|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
30.1.2009 21:08:29   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene..

mlavla pomoje vse žurajo, k je petek user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky pridna user posted image user posted image kako boš okrasila?

ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala...

Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil...

upam,da vidimo slikce..se že veselim..

user posted image user posted image user posted image jaz tudi
ja ful je zamudno delat figurice user posted image dobra, da jaz ne bom pretiravala user posted image user posted image
še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška user posted image user posted image user posted image zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica  user posted image so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
30.1.2009 21:10:10   
mlavla

mlavla pomoje vse žurajo, k je petek user posted image user posted image user posted image user posted image

ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala...

Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil...

ja ful je zamudno delat figurice user posted image dobra, da jaz ne bom pretiravala user posted image user posted image
še mal pa bo biskvit pečen. je pa tok narastu, da bo ena plata sigurno viška user posted image user posted image user posted image zdej bom pa še tovstke s smetano in sirom notr porinla, k je ravno topla pečica  user posted image so mi tok zadišal, čeprav sem še čist sita user posted image user posted image

pa dober tek..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
30.1.2009 21:11:37   
mlavla
o Metka vidim,da nas bereš..upam,da se kaj oglasiš..

sem videla filmček, ki si mi ga poslala..aja super za Jonauser posted image user posted image user posted image a zdej že hodi?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
30.1.2009 21:11:49   
listek1

čer,

kok ste pridne user posted image user posted image user posted image  ko bosta pa lih v elementu, pa lahko še men pomagata za naslednji vikend user posted image user posted image

Blacky - a je že kaj boljše v vrtcu?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
30.1.2009 21:17:08   
bamby
Čer!

elma, pol si tudi ti tam-tam po letih user posted image

Izgleda, da bo ta vikend veliko februarčkov praznovalo. Ene ste čisto zagrete s pečenjem tortic. No, jaz imam srečo, da lahko to prepustim sestri, ki je pravi mojster za to. Jaz sem pa že zelenjavo za fransocko skuhala. Meso se mi mora pa še odtajati, da bom lahko opohala. Sem prekasno iz skrinje vzela. Sem pa bila v nabavi za jutrišnje slavje.

Ja, Cole je bil pa pravkar na TV. Stipe si kaj spremljal brata???

Sicer se pa poslavljam. Grem noge v luft držat. Me koleno ful boli. Ne vem, kako bom v službi zdržala. Upam, da ne bo treba takoj v bolniško user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
30.1.2009 21:19:31   
srečka nosečka
ANAJA

user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
30.1.2009 21:20:41   
srečka nosečka
Pa dober večer vam želim user posted image

Zadnje čase tako pridno klofate, da vam ne sledim user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
30.1.2009 21:28:12   
mlavla
nič jst sem tko zmatrana,da grem počas kar pančat

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
30.1.2009 21:29:55   
bamby
Še tale link vam moram pustit predno zares grem in sicer torta brez jajc za tiste nesrečnike, ki imajo alergije.

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6590

SN, hvala za čestitke!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
30.1.2009 21:31:38   
lillchy123
jst bi pa še kr neki delala.. user posted image  zdej pa ne vem, al nej grem stopnišče sesat, čevlje premetat (smo še eno omarco dobili), plac za savno štimat, al firnke šivat? user posted image jih morm mal preuredit, pol bojo pa fenomenalni!

bamby, dej kako slikco še nam prvošč!

janey, luštn mate! Kje pa ste to? Kolk kvadratov? Men je ful všeč, sploh una omara v dnevni s pletenimi škatlami zažiga!
hja, jst nisem mogla nč zbirat, so vse stene lesene, razen kleti! se bom pa v kleti mal bolj z barvami izživljala, sam da bo mal toplej, drugač mi bo barva zmrznila al pa s stene odtekla!user posted image
lohk bi šla pa rumove kroglce delat user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4585
30.1.2009 21:37:20   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jst bi pa še kr neki delala.. user posted image  zdej pa ne vem, al nej grem stopnišče sesat, čevlje premetat (smo še eno omarco dobili), plac za savno štimat, al firnke šivat? user posted image jih morm mal preuredit, pol bojo pa fenomenalni!

Lahko pa k meni prideš user posted image , imam kaj za sčistit, posesat, likat, ... Bi ti tako pomagala, samo da ti ne bo dolgčas. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
30.1.2009 22:12:37   
Suzi*
čer.

otroc končno spijo. moj je pa na nočnem sankanju z vršiča. user posted image  jaz sem si pa glihkar "sladico" privoščla...gres s kakavom gor, pa še par truffelsov bom pojedla. jutri pa sadje in zelenjava.....ja, dieta super napreduje. so že 4 kile minusa. user posted image  hlače gredo na rit, zapnem jih lahko, ene že dol lezejo in rabim pas. user posted image
danes je bila žana prvič pri varuški 2 ure in pol, tam je jedla zajtrk, je blo BP. na poti domov je zaspala in spala uro in 15. pol smo pa še zadnji skupni dan uživale, anžej je bil pa pri mojih po vrtcu.
dopoldne sem medtem ko je bla žana v varstvu in anžej v vrtcu (kakšen ljubi mir user posted image ) šla v šoping...nabavla stvari v dm in kar nekaj v new yorkerju...samo zaseuser posted image ...trenirke, fine hlače za službo in še majčko in puloverček za službo....zdaj sem opremljena. v ponedeljek še frizerja dopoldne ubodem, v torek bom pa "redi stedi".user posted image  pa sej bo kar pasalo it malo delat. user posted image  edino jutra me skrbijo....ker bom mogla sebe in oba tamala spedenat, odpremit v varstvo in vrtec....jao meni! user posted image user posted image  le kdaj bom mogla vstajat? user posted image danes sem vstala ob sedmih, ob pol devetih sem žano pustila v varstvu, pol bi imela pa že 5 minut do službe, pa smo precej divjali....tako da bo treba 2 uri pred začetkom službe vstat....in ker začnem ob 7.30 to pomeni da bo treba vstat že ob 5.30. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uhhh

glede avta....sem ga že deloma v red spravla...armaturo in kar se je dalo zglancat, je zdej kar ok....sledi še globinsko čiščenje "blaga", pa bo ok. upam da to jutri zrihtamo. peljat ga je pa fino. za po mestu je res lažje cliota vozit kokr ladjo od picassoja.user posted image

grem na čokoladoooo. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4587
30.1.2009 22:27:02   
srečka nosečka
ooo suzi, ti že tudi začneš delat naslednji teden? user posted image

Meni bo tudi kriza, kako bom sebe in Lano spokala, da njo odpeljem v varstvo sebe pa v službo dostavim. user posted image  Predvsem pa vstajanje. user posted image  Sicer ne bova tako zgodnji kot vi, ampak bova vstajale tam okoli 6,30. Zdaj pa sva navajeni spat do 8,30 ali pa še dlje.

No, HB je ne bom vsak dan jaz vozila, včasih jo bo ati, včasih pa niti ne bo šla, ker bo moj doma. user posted image

Pa user posted image  za tvoje hujšanje in avtek user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
30.1.2009 22:29:32   
srečka nosečka
Kako koristno, da sem malo nazaj prebrala. user posted image
Sem ugotovila, da dobim višji otroški dodatek za cele 3,84 EUR, ker Lana ne bo v vrtcu. user posted image
Mater bomo zapravljali user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4589
30.1.2009 22:38:09   
katka37
Dober večer!

Anaja, vse najboljše.user posted image user posted image user posted image user posted image  

Februarka, pravo asico imate.

Ella, po kakšnem receptu si delala biskvit, kaj pa ostale?

Suzi, hujšaš po ločevalni??

Sem danes tudi bila v new yorkerju, pa so bile ene črne hlače 36 premajhne, 38 pa prevelikeuser posted image user posted image  in sem ostala brez.

Coleta pa sem tudi jaz gledala danes in se seveda takoj spomnila......hmmmmm...na koga le....pa imam na jeziku, ampak......ne vem če bo šlo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
30.1.2009 22:38:49   
katka37
nočko...

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
30.1.2009 22:54:54   
lillchy123
evo, kuža iz sprehoda, kopalnica zgloncana, čevlji pospravljeni, ostalo bo pa še malo počakalo. grem zdej stare kosti mal namočt. mam ene 30 svečk prižganih, kozarec sladkega vina, eterična olja in masaža.... user posted image  pol pa še sladica, k bojo vsi otroc spal. user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
30.1.2009 22:59:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ooo suzi, ti že tudi začneš delat naslednji teden? user posted image

Meni bo tudi kriza, kako bom sebe in Lano spokala, da njo odpeljem v varstvo sebe pa v službo dostavim. user posted image  Predvsem pa vstajanje. user posted image  Sicer ne bova tako zgodnji kot vi, ampak bova vstajale tam okoli 6,30. Zdaj pa sva navajeni spat do 8,30 ali pa še dlje.

No, HB je ne bom vsak dan jaz vozila, včasih jo bo ati, včasih pa niti ne bo šla, ker bo moj doma. user posted image

Pa user posted image  za tvoje hujšanje in avtek user posted image

ja, služba kliče. sem ta teden že na dopustu.
enega frocka zrihtat ni krize...dva naenkrat je pa cela štala. žano že zrihtam, anžej bi pa 1001 stvar počel, pa ko je že v bundi bi pa še nekaj s sabo vzel, pa....pa..... mah dons smo bli skor pol ure v odhajanju, na hodniku pred vrati. user posted image  pa en kakal, pa drug kakat, pa enga oblečt v 100 rokavov, pa druzga zamotat....pa sebe....včasih se mi zdi, da nimam dovolj rok. user posted image user posted image  

katka, po ločevalni, ja. user posted image  jaz sem kupila tud črne hlače, take bolj fine. je bla ok št. 38. zaenkrat kot ulite. pa sej okol riti ne bom več velik shujšala. bolj me trebuh baše.

pa še nekej user posted image ....bom zdej vsak dan žicala.....user posted image user posted image user posted image ....mario bo imel spet odaje "zvezde" pojejo.....15.2. bo moj pel (pač njihov zbor Pomlad)....bodo tekmovali zbori med sabo s tako zabavno muziko.....pa vas bom takrat žicala za glasove, če bo glasovanje telefonsko. user posted image  a lahko? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4593
30.1.2009 23:00:42   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

evo, kuža iz sprehoda, kopalnica zgloncana, čevlji pospravljeni, ostalo bo pa še malo počakalo. grem zdej stare kosti mal namočt. mam ene 30 svečk prižganih, kozarec sladkega vina, eterična olja in masaža.... user posted image  pol pa še sladica, k bojo vsi otroc spal. user posted image

matr, ti uživaš. user posted image user posted image user posted image  
jaz si pa ne upam it prov v bano, ker se bo zihr ker od tamalih zbudil, ko bom samo prst v vodo namočila. user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
30.1.2009 23:04:55   
srečka nosečka
suzi- saj vem, da je z enim lažje, samo ritem morava pravi ujet user posted image
Mislim, da ne bo krize. Če le ne bova zjutraj preveč zaspani. user posted image

A ti si tudi želiš, da bi kdaj bila hobotnica? user posted image  
Jaz bi rabila enih 100 lovk, ko jemo. Ker bi mala to in ono in dokler ne dobi ne odpre kljunčka. user posted image  Vztrajnost pa taka. user posted image

Valjda bomo glasovali za tvojega, samo nas še kaj spomni. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
30.1.2009 23:43:27   
mesecnica
Čer. user posted image

Ej bejbe...jaz sploh ne utegnem več pridet na net... user posted image
Tako, da sem spet ultra v zaostanku in ne sledim več sploh user posted image .

No pri nas nič novega. Jemo kot ponavadi, spimo kot ponavadi, zobkov nič novih,... user posted image user posted image user posted image
Ji moram biti pa sedaj skoz za ritjo od kar je shodila, ker mi kar pobegne in dela piz***** user posted image .
Zna že sama na konjička poganjalčka pridet in dol, pa na sedežno in dol, pa ko hodi kar teče - mah ne moreš verjet kako ti otroci napredujejo. Pa ko smo same in se igramo mi skoz knjigice nosi in hoče, da ji skupaj listava (čeprav jih zna tudi sama) user posted image . Ko hočem na comp pa takoj priteče in začne piskat, tako da...sem tam kjer sem...user posted image
Čez dan samo 1x spi - max. 2 urce (ponavadi manj). In takrat ko zaspi, jaz hitro pripravim kaj za kosilo zanjo. Za nas skuham en dan prej (če se le da) - ko gre spat. Ali pa isti dan in ji odprem en predal z vrečkami, da mi da mir pol urce, da lahko skuham. user posted image  No ko spi in se zanjo kuha kosilo, še kaj pospravim in mine čas kot bi rekel tik tak. user posted image  In potem spet jovo na novo. Pa ko gre zvečer spat pa pride na vrsto še pospravljanje, pa trebljenje solate za naslednji dan, pa včasih kuhanje za naslednji dan, pa likanje,... In zmanjka časa za net.

Drugače smo bile 4 dni na uvajanju pri naših. In po 2 dneh je naša fasala vročino. Tako, da smo odšle domov (smo tukaj v mestu le bližje zdravnika). Tako, da je propalo...user posted image  Bo treba ponovit, ker nisem uspela jo nič pustit same z našimi.

Pa ponovno smo okoli zdravnikov tekale - alergologov. V Ljubljani in tukaj pri nas. Potrjene nove alergije na lešnike, mandelje, arašide (česar itak ne jemo). Mah... kdaj bo tega konec...user posted image
Aja - pa končno sem dobila odobren dodatek za nego user posted image . Vsaj nekaj dobrega.user posted image

No - pa da ne pozabim :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ANAJA - VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4596
30.1.2009 23:48:09   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

kok ste pridne user posted image user posted image user posted image  ko bosta pa lih v elementu, pa lahko še men pomagata za naslednji vikend user posted image user posted image

Blacky - a je že kaj boljše v vrtcu?

ja, danes je bilo bolje, se je že sam igral in ni več non stop napopan na atiju user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
30.1.2009 23:50:50   
mesecnica
Lillchy123 - imaš ZS.
Blaža - imaš ZS.

Mesečnica

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
30.1.2009 23:51:30   
mesecnica
No sem sedaj celo nekaj strani prebrala...user posted image
Bom jutri še probala kaj...

Nočko. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
30.1.2009 23:58:46   
Suzi*
srečka - če bo meni taprav čas uspelo vstat, pol bo ok. mi pa zna tamala s tem jutranjim dojenjem ritem pokvarit, tako kot danes, ko se je zbudila glih takrat ko je meni budilka imela za zvonit...pol itak da sem bla takoj 15 min. v zaostanku. user posted image  bom jo mogla zgleda tud zjutraj na uro dojit....dokler se še dojimo. glede prehranjevanja je pa naša ista...obvezno mora nekaj mečkat po rokah, ker drugač noče jest. najboljša zabava je pa žlička in gio muri nad krožnik, al pa prste v hrano namakat....skratka vse frči naokrog in packarija okol in okol. user posted image user posted image user posted image  

mesecnica, sem se že sprašvala, kje si. luna je pa res hitra, da že kar teče, pa kavč obvlada. user posted image  mali spidi. ej, kriza tele vaše alergije. user posted image user posted image  a to mine al kako?  na vem če si zasledila....naša je imela zadnjič tud koprivnico. se ji je ene 3 dni zaporedoma pojavljala na različnih mestih. sem sumila tuno al pa paradižnik. tuno sem ji po tistem že dala in ni blo reakcije....tako da verjetno bo kriv paradajz. moram enkrat spet sprobat, pa me mal skrbi. user posted image

se pridružujem čestitkam.... ANAJA, vse naj naj! user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......