|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 11:18:25   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro.

ČESTITKE vsem trem!

ČESTITKE ŠE TUKAJ DRUŽINICA user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.2.2009 11:21:00   
gloria
Khm, pa dejmo pokazat tale razkoš :

...o kak lepi bušekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.2.2009 11:21:38   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Vesela, vesela, vesela sem user posted image .

Oplodile so se vse 3, user posted image   user posted image  mi je vstavil, user posted image pa bo počakal do 5 dne, če bo za v frižider.
user posted image

..čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.2.2009 11:21:56   
princes34
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro.

ČESTITKE vsem trem!

ČESTITKE ŠE TUKAJ DRUŽINICA user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene prejmi čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.2.2009 11:24:10   
Rakica_80
user posted image

ČESTITKE MAMA SONČIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa uživajte vsi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.2.2009 11:24:35   
gloria
...pišuka glih danes mi rr neki nagajauser posted image ....sploh ne vem če mi bo to poslalo....
...pozdravček punce in lep danuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu princes34)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.2.2009 11:29:41   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

user posted image

ČESTITKE MAMA SONČIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa uživajte vsi skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse čestitke in lepo se cartajte user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.2.2009 11:32:34   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Vesela, vesela, vesela sem user posted image .

Oplodile so se vse 3, user posted image   user posted image  mi je vstavil, user posted image pa bo počakal do 5 dne, če bo za v frižider.
user posted image

..čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa naj se ti oba lepo not vgnezditauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.2.2009 11:32:53   
tassi1
PUNCE, rabim POMOČ!!

V ponedeljek imam punkcijo, pa bi morala imeti 2 dni sex. post, pa moj ni hotel včeraj in ne danes sexsat!!
Češ da ne bo na ukaZ!!
Kaj nej zdej storim??? user posted image user posted image
Imamo pa zeeelooo slabe plavalce??

Pomoč, dejte mi kak nasvet in tolažbo, ker se že od zjutraj  user posted image user posted image , in sem celo rekla, da v ponedeljek ne grem nikamor!! user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.2.2009 11:39:21   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Larica, pri nas bomo jedli nekaj od pečenega mesa (morm mal pobrskat po  pa zraven "kipjene knedlce" , pa solatko ... 

kaki so pa kipjeni knedlci???

to so pa, iz vzhajanega testa (neki podobnega kot za kruh, sam zlo redko), v kropu kuhani "knedlci"  ... z žlico jemlješ testo, pa ga daješ v krop, da se skuha... pol se pa to zabeli z ocvirki ...

aha, ti si pa res super kuharca. Bom mogla mal tebi v šolouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.2.2009 11:39:47   
Rakica_80
Sej je tako prav, še boljše pa je , da imata vsaj pet dni post, če so slabi plavalčki!!!
Tudi moj ima slabe plavalčke in mislim, da ne bova tudi midva kr lepih par dni sexalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Naj trpi una stvar malouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.2.2009 11:40:28   
Goldy
tassi - mi smo zanosili v tistem postopku, ko smo si vzeli 4 dnevni post, pa imamo tudi zelo malo in zelo slabe plavalčke in poglej, kje smo zdej. user posted image  Prej smo vedno 2 dni, pa 3 dni....pa ni bilo ....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 237
1.2.2009 11:40:33   
Zvezdica
TTassi, sej revežu res ne moreš ukazat, zdaj pa gremo v akcijo.
Pripravi ga do akcije...to pa res nis težko, če daš kake hude gatke gor, pa naj te malo namazilji s kakšnim oljčkom, verjemi, da te ne bo spustil iz postelje, al pa s pulta...to zna bit zanimivo dokler nimaš otrokuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 238
1.2.2009 11:41:26   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

PUNCE, rabim POMOČ!!

V ponedeljek imam punkcijo, pa bi morala imeti 2 dni sex. post, pa moj ni hotel včeraj in ne danes sexsat!!
Češ da ne bo na ukaZ!!

Pomoč, dejte mi kak nasvet in tolažbo, ker se že od zjutraj  user posted image user posted image , in sem celo rekla, da v ponedeljek ne grem nikamor!! user posted image user posted image

Nč zato, ne se s tem obremenjevat, ker če ima slabe plavalčke bosta imela ICSI in tako oni zberejo najboljšega.

(Mark Twain)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 239
1.2.2009 11:41:43   
Stella Rossa

PUNCE, rabim POMOČ!!

Češ da ne bo na ukaZ!!

Čaki malo....jaz zaj tu nekaj ne razumem, če moreš met sex post zakaj bi potem hotla sexat?????? Kolko jaz vem post pomeni, da ne smeš???? Daj ti to malo bolj natančno razloži.user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 240
1.2.2009 11:46:47   
tassi1
Sestra v mb. mi je naročila včeraj, da morma včeraj nujno  user posted image , pol pa do punkcije nič, da se seme obnovi, ker če je prestaro, bodo še slabši izvidi!!
Zdej se pa kao mu ne da, sem pa včeraj probala vse živo- od sexi gatic, do romantike v kopalnici, pa nič haska user posted image user posted image
Kaj zdaj, a bo kej narobe?

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 241
1.2.2009 11:50:19   
blanč

Sestra v mb. mi je naročila včeraj, da morma včeraj nujno  user posted image , pol pa do punkcije nič, da se seme obnovi, ker če je prestaro, bodo še slabši izvidi!!
Zdej se pa kao mu ne da, sem pa včeraj probala vse živo- od sexi gatic, do romantike v kopalnici, pa nič haska user posted image user posted image
Kaj zdaj, a bo kej narobe?

Danes je že prepozno pa nič ne bo narobe. Ti se lepo umiri in se pobotaj z dragim in se pripravi na jutrišnjo punkcijo, on bo pa že jutri opravil svoje in boš vidla, da bo vse uredu, samo panike ne zganjat raje se malo pocartajta in se veselita kaj vaju čaka čez približno 9 mesecev.

(Mark Twain)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 242
1.2.2009 11:51:41   
Rakica_80
Ne obremenjuj se tassi, prav je da ne sexatauser posted image user posted image user posted image
Kaj če bit narobeuser posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 243
1.2.2009 12:05:53   
tassi1
Ok, bom nehala paniko zganjat !user posted image user posted image
Sej mate prav, boljš  da se stisnem k njemu in grem pozitivna jutri v MN.Pa kar bo, pač bo user posted image user posted image

Jest sem pa dobila 3 zvezdice, a sem čveka al ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 244
1.2.2009 12:08:03   
zarja1
Tassi nič ni narobe, če sta imela večji premor. Itak bodo najboljše poiskali. Ne bit žalostna, še malo pa boš user posted image .

Vidiš kolk so si dedci različni.....jaz mojga sam pogledamuser posted image ..in on valda takojuser posted image . Pa tud nima asov prvakov plavalčkov.

Kosilo......pohan piščanec, goveja juhca s knedlčki, smetanov krompirček, solatka-repincl, kreolske banane.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 245
1.2.2009 12:09:40   
zarja1
Jest sem pa dobila 3 zvezdice, a sem čveka al ne user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  še ena brbljica...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 246
1.2.2009 12:09:43   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tassi nič ni narobe, če sta imela večji premor. Itak bodo najboljše poiskali. Ne bit žalostna, še malo pa boš user posted image .

Vidiš kolk so si dedci različni.....jaz mojga sam pogledamuser posted image ..in on valda takojuser posted image . Pa tud nima asov prvakov plavalčkov.

Kosilo......pohan piščanec, goveja juhca s knedlčki, smetanov krompirček, solatka-repincl, kreolske banane.user posted image

pa kako tebi rata bit tolk suhauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 247
1.2.2009 12:10:00   
Reby
T1979 - bravo, čestitke za vsa oplojena jajčeca in za 2 pikici, pridno ju grej user posted image  user posted image  user posted image , pa upam, da boš imela še enega pingvinčka
Tassi1 - no, ti pa si tud taprava, kaj pa pol, en dan gor ali dol... user posted image
Mlinčka - iiii, lepa slikica, sicer sem pa ti že zadnjič povedala, kako je lep buši

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 248
1.2.2009 12:10:14   
Kruce Fiks
Dobro jutro!

Saj nismo šele sedaj ustali, ma sem 2h porabil da sem vas prebral....

Pri nas bo postrv pa verjetno kakšen zelenjavni zvarek zraven + pečen krompir v kosih s šampinjoni, korenjčkom, papriko... + redič + vinček z ormoško - ljutomerskega okoliša - sladek

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.2.2009 12:15:46 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 249
1.2.2009 12:11:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč
pa kako tebi rata bit tolk suhauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja od kod pa tebi suha?user posted image  Glih taprava pravi moj, no pri joških mi je zdaj ful zmanjkalo materiala. So ble tak lepe v decembru...

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?