Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:15:30
|
|
|
|
tasa_m
|
jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:16:35
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo se že veselim, ko si bomo delile izkušnje in opisovale reakcije ja, js tudi me prow zanima, kako bojo odreagirali, ko bojo zvedli da gre zares ZARES mene prou zanima kaka bo njegova reakcija.... ker sem mu včeri povedala da je že 2. marčevka rodila, pa je ostal čist mrtvo hladen... in sm mu povedala da še ni februar in je že 7 februark rodilo... ma se sploh ni zganu nič ... je reku " sej tep se še nč ne mudi" sej se mi res ne, sam sm misnla da go bo vsaj mal premankl, ker še nimava vsega pripravljenega, pa ni nič hahaha... tvoj je pa res čisto na izy... če boš mela prezgodaj popadke, ti še verjel ne bo, da jih maš res
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:17:29
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahaha... pa dejte nehat s temi torbami, ker se režim ko blesava... ko si prow predstavljam eno od nas, ko s takim nahrbtnikom uleti v P Nobady bi te znala presenetit, ker si bo nahrbnik naštimala... a je dala kakšno slikco kakšnega bo mela? al bo mela kar unega ko sta ji ga prštimale s taso? (s pingotom )??? bosta mogle trgovino z nahrbtnikami odret. Tema: prodaja nahrbtnikov za v P. a slikco mojga nahrbtnika bi mele? a tale bo vredu? nekam majhna je... ma če majo v večji velikosti, si jo po moje kar nabavi... prow NOBEN te ne bo čudno gledal aja no zdej sem vidla da bi ti mela roza nahrbtnik... potem ti odstopim tega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:18:17
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:18:54
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo se že veselim, ko si bomo delile izkušnje in opisovale reakcije ja, js tudi me prow zanima, kako bojo odreagirali, ko bojo zvedli da gre zares ZARES mene prou zanima kaka bo njegova reakcija.... ker sem mu včeri povedala da je že 2. marčevka rodila, pa je ostal čist mrtvo hladen... in sm mu povedala da še ni februar in je že 7 februark rodilo... ma se sploh ni zganu nič ... je reku " sej tep se še nč ne mudi" sej se mi res ne, sam sm misnla da go bo vsaj mal premankl, ker še nimava vsega pripravljenega, pa ni nič hahaha... tvoj je pa res čisto na izy... če boš mela prezgodaj popadke, ti še verjel ne bo, da jih maš res ja tko ko je tvoj klicu če ti res NI TREBA IT v P. bo pomoje moj klicu koga če res MORAM IT, al lahk še mal počakam....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:19:08
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 hahahaha... pa dejte nehat s temi torbami, ker se režim ko blesava... ko si prow predstavljam eno od nas, ko s takim nahrbtnikom uleti v P Nobady bi te znala presenetit, ker si bo nahrbnik naštimala... a je dala kakšno slikco kakšnega bo mela? al bo mela kar unega ko sta ji ga prštimale s taso? (s pingotom )??? bosta mogle trgovino z nahrbtnikami odret. Tema: prodaja nahrbtnikov za v P. a slikco mojga nahrbtnika bi mele? a tale bo vredu? nekam majhna je... ma če majo v večji velikosti, si jo po moje kar nabavi... prow NOBEN te ne bo čudno gledal aja no zdej sem vidla da bi ti mela roza nahrbtnik... potem ti odstopim tega ma ne ne... hvala.. mi je Taša že našla novo torbico... tako, da lahko maš ti tega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:19:16
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:20:33
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo ja, važn da gre tvoja torba s tabo, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:22:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo se že veselim, ko si bomo delile izkušnje in opisovale reakcije ja, js tudi me prow zanima, kako bojo odreagirali, ko bojo zvedli da gre zares ZARES mene prou zanima kaka bo njegova reakcija.... ker sem mu včeri povedala da je že 2. marčevka rodila, pa je ostal čist mrtvo hladen... in sm mu povedala da še ni februar in je že 7 februark rodilo... ma se sploh ni zganu nič ... je reku " sej tep se še nč ne mudi" sej se mi res ne, sam sm misnla da go bo vsaj mal premankl, ker še nimava vsega pripravljenega, pa ni nič hahaha... tvoj je pa res čisto na izy... če boš mela prezgodaj popadke, ti še verjel ne bo, da jih maš res ja tko ko je tvoj klicu če ti res NI TREBA IT v P. bo pomoje moj klicu koga če res MORAM IT, al lahk še mal počakam.... haha... takrat ga samo fajn usekaj po glavi pa bo zastopu po moje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:22:27
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo ja, važn da gre tvoja torba s tabo, a ne? vidiš kako se lepo zastopimo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:26:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo ja, važn da gre tvoja torba s tabo, a ne? vidiš kako se lepo zastopimo jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:28:48
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna lahko pa dobiš tako torbico... ki je roza hmmm.. to bi pa že blo neki bol zame vidiš .... pa še puhasta je... fajn... pol me bojo pa iz P kar v psihiatrično odpeljali... ma ni panike.. važno, da mam js svojo torbo ja, važn da gre tvoja torba s tabo, a ne? vidiš kako se lepo zastopimo jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! a ko jo bojo v psihiatrično odpelal boš tut srečna???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:29:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! oooo how sweet neki ste vse pomrknle zdej... a se na ogled Eme pripravljate???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:30:39
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a ko jo bojo v psihiatrično odpelal boš tut srečna??? hahahahaha... verjetno, da bo ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:31:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! oooo how sweet neki ste vse pomrknle zdej... a se na ogled Eme pripravljate??? ma kaka Ema,..to je samo kuhna.. IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a ko jo bojo v psihiatrično odpelal boš tut srečna??? ja če bo ona srečna ker ima torbo, pol bi tud jaz bla jaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:33:33
|
|
|
|
novo
|
ema, bedarija. Nam Slovencem še zdaj ni jasno, da je to sam en velik shoW!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:33:59
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! oooo how sweet neki ste vse pomrknle zdej... a se na ogled Eme pripravljate??? ma kaka Ema,..to je samo kuhna.. IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a ko jo bojo v psihiatrično odpelal boš tut srečna??? ja če bo ona srečna ker ima torbo, pol bi tud jaz bla jaaaa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:35:02
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo ema, bedarija. Nam Slovencem še zdaj ni jasno, da je to sam en velik shoW! ma brez veze, sama "politika"... ne vem kdaj sem nazadnje gledala emo... mogoče v tistih časih ko je bla nuša derenda... zdej ne gledam več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:35:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! oooo how sweet neki ste vse pomrknle zdej... a se na ogled Eme pripravljate??? ma kaka Ema,..to je samo kuhna.. pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:36:29
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jasna veš kak sem srečna, da sem ti torbo našla !! oooo how sweet neki ste vse pomrknle zdej... a se na ogled Eme pripravljate??? ma kaka Ema,..to je samo kuhna.. pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE svašta!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:36:36
|
|
|
|
jjasna85
|
Mater... sej ne znam niti citirat več
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:37:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Mater... sej ne znam niti citirat več js pa kot blond, sleedim tebi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:37:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 pa kaj pol... malo se moremo nasmejat tudi temu... prow me zanima kakšen je un komad ''blond power'' ki ga pojejo... PAZI TO!... BJONDE to pa sem slišala ja oz. sem danes brala neki.. To bi blo za pogledat ja..a je kaj na netu da se vidi kdo sploh to je?? Jaz za to prvič čujem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:40:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Mater... sej ne znam niti citirat več js pa kot blond, sleedim tebi! hahaha tak vpliv mam na ljudi pač
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 31.1.2009 19:41:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Mater... sej ne znam niti citirat več js pa kot blond, sleedim tebi! hahaha tak vpliv mam na ljudi pač
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?