Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:41:21
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE to pa sem slišala ja oz. sem danes brala neki.. To bi blo za pogledat ja..a je kaj na netu da se vidi kdo sploh to je?? Jaz za to prvič čujem.. Lejjo kako lepo ona citira ma danes sm slišala neki, da naj bi bla Aleksandra Ćermelj ena od bjond... tako, da verjetno sta dve ''fejmos pipol'' ki sta se dale v duet za boljši uspeh
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:42:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE to pa sem slišala ja oz. sem danes brala neki.. To bi blo za pogledat ja..a je kaj na netu da se vidi kdo sploh to je?? Jaz za to prvič čujem.. napiši kaj več, če boš pogledala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:42:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Mater... sej ne znam niti citirat več js pa kot blond, sleedim tebi! hahaha tak vpliv mam na ljudi pač si huje kot predsednik..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:42:57
|
|
|
|
NoBady
|
No BJONDE.... js vas zdej res zapuščam... grem na en čajček... sem prej jamrala doma, da komi čakam da bom lahk spet mal ven začela hodit, pa mi je brat reku "ja sej hodiš ven - na sprehod" tolažba pa taka... se beremo, pišemo kej jutr *noč*
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 heloooo, evo mene nazaj, sm spet cela izmučena ampak sm nakupla mislm da res skor vse še plenice sm kupla zdej morm pogledat kaj sm sploh kupla hahahha, pol pa mal poslikam če bom še kej energije našla pa ve, ste se napapcale že imaš kje slikce?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Lejjo kako lepo ona citira ma danes sm slišala neki, da naj bi bla Aleksandra Ćermelj ena od bjond... tako, da verjetno sta dve ''fejmos pipol'' ki sta se dale v duet za boljši uspeh ??? kdo te to je??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ej, ne boste verjele, iz jošk mi je začel tečt, zdejle, iznenada pišuka, pr Tejči se je tut tako začelo ampak ne ne, jaz vam mislim še nekaj časa na RR najedat men že teče cel mesec po kapljicah šašavke,še nimamo dovoljenja ta v P
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Aja, pa današnja slikca bušija: 37. teden (valda mi spet noče prilepit tako, da dajam sem link: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=126008) o jasna lep buši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahaha... pa dejte nehat s temi torbami, ker se režim ko blesava... ko si prow predstavljam eno od nas, ko s takim nahrbtnikom uleti v P Nobady bi te znala presenetit, ker si bo nahrbnik naštimala... a je dala kakšno slikco kakšnega bo mela? al bo mela kar unega ko sta ji ga prštimale s taso? (s pingotom )??? bosta mogle trgovino z nahrbtnikami odret. Tema: prodaja nahrbtnikov za v P. a slikco mojga nahrbtnika bi mele? a tale bo vredu? a ne bo mal premajhen?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza a s tako okol hodiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:43:58
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Mater... sej ne znam niti citirat več js pa kot blond, sleedim tebi! hahaha tak vpliv mam na ljudi pač si huje kot predsednik.. meni vsaj kdo sledi.. njemu pa samo v rit lezejo... bogi, more met že res veliko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:44:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE to pa sem slišala ja oz. sem danes brala neki.. To bi blo za pogledat ja..a je kaj na netu da se vidi kdo sploh to je?? Jaz za to prvič čujem.. Lejjo kako lepo ona citira ma danes sm slišala neki, da naj bi bla Aleksandra Ćermelj ena od bjond... tako, da verjetno sta dve ''fejmos pipol'' ki sta se dale v duet za boljši uspeh zgleda, da je to moderno! Tudi Rebeka in Saška sta prijeteljici, mogoče tudi kak nov duet nastane!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:45:35
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady No BJONDE.... js vas zdej res zapuščam... grem na en čajček... sem prej jamrala doma, da komi čakam da bom lahk spet mal ven začela hodit, pa mi je brat reku "ja sej hodiš ven - na sprehod" tolažba pa taka... se beremo, pišemo kej jutr *noč* praw... bomo pa me EMO zate gledale pa napij se čaja še za nas
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:45:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Lejjo kako lepo ona citira ma danes sm slišala neki, da naj bi bla Aleksandra Ćermelj ena od bjond... tako, da verjetno sta dve ''fejmos pipol'' ki sta se dale v duet za boljši uspeh ??? kdo te to je?? ena primorka prosim lepo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:46:14
|
|
|
|
spps
|
če ma katera premal nahrbtnik,si pa naj takšnega omisli tu je pa menda dovolj prostora za vse stvari
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:46:15
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Aja, pa današnja slikca bušija: 37. teden (valda mi spet noče prilepit tako, da dajam sem link: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=126008) o jasna lep buši hvala hvala... ga je že kar en kos ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:46:42
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza a s tako okol hodiš? ne, ne... tako mi je Taša nabavla za v P... tako, da čakam še, da jo dobim po pošti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:47:30
|
|
|
|
spps
|
jjasna ,sem vidla,da te je že nekaj grablo sej kmalu se bo šlo zares
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:47:57
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če ma katera premal nahrbtnik,si pa naj takšnega omisli tu je pa menda dovolj prostora za vse stvari uuuu shitt... misliš, da bi ga sploh uspela na hrbet spravit?? boga ženska...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:48:39
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jjasna ,sem vidla,da te je že nekaj grablo sej kmalu se bo šlo zares kot da ne vem malemu je tuga not pa neki proverava ven pridet.. ma očitno ne zna še
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:49:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps če ma katera premal nahrbtnik,si pa naj takšnega omisli tu je pa menda dovolj prostora za vse stvari a misliš da bom ono previjalno iz P. tud odnesla ??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:49:56
|
|
|
|
jjasna85
|
Ej nič... grem js res tole EMO pogledat, da se malo nasmejim do solz, pa vas pridem pol še kej pozdravit... pa prosim nobenega joka, ker me ne bo 2 urci... bote že zdržale brez mene
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:50:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Aja, pa današnja slikca bušija: 37. teden (valda mi spet noče prilepit tako, da dajam sem link: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=126008) o jasna lep buši hvala hvala... ga je že kar en kos ja ja pa res, sploh nism vidla, da je nova slikca: Pa čist brez strije! lep buši!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?