|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 18:41:16   
Anonimen
Eh...sej je velik za povedat sam k ne morem z eno roko pisat user posted image

Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami...

Samo jaz vem, da ona ne bo hotla it...se bo kar trapasto naredila..

mah, brez veze razlagat...

se opravicujem da sem zamorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
30.1.2009 18:42:23   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva...
In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada.
Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto...

Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe user posted image user posted image

lej jaz te popolnoma razumem in mi je čisto normalno da si želiš bit sama s svojo družino vsaj tistih par dni na dopustu, kaj pa tvoj pravi na to, misli a si mu povedala da bi rada da greste vi sami?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
30.1.2009 18:43:57   
Anitka
Najprej tole:

TALLY

user posted image   user posted image   user posted image

ZA 4000 POSTOV

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
30.1.2009 18:44:53   
špelin@

Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami...

se opravicujem da sem zamorila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, še ta en bogi teden ne morete biti sami user posted image  Upam, da bo kako uspelo, da boste vsaj 4 dni...
Kaj pa je bilo pri tašči glede nevarnosti za otroka?
Drži se user posted image user posted image user posted image , priznam, da bi se meni verjetno
utrgalo in bi začela vpiti, potem bi se vsi skregali in tako naprej... user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 18:48:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
30.1.2009 18:45:28   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Anitka kako stanje je s snegom pri vas? Koliko ga je napadlo? Pri nas ga je toliko, da vidim travo skozi.

Zelo podobno je pri nas, ker je bilo prej full dežja.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
30.1.2009 18:46:32   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico.

Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica.
Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image
Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna...

Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest..

Nic grem jokat....naprej.user posted image user posted image

zakaj pa mora tašča it z vami, tega ne razumem, a ne razume da bi vi šli sami kot družina, ne vem no. upam da se izteče tako kot si sama želiš in boste uživali  na dopustuuser posted image

Zato, ker oni tu so drugacni.
Ne razmisljajotako kot mi ko komaj cakamo, da smo sami in se osamosvojimo in zazivimo. Oni tukaj ce bi se dalo celo zivljenje skup zivet za istim vrati pa bi.
Skratka oni so veseli, da so lahko skupaj.. Vec ko jih je boljs se imajo... mame tete , strici bratje sestre ... najraje bi celo vas ob morju zakupli in sam da so skupaj...

Ma mi tega ne razumemo....ne jaz pa tud ve ne..mi smo drgacni.

mogoče je hierarhija bolj upoštevana in sebe postavljajo na stranski tir user posted image
A se nič ne kregajo, če so vsi na kupu? Flegmatiki?
Jaz vem, da komaj čakam, da grem v toplice, pa če bi bilo po moje bi bila en dan sama. Verjetno bi mi bilo sami dolgčas, bi se pa malo spočila.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
30.1.2009 18:46:33   
Anitka

Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica.
Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image
Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna...

Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest..

Saj ne vem ali naj dam user posted image user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image

Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza...

A ti je se za ploskat???user posted image user posted image

Hmmmmmmmmm, hja ni za ploskat neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
30.1.2009 18:46:36   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možekauser posted image

Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe...

Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni...user posted image user posted image user posted image
Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo...user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
30.1.2009 18:46:42   
barbaw

Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva...

Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe user posted image user posted image

ne ni narobe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
30.1.2009 18:46:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Najprej tole:

TALLY

ZA 4000 POSTOV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
30.1.2009 18:49:05   
Anitka

Za moje pojme ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
30.1.2009 18:50:17   
Anitka

Nisi nam nič zamorila. Smo te pripravljene poslušat. Upam, da te vseeno preseneti in bo lepo šla.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
30.1.2009 18:52:26   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možekauser posted image

Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe...

Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni...user posted image user posted image user posted image
Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo.
..user posted image user posted image user posted image

user posted image

O šitttttt  user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
30.1.2009 18:53:17   
nia5

Za moje pojme ni nič narobeuser posted image user posted image user posted image

Seveda ni, to je čist razumljivo, da ti ni za gledat mam in tašč še na dopustu. Oh boga, pa vseeno se poskusi imet fajn user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
30.1.2009 18:53:30   
tally

Najprej tole:

TALLY

ZA 4000 POSTOV

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
30.1.2009 18:55:03   
nia5

Najprej tole:

TALLY

ZA 4000 POSTOV

user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
30.1.2009 18:55:37   
špelin@

Najprej tole:

TALLY

ZA 4000 POSTOV

Opaaaaaaaaaa, tally user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
30.1.2009 19:14:48   
tally
aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
30.1.2009 19:16:51   
sesil
čau bejbe

sem vas prišla sam mal pozdravit.
moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovenskouser posted image )kavč.
naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč...
spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila.  zdej pa tečnari...
zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da user posted image ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo.
še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselimuser posted image . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
30.1.2009 19:27:04   
špelin@
aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

sesil, stiskam pestke, da bo prespana noč čimprej na programu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
30.1.2009 19:29:34   
Estrella*
user posted image

pO to sva morala leteti na vrat na nosuser posted image . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
30.1.2009 19:30:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Najprej tole:

TALLY

ZA 4000 POSTOV

Opaaaaaaaaaa, tally user posted image user posted image

tallyuser posted image user posted image user posted image kaj sem zamudilauser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
30.1.2009 19:39:40   
barbaw

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
30.1.2009 19:39:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

čau bejbe

sem vas prišla sam mal pozdravit.
moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovenskouser posted image )kavč.
naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč...
spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila.  zdej pa tečnari...
zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da user posted image ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo.
še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselimuser posted image . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan.

to že diši po cartanju in izsiljevanju user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
30.1.2009 19:39:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image

pO to sva morala leteti na vrat na nosuser posted image . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem.

user posted image user posted image user posted image user posted image
24 feb., pa luknjo za oči mu popravi če bo treba

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?