felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaz sem včeraj mojega bioenergetika klicala, ma ta je res en čarovnik... čeprav vemo za spol, mi je še on potrdil, preko telefona....ej,jaz pa na zvočnik priklopljen mobi, zraven mene pa tamala in moj dragi...jao...no in potem je rekel, da sva oba v odličnem zdr.stanju, vsega dovolj, razen kakih vitaminčkov, in je rekel, da so tisti Pregnanc...ma ne vemkak se že reče, ko jih jem, 80 % koristni za mene, in naj jih kar jem...ko pa sem prijela fige (ene 5 jih je ostalo, bljak), je rekel, no tole vam je pa hudičevo danes škodilo, tega pa nikar ne jejte...haloooo..ej potem mi še reče, da mleka bo ful, ker imam že zdaj vse polno in trdo (jaz pa res, fuuul...kako to ve,a)...in še to je rekel, da naj se dol ne brijem tako, da ni treba... (3 dni nazaj me je moj v nulo...da bo en cajt mir, če me slučajno kaj prime....da ne bojo imeli v P tolk dela z mano...haha) ker gre skozi dlake neka energija noter in ven, pa da če je tako pobrito, da so bolj slabi popadki, ......tako da sem se odločla, da si dolge puščam spredaj .... Je pa še rekel, da edino kar mi manjka, je soli...in sem si mogla narediti malo žličko soli pa 2 veliki žlici vode, zmešat in spiti....bljak,,,meni pa že tako slabo po tistih figa...no ampak, je rekel, da naj sol tudi v P odnesem, da ga bom od tam kaj poklicala, če ne bo kaj z mlekom uredu, da si bom zmešala....da je to čisto drugače, kot če ješ slano hrano, al pa če takole spiješ, da takole trebušne stene posrkajo...ma ne vem... ej car je...vse mi pove kot je...resnično.... Če katera rabi št. jo z veseljem dam na ZS....zelo prijeten možakar....dve leti sem imela z želodcem sito štalo, pa me je on v nulo zrihtal...res... o, tale je pa res čarovnik... iz kje pa je?