|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
30.1.2009 7:34:02   
Češnca
Jutro!

user posted image user posted image user posted image  Ajvy čestitke za pikico Tiso!!! user posted image user posted image user posted image  Si se mi zdela sumljiva... user posted image  Pa kakšna lepa kilaža - 3 je moja srečna številka! user posted image

Madonca že drugič sm uganla... user posted image user posted image user posted image  Me prov zanima, če moji občutki tud tokrat še zame veljajo! Bo pa še za čakat... user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Dito!

zvesta uživaj pri izrisu sobice, pol pa polno volje in energije za učenje!!!

baja drži se, saj veš, da slabosti na srečo minejo! user posted image user posted image user posted image  Pa ne obremenjuj se preveč s prezgodnjim porodom, prosim!

poldy ja res mate pravo dečvo!!! user posted image

madejka pa res - katera mojstrica bi organizirala srečanje vseh julijk/julijčkov 07??? user posted image user posted image user posted image
Glede seznama - ostajamo pri 16 zobeh, ostalo pride menda kmalu, ali pa tudi ne. user posted image  Ma že lep čas napeto, sline pa tudi na pretek...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 151
30.1.2009 7:43:00   
ksenjak
Jutro.

Čestitke za Ajvyuser posted image  in malo Tiso, ki se ji je tako mudilo na svet.

madejka_jaz podatkov nimam nobenih novih, saj se nama je tudi posvetovalnica pri 18 mesecih zdaj prestavila zaradi noric, tako da sporočim naknadno. Aja ima pa 12 zobkov.

Freycha_držim pesti, da bo z Dito vse ok in da se čimprej pocajta. Pa še od mene ena user posted image  za njo.

Lp

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 152
30.1.2009 7:49:05   
tejči77
Čestitke Ajvy za Tiso.user posted image user posted image user posted image in bravo za tako hiter porod. Lepo se cartajte vsi štirje. Se mi je zdela kar sumljiva včeraj, ko je ni blo nič tle gor.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Dito, da bo čimprej bolje in za mamico tudi seveda.

baja, božica, še zate, da se lubi čim prej pozdravi in ti pomaga, da ne boš za vse sama user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne se preveč sekirat zaradi g besed. Lahko, da bo vse v redu in boš čisto normalno ob roku rodila. Meni je tudi tako slabo, pa me je že minilo, zdaj pa spet vsako jutro bruham. Danes me je Larisa prišla gledat in me držala za roko. Dobro, da še ne ve kaj je to bilo. Ampak včasih je jokala, ker me tako dolgo ni bilo iz kopalnice, zadnjih nekaj dni se je pa že navadila.user posted image  Ampak mi je potem čez dan bolje. Tale nosečnost se je začela čisto drugače kot prva. Tako da tiste ki ste stavile na punčko, se mogoče motite.user posted image  Ne vem, en tak filing imam da tokrat ne bo punčka. Čeprav bi bila prav vesela še en punčke. Če bo fant bomo pa tudi vriskali.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 153
30.1.2009 9:18:35   
SANEK1
O, Ajvy, ČEEEEEEEEEEESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mala Tisa dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 154
30.1.2009 9:25:05   
SANEK1
Dita in Freycha, bogici....upam, da ni kaj hujšega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejči, Baja, Češnica in seveda vse ostale user posted image , ki vas/nas mučijo user posted image teževe in teževice, naj vam/nam hitro zginejo....stran, stran, stran,stran....user posted image user posted image user posted image

Tejči, jaz sem bila tokrat tudi skoraj 100%, da bo user posted image , ker se je ta user posted image  odvijala čist drugačne kot prva, in izkazalo se je da imam pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
30.1.2009 10:54:51   
Freycha
dve uri smo pri zdravniku spet viseli user posted image  No, spet ima vneto uho in grlo in zabasan nos.... v bistvu jo zadnjič je samo antibiotik držal pokonci. Ko smo ga ukinili, je pa spet udarilo ven user posted image  sem bila pa full jezna, ker ni bilo naše zdravnice in je bila neka starejša pediatrinja, ki je še več kot očitno iz stare šole in ji je za tisto rdečino na vratu kar kortikosteroid predpisala, čeprav je ogromno drugih krem, ki niso kortikosteroidne in zato bolj primerne za malčke.... pa sem se še nekaj puntala z njo, ampak se sploh ni dala prepričat..... mah, sem potem kar napotnico za dermatologinjo prosila, zdej je s kožo itak malo boljše, pa bom raje zdele tja poklicala in jo naročila na pregled....

Zdej pa je tamala zaspala v avtu, pa sva jo gor prinesla, pa noče zaspat... jaz sem pa tko zaspana, da komaj še živim......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
30.1.2009 11:10:13   
Češnca
Ojoj, Freycha tolk ste se načakali, pa še vaše zdravnice ni blo... Tale koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  je samo za Dito, zate pa user posted image user posted image user posted image ! Upam, da boste uspeli obe mal zaspat! Pa user posted image  za tvojo odločnost in napotnico! Mah danes brez tega nikamor ne prideš!!!

Jst sm bla tud pri svoji zdrvnici, pa bolniški list sm v službo nesla, pa so mi kar direkt namignl, da bi blo fajn, če bi na bolniški do konca ostala. Šokirana!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 157
30.1.2009 11:16:19   
madejka
Ma peekola sem napisala komentarjev pol mi je pa comp zaštartalo na novo... bom vrgla kišto skoz oknouser posted image user posted image user posted image
Bom probala lepo napisat še enkrat...

Oooo kaka lepa novička me čaka!user posted image user posted image user posted image Čestitkeeeeee Ajvyuser posted image user posted image user posted image Pa sestrici Tarji tud! Mali Tisi pa veeeeliiiiko lpepega!user posted image

Freycha to pa je sranjeuser posted image Spet ne bom vidla lepotičke modrookeuser posted image Dajte se čimprej pozdravituser posted image user posted image user posted image A mogoče veš, kak se je pisala P?

Tejči user posted image saj bo minilo!

Pupi, Sanek za nas še velja za jutri?

Zvesta uuu to pa je bil nakupuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla dans na glukoznem testu... v pon. bojo rezultati. Joj, samo da nisem res pokasirala tele sladkorneuser posted image Pa sploh ni blo hudo... razn odvzema krviuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 158
30.1.2009 11:17:48   
madejka
češnca maš kaki problem bit na bolniški?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 159
30.1.2009 11:19:24   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

češnca maš kaki problem bit na bolniški?user posted image

user posted image  itak! user posted image user posted image user posted image  

Ma niti ne - šokiral me je tak direkten predlog! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
30.1.2009 11:20:30   
Češnca
madejka ja, sladkorna je v vsakem primeru zoprna! Držim pesti, za fajn izvide!!!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 161
30.1.2009 12:26:33   
rumba
Ajvy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!!! Princeska Tisa pa dobrodošla.
baja*, ne se preveč obremenjevati s tem prezgodnjim porodom. Anej je rojen b 35t, Hana v 34t (pa sem delala vsemogoče, da bi dlje trajalo, ful počivala, jdle razne tablete.... pa nič, je ravnotako prehitela), pol so mi pa za Julijo rekli, da skor ni šans, da bo normalno rojena, zato se pač nisem obremenjevala. Sem to sprejela kot dejstvo, nič komplicirala, normalno živela, se na to pripravila.... evo, pa me je presenetila in se rodila slaba 2t pred rokom (pa še to sem sama načrtno pospešila, ker se mi je mudilo na morjeuser posted image ). Tako da, res se ne obremenjevati, če bo prej, pač bo, mesec prezgodaj sploh ni panike, sej veš, pa še tako boš imela več šans, da je tokrat dete donošeno. Čim manj na to študirat, pa bo vse ok. user posted image
Freycha, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kmalu bo pomlad, pa bo tudi zdravje naših pikcev boljše.

Vseslovensko srečanje, jaaaaaaaaaaa! Kdo se javi za organizatorja?

< Sporočilo je popravil rumba -- 30.1.2009 12:29:42 >

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 162
30.1.2009 12:28:33   
rumba
tejči, bogica. Tole bruhanje je res nadležno. Ima pa dober in srečen konec.user posted image
madejka, držim pesti, da ne bo sladkorne.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 163
30.1.2009 12:56:29   
pupi
Najprej čestitke Ajvy za pupo Tisouser posted image user posted image user posted image

Očitno nama tudi ne bo šlo pkozi to kafetkanje, ker je Naja kar fajn nahodna. Joj sem jezna, celo zimo nič ni bla bolana(trkam) razen tisti en laringitični napad lani oktobra, pa malo sračke za novo leto, zdaj pa ko smo se zorganizirale za čvek, pa nahoduser posted image !! Je prava tečka lije ji z nosa ko iz slapa, posledično kašelj, jaz pa tudi lena, se mi nič ne da, logično tudi otrok tečen user posted image user posted image .

Za naše nosečke in bolančke pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej minejo vse tegobe.

Sanekova kaj vi pa že vete kak bo vašemu pikecu ime? 

< Sporočilo je popravil pupi -- 30.1.2009 12:58:42 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
30.1.2009 13:01:32   
angel_rebelde
Iskrene čestitke Ulli in Ajvy za rojstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi novim nosečkam, čim manj slabosti in lepo, mirno nosečnost... user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 165
30.1.2009 13:09:13   
siskamiska
Ajvy čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tisi pa lepo dobrodošljico in da bi bila zdrava. Pa še Tarji željim veliko zdravja zdej ko bo ponosna starejša sestrica user posted image .

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 166
30.1.2009 13:50:46   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Najprej čestitke Ajvy za pupo Tisouser posted image user posted image user posted image

Očitno nama tudi ne bo šlo pkozi to kafetkanje, ker je Naja kar fajn nahodna. Joj sem jezna, celo zimo nič ni bla bolana(trkam) razen tisti en laringitični napad lani oktobra, pa malo sračke za novo leto, zdaj pa ko smo se zorganizirale za čvek, pa nahoduser posted image !! Je prava tečka lije ji z nosa ko iz slapa, posledično kašelj, jaz pa tudi lena, se mi nič ne da, logično tudi otrok tečen user posted image user posted image .

Za naše nosečke in bolančke pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej minejo vse tegobe.

Sanekova kaj vi pa že vete kak bo vašemu pikecu ime? 

Kaj pa  ko sem lih htela napisat, da bova mi2 zamudli, kolko pa, pa še ne vem - nekaj je prišlo vmes.
Tak, da predlagam, da srečenje prestavimo za en teden, ko bosta Dita in Naja tipi-topiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bo pa to čim prej, samo za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupi, ime imava skoraj 100% izbrano, ampak ne poveva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko, pa odprete novo stavnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 167
30.1.2009 14:04:17   
pupi
Eh si žleht, nočeš povedatuser posted image !!! Kaj je tak vesoljsko ime al kajuser posted image user posted image   Jaz bi bla fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vesela, če bi prestavle, ker bi res rada vidla vaše škrateuser posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil pupi -- 30.1.2009 14:05:27 >

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 168
30.1.2009 16:09:11   
Freycha
jaz sem tudi za prestavitev....

Ditka je kar boga, je prej spet zakuhala na 39.6. Zdej je sicer živahna, ker sva ji dala svečko, ampak očitno jo nekaj fejst matrauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 169
30.1.2009 16:21:31   
zvesta
No, mi smo domov iz vrtca in tudi Izak spet kuha. :(

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 170
30.1.2009 18:46:09   
Freycha
sej vem, da vas verjetno ne zanima, sam morm mal pojamrat.... malecka je začela spet kuhat, čisto mrzle roke je dobila, kar trese jo in me je današnje noči kar strah.... take temperature še ni imela in ker je sodelavki prejšnji teden tamala skupaj padla od vročinskega krča in bi se skoraj zadušila, da so jo komaj rešili me je zdej še bolj strah.......user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 171
30.1.2009 19:25:21   
bačko
Dan!
Ajvy vse čestitke tebi in Tisi in seveda tudi očiju!Vse lepo vam želim!
Freycha upam da bo z Dito vse uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tejči saj bo kmalu bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 172
30.1.2009 19:36:24   
Anonimen
ćer babeuser posted image
sam da se javim na hitro, računalnik mi nagaja, nemogoče karkoli narest...

midva sma ok, moj sine je najlepši ( itakuser posted image ) in najbolj priden - samo je pa spi pa kakauser posted image jokat pa zaenkrat še ne znauser posted image sam po moje se to hitr naučijouser posted image

no, tolk da veste da smo ok, kej več pa k tole kišto v red spravima....

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
30.1.2009 19:59:43   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sej vem, da vas verjetno ne zanima, sam morm mal pojamrat.... malecka je začela spet kuhat, čisto mrzle roke je dobila, kar trese jo in me je današnje noči kar strah.... take temperature še ni imela in ker je sodelavki prejšnji teden tamala skupaj padla od vročinskega krča in bi se skoraj zadušila, da so jo komaj rešili me je zdej še bolj strah.......user posted image

Freycha, zakaj pa nas ne bi zanimalo...zato smo tu, da si tudi manj dobre stvari delimouser posted image

Boga malecka, kaj pa ventolin (mislim, da se tak rečeuser posted image ) sta ji dala? Enkrat vem da je imela Živa že 4 dan vročino, kljub Calpolu in pol ji je svakinja ventolin dala in je bilo ful hitro bolje.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 174
30.1.2009 20:01:26   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ćer babeuser posted image
sam da se javim na hitro, računalnik mi nagaja, nemogoče karkoli narest...

midva sma ok, moj sine je najlepši ( itakuser posted image ) in najbolj priden - samo je pa spi pa kakauser posted image jokat pa zaenkrat še ne znauser posted image sam po moje se to hitr naučijouser posted image

no, tolk da veste da smo ok, kej več pa k tole kišto v red spravima....

O, Ulla in dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super za sineka, to so pa pubeciuser posted image

Kak je pa velika sestrca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

sindarin

Se vam zdi, da imate doma preveč igrač?

da (65%)

ne (35%)

Število vseh glasov: 273

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!