|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
30.1.2009 10:00:44   
Goldy
Jutro dekleta!!!!

Bila na morfologiji, vse bp. Punca živahna, ima polno dela notri.user posted image user posted image  Zadovoljna ginekologinja in zadovoljni mi.... Gremo na 3D, samo se še odločamo med Rogaško in Dobro.

Lep pozdrav!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
30.1.2009 10:01:06   
cukr07
fragola, tudi meni je tale voziček izredno všeč. user posted image

Tudi jaz bi ga imela, če ne bi bila cena tako visoka. Tako bom pa mogla najti kaj cenejšega.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
30.1.2009 10:22:54   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Jutro dekleta!!!!

Bila na morfologiji, vse bp. Punca živahna, ima polno dela notri.user posted image user posted image  Zadovoljna ginekologinja in zadovoljni mi.... Gremo na 3D, samo se še odločamo med Rogaško in Dobro.

Lep pozdrav!

user posted image user posted image user posted image
Lepo čut take fajne novice!
user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
30.1.2009 10:26:14   
princ_princeska
jutro

čestitke vsem za dobro opravljeno morfologijo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
30.1.2009 10:40:08   
*pikica
Jutro souser posted image

bamoocham: tud js sm se odločla za ta model vozička, samo se ne morem pdločit glede barve!
                    Vsekakor pa si barve teh vozičkov poglej v trgovini v živo, ker so ful drugačne v resnici, kot               
                    na slikcah!

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
30.1.2009 10:41:50   
fragola
Joj kako lepo, da vse je ok z nami, upam, da tudi nam 10.2 bo rekel Merlo, da je vse v redu!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
30.1.2009 10:45:36   
biba14
user posted image user posted image za uspešne pregledeuser posted image .
Mi moramo čakati še do 25.2user posted image .
Snežen pozdravček

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
30.1.2009 10:51:21   
Goldy
Hvala za čestitke. Povejte mi nekaj, a ste oz. boste vse morale na test za nosečniški diabetes??? Jaz imam pred naslednjim pregledom.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
30.1.2009 10:54:18   
biba14
Meni ni potrebno it...mislim, da se g odloči glede na to,če imaš kakšne težave (zatekanje nog, hitro naraščanje teže ) ali ima kdo bližnji sladkorno...lahko pa da tvoj G to dela rutinsko.Vsekakor to ni nič slabega, le dobro zate in user posted image , da veš na čem siuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
30.1.2009 11:13:11   
majana79
Povejte mi nekaj, a ste oz. boste vse morale na test za nosečniški diabetes??? Jaz imam pred naslednjim pregledom.

Meni ni dala še nič, samo toksoplazmo naslednji teden, potem pred rednim pregledom (konec marca) pa celotno krvno sliko in vodo. Diabetesa ni nič omenjala...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
30.1.2009 11:27:27   
Goldy
Pol je pa to mogoče to - ker mi zatekajo roke. Zredila se pa nisem še nič, ker sem najprej shujšala, zdaj pa lovim težo iz pred nosečnosti. Voda je ok, pritisk pa nizek.

Hvala!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
30.1.2009 11:38:46   
mery15031981
fragola  hvala za odgovor.ali mogoče veš kje v italiji imajo oni kakšno trgovino,bi se kar zapeljala tja.že v naprej hvala za odgovor.

vesm noseškam pa čestitke za dobro opravljene morfologijeuser posted image ,,,jaz jo imam šele 9.2. . . komaj čakam an odštevam dneve

lp meryuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
30.1.2009 12:41:48   
tecka
Punce, meni se zdi fina tale spletna stran:
http://www.bimbomarket.it/en/
Pošljejo tudi v Slovenijo, je pa treba plačat poštnino. Ne vem na kateri strani sem zasledila, da je poštnina za voziček 40 eur. Se pa da seveda to prej vprašat, saj je poštnina odvisna od mase paketa. Pa plačati se da tudi s Pay pal-om, ki je malo varnejši način plačila (ga moj mož uporablja na e-bayu). Sva se že hecala, da mi bom moral dati geslo, potem se bodo na ebayu čudili nad izborom njegovih izdelkov - same tehnične stvari, par paketov igrač, plenic,...itd
Mi je kar malo žal, da mi ni treba vozička izbirati, ker bom dobila rabljenegauser posted image .

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
30.1.2009 12:43:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

fragola  hvala za odgovor.ali mogoče veš kje v italiji imajo oni kakšno trgovino,bi se kar zapeljala tja.že v naprej hvala za odgovor.

vem, da jih prodajajo v Monfalconu in da so ceneje kot v pikapolonici.

tudi na bimbo market sem gledala semo takrat je mel baybland ceneje!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
30.1.2009 13:25:30   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: *pikica

Jutro souser posted image

bamoocham: tud js sm se odločla za ta model vozička, samo se ne morem pdločit glede barve!
                    Vsekakor pa si barve teh vozičkov poglej v trgovini v živo, ker so ful drugačne v resnici, kot               
                    na slikcah!

Ja sva ga gledala že v živo, pa je res ful lep.
Meni se zdi malo drag, ampak dobiš pa vse zraven.
Tako, da ni treba potem posebej dokupit stvari.

(odgovor članu *pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
30.1.2009 13:28:41   
bamoocham

Povejte mi nekaj, a ste oz. boste vse morale na test za nosečniški diabetes??? Jaz imam pred naslednjim pregledom.

Js še nisem bila, po moje me bo dala zdj na drugo testiranje za toxo.
Nekam čudno hitro se mi kg nabirajo, v roku 5 dni 2 kguser posted image ..mam občutek, da se mi voda zadržuje. Ker sem imela mravljince po rokah, ampak se je zdj malo umirilo.
Ji bom omenila v ponedeljek na pregledu pa bom videla, kaj bo rekla (naj me da naprej na preiskavo, da vidim na čem sem).

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
30.1.2009 13:40:41   
*blu*
A ste že pri opremi za dojenčke?

Mi imamo doma quinny 3xl comfort+košara. Smo bili zelo zadovoljni s tem vozičkom, nobenih težav, zelo praktičen, ampak sem ga takoooo naveličana, da bomo najverjetneje za našo novouser posted image  kupili PP gt3.

http://soncek.si/si/peg-perego-gt3-naked-completo-titanio-kolekcija-2009-i6494.shtml

Ta mi je nekako že zelo dolgo všeč, ampak takrat ko sem jaz kupovala 1.voziček ga še ni bilo na trgu. Tokrat tudi ne mislim kupovat košare, ker bo otrok poletni, pa že pri Sari sem jo uporabljala samo v največjem mrazu (ker je novemberka), potem je pa v njej protestirala, tako da je bila v uporabi 3 mesece.

Lupinico se pa splača dobro kupit, sploh če ima avto iso fix sistem. Mi imamo maxi cosi cabrio z easy fix sistemom. Vedno veš, da je otrok varno pripet, pa še pasov ni treba vlečt. Samo primeš lupinico in jo postaviš v podtavek, potem pa pritisneš na gumb in dvigneš. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165314

Lp

< Sporočilo je popravil *blu* -- 30.1.2009 13:55:27 >

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

Neposredna povezava do sporočila: 3242
30.1.2009 13:43:10   
*blu*

Hvala za čestitke. Povejte mi nekaj, a ste oz. boste vse morale na test za nosečniški diabetes??? Jaz imam pred naslednjim pregledom.

Mislim, da ne.
Jaz pred vsakim pregledom oddam vodo, zakaj še nikoli nisem vprašala, pa sedaj moram drugič kri.
A za diabetes je poseben test?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
30.1.2009 14:04:17   
Tina111
No se javljam kot zeeeeeeelo happy user posted image

Bila sm na morf. in je vse okej. Mere ustrezajo tednom. Vsi organčki so taki kot morajo bit. Za seznamček pa je treba samo popravit spol. Imeli bomo user posted image . Ker je bila to moja skrita želja sm še posebej nasmejana prišla s pregleda. Z novičko pa sem razveselila tudi očkata in sestrico Tjašo. Maks pa je še premajhen da bi se zavedal tega kaj se dogaja. Sej mu že razlagam ampak kaj se plete po njegovi mali lepi glavici, pa ne vem.

Čestitam tudi ostalim za preglede. Nekaj pa se jih mora še javit za danes, ane ?

Pa pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
30.1.2009 14:09:50   
tinca84
user posted image user posted image user posted image za lepe rezultate

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
30.1.2009 14:13:20   
*blu*
Super Tina 111!

Če bo katera popravljala seznam: stara sem 29, pričakujemo user posted image , naslednji pregled 25.2.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
30.1.2009 14:14:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Tina111

No se javljam kot zeeeeeeelo happy user posted image

Bila sm na morf. in je vse okej. Mere ustrezajo tednom. Vsi organčki so taki kot morajo bit. Za seznamček pa je treba samo popravit spol. Imeli bomo user posted image . Ker je bila to moja skrita želja sm še posebej nasmejana prišla s pregleda.

user posted image user posted image user posted image za user posted image . To je pa res lepo, da se skrite želje uresničujejo, samo pazi da ne zraste tisto vmes user posted image user posted image .

In user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate uspešne preglede za sabo, vas komaj dohajam.

Jaz sem šla pa danes po bolniški list do os.zdravnice, pa darilo za mamino 50.letnico zavit, pa v štacuno po meso za lasanjo - je že zapečena s sirom in čaka mojega, da pride domov, da jo skupi napadeva.

Moja mala je pa zbolela - že tretji dan vročina, pa ušesek jo boli. Nič nisva šle k zdravnici, upam da se stanje danes izboljša. Ponoči je bilo kar hudo, žarela je kot peč , jaz pa vsa v skrbeh. Calpol proti vročini ji dajem.....Se pa bojim, da se ne bi nalezla vročine od nje......

Tko da jutri zvečer grem sama na mamin žur (no pa sestra gre), možje bodo pa otroke čuval .

Po mojem izračunu delam samo še februar in marec, potem pa veselo doma (dopust + porodniška). user posted image user posted image user posted image Komaj čakam, čeprav bo treba finančno stisnit. No, vsaj vrtec bomo vsaj eno leto manj plačevali, pa otroški dodatek bo menda višji, pa avto se bo manj obrabil v 1.letu, ko bom doma.

Uživajte souser posted image .

A srečanje user posted image (Ljubljanskih junijk) je sedaj prestavljeno na toplejši čas? user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Tina111)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
30.1.2009 14:24:35   
*blu*
Kaj pa kaj imena, ali imate že kaj izbrano?

Midva sva pri prvi takoj vprašala za spol in je bila od takrat naprej Sara, sva se takoj strinjala. Edino ko sva se peljala v porodnišnico me je pa kar naenkrat prijelo, kaj pa če so se zmotili in je fantuser posted image . Pa nisva mogla nič skupaj spravit, kaj naj bi bil. Na srečo se je napoved uresničila.

Sedaj so mi pa vsi napovedovali fanta (frendi in Žlahta) in sem se malo bolj skoncentrirala na fantovska imena. V ožjem izboru sta bili Bor, Maks. Za punco so pa še vedno favoriti Vita, Mia in Hana. Ampak mislim, da je slednja že zmagovalka, sploh ker je na najino ¨željo¨ spet user posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
30.1.2009 14:25:22   
Cesarica13
Jaz sem še ena tistih, ki čakamo morfologijo do 11.2. Kje je še to user posted image ? Bom že preživela. Sicer pa je v trebuhu živahno, nekajkrat na dan se oglasi, pobrca in nekajkrat na dan se na levi strani naredi huda napetost, predvidevam, da je to od njegovega/njenega obračanja.

Gnezdila bom pa aprila komaj. Imam negativno izkušnjo (IMN) in sta me mama in tašča opozorili, da zaradi starih navad ne smem prej. Na koncu koncev me nič ne stane, če še malo počkam. Si pa pridno nagledujem.

Kaj pa vaši možeki, partnerji, spremljevalci? Kako dojemajo? Kako se obnašajo? Vas fejst božajo pa lubčkajo? Ste kaj spremenile odnos do njih in otrok - v smislu nosečniških hormonov? Moj pravi, da še ne čuti teh nihanj, da sem ista kot sem bila. Te bo že držalo user posted image .

Lepo se imejte, lep vikend ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
30.1.2009 14:26:21   
ploti
Tut jest čestitam vsem za lepe rezultate, sama pa imam pregled 2.2. 09 se pravi v
ponedeljek, že kar komaj čakam, me pa tudi zanima koliko so se zmotili, ko so mi rekli da bouser posted image .
No sicer oči navija za fantiča, sam jst sem bol za pupo.
Sicer se mi pa zdi, da niti ni tako pomembno, samo da že enkrat pride, ga tako komaj čakamo!!!
user posted image user posted image user posted image

user posted image Pridem JUNIJAuser posted image

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?