|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
30.1.2009 14:37:15   
mucica1
Ojla,

čestitam vsem za opravjeno morfologijo, in  kar malo zavidam tistim, ki šele greste. Jaz bi šla še enkrat.

Kar se tiče nas, je potrebno popraviti seznam, ker je nači punčki lulek zrastel, tako da ponovno pričakujemo user posted image . user posted image  

LEpo se imejte in bodite vesele nosečke še naprej,

user posted image

(odgovor članu ploti)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
30.1.2009 14:39:53   
Mala_princeska
http://www.park.si/2008/05/tabela-meseca-denarna-pomoc-ob-rojstvu-otrok-mestna-obcina-novo-mesto-na-zadnjem-mestu/

Pomoč ob rojstvu občine.

Da pridete še kje do Eurčkov user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu ploti)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
30.1.2009 15:59:41   
lenika
Sem samo malo preletela, ker ste res veliko napisale.
Samo glede otrokovega utripa bi pokomentirala. Meni je ginekologinja že v prvi nosečnosti razložila, da to ne čutimo otrokovega utripa, ampak čutimo kadar se otroku v trebuščku kolca.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
30.1.2009 16:05:13   
Tina111
Ja princeska lahko tudi še kej zraste tam vmes. Se je že zgodilo user posted image . Sej bo tudi fantiček uredu. Sam je moja večja želja po pupiki. Ja danes je prov rekla da luleka ni med nogicami. Bomo pa videli v porodnišnici ane? user posted image

Ja naša pikica bo Mia, če bo res user posted image . Ne vem kerao je to zanimalo. Na hitro pišem ker še kuham zravn. Mamo pozno kosilo ker lubi šele sedaj pride s službe.

Neposredna povezava do sporočila: 3254
30.1.2009 17:32:16   
Goldy
Naša deklica je pa Alja. Ime je že dolgo izbrano in jo že navajamo, ko se z njo pogovarjava. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
30.1.2009 18:45:03   
skuštrana
Hojla...

Lino, če boš dobila pa rablen voz potem pa itakuser posted image Sling pa prodaj naprej, pa si kupi kaj drugega - trak naprimeruser posted image Trak je zakon, samo mora bit res kvaliteten material, ker drgač džabe vse. Te začne vse bolet po pol ure nošnje. Zato so te stvari tako drage, ker je material za njih kar drag.

Alina, moja stran je trenutno v obdelavi oz. dodelavi. Na njen še ni pouchev, ttrakovi sicer so, ampak je potrebno še popravit. Lahko pa si pogledaš slinge (pa tudi še ne vse barve, imam sedaj full novih) in mei taie)user posted image Je pa to www.altermama.com

Čestitke vsem za opravljene morfologije, mi jo imamo 3.2.

Imena - nam se še sanja ne, mi imena izbiramo tik pred zdajci (prvič v porodni, drugič pa na poti v porodnišnicouser posted image ) Imamo pa kar problem, ker imamo čuden priimek, pa ne gre vse zraven. Pa še gleda moramo da je ime domače levo in desno od Dragonjeuser posted image user posted image

Bitje srca - ja, se strinjam z Leniko, to je kolcanjeuser posted image Naša Liza je kolcala non stop, še po rojstvuuser posted image Arsen pa niti ne, tale tudi ne..Šeuser posted image

Nič, imejte se lepo..Mi smo bili danes na eni dolgi šetnji po soncu...In ob morju. Že voham pomlad v zrakuuser posted image Komaj čakam....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
30.1.2009 19:10:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Alina, moja stran je trenutno v obdelavi oz. dodelavi. Na njen še ni pouchev, ttrakovi sicer so, ampak je potrebno še popravit. Lahko pa si pogledaš slinge (pa tudi še ne vse barve, imam sedaj full novih) in mei taie)user posted image Je pa to www.altermama.com

Imena - nam se še sanja ne, mi imena izbiramo tik pred zdajci (prvič v porodni, drugič pa na poti v porodnišnicouser posted image ) Imamo pa kar problem, ker imamo čuden priimek, pa ne gre vse zraven. Pa še gleda moramo da je ime domače levo in desno od Dragonjeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za spletno stran in ne pozabi nam povedat, ko bo dodelana - da si jo ogledamo, res izgleda fajn. user posted image

Heeehhhhh tik pred zdajci .... samo paz'te da v porodnišnici ne napišejo narobe, mojo so hoteli prekrstit iz Nine v Mino user posted image user posted image (če se prav spomnim) in moj priimek so narobe napisali, tko da je zapestnico dvakrat delala.

Aja - danes sem si ogledovala cene plenic za enkratno uporabo in me je čist obrnilo. Bom verjetno kar prala, čeprav je elektrika dražja. Bomo šli definitivno enkrat na izlet v Poljansko dolino, da Racmanke v živo vidim.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
30.1.2009 20:15:47   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hojla...

Lino, če boš dobila pa rablen voz potem pa itakuser posted image Sling pa prodaj naprej, pa si kupi kaj drugega - trak naprimeruser posted image Trak je zakon, samo mora bit res kvaliteten material, ker drgač džabe vse. Te začne vse bolet po pol ure nošnje. Zato so te stvari tako drage, ker je material za njih kar drag.

Čestitke vsem za opravljene morfologije, mi jo imamo 3.2.

Bitje srca - ja, se strinjam z Leniko, to je kolcanjeuser posted image Naša Liza je kolcala non stop, še po rojstvuuser posted image Arsen pa niti ne, tale tudi ne..Šeuser posted image

Nič, imejte se lepo..Mi smo bili danes na eni dolgi šetnji po soncu...In ob morju. Že voham pomlad v zrakuuser posted image Komaj čakam....

Joj vam ke zavidam...jst mam tk rada morjeuser posted image , ga že voham, joj kk fajn vam je.

Kaj pa zavezovanje trakov, sem brala, da moraš biti kar umetnik, da ga zavežeš-preden se ne navadiš...
Kar pa se slinga tiče...sej tak problem tudi ni, se bo že porabil, sicer pa itak nič drugega ne bom preveč kupovala ampak vse staro dobila (razen povijalne mize) tako da tudi ni hudič, da bi se zaradi teh nekaj € sekirala, a ne...user posted image

Mi še pa vedno ustrajamo pri Lanauser posted image ali Davoruser posted image (je sin odločil pa se strinjam), ker se mi dozdeva, da ti dve imeni nekot pašeta k Mare, ki ni ravno najbolj pogosto in tudi ne Slovensko ime (idejo, za prvega - Mare sem dobila na porodni mizi, ko sem rodila in se skušala sprostiti in razmišljati na nekaj kar me sprošča in to je bilo valovanje morja...) Sej sedaj je pa velikokrat jezen, ker ga otroci zafrkavajo RIO MARE in zato je rekel, da bo za bratca ali sestrco on izbiral imena, ker ne želi, da še enemu otroku kao zafuramo ime...user posted image
Ja tako je, če imaš veliko razliko v letih, bo verjetno zelo zaščitniški naš Mare...

Drage moje user posted image uživejte viken, ki je pred nami in lepo božajte svoje user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
30.1.2009 20:17:48   
lino
hihihi, se opravičujem za slovnične napakeuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
31.1.2009 9:44:51   
fragola
Dober dan souser posted image !

Midva mava izbrani ime za punčko za fantka p ani še sto pr sto, v bistvu zbira mož, vendar jaz lih z vsemi, ki mi jih reče se ne strinjamuser posted image  Bomo vidli do junija kaj bo še zbraluser posted image

Drugače tle na primorskem spet lep sonček, vendar malo piha ma nič zato. Sam da ne pada dež!

Danes sem noseča pouhnih 20tednov, jutri pa prestopim že v 21teden, zdaj pa se mi zdi , da gre malo bolj hitro!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 31.1.2009 9:45:35 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
31.1.2009 10:31:55   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola
Danes sem noseča pouhnih 20tednov, jutri pa prestopim že v 21teden, zdaj pa se mi zdi , da gre malo bolj hitro!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Samo še bomo odštevali user posted image user posted image user posted image . Še polovico maratona moramo pretečti. user posted image

In junija nas bodo božali naši sončki in sončice.

Ko že pišete o imenih.

Za fantka smo nekako pri Maticu, za punčko pa nekako pri Brini ali Manci, sicer pa bomo videli - da se do konca ne premislimo.....
Bolj razmišljam o imenih, bolj sem zmešana.user posted image

Zvečer pri dnevniku se je moj zgrozil, ko je slišal da je napovedovalki ime Ota. Je rekel o kakšno ime user posted image user posted image . Sem ga potem hecala, da bo fantek Oto (kot v risanki Slonček Jure user posted image ). z imenom Ota je moj brat klical strica user posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
31.1.2009 10:32:41   
biba14
Jutrčekuser posted image
Smo že pri imenihuser posted image . Mi2 imava že izbrano..zaenkrat kaže na user posted image , ki bo Tim, če pa bi bila slučajno user posted image , bo Naja. Oba sva kar izstrelila ista imenauser posted image user posted image ...
Drugače pa so mi še všeč za punčko Lana in Kaja, za fantka pa Jan in Žan...sam mi2 sva se že fiksno odločilauser posted image .
Meni so tudi začeli gležnji otekati in pokati žilice na obrazu, ampak to je pomoje čist normalno.
No,lep pozdravček

< Sporočilo je popravil biba14 -- 31.1.2009 10:33:33 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
31.1.2009 10:57:35   
Mala_princeska

Skuštrana, a te Lotties plenice (pralne) tudi poznaš? So ok?user posted image user posted image

http://www.ekolife.si/si/lotties/plenice-g119.shtml

Sem naletela po brskanju za imeni na ta link user posted image .

Da se ne zapičim samo v Racmanke user posted image .

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
31.1.2009 12:49:32   
kalanteja
Izvvid moje morfologije- vse je ok, samo spremenila mi je spol v user posted image in plod je za en teden premali za PDP in pa lega ploda ni pravilna- glavo ima na levi strani mojega popka in noge pri mojem mehurju, tudi brcike čutim v mehur, je rekla, da ji to vsekakor ni všeč, in moram čez 14 dni ponovno na ultrazvok

V ponedeljek moram dati kri za (bom mogla sladkano vodo pit pa eno uro enkaj čakat) sladkor, pa tudi železo, pa še nekaj drugega je obkroževala, se ne spoznam

Z mano na bila sestra dvojčica in je bila zelo vesela, da je že sedaj videla svojo krščenko, sicer je rekla, da še ni prepričana za spol, bolj podrobno mi bo povedala ćez 14 dni

Drugače pa vsem čestitke za uspešno morfologijo...

Imena- no jst mam za punčko Donna, za fantka pa Patrick, pa mislim, da bo bolj punčka sedaj, al pa kaj pa vem, bomo videli, če mi skoz spreminja spol...
A se na 3D bolj vidi spol?

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 31.1.2009 13:02:22 >

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3264
31.1.2009 13:11:49   
mery15031981
čaw vsem souser posted image

zanima me če je katera že kaj ogledovala vozičke tegale podjetja http://comfortbaby.com/index.php?id=25  in kakšni se vam zdijo,meni so namreč kar všeč,pa tudi cenovno se mi zdi da so malo bolj ugodni kot drugi.

lp Mery

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
31.1.2009 14:41:42   
Janci F
Živjo

z možem sva bila pred kratkim v Mozirju in sva si ogledala te vozičke. Nama so všeč trikolesniki in sicer od Hartana Skater SF, mislim pa da je cena celotnega kompleta bila okrog 850,00 €.
Takrat nama je bil Skater SF resnično všeč, vendar se sedaj bolj navdušujeva nad Peg Perego GT3 vozičkom.
Od Hartana vozička so zelo kvalitetni in tudi zaposleni tam so izredno prijazni, tako da ti svetujejo in najdejo ustrezno kombinacijo zate.

Če bo slučajno pri nama PP GT3 zaradi velikosti odpadel, se zagotovo še enkrat odpeljeva v Mozirje pogledat Hartan vozičke.

Prijetno sobotino popoldne vam želim, 

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
31.1.2009 15:05:47   
biba14

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981                                                   
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image  Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image   
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*   
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                               
user posted image   Mala_ princeska (26 let, por. NM)  M: 27.1.                  
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image          
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image    

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.       1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)                                                          
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                   P: 13.1., M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                       
user posted image Majana79                  M: 29.1.              
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image  Biba14  (26 let, por. MB )   user posted image M:25.2                    
user posted image  Skuštrana                P: 13.01.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                     2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG)       P: 02.02.         1user posted image                            
user posted image Pomaranči

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let, por. LJ ali PO)       P in M: 5.02.       
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 95

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
31.1.2009 15:13:33   
mery15031981
OJ

mene pa zanima če boste kupovale otroške vozičke s košaro ali brez,glede da bomo imele dojenčke v mesecu juniju.po nekaterih trgovinah namreč odsvetujejo nakup košare za voziček glede na rojstvo v tem letnem času.

hvala za odgovore.

lep vikend vsem skupaj in božajte svoje trebuščkeuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
31.1.2009 16:25:28   
Janci F
Midva sva se odločila, da bova kupila voziček vključno s košaro zaradi večih razlogov in sicer pod prvo ima samo košara popolnoma raven poden in voziček bo za več otrok, za katere bomo pa košaro lahko potrebovali tudi pozimi.

LP,

Neposredna povezava do sporočila: 3269
31.1.2009 17:34:27   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Midva sva se odločila, da bova kupila voziček vključno s košaro zaradi večih razlogov in sicer pod prvo ima samo košara popolnoma raven poden in voziček bo za več otrok, za katere bomo pa košaro lahko potrebovali tudi pozimi.

LP,

Midva bova tudi kupila voziček vključno s košaro in bo potem verjetno tudi še za kakšnega otročka :) Najverjetneje bova kupila od PP. Greva v februarju v Italijo gledat kakšne so tam kaj cene. Ali katera ve, kje je tam kakšna dobra trgovinica za malčke??

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
31.1.2009 18:23:39   
Tina111
Bolj se odnese košara tudi če je to poleti ker je otroček bolj komot in mu je manj vroče, pa še zaradi hrbteničke je boljše ležišče košara kot pa športni del vožička, ki je težko v vodoravni legi primeren čisto od 0 mes dalje. Mogoče so sedaj že kakšni novejši bolj izpopolnjeni vozki za katere ne vem, vtem primeru pa premisli. Lahko pa kombiniraš vožnjo z lupinico samo kupi si še dodatni senčnik zaradi sonca in vetra. lupinica ima premalo. V tem primeru ne rabiš košare.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
31.1.2009 18:28:42   
Tina111
Biba 14 - če si ti tista pridna mravljica ki ureja seznamček bi prosila če lahko prosim spremeniš naše dete iz user posted image  v user posted image . Sej bi sama pa ne znam. Sm mal telebajska za računalnike user posted image . Če je pa to katera druga pa jo tudi lepo prosim za spremembo. Pa mislim da je še ena ki ima isto spremembo (kalateja se mi zdi). Hvala

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
31.1.2009 19:49:39   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

LP,

Midva bova tudi kupila voziček vključno s košaro in bo potem verjetno tudi še za kakšnega otročka :) Najverjetneje bova kupila od PP. Greva v februarju v Italijo gledat kakšne so tam kaj cene. Ali katera ve, kje je tam kakšna dobra trgovinica za malčke??

Kateri voziček od PP pa imata namen kupit? Z možem sva se popolnoma zagledala v PP GT3 in me resnično zanima, če je v Italiji kaj cenejši. Kdaj pa imata namen it v Italijo pogledat in kam imata namen it?

Prijeten soboten večer vam želim

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
1.2.2009 9:24:47   
smrketa24

[/quote]

Kateri voziček od PP pa imata namen kupit? Z možem sva se popolnoma zagledala v PP GT3 in me resnično zanima, če je v Italiji kaj cenejši. Kdaj pa imata namen it v Italijo pogledat in kam imata namen it?

Prijeten soboten večer vam želim
[/quote]

Tudi tega - PP GT3. Nama so zelo všeč. Šla bova pa konec februarja. Verjetno tam okoli 20. Ne veva še točno kam v Italijo bova šla, ker nimava pojma kje imajo največ trgovin za dojenčke. Bom malo po internetu pobrskala. Sporočim kakšne so cene, če te zanima user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
1.2.2009 11:13:20   
bačko
Pozdravljene!
Bamoocham jaz imam podoben voziček samo da je od Chicco ta in sem prav vesela da sem ga kupila.
Za vse ki ste imele morfologijo in ste dobro opravile vam čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Majana čestitam za user posted image !
Tina tebi pa čestitam za zdravo user posted image !
No lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?