Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:41:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh...sej je velik za povedat sam k ne morem z eno roko pisat Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami... Samo jaz vem, da ona ne bo hotla it...se bo kar trapasto naredila.. mah, brez veze razlagat... se opravicujem da sem zamorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:42:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva... In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada. Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto... Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe lej jaz te popolnoma razumem in mi je čisto normalno da si želiš bit sama s svojo družino vsaj tistih par dni na dopustu, kaj pa tvoj pravi na to, misli a si mu povedala da bi rada da greste vi sami?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:43:57
|
|
|
|
Anitka
|
Najprej tole:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:44:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh...sej je velik za povedat sam k ne morem z eno roko pisat Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami... Samo jaz vem, da ona ne bo hotla it...se bo kar trapasto naredila.. mah, brez veze razlagat... se opravicujem da sem zamorila Joj, še ta en bogi teden ne morete biti sami Upam, da bo kako uspelo, da boste vsaj 4 dni... Kaj pa je bilo pri tašči glede nevarnosti za otroka? Drži se , priznam, da bi se meni verjetno utrgalo in bi začela vpiti, potem bi se vsi skregali in tako naprej...
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 30.1.2009 18:48:21 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:45:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka kako stanje je s snegom pri vas? Koliko ga je napadlo? Pri nas ga je toliko, da vidim travo skozi. Zelo podobno je pri nas, ker je bilo prej full dežja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:46:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. zakaj pa mora tašča it z vami, tega ne razumem, a ne razume da bi vi šli sami kot družina, ne vem no. upam da se izteče tako kot si sama želiš in boste uživali na dopustu Zato, ker oni tu so drugacni. Ne razmisljajotako kot mi ko komaj cakamo, da smo sami in se osamosvojimo in zazivimo. Oni tukaj ce bi se dalo celo zivljenje skup zivet za istim vrati pa bi. Skratka oni so veseli, da so lahko skupaj.. Vec ko jih je boljs se imajo... mame tete , strici bratje sestre ... najraje bi celo vas ob morju zakupli in sam da so skupaj... Ma mi tega ne razumemo....ne jaz pa tud ve ne..mi smo drgacni. mogoče je hierarhija bolj upoštevana in sebe postavljajo na stranski tir A se nič ne kregajo, če so vsi na kupu? Flegmatiki? Jaz vem, da komaj čakam, da grem v toplice, pa če bi bilo po moje bi bila en dan sama. Verjetno bi mi bilo sami dolgčas, bi se pa malo spočila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:46:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza... A ti je se za ploskat??? Hmmmmmmmmm, hja ni za ploskat ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:46:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možeka Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe... Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni... Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:46:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva... In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada. Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto... Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe ne ni narobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:46:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Najprej tole:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:49:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva... In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada. Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto... Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe Za moje pojme ni nič narobe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:50:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Eh...sej je velik za povedat sam k ne morem z eno roko pisat Moram pa sam povedat, da se dragi res trudi...pravi da bo zrihtal da bomo 3 dni skupaj in pol bo babice odpeljal domov in bomo ostali se 4 dni sami... Samo jaz vem, da ona ne bo hotla it...se bo kar trapasto naredila.. mah, brez veze razlagat... se opravicujem da sem zamorila Nisi nam nič zamorila. Smo te pripravljene poslušat. Upam, da te vseeno preseneti in bo lepo šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:52:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možeka Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe... Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni... Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo. .. O šitttttt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:53:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva... In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada. Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto... Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe Za moje pojme ni nič narobe Seveda ni, to je čist razumljivo, da ti ni za gledat mam in tašč še na dopustu. Oh boga, pa vseeno se poskusi imet fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:53:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Najprej tole:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:55:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Najprej tole:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:55:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Najprej tole: Opaaaaaaaaaa, tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:14:48
|
|
|
|
tally
|
aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:16:51
|
|
|
|
sesil
|
čau bejbe sem vas prišla sam mal pozdravit. moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovensko )kavč. naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč... spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila. zdej pa tečnari... zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo. še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselim . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:27:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej sesil, stiskam pestke, da bo prespana noč čimprej na programu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:29:34
|
|
|
|
Estrella*
|
pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:30:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Najprej tole: Opaaaaaaaaaa, tally tally kaj sem zamudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:39:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem pozabila povedat da mi je tehtnica pokazal - 0,5 kg , skupaj ta mesec 2,5kg, ni veliko je pa dobra motivacija za naprej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:39:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil čau bejbe sem vas prišla sam mal pozdravit. moram še anejo okopat, jo spravt spat, pol pa vse 4 od sebe in bom peglala (likala po slovensko )kavč. naše noči so pestre, aneja se zbuja na 1 uro in zahteva zizo . dudo zabriše s tako jezo z ust, da leti daleč daleč... spije tudi čaj s fleške, AM sem ji tudi podturila, je nekaj spila, ma ziza je pa zakon. očitno jo rabi za zaspat al se cartat, jaz ne vem več....nikoli jo nisem uspavala na zizi (čez dan ali pa zvečer nikoli) , je pa res da je ponoči vedno mrknila zraven, ko se je dojila. zdej pa tečnari... zarečenega kruha se največ poje ja. sem zmeraj trdila, da ne bodo spali na sredini in eno naša frača že veselo kraljuje v naši postelji. meni se ne da več vstajat. kaj čmo. še vedno čakam na ta dan, da bo prespala celo noč in se ga že nestrpno veselim . upam da me ne bo prej veselje minilo, kot pride ta dan. to že diši po cartanju in izsiljevanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 19:39:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pO to sva morala leteti na vrat na nos . Kdaj pa je Pust?? Olajšala sem se za nekaj evrčkov in sedaj sem lačna kot pes. Moram it nekaj pojest, ker se kar tresem. 24 feb., pa luknjo za oči mu popravi če bo treba
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?