Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:41:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Počasi se daleč pride - le tako naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:43:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. za nakup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:43:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čau bejbe sem vas prišla sam mal pozdravit. moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovensko )kavč. Pravilno naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč... spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila. zdej pa tečnari... Uffff dobra si, da zdržiš tak tempo zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo. še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselim . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan. Kdor čaka dočaka. Najslajše itak pride na koncu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:45:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. Hja mami, če ni bi šla takoj bi bila pa zadeva razprodana . Pust pa je 24.2. Pa dober tek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:46:41
|
|
|
|
Anitka
|
Grem si lase oprat, da bom jutri na fešti lepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:49:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. ¸ In koliko si dala za tole čudo? Pa dober tek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:51:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Joj jaz bi se pa rada zredila, me je Nia zgleda čist izsušila, saj imam 43 kg, no sicer pa velika tudi nisem kaj ekstra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:53:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čau bejbe sem vas prišla sam mal pozdravit. moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovensko )kavč. naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč... spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila. zdej pa tečnari... zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo. še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselim . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan. Ma ja, saj smo se mi že tudi trudili (na začetku) da bi spala v svoji postli, pa je ta že dolgo pospravljena in spi pri nama (sma mogla širši jogi nabavit). Ja tudi jaz kooommmaj čakam, kdaj bo prišla prespana noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:02:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. ¸ In koliko si dala za tole čudo? Pa dober tek Sem že pojedla, hvala. Dala sem 15 eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:03:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Joj jaz bi se pa rada zredila, me je Nia zgleda čist izsušila, saj imam 43 kg, no sicer pa velika tudi nisem kaj ekstra 43?????????????????????'Koliko si pa visoka? Jaz mam še enkrat tolkio kg Svoje cajte sem jih imela 48kg in sem bila kot okostnjak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:06:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Joj jaz bi se pa rada zredila, me je Nia zgleda čist izsušila, saj imam 43 kg, no sicer pa velika tudi nisem kaj ekstra No končno ena, ki ima enake težave kot jaz . A bova naredili kakšen načrt? Koliko si pa visoka, če ni skrivnost?Jaz imam 47 kg pa jih imam veliiko premalo, ti pa le 43???
< Sporočilo je popravil Anitka -- 30.1.2009 20:07:20 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:16:51
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no evo pa sem naročila kuhinjo... pa sem ob 4 jurje... majke jim, je drago k pes ok, stalo ulala denarja Zdaj pa še detajle, prosim. Barvo, izvedbo itd. meni ne dela tale shrani.si, sploh ne morem shranit, da bi vam pokazala skice... brez elektičnih aparatov je tole, samo les...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:22:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: sesil čau bejbe sem vas prišla sam mal pozdravit. moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovensko )kavč. naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč... spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila. zdej pa tečnari... zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo. še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselim . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan. Ma ja, saj smo se mi že tudi trudili (na začetku) da bi spala v svoji postli, pa je ta že dolgo pospravljena in spi pri nama (sma mogla širši jogi nabavit). Ja tudi jaz kooommmaj čakam, kdaj bo prišla prespana noč Tudi zate pride ta dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:22:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. ¸ In koliko si dala za tole čudo? Pa dober tek Sem že pojedla, hvala. Dala sem 15 eu Jaz sem pričakovala od 25-30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:22:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no evo pa sem naročila kuhinjo... pa sem ob 4 jurje... majke jim, je drago k pes ok, stalo ulala denarja Zdaj pa še detajle, prosim. Barvo, izvedbo itd. meni ne dela tale shrani.si, sploh ne morem shranit, da bi vam pokazala skice... brez elektičnih aparatov je tole, samo les... kako ti ne dela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:27:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. ¸ In koliko si dala za tole čudo? Pa dober tek Sem že pojedla, hvala. Dala sem 15 eu Oh, to je čisto ok, sem se bala, da si res veliko odštela nia5 in Anitka, očitno vaju ne druži samo lokacija, ampak tudi kile Svojeglava, hoč'mo fotke, hoč'mo fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:28:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Svojeglava, hoč'mo fotke, hoč'mo fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:31:51
|
|
|
|
sesil
|
sem prišla še mal pokukat, sta me zapodila - no, tatko me je zapodil, ker bo on uspaval anejo. me tamala ne sme niti videt, pol sam sitnari, joške pa ji ne dam zaenkrat. estrella, dobra šema bo Andraž.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:32:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Joj jaz bi se pa rada zredila, me je Nia zgleda čist izsušila, saj imam 43 kg, no sicer pa velika tudi nisem kaj ekstra 43?????????????????????'Koliko si pa visoka? Jaz mam še enkrat tolkio kg Svoje cajte sem jih imela 48kg in sem bila kot okostnjak. 43 kg ti si res suhcana, jaz jih na 150 imam 59 . Estrella ne sekiri se midva sva ice ice pingvin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:32:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Svojeglava, hoč'mo fotke, hoč'mo fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:32:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem prišla še mal pokukat, sta me zapodila - no, tatko me je zapodil, ker bo on uspaval anejo. me tamala ne sme niti videt, pol sam sitnari, joške pa ji ne dam zaenkrat. estrella, dobra šema bo Andraž. za tatkota
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:34:14
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej Joj jaz bi se pa rada zredila, me je Nia zgleda čist izsušila, saj imam 43 kg, no sicer pa velika tudi nisem kaj ekstra 43?????????????????????'Koliko si pa visoka? Jaz mam še enkrat tolkio kg Svoje cajte sem jih imela 48kg in sem bila kot okostnjak. jaz se sploh ne spolnem, kdaj sem imela tolko kg . ko sem jih imela 57, sem bila čisto zadovoljna, pri 60 sem že jamrala da moram shujšat. zdej pa niti 6-ka ni spredaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:34:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava no evo pa sem naročila kuhinjo... pa sem ob 4 jurje... majke jim, je drago k pes ok, stalo ulala denarja Zdaj pa še detajle, prosim. Barvo, izvedbo itd. meni ne dela tale shrani.si, sploh ne morem shranit, da bi vam pokazala skice... brez elektičnih aparatov je tole, samo les... Men tud shrani.si še vedno ne dela Men napiše tole, pa sm prjavlena: IP 95.176.142.168 ni dovoljen / is not allowed Datoteke lahko nalagajo samo slovenski uporabniki. Za več informacij kliknite tukaj. Only Slovenian users can upload files, sorry.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 30.1.2009 20:35:37 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:36:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem si lase oprat, da bom jutri na fešti lepa kakšno fešto imaš (nisem brala za nazaj)?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 20:37:45
|
|
|
|
špelin@
|
Meni "shrani.si" dela b.p.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?