nmag
|
Hojla,mene še vedno takooooo boli križ,še vedno pospravljamo po bajti in selimo gor pa dol pa stran,zaznort ne vem kaj bi blo,če bi se mogla selit čisto drugam,po moje se mi utrga,je pa res da mi gre na živce toliko bolj,ker ne zmorem vsega tako kot bi hotela.So me pa napadli eni čudni hormoni,tako pravi moj mož,ker se grem danes postrižt,imam dolge lase in grem sedaj na ne čisto kratke ampak si jih bom kar pošteno skrajšala,po dolgih letih je čas spremembe,dost mam tega čopa,dolgega sušenja......vam zvečer povem kaka bo reakcija na mojo novo frizuro. Celje še kar dobro poznam in vem kje je tuš,upam,da mi uspe prit,da bo tale moj križ kaj popustil,Sonček,sem pa drugače po krvi jaz napol štajerka,moj oči je štajerc,sicer iz Slovenskih konjic,ampak tud Celje dobro poznamo,tam imam pa prijatelje,s katerimi smo vsako leto skupaj dol na morju. Drugače pa naše bebike čutimo tako,ker imajo čedalje manj prostora notri in imaš potem zato tak občutek,važno je da ga čutiš,mene moja beba kar pošteno že rine gor med prsi,tako,da moram čisto vzravnano sedeti,se vsaj pravilno držim .