Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aja, moram vam povedat, da si bom tudi jaz kar pripravila torbo za P. Že dva dneva me zvečer tako čudno špika... Nič ne pritiska dol, niso popadki, samo tak čisto spodaj je tako čudno, kot da hoče nekaj ven. Včeraj je bilo kot malo hujše M bolečine. ja najaa, pa ne zdaj še ti... sej mormo teb sporočat kera rodi... kam se zdaj še teb mudi Sej men se res ne. Ma ne, sej to je samo zvečer, ko sem utrujena. Pa še neki. A so vaši otročki tud kakšen dan bolj mirni? Sej zadnjič je spps pisala o tem, da se okoli 32t količina plodovnice poveča in da je to normalno, da je malo bolj mirno tam spodaj. V soboto je bil kar mir no, no pol pa ponoči tak rokenrol, da sem bolj ko ne budno spala. Skoz me je zbujal. a tudi ti nekaj strašiš , joj,joj, to,da se malo umirijo,pa je verjetno normalno za te tedne, ker naš je tudi zadnje dni ful miren, zvečer pa začne noret, tam okoli 8 - 9 ure zvečer se začne in je prav norišnica...sem glih rekla mojemu včeraj, bo pestro pol ko se rodi, glih bo šla Taja spat, pa bo mali začel razgrajat, ufff, kaj nas še čaka Ma veš kakšen filing imam - ko rojevaš in ti glavica pritiska na eno kost, tisto tik preden pride ven... Haha, sem slikovito opisala, a? No, tak čuden občutek je, niti ne boli tako... Čudno, saj sploh ne znam opisat. pocka, prideš na kofe enkrat ta teden dopoldan?
|