Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:12:43
|
|
|
|
blaža
|
mesecnica, lahko barvaš masleno kremo, ma če boš delala z margarino npr. ne moreš dobit svetloplave, ki bo ratala zelena, ki margarina ni bela. Lahko delaš ali z kokosovo mastjo ali pa z belim maslom, pol lahko mirno malo obarvaš.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:12:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: buči uf blaža, tale pa ogromna, je sploh ne vidim! A to je za stipeta, da bo lahko po ekranu lizal, pa se delal, da jo okuša! A gledate evrovizijo? Se spomnite, kako smo lansko leto komentirale ... no, tole letos je temaaaaaaaaaaaaaaa! buči - Emo misliš ne? ja ... itak ... meni je tole vse eno in isto sr****. Moj mlekarnar ful uživa, mora to vedno gledat, meni je dovolj, če samo naslove preberem, bolje da ne gledam, ker mi gre na bruhanje. tale slo scena ... pa da n komentiram, kako hudomušno navihana sta voditelja! joj, kako prisrčno nas nasmejeta! Glih to sva se prej še z mojim pogovarjala - prav se vidi, kako želijo biti duhoviti, pa ji to rata za en d...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:13:20
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mah...jaz tudi ne prenašam teh Em pa Evrovizij... joj, vsaj nekdo, ki me razume! Tole sem ti pa pivo dolžna, ko se srečava!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:14:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle). LP, Jančika RR
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:15:16
|
|
|
|
buči
|
dajmo rajš o tortah, kot o emi. srečka, saj ustnica bo, če se vam to še zgodi, samo kaj mrzlega gor, lahko tudi sladoled, ko bo dovolj velika. Nimaš kaj, se dogaja. Aljaž je nama z glavo pikiral v garažna vrata, vmes pa pobral ves pesek s čelom. Buška kot Šmarna gora, drug dan pa v vrtec. Sem mislila, da bodo socialno klical. Pa vedno se kaj naredi 5 minut predno itk misliš končat z divjanjem ali pa obiski ali pa igro. Samo da so zobje in nos celi!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:15:37
|
|
|
|
blaža
|
tako sem mislila da zapičiš zvezdice, ma na vrh lahko daš luno
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:16:25
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Mah...jaz tudi ne prenašam teh Em pa Evrovizij... joj, vsaj nekdo, ki me razume! Tole sem ti pa pivo dolžna, ko se srečava! meni tudi ... mi je brez veze, sama kuhna... eme sploh ne gledam, evrovizijo pa mogoče 6 min, kak komad, dva... zmagovalca in to je to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:16:52
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle). LP, Jančika RR ta zadnja bo eno leto šele marca! Mislim, da ostajamo tukaj, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:17:13
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle). LP, Jančika RR A ne bi vsaj počakali, da gre februar mimo, če že mamo februarčke.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:17:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Punce, zanima me, če se boste jutri prestavile na Čvekamo o naših otrocih ali boste ostale tu še do konca meseca. Do jutri se odločite in mi prosim sporočite, da potem zaklenem tole temo (ali pač še ne, kakor boste rekle). LP, Jančika RR Mislim, da bomo tukaj dokler vsi februarčki ne upihnejo prvo svečko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:18:08
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža tako sem mislila da zapičiš zvezdice, ma na vrh lahko daš luno Zdaj pa ne vem če razumem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:18:09
|
|
|
|
buči
|
Mlekarnar je zaspal pred TV, ne morem verjet, da ga je letos Ema takooooooo utrudila!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:18:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči dajmo rajš o tortah, kot o emi. srečka, saj ustnica bo, če se vam to še zgodi, samo kaj mrzlega gor, lahko tudi sladoled, ko bo dovolj velika. Nimaš kaj, se dogaja. Aljaž je nama z glavo pikiral v garažna vrata, vmes pa pobral ves pesek s čelom. Buška kot Šmarna gora, drug dan pa v vrtec. Sem mislila, da bodo socialno klical. Pa vedno se kaj naredi 5 minut predno itk misliš končat z divjanjem ali pa obiski ali pa igro. Samo da so zobje in nos celi! Smo že cajt nazaj dali gel v zmrzovalnik in ga danes prvič uporabili. Ni kaj, vem da jih bo še kar nekaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:19:13
|
|
|
|
buči
|
Kako je pa kaj z našimi naslednicami? koliko jih že kaj imajo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:19:22
|
|
|
|
blaža
|
Punce, važno, da se razumemo in isto mislimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:19:24
|
|
|
|
mesecnica
|
Se strinjam da ostanemo tukaj, dokler vsi ne upihnejo svečk.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:20:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blacky - krasna torta , njamiiii, a bi bil še zame kak kos? Pa ful dobra igračka za Vala za uspešno zabavo mlavla - lepe pikapolonice , Neža pa je pravi šmeško februarka - ne se jezit zaradi povabljencev. Ta dan je namenjen predvsem slavljenki, mamici in atiju. Drugi pa, če se bodo želeli veselit za vami - naj se vam prilagodijo, ali pa naj ne pridejo težit. mala pikica - vse najboljše Lukcu za njegovo prvo svečko. Pa ogromno zdravja za to "drugo" leto. Pa LEP DOBER VEČER Jaz sem že drug večer zapored brez dragega doma. nočne. Mah bo že. Lana je pa danes pridelala fajn presekano ustnico . Adijo, kako ji je kri tekla. Sploh nisem takoj opazila, kje si je razbila. Smo bili malo preveč razigrani in smo se igrali skrivalnice. Mala je tako navdušena, da se, ko jo "najdeš" tako smeji, da kar po tleh pade. In iz tega štosa je kri tekla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:20:34
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: blaža tako sem mislila da zapičiš zvezdice, ma na vrh lahko daš luno Zdaj pa ne vem če razumem Tisti link, ki si zgoraj nalepla je ful lepa tortica, naredi tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:20:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
No, če kateri prav pride ob nastanku bušk: Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:22:03
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Mlekarnar je zaspal pred TV, ne morem verjet, da ga je letos Ema takooooooo utrudila! mogoče je pa tudi on obupal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:22:15
|
|
|
|
blaža
|
Srečka nosečka, sej bušk bo še veliko, pa takih ustnic, pa potolčenih kolen, ma to se vse pozabi, otroško veselje pa ostane za vedno v naših srčkih. In njihovih.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:23:07
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, če kateri prav pride ob nastanku bušk: Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti. uf hvala, to je zanimivo za nas... kje se pa nabavi, mogoče veš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:23:52
|
|
|
|
buči
|
naše naslednice imajo že 9 dojenčkov, pa 2 sta že rodili, samo še čakajo sporočial, kaj je. Pridne, so začele že decembra.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 31.1.2009 21:23:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka No, če kateri prav pride ob nastanku bušk: Imajo en tak "potovalni" hladilni gel. Not so takšna zrnca, katera aktiviraš tako, da mahneš gor na to vrečko in v trenutku postane mrzla. Fajn zadeva za v avto in na poti. Baje, da pomaga, če daš gor maslo. Tako pravi moja sestra, ki dela v vrtcu, da pol, ko daš gor maslo, da ne rata buška.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.