Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:24:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Se strinjam da ostanemo tukaj, dokler vsi ne upihnejo svečk. jaz tudi tako mislim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:25:01
|
|
|
|
buči
|
no, grem spat. Jutri imam aktivno nedeljo, gre moj delat, ker imajo protipožarno vajo ... Komaj čakam!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:28:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, če kateri prav pride ob nastanku bušk: Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti. uf hvala, to je zanimivo za nas... kje se pa nabavi, mogoče veš hmmm - ne vem kje ga kupiš, morda kakšen Sanolabor ali kaj podobnega Jaz ga dobim od "reševalca"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:28:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Srečka nosečka, sej bušk bo še veliko, pa takih ustnic, pa potolčenih kolen, ma to se vse pozabi, otroško veselje pa ostane za vedno v naših srčkih. In njihovih.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:29:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, če kateri prav pride ob nastanku bušk: Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti. uf hvala, to je zanimivo za nas... kje se pa nabavi, mogoče veš hmmm - ne vem kje ga kupiš, morda kakšen Sanolabor ali kaj podobnega Jaz ga dobim od "reševalca" hvala... bom malo povprašala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:30:18
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz počasi odhajam, ker sem zbita lahko nočko vsem...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:31:55
|
|
|
|
blaža
|
No jaz pa še kar brskam po tortah. oz po slikicah. očitno, da sem zasvojena in prvo zdravilo pride v torek, ko bomlahko okrasila svojo prvo torto s tičino.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:32:30
|
|
|
|
katka37
|
Hvala za odgovore, punce (ella......) Sem danes dala naslove glede tort s tičino maso kolegici, ki tudi peče torte, sem jo ful navdušila in upam, da ji kapne, da bom vesela, če speče torto za Tina. Sicer jo bom jaz tudi poskusila, ampak vprašanje, kako bo. , ostanemo tukaj, nismo še kompletne. Putina in ostale, kako vam uspe, da vam ni treba likati, sem poskusila na 100 načinov, sušim v sušilcu pa še vedno moram likati.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:33:45
|
|
|
|
katka37
|
Blacky, lahko noč, lepe sanje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:34:47
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Hvala za odgovore, punce (ella......) Sem danes dala naslove glede tort s tičino maso kolegici, ki tudi peče torte, sem jo ful navdušila in upam, da ji kapne, da bom vesela, če speče torto za Tina. Sicer jo bom jaz tudi poskusila, ampak vprašanje, kako bo. , ostanemo tukaj, nismo še kompletne. Putina in ostale, kako vam uspe, da vam ni treba likati, sem poskusila na 100 načinov, sušim v sušilcu pa še vedno moram likati. Ma jaz, ko vzamem iz sušilca samo zložim. pa pol likam po potrebi, pa ni veliko za likat. Pa itak, ko zlikam in zložim, me pol motijo črte kako je blo zloženo in spet polikam, tako, da škoda cajta za likanje.Pa nobeden od nas v naši družini ne hodi zmečkan naokoli.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:37:34
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Blacky* - full lepe torte . Pa full dobro igračo bo dobil Val. Lillchy123 - hvala na vprašanju po počutju. Sem v redu. Čeprav sem se določenih stvari full odvadila jest, kot npr. kakšne salame. Suzi* - za tanjšanje obsega trebuha. Mlavla in Blacky* - katere barve sta pa vidve uporabljali (za pikapolonico - rdeča in črna?). Blaža - ti za linke. Pa še eno? A bi torto lahko samo okrasila s stepeno smetano pobarvano na modro in potem te okraske gor dala. Ali bi morala bit tičina? Kakšne žičke si to mislila? Kakšne posebne? LUKA - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN. mi smo uporabili take, kot jih je ella enkrat prilepila... za črno sva pa namešala zeleno, modro in malo rdeče... prišla je tako temno, temno rjava... tudi jst sem uporabila te barve..za "ćrno" pa sem uporabila stopljeno čokolado..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:37:48
|
|
|
|
blaža
|
http://www.smileycakescreations.com/CakePhotos/100_2870.JPG joj mesecnica samo še to poglej, meni je tako Samo namesto modre daj roza. Joj kako mi je srčkana.
< Sporočilo je popravil blaža -- 31.1.2009 21:38:55 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:39:41
|
|
|
|
mlavla
|
ja jst tud zelo malo likam od kar imamo sušilca.. no moje današnje ustvarjanje..je prestavljeno na jutri...ker je masa ratala tako mehka,da se mora zdej spet mal strdit...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:40:09
|
|
|
|
blaža
|
mlavla, kje si bla zdej? A si še kej ustvarla?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:41:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja jst tud zelo malo likam od kar imamo sušilca.. no moje današnje ustvarjanje..je prestavljeno na jutri...ker je masa ratala tako mehka,da se mora zdej spet mal strdit... Se tolažiš a? Da lahko nehaš. Sej strdi se hitro nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:41:20
|
|
|
|
Jančika_
|
OK, velja. Vprašala sem, ker so recimo januarke kar same pobegnile prvega januarja . Lepo čvekajte še naprej.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:43:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nočko tstim, ki ste odšle Meni se pa Lana spet nekaj zbuja , bodo kar zobki menda krivi, ker obe spodnji dvojki rasteta.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:44:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR OK, velja. Vprašala sem, ker so recimo januarke kar same pobegnile prvega januarja . Lepo čvekajte še naprej. Lepo, da si vprašala, hvala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:46:32
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža http://www.smileycakescreations.com/CakePhotos/100_2870.JPG joj mesecnica samo še to poglej, meni je tako Samo namesto modre daj roza. Joj kako mi je srčkana. Zgleda res full lepo - samo meni se tudi ne sanja kako je narejena .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:47:34
|
|
|
|
mesecnica
|
Jaz namreč nimam tičine - torto bom delala pa drug teden.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:48:48
|
|
|
|
mesecnica
|
Drugalče pa berem zdaj na kulinariki, da nekatere bejbe same delajo tičino - tisti recept, ki si ga tudi ti napisala (beljak, sladkor, limona). Me prav zanima, če bi se dalo toliko mase naredit za oblečt - pa če bi se dalo lepo razvaljat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:49:13
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem pa zdele mal k aprilčicam pokukala..pa sem bila čist paf..ker že perejo cotke..ma sem se kar mal zamislila, sama namreč še nisem nič razmišljala o tem...očitno se mi res preveč dogaja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:50:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ja jst tud zelo malo likam od kar imamo sušilca.. no moje današnje ustvarjanje..je prestavljeno na jutri...ker je masa ratala tako mehka,da se mora zdej spet mal strdit... Se tolažiš a? Da lahko nehaš. Sej strdi se hitro nazaj. ma ne..sam delam eno tako mal večjo figuro..pa če jo po rokah dolgo mečkaš je prec mehka... kje pa imaš ti shranjeno tično?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:50:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Jaz namreč nimam tičine - torto bom delala pa drug teden. Ma ta je samo s kremo narjena al pa z smetano. premažeš torto, pol pa delaš male kupčke in rišeš. No če ti gre risanje, bo šlo, če ne pa raje naredi tisto, ko ven delaš zvezdice z modelčkom, da ne bo kuža čuden.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:51:03
|
|
|
|
mesecnica
|
Mlavla - nič bat. Saj je še čas... Meni se zdi to kar malo prekmalu.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.