Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 17:08:31
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 štorkjlica:in koko se je peljati z avtom Vav...noro kul
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 17:10:44
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 srečka- mam tudi jaz občutek, da bom rodila prej....pa ne vem zakaj? Jaz sem ga v prvi nosečnosti tudi mela, pa sem pol rodila 10 dni čez... Zdaj ga pa več nekak ne upam met (občutka namreč)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 18:03:28
|
|
|
|
anca
|
Midva z mojim greva pa zdaj do moje mame v severovzhodni konec države, in uganite kje se bova ustavila..... v TROJANAH!!!!!! Jupiiiiii!!!!!!! Moram kupit zalogo krofov krofi krofi krofiiii čau punce, lep vikend!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 18:11:34
|
|
|
|
zupancdam
|
Pozdravljene, čevekice moje. Po dolgem času se vam spet javljam le toliko, da vas pozdravim in povem da vas moram malo prebrati za nazaj, ker ste toliko napisale, potem pa še jaz drugi teden, ko bo več časa kaj napišem. Pridne bodite, naj vaši pridno brcajo, pridno nakupujte, veliko sreče na pregledih, aja pa še meni kašen krofek pršparite, upam da vas kmalu spoznam na srečanju, če bo vse po sreči! Sonček, ti pa pogumno jutri, ne bodi preveč žalostna, spomni se na Aleksa, pa na vse nas, ki mislimo nate!!!! Junona, res nimava sreče midve, da bi se spoznale, ane? Punce pridne bodite, pazite nase še teh par tednov
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 18:12:46
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca Midva z mojim greva pa zdaj do moje mame v severovzhodni konec države, in uganite kje se bova ustavila..... v TROJANAH!!!!!! Jupiiiiii!!!!!!! Moram kupit zalogo krofov krofi krofi krofiiii čau punce, lep vikend! anca če pa greš v moj konec bi pa lahko kak krof še zame vzela
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 18:20:35
|
|
|
|
Nalini
|
detelja javi ti meni, ko maš fraj pa pridem v MS ... katerikoli dan mi ustreza ...(razen seveda, če ne bo pol metra snega)... ker drugih opravkov itak nimam ... likanje in pranje cotik bomo pa že prilagodili urniku ... ve pa šle v Diano ... tan imajo njami, njami tortice ... lušta se mi nekaj sladkega ... Moj trebuh je pa vsak dan večji ... v 5 dneh sem dobila dva dodatna centimetra v obsegu . Če bo šlo tak naprej me bo razneslo ... hehe ... Opažam pa, da me dajejo pljuča ... hitro se zadiham in težko diham,... kot da bi bil dotok kisika na minimumu . Se moram kar pazit in počivat,... hitra hoja več ne pride v poštev,.... stopnice me pa ubijajo ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 18:43:35
|
|
|
|
detelja
|
Nalini ok, ti bom poslala sms, ko bom videla, da nimam nič na urniku ...mene pa spet tako križ boli-sem še zadnje cunje (sedaj so najine bile na vrsti) zlikala sedaj pa mir...ti lahko ješ tortice itd., ko se itak nič nisi zredila jaz pa sem že cel krof pa to tak trojanski ....jaz pa opažam, da ful težko na hrtu ležim, sicer mi ful paše, ampak nekako ful težko diham, izgleda, da naš bebi pritiska na pljuča...najbolj smešno mi je, ko greva z lubijem na sprehod pa mu nekaj razlagam poleg pa diham kot, da bi pretekla 40 km lubi samo reče ne pozabi dihat ...moj trebuh tudi raste in srčno upam, da naš tudi in da bo fajn okrogel kot mamica in ati ...moj je itak "noseč" je in je...ko je doma misli samo na hrano...že zjutraj planira kaj bo kdaj jedel in kaj je treba v trgovini kupit in kaj vse se njemu lušta mi je že rekel, da je mislil, da bo v nosečnosti kontra, da bom jaz taka, da bom skoz jedla
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 19:25:02
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:ne nisem vedela da sta že postala starša,sem se že spraševala kdaj bo Bravo za Liliko in Marka krofi:mmmmmmmmmmm upam ,da me dragi ta teden pelje brigita:ja vse jaz urejam , k pa nbena druga ni izrazla želje ,ena pa more , anca:joj samo pazi da te me ne najdemo kje na poti in ti vse poberemo zupi:hvala junona je že doma in se zahvaljuje za pozdrave.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 19:27:44
|
|
|
|
NinaMM
|
Joj, krofi ... Joj ...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 19:48:02
|
|
|
|
detelja
|
se mi zdi, da smo vse nore na krofe ...ko grem v interšpar si vedno dva kupim in vse takoj požrem ne pojem...ali pa v hoferju so meni tudi dobri...mjami...joj kako se mi zdaj spet vse lušta...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 31.1.2009 21:52:09
|
|
|
|
nmag
|
Pat,še tu ti povem,da ni problem za 4.2..Mi smo danes cel dan selili gor stvari v otroške sobe,madonca kok je blo tega sranja,sploh nisem vedla da imajo moji otroci tok stvari in to za vse štiri,no Nejc si je sam zrihtal,se mi je že kar mešalo in sedaj imam dva hloda namesto nog,krči me tako cukajo,da bom znorela in imam občutek,da adijo nočka,da ne bom nič spala,še dobro, da mi jutri ni treba kuhat,ker nas moja mamica pelje ven na kosilo,vsaj nekaj.Potem me čaka pa pospravljanje teh dveh sob,ki sta ostali od otrok,kok svinjarije,bom rabla tavelik kontejner Bi se mi pa prilegel en krof,so se mi zacedile sline. Lepo pančkajte,bom vidla,če bom jaz tudi lahko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 4:28:29
|
|
|
|
Pat74
|
Blueeyes vse najboljše! Nmag velja! Pa upam, da boš zdej malo več počivala, pa naj taveliki malo pospravijo. Jest pa ne morem spat, bom mograla ukinit popoldanski počitek, al kaj Sicer moram pa čez pol urce zbudit, ker leti v Rigo. Grem še kavo skuhat, pa zajtrk pripravit.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 7:14:35
|
|
|
|
april09
|
Pat, ti pa si zgodnja... Pri nas je bila noc bolj v prolazu... Moj se je al neki zastrupil al pa kak crevesni virus in raje ne gvoorim, kaksno smo imeli.. Zdaj samo molim, da se midve oz vsaaaj ta mala ne faseva tega Ker ze mojga je ubilo, res upam, da se mala izogne temu. Drugace pa smo se malo soncka nauzili, je bilo fantasticno Cist nekaj druzga kot tole skropucalo v LJ, pa spet bo sneg ahhh Nmag ... ste bili pridni danes pa je NEdelja - tko da noge gor in se pusti razvajat Krofi ... ahhhh tukaj na mojem koncu je ena slascicarna, kjer imajo tudi bozanske Njama - se malo pa bo pust Aprilcica09 - jaz bom v ponedeljek klicala, da se narocim, mi je sestra tko narocila, da sele takrat dobijo urnike dela. Junona, drzi se punca pa hitro domov pridi Drugace pa punce ... februar se je zacel ... Danes me je kar stisnilo, ko sem videla, da imam samo se 9 tedno do pdp tko, ene 7-8 tednov zelim se pocakat z "izstrelom " pol pa je komot lahko akcija Pri prvi sem imela filing, da bo prej ali na rok, pol smo ji pa kar na silo prekinili najemno pogodbo in jo izselili 4 dni cez rok.. Pa se malo za sladkosnede nosecke
< Sporočilo je popravil april09 -- 1.2.2009 7:15:41 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 7:43:37
|
|
|
|
detelja
|
blueeyes vse najboljše za tvoj rojstni dan Pat74 tudi jaz ful slabo spim...neglede, če popoldan počivam ali ne...ne morem najti pravega mesta, bolijo me kolki, potem me boli to potem ono, potem brcamo, potem me lulat tišči, potem gledam na uro kot, da bi bila najbolj vezana na njo in bi res nekam morala točno na uro it... april09 pazi, da ne fasaš kaj od dragega...skoz si peri roke pa ne se kaj preveč lubčkat itd ...moj je 1x bil tudi v taki situaciji in sva šla k zdravniku pa sem rekla, če je lahko kaj narobe, ker sem noseča...pa je rekel zdravnik, da si naj ful umivava roke, naj se ne lubčkava...., ne pijeva iz istega kozarca pa da je treba wc razkužit...v primeru pa da bi jaz fasala drisko in bruhanje pa je rekel bi me dali v bolnico na infuzijo... jao, spet krofi včerja ko je prišel moj iz službe sem mu samo o krofih govorila...sem mu rekla, da se mi tako luštajo, da bi kar 10 trojanskih pojedla...se je samo režal... pri nas pa sneži...saj je fajn...sam kaj danes sneži jutri bo zjutraj snežna brozga potem pa kar sneg izgine...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 9:09:58
|
|
|
|
Nalini
|
jutro :) sneži, sneži ... naletavajo take lepe drobne snežinke, da je prav lepo gledat ... bomo šli kar na en kratek sprehod ... to noč smo tudi mi bolj slabo spali,... moj križ - katastrofa,..... zaspim na boku, zbudim se na hrbtu,... potem pa imam take bolečine v križu, da se komaj obrnem ... mejte se ... za vse vas pa sem spekla čokoladne krofe z vanilijevo kremo ... pa še kavico sem vam skuhala ...
< Sporočilo je popravil Nalini -- 1.2.2009 9:12:09 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 9:29:25
|
|
|
|
frutolina
|
Blueeyes Spanje: jaz spim zadnji teden veliko boljše... mi je dragi kupil pojšter v velikosti 145 ×45 cm in zdaj se vržem na bok in mam ga po celi dolžni in spim ko polhek... Krofi: jaz jih sanjam že...hm, 5 mesecev sem nonstop gnjavila za trojanske krofe z vanilijevo kremo...potem me je pa dragi prestrašil s tem da je menda enkrat prišlo do zastrupitev zaradi te vanilijeve kreme in jih nisem jedla...ker so se mi pa ravno ti luštali. No, zdaj po novem jih pa vedno mažem...sicer ne trojanskih, ampak iz Leclerca grem vedno vsaj z enim v ustih Junona: daj se hitro kaj oglasi da vemo kako in kaj.. Hm, glede roka: jaz mam filing da bom rodila 2.4 bomo videli.... lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 10:01:09
|
|
|
|
detelja
|
pupe zdaj pa povejte, če moj dragi ni zlat...včeraj večer in danes zjutraj sem mu rekla, da se mi taaaakkkkoooo luštajo trojanski krofi pa je rekel, da naj do čet. počakam in jih bomo šli kupit...pol pa gre v službo in čez par min nekdo zvoni pred vrati, pogledam mojega dragega z 4 tako velikimi krofi...mjami... frutolina to jaz tudi vedno paničarim, da ne bom to pa ono jedla pa ne tu pa ne tam, kaj če se bom zastrupila...pol pa mi enkrat dragi razložil, da pač do kake zastrupitve povsod lahko pride tudi doma pa je npr. rok uporabe še v redu itd...in da si pač gostinci ne morejo privoščit, da pride do zastrupitve, ker itak če se zastrupiš moraš pvoedat kje pa kaj si jedel in potem imajo vedno inšpekcijo za vratom...in če se je to zgodilo v trojanah z vanilijevo kremo imajo sigurno pogosto inšpekcijo...nekje sem zasledila, da kao imamo mi najbolj oster inšpekcijski nadzor nad hrano itd...v evropi...moj dragi to kaj bolj spremlja saj sam dela v kuhinji in ve kako jih inšpektorji preganjajo...ima tako srečo, da vedno ko on dela dobi inšpekcijo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 10:19:35
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, mene so bila pa tako široka usta, da moram ta teden bit nujno v službi, pa me je gripa položila . Zdaj bodo pa morali malo improvizirat pač. Včeraj in ponoči me je ful kuhala vročina, zdaj mi je padla na 37,7, sam imam občutek, da spet raste. Saj skozi počivam, pa čajčke pijem, mulčka mi je k sreči mami odpeljala, tako da res lahko ležim. Jutri grem k zdravniku, potem pa upam, da bom vsaj v petek lahko toliko stala na nogah, da bom šla lahko tisto prireditev speljat v šolo. Saj gripa ne more škodovati plodu, kaj? Dajte me potolažit, prosim . Lekadol jemljem, če je res nuja, sem vzela samo 3, ko je bila vročina nevarno čez 39. Pa grlo me ful boli, pa ne upam nič vzet, samo ene par Granobilov sem polizala, pa itak nič ne zaleže.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 10:47:54
|
|
|
|
detelja
|
krfjolca zakaj pa ne greš dežurnemu zdravniku že danes?...to vreme zdaj ful kuha razne gripe...jej čim več kivija, dosti pij, če imaš kake vitaminske tablete vzemi, lekadola pa mogoče 1-2 več rajši ne...želim ti, da bi čimprej ozdravela...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 10:58:03
|
|
|
|
Pat74
|
April09 upam, da ni kakšen rota ali podoben virus. Daj dragemu Linex, bo boljš! Pa kot vem, ga ti tud lahko ješ, ker ga še dojenčkom lahko daš. Sem šla pol nazaj spat in sem se kar spočila - spat pa nisem mogla zato, ker je moj danes tolk smrčal, čeprav sem ga ene 4 opomnila, ponavad se mal obrne in pomaga, ampak danes je blo tole kar mal preveč, pa nisem mogla več spat. Zaenkrat me še ne ovira pri spanju, če seveda ne pozabimo, da je treba vsaj 2 ustat za WC, vem pa, da tole še pride.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 11:02:30
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro vsem mi smo mal bolj pozni, ker ponoči skoraj nič ne spimo, pa še grlo me boli ko punce nisem zasledila kaj pa je z junono??? blueeyes-tebi vse najboljše, pa lepo praznuj sonček-si pridna, da urejaš vse tele stvari, pohvala Pat74-ti si bila pa danes res zgodnja, sam kaj ko ni bilo nobene da bi čvekala z njo april09-ja res se pazi, ker rasaja viroza (driskaš, bruhaš, vročina, krči..), tudi moj jo je prebolel, prejšni vikend, tako da sma bila bolj ločena detelja- tudi jst sem svojmu, non stop o krofih govorila, pa sej pol pa pomaga, moj me je peljal na trojanske....je rekel boljš to kot pa, da te vsak dan poslušam nalini-a tebi tudi paše na križu spat?...sam neki časa zdržim pol me pa srce pa pljuča začnejo dajat. Drugače pa tudi mene boli križ in zadnje čase še želodec. Lep nedeljski dan vsem
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 12:05:13
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja krfjolca zakaj pa ne greš dežurnemu zdravniku že danes?...to vreme zdaj ful kuha razne gripe...jej čim več kivija, dosti pij, če imaš kake vitaminske tablete vzemi, lekadola pa mogoče 1-2 več rajši ne...želim ti, da bi čimprej ozdravela... Mah saj dežurni ne bo mogel nič narest. Za gripo antibiotik itak ne prime, poleg tega sem pa prešvoh, da bi vstajala iz postelje. Lekadolov pa nisem vzela naenkrat - Pušenjak pravi, da 4 na dan lahko ...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 14:34:42
|
|
|
|
*Junona*
|
Pozdravljene. Js sem doma, včeraj sem prišla. Vse ok. V bolnici pa sem pristala zaradi tega, ker sem imela tak izcedek, da sem imela še vrhnje hlače čisto mokre med nogami. To se mi je zgodilo med vožnjo, ko semm se peljala iz Mb domov. Začutim, da je priteklo, pogledam dol, in.... mokro. Sem klicala G, kaj naj in je rekel, naj takoj pridem. Potem me je pregledal in poslal v bolnico, kjer so mi naredili test, če je plodovnica. In hvalabogu ni bila. Nato so me zadržali na opazovanju. Ni mi bilo hudega - sem si dostavo pice naročila. Pa tudi nosečke na oddelku so bile super, med njimi tudi marčevka cita. Videla sem bebija, ni pustil posneti CTG-ja, je skakal sem in tja. Lepo nedeljo vsem in hvala za skrb.
|
|
RE: aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 14:34:45
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Upam, da ni ovela koža potem. Gre hitro skupaj? Saj ne da me nekaj skrbi, važno je, da bo vse ok z , ampak me pa vseeno zanima. Koža gre že skupaj, visi pa špeh .
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 1.2.2009 14:35:01
|
|
|
|
*Junona*
|
o IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam Pozdravljene, čevekice moje. Po dolgem času se vam spet javljam le toliko, da vas pozdravim in povem da vas moram malo prebrati za nazaj, ker ste toliko napisale, potem pa še jaz drugi teden, ko bo več časa kaj napišem. Pridne bodite, naj vaši pridno brcajo, pridno nakupujte, veliko sreče na pregledih, aja pa še meni kašen krofek pršparite, upam da vas kmalu spoznam na srečanju, če bo vse po sreči! Sonček, ti pa pogumno jutri, ne bodi preveč žalostna, spomni se na Aleksa, pa na vse nas, ki mislimo nate!!!! Junona, res nimava sreče midve, da bi se spoznale, ane? Punce pridne bodite, pazite nase še teh par tednov Ne, to pa res ne. Zdaj bi bil pa že čas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?