lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Hojla... Lino, če boš dobila pa rablen voz potem pa itak Sling pa prodaj naprej, pa si kupi kaj drugega - trak naprimer Trak je zakon, samo mora bit res kvaliteten material, ker drgač džabe vse. Te začne vse bolet po pol ure nošnje. Zato so te stvari tako drage, ker je material za njih kar drag. Alina, moja stran je trenutno v obdelavi oz. dodelavi. Na njen še ni pouchev, ttrakovi sicer so, ampak je potrebno še popravit. Lahko pa si pogledaš slinge (pa tudi še ne vse barve, imam sedaj full novih) in mei taie) Je pa to www.altermama.com Čestitke vsem za opravljene morfologije, mi jo imamo 3.2. Imena - nam se še sanja ne, mi imena izbiramo tik pred zdajci (prvič v porodni, drugič pa na poti v porodnišnico ) Imamo pa kar problem, ker imamo čuden priimek, pa ne gre vse zraven. Pa še gleda moramo da je ime domače levo in desno od Dragonje Bitje srca - ja, se strinjam z Leniko, to je kolcanje Naša Liza je kolcala non stop, še po rojstvu Arsen pa niti ne, tale tudi ne..Še Nič, imejte se lepo..Mi smo bili danes na eni dolgi šetnji po soncu...In ob morju. Že voham pomlad v zraku Komaj čakam.... Joj vam ke zavidam...jst mam tk rada morje , ga že voham, joj kk fajn vam je. Kaj pa zavezovanje trakov, sem brala, da moraš biti kar umetnik, da ga zavežeš-preden se ne navadiš... Kar pa se slinga tiče...sej tak problem tudi ni, se bo že porabil, sicer pa itak nič drugega ne bom preveč kupovala ampak vse staro dobila (razen povijalne mize) tako da tudi ni hudič, da bi se zaradi teh nekaj € sekirala, a ne... Mi še pa vedno ustrajamo pri Lana ali Davor (je sin odločil pa se strinjam), ker se mi dozdeva, da ti dve imeni nekot pašeta k Mare, ki ni ravno najbolj pogosto in tudi ne Slovensko ime (idejo, za prvega - Mare sem dobila na porodni mizi, ko sem rodila in se skušala sprostiti in razmišljati na nekaj kar me sprošča in to je bilo valovanje morja...) Sej sedaj je pa velikokrat jezen, ker ga otroci zafrkavajo RIO MARE in zato je rekel, da bo za bratca ali sestrco on izbiral imena, ker ne želi, da še enemu otroku kao zafuramo ime... Ja tako je, če imaš veliko razliko v letih, bo verjetno zelo zaščitniški naš Mare... Drage moje uživejte viken, ki je pred nami in lepo božajte svoje
|