo treba kaj spečt, kr itak premalo takih jabolk pojeva. Mislim.....

Abra lubčka gimnastičarki!!!!! Lepo, da te razvajajo.

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 268
1.2.2009 12:32:51   
bbpikica
Zarja pozdravljena tudi tiuser posted image , saj sem vas redno spremljala in bila žalostna in vesela z vamiuser posted image , samo nisem bla glih pri volji za pisanje, v bistvu nisem imela kaj napisat razen da sem v k****.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 269
1.2.2009 12:35:42   
Stella Rossa
Vsem skupaj želim čudovito nedeljsko popoldne, jaz končujem moj zelo "utrujajoči" šiht in letim domov na user posted image ( če se ne motim bo moj nardil pohane perutničke, restan krompir, user posted image aja pred tem pa porova juhca)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
1.2.2009 12:37:25   
Rakica_80
bbpikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Po dežju vedno sonček posije!!!!user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
1.2.2009 12:39:37   
zup2
Najprej iskrene čestitke Sončku za novega članauser posted image .

Jaz tudi grejem dva user posted image  user posted image . Od petih celic so bile tri zrele, dve sta se oplodili in dve smo vstavili.
Test imam 15.2. Sem si pa danes za srečo šla kupit enga tazga luškanga pajaca z dudo, tko da sem prepričana da bo user posted image .

user posted image  T1979.

Grem počivat na desni bok, dragi se pa v kuhinji matra s kalamari user posted image .

Lep zasnežen dan vam želim.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 272
1.2.2009 12:40:23   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica
Zarja pozdravljena tudi tiuser posted image , saj sem vas redno spremljala in bila žalostna in vesela z vamiuser posted image , samo nisem bla glih pri volji za pisanje, v bistvu nisem imela kaj napisat razen da sem v k****.
Lubica saj bo. Meni je tud na trenutke še precej hudo. Sploh kakšno jutro in večer znata naredit svoje. Ampak ni druge. Moj mi pravi, da morava gurat gurat naprej.
Tu na rr-ju tud jaz nimam kaj pisat in večkrat menim da bi morala čist izklopit, ker saj iz srca vsem res iz srca privoščim otročke a me ob tem zaboli da nisem del tega sama, samo kaj ko pol pogrešam te čveke čvekaste.
Lubčka lubica.

Horny Teddy

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 273
1.2.2009 12:41:20   
kajsica
Sonček čestitke! lepo se cartajte!!!

Gretka, ti pa ne objavljaj takih menijev za kosilo, ker se ti bom na vratih pojavla, pol pa boš mela hudiča!!!!user posted image user posted image user posted image  Kipjenki....njami.....obožujem.....al pa knedlce z rižem in skuto, ki jih dobim ponavadi v mama hotelu!! Ja nč, se bo treba naslednji teden na kosilo najavit...user posted image user posted image

Zarja...kaj so to kreolske banane! Daj ti to meni malo bolj razloži kako in kaj!!!!

Gigika, kako si mi ti kaj drugače? Mislim nate in držim pestke!!! V sredo pa se verjetno ne bomo videle, mislim da bom jaz jutri konec...mi je sestra danes zabičala, da morem zjutraj spit kavo, pa sem samo vprašala, če velja red bull, ki je bolj dober, pa se je sam nasmejala in mi rekla, da naj kr 2 da bom na krilih prišla, kri pa tekla....smo se kar smejale....spet.....Aja, pa hvala na komplimentu...pa kr ni bilo tako hudo!!!user posted image

Mišmiš, kako si mi kaj ti!!! Glava že čist pokonci al še mal srček boli....gremo pa v novi krog, a ne? Pa bo ta zmagovalen.

bbpikica, kako si mi kaj ti? Tudi tebe imam neprestano v mislih, sem te kar pogrešala in se spraševala kako je s teboj. Drži se babika!

Kruce...ja strokovna razlaga je važna user posted image user posted image user posted image  A ni to dober, kolk infotov zveš tukaj?! Pa vse prav pride!!!

Kje se pa kaj naša Dejzika potika?! Bemti nje pa res že celo večnost ni bilo tukaj!!!!

Pikovitka, kako si mi kaj ti? Otroc ubogajo! Dragi kaj razvaja? No sedaj lahko ti daš vse 4 od sebe in mu rečeš v dobrem in slabem user posted image user posted image user posted image , sedaj te more on pedenat, spredaj in zadaj!

Pija, 3 dni nazaj sem se pa po vašem koncu potepala, pa sem te še hotla poklicat, sam je bila ura že 8 zvečer, pa nisem upala?! kako si ti kaj drugače!!! 

Vsem želim en lep lep dan, kljub snegecu!!!! Pridne bodite!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 274
1.2.2009 12:41:47   
pika.po
O bbpikica, helouuuuu! Velkom bak! user posted image

Je moralo bit ta teden nekaj v zraku, ker sem bla jest tud čist adijo!
Je res, da sem bla v gužvi, ampak ponavadi vsaj približno preberem kaj se dogaja, tudi če se nič ne javim. Ta teden pa nisem niti tolk volje in energije premogla, da bi se sploh na RR priklopla.
Ampak tudi to mora bit zgleda!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?