Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:08:29
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil... upam,da vidimo slikce..se že veselim.. jaz tudi ja ful je zamudno delat figurice dobra, da jaz ne bom pretiravala še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:10:10
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil... upam,da vidimo slikce..se že veselim.. jaz tudi ja ful je zamudno delat figurice dobra, da jaz ne bom pretiravala še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita pa dober tek..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:11:37
|
|
|
|
mlavla
|
o Metka vidim,da nas bereš..upam,da se kaj oglasiš.. sem videla filmček, ki si mi ga poslala..aja super za Jona a zdej že hodi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:11:49
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil... upam,da vidimo slikce..se že veselim.. jaz tudi ja ful je zamudno delat figurice dobra, da jaz ne bom pretiravala še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita čer, kok ste pridne ko bosta pa lih v elementu, pa lahko še men pomagata za naslednji vikend Blacky - a je že kaj boljše v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:17:08
|
|
|
|
bamby
|
Čer! elma, pol si tudi ti tam-tam po letih Izgleda, da bo ta vikend veliko februarčkov praznovalo. Ene ste čisto zagrete s pečenjem tortic. No, jaz imam srečo, da lahko to prepustim sestri, ki je pravi mojster za to. Jaz sem pa že zelenjavo za fransocko skuhala. Meso se mi mora pa še odtajati, da bom lahko opohala. Sem prekasno iz skrinje vzela. Sem pa bila v nabavi za jutrišnje slavje. Ja, Cole je bil pa pravkar na TV. Stipe si kaj spremljal brata??? Sicer se pa poslavljam. Grem noge v luft držat. Me koleno ful boli. Ne vem, kako bom v službi zdržala. Upam, da ne bo treba takoj v bolniško
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:20:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pa dober večer vam želim Zadnje čase tako pridno klofate, da vam ne sledim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:28:12
|
|
|
|
mlavla
|
nič jst sem tko zmatrana,da grem počas kar pančat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:29:55
|
|
|
|
bamby
|
Še tale link vam moram pustit predno zares grem in sicer torta brez jajc za tiste nesrečnike, ki imajo alergije. http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6590 SN, hvala za čestitke!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:31:38
|
|
|
|
lillchy123
|
jst bi pa še kr neki delala.. zdej pa ne vem, al nej grem stopnišče sesat, čevlje premetat (smo še eno omarco dobili), plac za savno štimat, al firnke šivat? jih morm mal preuredit, pol bojo pa fenomenalni! bamby, dej kako slikco še nam prvošč! janey, luštn mate! Kje pa ste to? Kolk kvadratov? Men je ful všeč, sploh una omara v dnevni s pletenimi škatlami zažiga! hja, jst nisem mogla nč zbirat, so vse stene lesene, razen kleti! se bom pa v kleti mal bolj z barvami izživljala, sam da bo mal toplej, drugač mi bo barva zmrznila al pa s stene odtekla! lohk bi šla pa rumove kroglce delat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:37:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jst bi pa še kr neki delala.. zdej pa ne vem, al nej grem stopnišče sesat, čevlje premetat (smo še eno omarco dobili), plac za savno štimat, al firnke šivat? jih morm mal preuredit, pol bojo pa fenomenalni! Lahko pa k meni prideš , imam kaj za sčistit, posesat, likat, ... Bi ti tako pomagala, samo da ti ne bo dolgčas.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:12:37
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. otroc končno spijo. moj je pa na nočnem sankanju z vršiča. jaz sem si pa glihkar "sladico" privoščla...gres s kakavom gor, pa še par truffelsov bom pojedla. jutri pa sadje in zelenjava.....ja, dieta super napreduje. so že 4 kile minusa. hlače gredo na rit, zapnem jih lahko, ene že dol lezejo in rabim pas. danes je bila žana prvič pri varuški 2 ure in pol, tam je jedla zajtrk, je blo BP. na poti domov je zaspala in spala uro in 15. pol smo pa še zadnji skupni dan uživale, anžej je bil pa pri mojih po vrtcu. dopoldne sem medtem ko je bla žana v varstvu in anžej v vrtcu (kakšen ljubi mir ) šla v šoping...nabavla stvari v dm in kar nekaj v new yorkerju...samo zase ...trenirke, fine hlače za službo in še majčko in puloverček za službo....zdaj sem opremljena. v ponedeljek še frizerja dopoldne ubodem, v torek bom pa "redi stedi". pa sej bo kar pasalo it malo delat. edino jutra me skrbijo....ker bom mogla sebe in oba tamala spedenat, odpremit v varstvo in vrtec....jao meni! le kdaj bom mogla vstajat? danes sem vstala ob sedmih, ob pol devetih sem žano pustila v varstvu, pol bi imela pa že 5 minut do službe, pa smo precej divjali....tako da bo treba 2 uri pred začetkom službe vstat....in ker začnem ob 7.30 to pomeni da bo treba vstat že ob 5.30. uhhh glede avta....sem ga že deloma v red spravla...armaturo in kar se je dalo zglancat, je zdej kar ok....sledi še globinsko čiščenje "blaga", pa bo ok. upam da to jutri zrihtamo. peljat ga je pa fino. za po mestu je res lažje cliota vozit kokr ladjo od picassoja. grem na čokoladoooo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:27:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ooo suzi, ti že tudi začneš delat naslednji teden? Meni bo tudi kriza, kako bom sebe in Lano spokala, da njo odpeljem v varstvo sebe pa v službo dostavim. Predvsem pa vstajanje. Sicer ne bova tako zgodnji kot vi, ampak bova vstajale tam okoli 6,30. Zdaj pa sva navajeni spat do 8,30 ali pa še dlje. No, HB je ne bom vsak dan jaz vozila, včasih jo bo ati, včasih pa niti ne bo šla, ker bo moj doma. Pa za tvoje hujšanje in avtek
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:29:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Kako koristno, da sem malo nazaj prebrala. Sem ugotovila, da dobim višji otroški dodatek za cele 3,84 EUR, ker Lana ne bo v vrtcu. Mater bomo zapravljali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:38:09
|
|
|
|
katka37
|
Dober večer! Anaja, vse najboljše. Februarka, pravo asico imate. Ella, po kakšnem receptu si delala biskvit, kaj pa ostale? Suzi, hujšaš po ločevalni?? Sem danes tudi bila v new yorkerju, pa so bile ene črne hlače 36 premajhne, 38 pa prevelike in sem ostala brez. Coleta pa sem tudi jaz gledala danes in se seveda takoj spomnila......hmmmmm...na koga le....pa imam na jeziku, ampak......ne vem če bo šlo.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:38:49
|
|
|
|
katka37
|
nočko...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:54:54
|
|
|
|
lillchy123
|
evo, kuža iz sprehoda, kopalnica zgloncana, čevlji pospravljeni, ostalo bo pa še malo počakalo. grem zdej stare kosti mal namočt. mam ene 30 svečk prižganih, kozarec sladkega vina, eterična olja in masaža.... pol pa še sladica, k bojo vsi otroc spal.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 22:59:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka ooo suzi, ti že tudi začneš delat naslednji teden? Meni bo tudi kriza, kako bom sebe in Lano spokala, da njo odpeljem v varstvo sebe pa v službo dostavim. Predvsem pa vstajanje. Sicer ne bova tako zgodnji kot vi, ampak bova vstajale tam okoli 6,30. Zdaj pa sva navajeni spat do 8,30 ali pa še dlje. No, HB je ne bom vsak dan jaz vozila, včasih jo bo ati, včasih pa niti ne bo šla, ker bo moj doma. Pa za tvoje hujšanje in avtek ja, služba kliče. sem ta teden že na dopustu. enega frocka zrihtat ni krize...dva naenkrat je pa cela štala. žano že zrihtam, anžej bi pa 1001 stvar počel, pa ko je že v bundi bi pa še nekaj s sabo vzel, pa....pa..... mah dons smo bli skor pol ure v odhajanju, na hodniku pred vrati. pa en kakal, pa drug kakat, pa enga oblečt v 100 rokavov, pa druzga zamotat....pa sebe....včasih se mi zdi, da nimam dovolj rok. katka, po ločevalni, ja. jaz sem kupila tud črne hlače, take bolj fine. je bla ok št. 38. zaenkrat kot ulite. pa sej okol riti ne bom več velik shujšala. bolj me trebuh baše. pa še nekej ....bom zdej vsak dan žicala..... ....mario bo imel spet odaje "zvezde" pojejo.....15.2. bo moj pel (pač njihov zbor Pomlad)....bodo tekmovali zbori med sabo s tako zabavno muziko.....pa vas bom takrat žicala za glasove, če bo glasovanje telefonsko. a lahko?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:00:42
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 evo, kuža iz sprehoda, kopalnica zgloncana, čevlji pospravljeni, ostalo bo pa še malo počakalo. grem zdej stare kosti mal namočt. mam ene 30 svečk prižganih, kozarec sladkega vina, eterična olja in masaža.... pol pa še sladica, k bojo vsi otroc spal. matr, ti uživaš. jaz si pa ne upam it prov v bano, ker se bo zihr ker od tamalih zbudil, ko bom samo prst v vodo namočila.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:04:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi- saj vem, da je z enim lažje, samo ritem morava pravi ujet Mislim, da ne bo krize. Če le ne bova zjutraj preveč zaspani. A ti si tudi želiš, da bi kdaj bila hobotnica? Jaz bi rabila enih 100 lovk, ko jemo. Ker bi mala to in ono in dokler ne dobi ne odpre kljunčka. Vztrajnost pa taka. Valjda bomo glasovali za tvojega, samo nas še kaj spomni.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:43:27
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Ej bejbe...jaz sploh ne utegnem več pridet na net... Tako, da sem spet ultra v zaostanku in ne sledim več sploh . No pri nas nič novega. Jemo kot ponavadi, spimo kot ponavadi, zobkov nič novih,... Ji moram biti pa sedaj skoz za ritjo od kar je shodila, ker mi kar pobegne in dela piz***** . Zna že sama na konjička poganjalčka pridet in dol, pa na sedežno in dol, pa ko hodi kar teče - mah ne moreš verjet kako ti otroci napredujejo. Pa ko smo same in se igramo mi skoz knjigice nosi in hoče, da ji skupaj listava (čeprav jih zna tudi sama) . Ko hočem na comp pa takoj priteče in začne piskat, tako da...sem tam kjer sem... Čez dan samo 1x spi - max. 2 urce (ponavadi manj). In takrat ko zaspi, jaz hitro pripravim kaj za kosilo zanjo. Za nas skuham en dan prej (če se le da) - ko gre spat. Ali pa isti dan in ji odprem en predal z vrečkami, da mi da mir pol urce, da lahko skuham. No ko spi in se zanjo kuha kosilo, še kaj pospravim in mine čas kot bi rekel tik tak. In potem spet jovo na novo. Pa ko gre zvečer spat pa pride na vrsto še pospravljanje, pa trebljenje solate za naslednji dan, pa včasih kuhanje za naslednji dan, pa likanje,... In zmanjka časa za net. Drugače smo bile 4 dni na uvajanju pri naših. In po 2 dneh je naša fasala vročino. Tako, da smo odšle domov (smo tukaj v mestu le bližje zdravnika). Tako, da je propalo... Bo treba ponovit, ker nisem uspela jo nič pustit same z našimi. Pa ponovno smo okoli zdravnikov tekale - alergologov. V Ljubljani in tukaj pri nas. Potrjene nove alergije na lešnike, mandelje, arašide (česar itak ne jemo). Mah... kdaj bo tega konec... Aja - pa končno sem dobila odobren dodatek za nego . Vsaj nekaj dobrega. No - pa da ne pozabim : ANAJA - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:48:09
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil... upam,da vidimo slikce..se že veselim.. jaz tudi ja ful je zamudno delat figurice dobra, da jaz ne bom pretiravala še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita čer, kok ste pridne ko bosta pa lih v elementu, pa lahko še men pomagata za naslednji vikend Blacky - a je že kaj boljše v vrtcu? ja, danes je bilo bolje, se je že sam igral in ni več non stop napopan na atiju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:50:50
|
|
|
|
mesecnica
|
Lillchy123 - imaš ZS. Blaža - imaš ZS.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:51:30
|
|
|
|
mesecnica
|
No sem sedaj celo nekaj strani prebrala... Bom jutri še probala kaj... Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 23:58:46
|
|
|
|
Suzi*
|
srečka - če bo meni taprav čas uspelo vstat, pol bo ok. mi pa zna tamala s tem jutranjim dojenjem ritem pokvarit, tako kot danes, ko se je zbudila glih takrat ko je meni budilka imela za zvonit...pol itak da sem bla takoj 15 min. v zaostanku. bom jo mogla zgleda tud zjutraj na uro dojit....dokler se še dojimo. glede prehranjevanja je pa naša ista...obvezno mora nekaj mečkat po rokah, ker drugač noče jest. najboljša zabava je pa žlička in gio muri nad krožnik, al pa prste v hrano namakat....skratka vse frči naokrog in packarija okol in okol. mesecnica, sem se že sprašvala, kje si. luna je pa res hitra, da že kar teče, pa kavč obvlada. mali spidi. ej, kriza tele vaše alergije. a to mine al kako? na vem če si zasledila....naša je imela zadnjič tud koprivnico. se ji je ene 3 dni zaporedoma pojavljala na različnih mestih. sem sumila tuno al pa paradižnik. tuno sem ji po tistem že dala in ni blo reakcije....tako da verjetno bo kriv paradajz. moram enkrat spet sprobat, pa me mal skrbi. se pridružujem čestitkam.... ANAJA, vse naj naj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......