|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
31.1.2009 21:12:43   
blaža
mesecnica, lahko barvaš masleno kremo, ma če boš delala z margarino npr. ne moreš dobit svetloplave, ki bo ratala zelena, ki margarina ni bela. Lahko delaš ali z kokosovo mastjo ali pa z belim maslom, pol lahko mirno malo obarvaš.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
31.1.2009 21:12:50   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

uf blaža, tale pa ogromna, je sploh ne vidim! A to je za stipeta, da bo lahko po ekranu lizal, pa se delal, da jo okuša! user posted image

A gledate evrovizijo? Se spomnite, kako smo lansko leto komentirale ... no, tole letos je temaaaaaaaaaaaaaaa!

user posted image  user posted image  user posted image

buči - Emo misliš ne? user posted image  user posted image

ja ... itak ... meni je tole vse eno in isto sr****. Moj mlekarnar ful uživa, mora to vedno gledat, meni je dovolj, če samo naslove preberem, bolje da ne gledam, ker mi gre na bruhanje. tale slo scena ...

pa da n komentiram, kako hudomušno navihana sta voditelja! joj, kako prisrčno nas nasmejeta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glih to sva se prej še z mojim pogovarjala - prav se vidi, kako želijo biti duhoviti, pa ji to rata za en d... user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
31.1.2009 21:13:20   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Mah...jaz tudi ne prenašam teh Em pa Evrovizij...user posted image

joj, vsaj nekdo, ki me razume! Tole sem ti pa pivo dolžna, ko se srečava!

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
31.1.2009 21:14:39   
Jančika_
Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle).

LP, Jančika RR

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
31.1.2009 21:15:16   
buči
dajmo rajš o tortah, kot o emi.

srečka, saj ustnica bo, če se vam to še zgodi, samo kaj mrzlega gor, lahko tudi sladoled, ko bo dovolj velika. Nimaš kaj, se dogaja. Aljaž je nama z glavo pikiral v garažna vrata, vmes pa pobral ves pesek s čelom. Buška kot Šmarna gora, drug dan pa v vrtec. Sem mislila, da bodo socialno klical. Pa vedno se kaj naredi 5 minut predno itk misliš končat z divjanjem ali pa obiski ali pa igro. Samo da so zobje in nos celi! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
31.1.2009 21:15:37   
blaža

tako sem mislila da zapičiš zvezdice, ma na vrh lahko daš luno

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4706
31.1.2009 21:16:25   
Blacky*

Mah...jaz tudi ne prenašam teh Em pa Evrovizij...user posted image

joj, vsaj nekdo, ki me razume! Tole sem ti pa pivo dolžna, ko se srečava!

meni tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... mi je brez veze, sama kuhna... eme sploh ne gledam, evrovizijo pa mogoče 6 min, kak komad, dva... zmagovalca in to je to

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
31.1.2009 21:16:37   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mesecnica, lahko barvaš masleno kremo, ma če boš delala z margarino npr. ne moreš dobit svetloplave, ki bo ratala zelena, ki margarina ni bela. Lahko delaš ali z kokosovo mastjo ali pa z belim maslom, pol lahko mirno malo obarvaš.

Hvala. user posted image  Bom naredila z maslom. Saj je ziher kakšen recept na kulinariki. Bom malo pokukala.user posted image  Si ti že delala kdaj samo z masleno?
Na tem linku:
http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.cutest-baby-shower-ideas.com/images/the-cow-jumped-over-the-moon-cake-13061.jpg&imgrefurl=http://www.cutest-baby-shower-ideas.com/the-cow-jumped-over-the-moon-cake.html&usg=__sNIFWo0qutHJ1BNkbfb1A3B9ntY=&h=301&w=400&sz=38&hl=sl&start=26&um=1&tbnid=9i_H2i0CHWIAlM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dmoon%2Bcakes%26start%3D18%26ndsp%3D18%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN

mislim, da je tudi samo z masleno premazano potem pa okraski iz tičine. Ali sem narobe prebrala user posted image .
Pa full lepo zgleda.

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
31.1.2009 21:16:52   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle).

LP, Jančika RR

ta zadnja bo eno leto šele marca! Mislim, da ostajamo tukaj, a ne?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
31.1.2009 21:17:13   
blaža

LP, Jančika RR

A ne bi vsaj počakali, da gre februar mimo, če že mamo februarčke.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
31.1.2009 21:17:16   
srečka nosečka

LP, Jančika RR

Mislim, da bomo tukaj dokler vsi februarčki ne upihnejo prvo svečko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
31.1.2009 21:18:08   
mesecnica

Zdaj pa ne vem če razumem user posted image

Mesečnica

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
31.1.2009 21:18:09   
buči
Mlekarnar je zaspal pred TV, ne morem verjet, da ga je letos Ema takooooooo utrudila! user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
31.1.2009 21:18:19   
srečka nosečka

dajmo rajš o tortah, kot o emi.

srečka, saj ustnica bo, če se vam to še zgodi, samo kaj mrzlega gor, lahko tudi sladoled, ko bo dovolj velika. Nimaš kaj, se dogaja. Aljaž je nama z glavo pikiral v garažna vrata, vmes pa pobral ves pesek s čelom. Buška kot Šmarna gora, drug dan pa v vrtec. Sem mislila, da bodo socialno klical. Pa vedno se kaj naredi 5 minut predno itk misliš končat z divjanjem ali pa obiski ali pa igro. Samo da so zobje in nos celi! user posted image

Smo že cajt nazaj dali gel v zmrzovalnik in ga danes prvič uporabili. Ni kaj, vem da jih bo še kar nekaj. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
31.1.2009 21:19:13   
buči
Kako je pa kaj z našimi naslednicami? koliko jih že kaj imajo?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
31.1.2009 21:19:22   
blaža
Punce, važno, da se razumemo in isto mislimo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
31.1.2009 21:19:24   
mesecnica
Se strinjam da ostanemo tukaj, dokler vsi ne upihnejo svečk.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
31.1.2009 21:20:27   
Blacky*

blacky - krasna torta user posted image , njamiiii, a bi bil še zame kak kos?
Pa ful dobra igračka za Vala user posted image
user posted image  za uspešno zabavo

mlavla - lepe pikapolonice user posted image , Neža pa je pravi šmeško user posted image

februarka - ne se jezit zaradi povabljencev. Ta dan je namenjen predvsem slavljenki, mamici in atiju. user posted image  Drugi pa, če se bodo želeli veselit za vami - naj se vam prilagodijo, ali pa naj ne pridejo težit. user posted image

mala pikica - vse najboljše Lukcu za njegovo prvo svečko. Pa ogromno zdravja za to "drugo" leto. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa LEP DOBER VEČER

Jaz sem že drug večer zapored brez dragega doma. user posted image  nočne. user posted image  Mah bo že.
Lana je pa danes pridelala fajn presekano ustnico user posted image  user posted image  user posted image . Adijo, kako ji je kri tekla. Sploh nisem takoj opazila, kje si je razbila. user posted image  Smo bili malo preveč razigrani in smo se igrali skrivalnice. Mala je tako navdušena, da se, ko jo "najdeš" tako smeji, da kar po tleh pade. In iz tega štosa je kri tekla. 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4718
31.1.2009 21:20:34   
blaža

Zdaj pa ne vem če razumem user posted image

Tisti link, ki si zgoraj nalepla je ful lepa tortica, naredi tako. user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4719
31.1.2009 21:20:45   
srečka nosečka
No, če kateri prav pride ob nastanku bušk:
Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti.

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4720
31.1.2009 21:22:03   
Blacky*

Mlekarnar je zaspal pred TV, ne morem verjet, da ga je letos Ema takooooooo utrudila! user posted image

mogoče je pa tudi on obupal user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
31.1.2009 21:22:15   
blaža
Srečka nosečka, sej bušk bo še veliko, pa takih ustnic, pa potolčenih kolen, ma to se vse pozabi, otroško veselje pa ostane za vedno v naših srčkih. In njihovih.user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
31.1.2009 21:23:07   
Blacky*

Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti.

uf hvala, to je zanimivo za nas... kje se pa nabavi, mogoče vešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4723
31.1.2009 21:23:52   
buči
naše naslednice imajo že 9 dojenčkov, pa 2 sta že rodili, samo še čakajo sporočial, kaj je. Pridne, so začele že decembra.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
31.1.2009 21:23:59   
blaža

Baje, da pomaga, če daš gor maslo. Tako pravi moja sestra, ki dela v vrtcu, da pol, ko daš gor maslo, da ne rata buška.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.