|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
29.1.2009 8:47:45   
bačko
Alina izvoli našo Žano dne 11.5.2007!
user posted image

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.1.2009 8:50:07   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Imam pa še eno vprašanje za že-mame. Jaz čudim plodove gibe že kar nekaj tednov. Kdaj pa se čutijo čez trebuh, da jih lahko otipa tudi očka? Se mi zdi, da je mož kar malo prikrajšan, ker se njemu nič ne dogaja. Bolj me zanimajo odgovori malo bolj obilnih mamic, predvidevam, da gre pri suhicah hitreje.

Lepo se imejte in srečno na pregledih.

Dobro jutro souser posted image .

Držim pesti, da tiste ki imate danes morfologiji jo boste uspešno opravile in da bodo vaše štručke pokazale vse kar boste želeli videti.

To je moja prva nosečnost in imam kar nekaj ekstra kilogramov, tako da še zdalec ne spadam med suhice.
Sedaj sem v 22. tednu in že kakšen teden lahko moj dragi čuti gibe najinega user posted image .
Res pa je da ne vedno, ker občasno bolj lenobno brca, vsake toliko časa pa ima žurko in takrat se ga močno čuti čez trebuh, predvsem če ležim na hrbtu, sproščena in me moj dragi boža po trebuhu, začne najin user posted image  brcat in kazat svoje sposobnosti. user posted image
Sedaj se je že ene parkrat zgodilo, da je bil skoraj na miru, potem pa je moj dragi začel božat trebuh in takrat je user posted image  pokazal svoje moči, tako da potem še kakšne pol ure ne morem zaspati, ker se user posted image  tolk razživi.

Lep dan vsem in crkljajte sebe in svoje trebuščke.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.1.2009 9:18:49   
manna
Bačko; oooo sam je res lepo videt na 3D slikci podobnost!!! Upam da bo naša slikica tudi tako lepo jasna.
Alina; Ja, tudi moj ožji izbor je mutsy 4 rider, razmišljam pa tudi o Bugaboo, čeprav ta je menda še dražji... Seveda pa moram še konkretno raziskat ponudbo. Komaj čakam.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.1.2009 11:10:06   
*alina*
Joj Bačko me je kar zmrazil...zdej pa tud mene mika da bi šla...res lepa slikca!!! Hvala.

Manna vidim da imava podoben okus. Tudi jaz sem razmišljala o Bugaboo, sam ne vidim nobene prednosti pred drugima dvema (glede na ceno).

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.1.2009 11:45:02   
bamoocham
Dan dan.

Kako smo kaj? Zanima me, kako se vam zdi tale voziček:
http://soncek.si/si/page/detail/gitm/12996/mode/window/cmd/bigimage/

Ker men je ful všeč in razmišljama, da bi tega vzela..
ma katera kakšne izkušnje z njim?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.1.2009 12:27:18   
luši
bamoocham - men kolesa niso všeč ker so mala pa trda... sem bolj pristašica velikih napihljivih (pri teh malih se čuti vsaka malenkost ki jo povoziš)

Vsem iskrene čestitke za dobro opravljeno morfologijo... zdej pa držte pesti še za nas k jo še čakamo =) komej čakam drug teden =)

Mi2 sva pa pogruntala da najin user posted image u bistvu ne brca ampak poriva dele svojega telesa ven iz trebuha... npr. v enem delu trebuha imam skorajda luknjo, ker se user posted image dobesedno stlači samo v en kot in potem poriva ritko, glavico, kolena ven iz trebuha, tako da skoraj popolno lahko čutiš obliko telesa... včasih, ko je tako močno pritisnjen ob trebuh imam občutek, da lahko celo čutim bitje njegovega srca (moje sigurno ni, ker je utrip prehiter), občuti pa se kot čisto minimalne vibracije... (to je zelo redko in samo takrat ko sem res spočita in umirjena - največkrat takrat ko pridem iz enournega namakanja v kopalni kadi)

Vem da se vse to sliši nekoliko čudno... ampak... mene to ful bega ker je drugač in ne poznam nobene ki bi čutila kej podobnega...

Uživajte...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.1.2009 12:52:02   
majana79
luši, tudi jaz občutim tako premikanje, ne ravno konkretnih brc. V bistvu se mi zdi, da če že brcne, me potem malenkost zašpika. Samo da občutiš gibanje, pa je. user posted image
Jaz vseh tistih metuljčkov, mehurčkov in podobnega nikoli nisem občutila, da se pa nekaj premika in dogaja pa ja.

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.1.2009 13:28:58   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Lino, nisem razumela, kaj sploh ne nameravaš kupiti vozička ali...Hm, po moje boš voziček potrebovala, jaz sem sicer full fan različnih alternativnih nosiljk (imam svojo spletno stran in jih prodajam - sling, pouch, mei tai) in jih tudi full uporabljam, ampak si ne predstavljam brez vozička..Pa še poletje bo, ko je vroče in smo celi znojni...Ne vem no, jaz bi malo pogledala za kakšnim rabljenim na Bolhiuser posted image

Pozdravljene user posted image

Skuštrana: sem verjetno slabo napisala, voziček ne bom kupovala nov, ker imam od 2 prijateljic možnost rabljenega dobiti, me pa od časa do časa prime, da bi novega imela-pa ne bo nič, bo rabljenuser posted image
Škoda, da nisem vedela, da imaš svojo spletno stran...sem imela kar nekaj vprašanj na to temo in oklevala med slinogom in trakovi, potem pa sem kupila sling. (no seveda sem sedaj izvedela, da mi ga je prijateljica že pripravila za dojenčka, ampak kaj naj zdaj???)user posted image

Nemka: Super si napisala, res te občudujem, kar tako naprej. Joj, jst si pa že kar nekaj časa želim nemško naučiti, sem sama poskušala, pa bi morala na tečaj...mogoče drugo leto.

Bačko kk lepo. Jst bi tudi šla na 3D (imamo menda v SG-ju tudi 4D), ampak mi finance ne bodo dopuščale...malo se bom že potrudila na stran dati, ampak ne verjamem.

Čestitke za preglede in držite pesti še za nas, ki še čakamo. Se res vleče cel ta teden...in imam šele v torek, 3.2. pregled, ko bi lahko ta čas nekot prehitel.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.1.2009 13:39:17   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: luši

Mi2 sva pa pogruntala da najin user posted image u bistvu ne brca ampak poriva dele svojega telesa ven iz trebuha... npr. v enem delu trebuha imam skorajda luknjo, ker se user posted image dobesedno stlači samo v en kot in potem poriva ritko, glavico, kolena ven iz trebuha, tako da skoraj popolno lahko čutiš obliko telesa... včasih, ko je tako močno pritisnjen ob trebuh imam občutek, da lahko celo čutim bitje njegovega srca (moje sigurno ni, ker je utrip prehiter), občuti pa se kot čisto minimalne vibracije... (to je zelo redko in samo takrat ko sem res spočita in umirjena - največkrat takrat ko pridem iz enournega namakanja v kopalni kadi)

Vem da se vse to sliši nekoliko čudno... ampak... mene to ful bega ker je drugač in ne poznam nobene ki bi čutila kej podobnega...

Uživajte...

Ne bi mogla boljše opisat tega, ker pri meni je čisto isto!!!
V bistvu pr men sploh ni tk brcal, ko nekatere pravijo. Pr men se spravi na levo stran trebuha, ampak to ful v kot, pol pa vn tiši (mislim, da je ritka) in to kr nekaj časa. Mu že paše tk.
user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.1.2009 14:02:53   
ploti
hello! user posted image
Tut jst mam tako izkušnjo,pr men se tut postav u desen kot trebuha, tko da ga mam čist vn, na levi strani je pa kr udrt.user posted image je pa ful dobr občutk, tut k menaš fanteuser posted image brcne, je kr ornk učasih

Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.1.2009 14:14:09   
luši
punce hvala za odgovore... user posted image
ste me pomirile, ker sm že misnla da sm js mal čudnauser posted image
je pa res to en tak lep občutek, ko čutiš neko premikanje znotraj sebe, ne glede na to v kakšni obliki... prijetno res...user posted image

(odgovor članu ploti)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.1.2009 15:37:51   
manna
Jeeeeeeeeeeej jst sm pa tko vesela kr je moj lubi danes naredil zadnji izpit na faksu!!! Sam še diploma pa me bo dohitel he he ! Vpisana sva bila skupaj v prvi letnik, sam se je on malo obiral s temi izpiti.  Mogoče mu rata celo diplomirat pred junijem! user posted image

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.1.2009 18:00:06   
nemka
bačka: Neverjetna slika! Res!!! Zdaj sem prav vesela da sem prepričala svojega da za 3D UZ! Imamo termin 17.2. v Slovenj Gradcu. Zdravnica je bila ZELO prijazna na telefonu.
Stane 45 €, traja 30-60 min in morfologija je všteta! Zdi se mi ful vredu! Upam da bo naš user posted image pokazal če ima lulčka ali luliko!user posted image

A ja, pa 4D je odvisno od lege otroka pa od meri plodovnice.

No komaj čakam. Še 19 dni!user posted image

Voziček imam že: Maxi Cosi Voziček, Quinny Dreamy od zgoraj  za dojenčka. Od sestre sem ga dobila!

LP Christina

Oprostite za napake... iz Nemčije sem in se še učim Slovenscino! Moj mož je Slovenec! HVALA za razumevanje!

NOSEČA sem... končno... 2.6.09... <3

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.1.2009 18:01:00   
mery15031981
Kako smo kaj? Zanima me, kako se vam zdi tale voziček:
http://soncek.si/si/page/detail/gitm/12996/mode/window/cmd/bigimage/

Ker men je ful všeč in razmišljama, da bi tega vzela..
ma katera kakšne izkušnje z njim?

čae tudi meni je ta voziček zelo všeč ,no ja druga barva ampak se mi zdi cena absolutno previsoka,glede na to da za dojenčka nimam še čist nič in bom morala kupiti vse od  pre do zadnje stvari.

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.1.2009 18:03:26   
mery15031981
joj  tale osgovor je bil nemenjen bamoocham

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.1.2009 18:12:14   
biba14
Mary15031981-jaz prav tako nimam še nič in bom najverjetneje vzela isti sistemuser posted image oz. Tri-fix verzijo, ko itak ne vidim neke bistvene razlike.

Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.1.2009 18:53:18   
MONY25
joj, mene je pa dons sestra klicala, jutr bi mogla met morfologijo, pa ginekologa ni....tok sm razočarana user posted image user posted image user posted image komi sm čakala, da zvem, da bo vse ok...

zdj mam pa šele v sredo, 7.45h...kje je še to....user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.1.2009 20:07:50   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: luši

punce hvala za odgovore... user posted image
ste me pomirile, ker sm že misnla da sm js mal čudnauser posted image
je pa res to en tak lep občutek, ko čutiš neko premikanje znotraj sebe, ne glede na to v kakšni obliki... prijetno res...user posted image

luši tudi jaz sem mislila, da sem čudna, ker tudi jaz čutim otrokovo bitje res in včeraj sem čutla malo bolj konkretno!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu luši)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.1.2009 20:10:49   
fragola
Midva sva naročila pa internetu voziček in sicer tega! Vem, da ga zelo hvalijo, je pa tudi drag , vendar sva ga dobil abolj poceni kot v piakpolonici!
user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.1.2009 20:11:42   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25

joj, mene je pa dons sestra klicala, jutr bi mogla met morfologijo, pa ginekologa ni....tok sm razočarana user posted image user posted image user posted image komi sm čakala, da zvem, da bo vse ok...

zdj mam pa šele v sredo, 7.45h...kje je še to....user posted image

ne bit žalostna dej, jaz jo mam komaj 10.2, bomo skupaj odštevala.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.1.2009 20:17:49   
majana79
Evo nas punce. Smo iz morfologije. user posted image Moram pohvalit zdravnico (čeprav sem čakala skoraj 2 uri na vrsto...) si je vzela čas in vse pokazala, razložila, tako da smo videli vse, razen hrbtenice, se je tiščal ob maternico. Zato sem naročena čez 14 dni spet samo na UZ (to je 5.2.), 31.3. pa imam redni pregled.
Sigurno bomo imeli fantka, pa PDP mi je premaknila na 25.6., ker je po vseh merjenjih za en teden manjši.
Tako da če bo katera spreminjala podatke, bi prosila za popravek.
Sem pa ful vesela da sva ga spet videla in da je vse ok, vsaj zaenkrat. Pa tudi kregana nisem bila zaradi teže. user posted image
Madonca, sem vam mogla prej povedat kot doma. user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.1.2009 20:27:28   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Evo nas punce. Smo iz morfologije. user posted image Moram pohvalit zdravnico (čeprav sem čakala skoraj 2 uri na vrsto...) si je vzela čas in vse pokazala, razložila, tako da smo videli vse, razen hrbtenice, se je tiščal ob maternico. Zato sem naročena čez 14 dni spet samo na UZ (to je 5.2.), 31.3. pa imam redni pregled.
Sigurno bomo imeli fantka, pa PDP mi je premaknila na 25.6., ker je po vseh merjenjih za en teden manjši.
Sem pa ful vesela da sva ga spet videla in da je vse ok, vsaj zaenkrat. Pa tudi kregana nisem bila zaradi teže. user posted image

čestitke za dobro opravljene pregled in za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.1.2009 21:57:25   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Čestitam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.1.2009 22:52:58   
mery15031981
fragola-tale vajin voziček mi je pa zelo všeč,ali mi lahko poveš čigav je in za kakšno ceno sta ga kupila preko interneta.

lp Mery

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.1.2009 9:11:55   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

fragola-tale vajin voziček mi je pa zelo všeč,ali mi lahko poveš čigav je in za kakšno ceno sta ga kupila preko interneta.

lp Mery

Jane slalom pro , je pa drag, dala sva 650,00, za košaro, voziček , lupinico in zdraven dobiš še par stvari.
Tle sva ga naročila:newbabyland.com , samo moraš met nekoga v italiji.
Zdaj je pa že dražji, cene se spreminjajo, jaz sem večkrat gledala, mi je žal , ker ga nisem naročila med prazniki, ker je bil 590,00€

< Sporočilo je popravil fragola -- 30.1.2009 9:12:58 >

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?