Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:29:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella v nemščini še rabim besedo paropropustnost. Barbaw napiši mi točno kaj te zanima v zvezi s hišo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:31:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk je v kinderpetu, in se pripravlja na drugo rundo, jaz pa moram sedaj it Uspelo mi je vse zlikati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:33:33
|
|
|
|
Anitka
|
Grem malo počivat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:38:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk je v kinderpetu, in se pripravlja na drugo rundo, jaz pa moram sedaj it Uspelo mi je vse zlikati JAZ TUDI in ker sem zopet našla kavč, sem se takoj razkomotila na njem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:38:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo Videk je v kinderpetu, in se pripravlja na drugo rundo, jaz pa moram sedaj it Uspelo mi je vse zlikati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:40:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella v nemščini še rabim besedo paropropustnost. Barbaw napiši mi točno kaj te zanima v zvezi s hišo. Kakšno fasado lahko dam na hišo iz ilovice, pa da ne bi bila ravno iz slame in lesa. sem zahtevna, vem. likaricam. Pa moram vam povedat, da sem videla 4 mladiček. Koliko jih je dejansko pa še ne vem. Se mi pa zdijo veliki glede na njen trebušček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:41:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem malo počivat Si si zaslužla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 17:44:37
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella v nemščini še rabim besedo paropropustnost. Barbaw napiši mi točno kaj te zanima v zvezi s hišo. Kakšno fasado lahko dam na hišo iz ilovice, pa da ne bi bila ravno iz slame in lesa. sem zahtevna, vem. likaricam. Pa moram vam povedat, da sem videla 4 mladiček. Koliko jih je dejansko pa še ne vem. Se mi pa zdijo veliki glede na njen trebušček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
SS: se je pa res kar nekaj skrbi zgrnilo nate... ne skrbi jaz sem sigurna, da boste vse uredili samo da bo zdravje. Bos ze nasla sluzbo...bos videla. Kje pa isces , na katerem podrocju, morda pa koga poznam?? tilci: sej bo... bos videla, bo prislo toplo vreme pa soncek, pa bodo tud bolezni skopnele tako kot sneg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:03:56
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka kako stanje je s snegom pri vas? Koliko ga je napadlo? Pri nas ga je toliko, da vidim travo skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:08:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:11:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan! Evo, sem se le dokopala da RR. Danes mi nekako ni bilo za hudo debato. Vse me boli pa mal mi ja na psiho vse skup udarlo po mojem (mami v bolnici, služba od mojega, v službi od staršev jih je 170 preveč, moje iskanje službe, Mančino nespanje, ....) Tako, da sem dopopldan pospravljala, pometala, pomivala po tleh, ene 3 stroje cunj zložila in zlikala, od Mance posteljo uredila, igrače mal spucala, ..... ugavnem skoz sem neki delala, a sem se malo zamotila in pozabila na vse skup. Sej vem, da mi ne bi bilo treba hodit jamrat tle gor, sam se človek kuj mal boljše počuti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:12:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza... A ti je se za ploskat???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:13:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. zakaj pa mora tašča it z vami, tega ne razumem, a ne razume da bi vi šli sami kot družina, ne vem no. upam da se izteče tako kot si sama želiš in boste uživali na dopustu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:14:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza... A ti je se za ploskat??? Zdaj pa ko si tako napisala pa jaz sploh ne bi šla. Da gre tašča zraven še požrem, partnerja, ki ne zna biti s svojo družino pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:15:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možeka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:18:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza... A ti je se za ploskat??? Oooooooo, to je pa druga pesem. Pa probaj se vseeno met fajn, službeni partner pa se naj s tvojo taščico ukvarja, kaj praviš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:20:37
|
|
|
|
barbaw
|
**** a tasta pa ni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:25:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Saj ne vem ali naj dam ali Postavi sebe v mojo situacijo...Da po 5 letih koncno docakas en teden na morju pa moras zraven v istem apartmaju met se tasco - VEGETO in mami, ki ze itak zivi s teboj in je vsa nejevoljna ker ji itak ni za it... v sosednjem apartmaju pa sluzbeni partner tvojega moza ki itak ne zna z svojo druzino prezivet niti minute ampak je naravnost priliman na tvojega moza... A ti je se za ploskat??? Sori, tole zveni kot nočna mora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:28:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. zakaj pa mora tašča it z vami, tega ne razumem, a ne razume da bi vi šli sami kot družina, ne vem no. upam da se izteče tako kot si sama želiš in boste uživali na dopustu Zato, ker oni tu so drugacni. Ne razmisljajotako kot mi ko komaj cakamo, da smo sami in se osamosvojimo in zazivimo. Oni tukaj ce bi se dalo celo zivljenje skup zivet za istim vrati pa bi. Skratka oni so veseli, da so lahko skupaj.. Vec ko jih je boljs se imajo... mame tete , strici bratje sestre ... najraje bi celo vas ob morju zakupli in sam da so skupaj... Ma mi tega ne razumemo....ne jaz pa tud ve ne..mi smo drgacni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možeka Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe... Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni... Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ZaIZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a tasta pa ni? Na zalost je pokojen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sam da povem, sej jaz imam tasco cist rada... samo ce nisva za istimi vrati. Se super razumeva... In vem... dokazano pa da ima ona mene res rada. Zato imam slabo vest , ker mi je v napoto... Samo jaz bi res rada enkrat po 5 letih bila sama z otroci in mozem... A je to tok narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 18:35:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Evo.. jaz imam pa dobro in slabo novico. Baje gremo jutri zjutraj na morje ( ce se prej na smrt ne skregamo). To je dobra novica. Slaba je pa da moram tasco sabo vlect, ker moja mami bi bila rada doma se ji sploh ne gre na morje ampak tasca pa ne ona mora bit itak povsod zraven... In sedaj mora it moja mami, pa ji ni za it..in pa jaz bom imela res super dopust z tasco...ehhhhhh Namesto da bi skakala do stropa, ker bo to prvi dopust v zadnjih 5 letih sem zalostna... Je pa danes moj dragi kuhal...beri narocil je hrano od zunaj. Ampak bilo je super za jest.. Nic grem jokat....naprej. Ne jokat. Tašča bo pazla otroke, ti pa si boš vzela več časa za možeka Moji tasci ni za zaupat otrok niti za pol ure.... se kadar je moja mami zraven pa samo hrbet obrne je zmeri kaj narobe... Enkrat samkrat je imela Samio pa smo jo dobili z hudo opeklino domov, pa se povedala ni... Pred parimi dnevi je itak spet kar neki hudo zamocila, ampak HB brez posledic...raje sploh ne govorim kaj je blo, ampak lahko bi mi tud ubila otroka z svojo brezbriznostjo... To pa nisem vedela. Oprosti
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?