lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Lino, nisem razumela, kaj sploh ne nameravaš kupiti vozička ali...Hm, po moje boš voziček potrebovala, jaz sem sicer full fan različnih alternativnih nosiljk (imam svojo spletno stran in jih prodajam - sling, pouch, mei tai) in jih tudi full uporabljam, ampak si ne predstavljam brez vozička..Pa še poletje bo, ko je vroče in smo celi znojni...Ne vem no, jaz bi malo pogledala za kakšnim rabljenim na Bolhi Pozdravljene Skuštrana: sem verjetno slabo napisala, voziček ne bom kupovala nov, ker imam od 2 prijateljic možnost rabljenega dobiti, me pa od časa do časa prime, da bi novega imela-pa ne bo nič, bo rabljen Škoda, da nisem vedela, da imaš svojo spletno stran...sem imela kar nekaj vprašanj na to temo in oklevala med slinogom in trakovi, potem pa sem kupila sling. (no seveda sem sedaj izvedela, da mi ga je prijateljica že pripravila za dojenčka, ampak kaj naj zdaj???) Nemka: Super si napisala, res te občudujem, kar tako naprej. Joj, jst si pa že kar nekaj časa želim nemško naučiti, sem sama poskušala, pa bi morala na tečaj...mogoče drugo leto. Bačko kk lepo. Jst bi tudi šla na 3D (imamo menda v SG-ju tudi 4D), ampak mi finance ne bodo dopuščale...malo se bom že potrudila na stran dati, ampak ne verjamem. Čestitke za preglede in držite pesti še za nas, ki še čakamo. Se res vleče cel ta teden...in imam šele v torek, 3.2. pregled, ko bi lahko ta čas nekot prehitel.
|