Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:18:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro. ČESTITKE vsem trem! ČESTITKE ŠE TUKAJ DRUŽINICA
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:21:00
|
|
|
|
gloria
|
Khm, pa dejmo pokazat tale razkoš : ...o kak lepi bušek
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:21:38
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Vesela, vesela, vesela sem . Oplodile so se vse 3, mi je vstavil, pa bo počakal do 5 dne, če bo za v frižider. ..čestitke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:21:56
|
|
|
|
princes34
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: frrrr sonček33 poslala sms, da je 20.20 privekal na svet Lovro. ČESTITKE vsem trem! ČESTITKE ŠE TUKAJ DRUŽINICA Tudi od mene prejmi čestitke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:24:10
|
|
|
|
Rakica_80
|
ČESTITKE MAMA SONČI Sedaj pa uživajte vsi skupaj
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:24:35
|
|
|
|
gloria
|
...pišuka glih danes mi rr neki nagaja ....sploh ne vem če mi bo to poslalo.... ...pozdravček punce in lep dan ....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:29:41
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII ČESTITKE MAMA SONČI Sedaj pa uživajte vsi skupaj Vse čestitke in lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:32:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: T1979 Vesela, vesela, vesela sem . Oplodile so se vse 3, mi je vstavil, pa bo počakal do 5 dne, če bo za v frižider. ..čestitke Čestitke tudi od mene Pa naj se ti oba lepo not vgnezdita
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:32:53
|
|
|
|
tassi1
|
PUNCE, rabim POMOČ!! V ponedeljek imam punkcijo, pa bi morala imeti 2 dni sex. post, pa moj ni hotel včeraj in ne danes sexsat!! Češ da ne bo na ukaZ!! Kaj nej zdej storim??? Imamo pa zeeelooo slabe plavalce?? Pomoč, dejte mi kak nasvet in tolažbo, ker se že od zjutraj , in sem celo rekla, da v ponedeljek ne grem nikamor!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:39:21
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Larica, pri nas bomo jedli nekaj od pečenega mesa (morm mal pobrskat po pa zraven "kipjene knedlce" , pa solatko ... kaki so pa kipjeni knedlci??? to so pa, iz vzhajanega testa (neki podobnega kot za kruh, sam zlo redko), v kropu kuhani "knedlci" ... z žlico jemlješ testo, pa ga daješ v krop, da se skuha... pol se pa to zabeli z ocvirki ... aha, ti si pa res super kuharca. Bom mogla mal tebi v šolo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:39:47
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sej je tako prav, še boljše pa je , da imata vsaj pet dni post, če so slabi plavalčki!!! Tudi moj ima slabe plavalčke in mislim, da ne bova tudi midva kr lepih par dni sexala Naj trpi una stvar malo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:40:28
|
|
|
|
Goldy
|
tassi - mi smo zanosili v tistem postopku, ko smo si vzeli 4 dnevni post, pa imamo tudi zelo malo in zelo slabe plavalčke in poglej, kje smo zdej. Prej smo vedno 2 dni, pa 3 dni....pa ni bilo ....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:40:33
|
|
|
|
Zvezdica
|
TTassi, sej revežu res ne moreš ukazat, zdaj pa gremo v akcijo. Pripravi ga do akcije...to pa res nis težko, če daš kake hude gatke gor, pa naj te malo namazilji s kakšnim oljčkom, verjemi, da te ne bo spustil iz postelje, al pa s pulta...to zna bit zanimivo dokler nimaš otrok
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:41:26
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 PUNCE, rabim POMOČ!! V ponedeljek imam punkcijo, pa bi morala imeti 2 dni sex. post, pa moj ni hotel včeraj in ne danes sexsat!! Češ da ne bo na ukaZ!! Kaj nej zdej storim??? Imamo pa zeeelooo slabe plavalce?? Pomoč, dejte mi kak nasvet in tolažbo, ker se že od zjutraj , in sem celo rekla, da v ponedeljek ne grem nikamor!! Nč zato, ne se s tem obremenjevat, ker če ima slabe plavalčke bosta imela ICSI in tako oni zberejo najboljšega.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:41:43
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 PUNCE, rabim POMOČ!! V ponedeljek imam punkcijo, pa bi morala imeti 2 dni sex. post, pa moj ni hotel včeraj in ne danes sexsat!! Češ da ne bo na ukaZ!! Kaj nej zdej storim??? Imamo pa zeeelooo slabe plavalce?? Pomoč, dejte mi kak nasvet in tolažbo, ker se že od zjutraj , in sem celo rekla, da v ponedeljek ne grem nikamor!! Čaki malo....jaz zaj tu nekaj ne razumem, če moreš met sex post zakaj bi potem hotla sexat?????? Kolko jaz vem post pomeni, da ne smeš???? Daj ti to malo bolj natančno razloži.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:46:47
|
|
|
|
tassi1
|
Sestra v mb. mi je naročila včeraj, da morma včeraj nujno , pol pa do punkcije nič, da se seme obnovi, ker če je prestaro, bodo še slabši izvidi!! Zdej se pa kao mu ne da, sem pa včeraj probala vse živo- od sexi gatic, do romantike v kopalnici, pa nič haska Kaj zdaj, a bo kej narobe?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:50:19
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Sestra v mb. mi je naročila včeraj, da morma včeraj nujno , pol pa do punkcije nič, da se seme obnovi, ker če je prestaro, bodo še slabši izvidi!! Zdej se pa kao mu ne da, sem pa včeraj probala vse živo- od sexi gatic, do romantike v kopalnici, pa nič haska Kaj zdaj, a bo kej narobe? Danes je že prepozno pa nič ne bo narobe. Ti se lepo umiri in se pobotaj z dragim in se pripravi na jutrišnjo punkcijo, on bo pa že jutri opravil svoje in boš vidla, da bo vse uredu, samo panike ne zganjat raje se malo pocartajta in se veselita kaj vaju čaka čez približno 9 mesecev.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 11:51:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ne obremenjuj se tassi, prav je da ne sexata Kaj če bit narobe
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:05:53
|
|
|
|
tassi1
|
Ok, bom nehala paniko zganjat ! Sej mate prav, boljš da se stisnem k njemu in grem pozitivna jutri v MN.Pa kar bo, pač bo Jest sem pa dobila 3 zvezdice, a sem čveka al ne
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:08:03
|
|
|
|
zarja1
|
Tassi nič ni narobe, če sta imela večji premor. Itak bodo najboljše poiskali. Ne bit žalostna, še malo pa boš . Vidiš kolk so si dedci različni.....jaz mojga sam pogledam ..in on valda takoj . Pa tud nima asov prvakov plavalčkov. Kosilo......pohan piščanec, goveja juhca s knedlčki, smetanov krompirček, solatka-repincl, kreolske banane.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:09:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Jest sem pa dobila 3 zvezdice, a sem čveka al ne še ena brbljica...
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:09:43
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Tassi nič ni narobe, če sta imela večji premor. Itak bodo najboljše poiskali. Ne bit žalostna, še malo pa boš . Vidiš kolk so si dedci različni.....jaz mojga sam pogledam ..in on valda takoj . Pa tud nima asov prvakov plavalčkov. Kosilo......pohan piščanec, goveja juhca s knedlčki, smetanov krompirček, solatka-repincl, kreolske banane. pa kako tebi rata bit tolk suha
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:10:00
|
|
|
|
Reby
|
T1979 - bravo, čestitke za vsa oplojena jajčeca in za 2 pikici, pridno ju grej , pa upam, da boš imela še enega pingvinčka Tassi1 - no, ti pa si tud taprava, kaj pa pol, en dan gor ali dol... Mlinčka - iiii, lepa slikica, sicer sem pa ti že zadnjič povedala, kako je lep buši
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:10:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dobro jutro! Saj nismo šele sedaj ustali, ma sem 2h porabil da sem vas prebral.... Pri nas bo postrv pa verjetno kakšen zelenjavni zvarek zraven + pečen krompir v kosih s šampinjoni, korenjčkom, papriko... + redič + vinček z ormoško - ljutomerskega okoliša - sladek
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 1.2.2009 12:15:46 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 12:11:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč pa kako tebi rata bit tolk suha ja od kod pa tebi suha? Glih taprava pravi moj, no pri joških mi je zdaj ful zmanjkalo materiala. So ble tak lepe v decembru...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?