kajsica
|
Sonček čestitke! lepo se cartajte!!! Gretka, ti pa ne objavljaj takih menijev za kosilo, ker se ti bom na vratih pojavla, pol pa boš mela hudiča!!!! Kipjenki....njami.....obožujem.....al pa knedlce z rižem in skuto, ki jih dobim ponavadi v mama hotelu!! Ja nč, se bo treba naslednji teden na kosilo najavit... Zarja...kaj so to kreolske banane! Daj ti to meni malo bolj razloži kako in kaj!!!! Gigika, kako si mi ti kaj drugače? Mislim nate in držim pestke!!! V sredo pa se verjetno ne bomo videle, mislim da bom jaz jutri konec...mi je sestra danes zabičala, da morem zjutraj spit kavo, pa sem samo vprašala, če velja red bull, ki je bolj dober, pa se je sam nasmejala in mi rekla, da naj kr 2 da bom na krilih prišla, kri pa tekla....smo se kar smejale....spet.....Aja, pa hvala na komplimentu...pa kr ni bilo tako hudo!!! Mišmiš, kako si mi kaj ti!!! Glava že čist pokonci al še mal srček boli....gremo pa v novi krog, a ne? Pa bo ta zmagovalen. bbpikica, kako si mi kaj ti? Tudi tebe imam neprestano v mislih, sem te kar pogrešala in se spraševala kako je s teboj. Drži se babika! Kruce...ja strokovna razlaga je važna A ni to dober, kolk infotov zveš tukaj?! Pa vse prav pride!!! Kje se pa kaj naša Dejzika potika?! Bemti nje pa res že celo večnost ni bilo tukaj!!!! Pikovitka, kako si mi kaj ti? Otroc ubogajo! Dragi kaj razvaja? No sedaj lahko ti daš vse 4 od sebe in mu rečeš v dobrem in slabem , sedaj te more on pedenat, spredaj in zadaj! Pija, 3 dni nazaj sem se pa po vašem koncu potepala, pa sem te še hotla poklicat, sam je bila ura že 8 zvečer, pa nisem upala?! kako si ti kaj drugače!!! Vsem želim en lep lep dan, kljub snegecu!!!! Pridne bodite!!!
|