Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 0:00:52
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... Mi pa bomo našo pupo šemili šele takrat, ko bo sama izrazila željo.... če bo po naju, je ne bo nikoli... ....se mi je zdelo da boš eno tako prpeljala ven .... ja GLoria se strinjam s tabo to je pa naša Lara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 0:01:45
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK NOČKO itak sem ostala sama tle gor, celo stran natipkala, zdj bom pa še jest pobegnila, tko kot ste ve... pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:09:08
|
|
|
|
urska238
|
dobro jutro no, pa smo se spet naspali Matej je zaspal že ob 21h, pa še vedno kr spi... se je zgleda zmatral, ker je tolk telovadil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:09:10
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:10:31
|
|
|
|
urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* aja, jutri ima spet UZ kolkov. Držite pesti, da bo zdaj OK tut jst držim pesti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:11:36
|
|
|
|
urska238
|
ja, zdej pa grem... morm zajtrk prštimat, predno se Matej zbudi... se tipkamo pol kej zvečer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:11:41
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa že dva dni kar spi.Se je dvakrat zbudila in je jedla,potem pa ajala naprej Zdaj ji kar redno delam flaško,ker ziza ji ne zadostuje,pa še kar zaspi na njej,flaško pa kar spije,oz.mleko.... pri nas spet sneži...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:12:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ...pa zdaj se niti ne čudim, da je bilo včasih toooooooooolikooooooooooooo otrok ....saj nimaš kaj druga delat a pol je pr vas čez 9 mescov tut kej za pričakovat ...pričakuje se vedno lahko kaj... .. ..... ....ampak men sta 2 kar dovolj ..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:14:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ja hlačke so iz H&M, ampak sem precej razočarana nad temi žabicami, ker so se ful stegnile. čip varianta ....poznam...aše tud..je pa zanimivo.... sem kupila črtaste in enobarvne ... na teh, ko jih ma tud tvoja Sara gor je je pas ful raztegnil, na enobarvnih pa nič ...pa taka čip varianta tud niso ble ...8€
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:15:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana luna zdj se grem pa mal delat da delam da bo kdo to videl? možek ....na koncu ti bo itak vse ostalo sej ni treba da kdo vid, važn da mam jest filing da sem pridna aja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:15:27
|
|
|
|
arabela*
|
babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane??
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:16:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pri nas spet sneži... pri nas tud .... pa baje so rekli, da je sicer napaka odpravljena, ampak selahko zgodi spet kaki izpad
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:16:53
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, pa dobro jutro...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 8:17:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas tud .... pa baje so rekli, da je sicer napaka odpravljena, ampak selahko zgodi spet kaki izpad upamo da se ne ponovi....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:15:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria še včeri sem skor v BC kupla tist kostum žabico za dojenčke jaz ga bom tudi....sem si danes nagledala tisto žabico..mi je tak lepa.... jest pa pikapolonico jaz bom tudi šla pikapolonico iskat So me že prsti srbeli, ampak sem imela v mislih bolj ogrinjalo in ne "slinček". Ampak povsod imajo samo te iste.... no, zdaj pa še ceneje
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:18:50
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, dobro jutro še od mene Sem hotela še to napisat - Sara je tudi pravi srček Pa še to.... vidim, da vas je veliko iz LJ. Kje ste pa bile 05/06, ko sva z bubijem družbo rabila, pa sva večinoma sama šetala po Šiški?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:19:34
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:19:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pri nas tud .... pa baje so rekli, da je sicer napaka odpravljena, ampak selahko zgodi spet kaki izpad upamo da se ne ponovi.... Ja, res . Če pa se, pa pikeca spakiraj in pridita v MB
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:21:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . po enem poskusu ne moreš videt učinka. Se mi zdi, da imajo ful neko notranjo uro.... in se zbudi že z navade. Ko si prepričana, da ni lačen, ga probaj na drug način uspavat nazaj - duda, malo čajčka.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:23:57
|
|
|
|
misa4
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Dobro jutro No, mi nismo nič boljše spali, kljub Aptamilu. Imate mogoče še kakšno idejo? Meni se že malo . Probaj novalac nf, mojemu je pomagal, je kar dolgo pančal, zdaj pa mu dam riževo kašico in spančka celo noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:24:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* po enem poskusu ne moreš videt učinka. Se mi zdi, da imajo ful neko notranjo uro.... in se zbudi že z navade. Ko si prepričana, da ni lačen, ga probaj na drug način uspavat nazaj - duda, malo čajčka. jaz pa naši kar flaško uturim.Ko se začne prebujat,pa mrdat,ji samo flaško dam,pa ko spije mi kar lepo dalje zaspi,sem opazla,da se ne zbuja več tako pogosto..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:35:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,ste vse oddale vlogo za vzdrževane dr.člane?? ja... .. ste dobile od csd za dohodnino
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:36:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, res . Če pa se, pa pikeca spakiraj in pridita v MB velja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:41:10
|
|
|
|
gold fish
|
..babe sem vam povedala, da malo krst..... sem si kar na lepem zmislila in vse dogovorila..in zdaj kjub vsej zmešnjavi z el. nekak urejam zadeve .. ..aja, pa mojo taščo in tasta, bo danes tak kap, ko bosta pošto dobila, da mamo krst .....ker še sploh nič ne veste.... no zdaj mogoče že .. ..bom povedala kaki so komentarji, če sploh bodo ...grem, pikec je nekaj spustil v plenico... Aja, urska....ko vidim tvoj avatar...matej me tak na princa spominja iz kakega filma.s tistim belim kožuhom....al kaj pač tisto je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 30.1.2009 9:49:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, dobro jutro še od mene Sem hotela še to napisat - Sara je tudi pravi srček Pa še to.... vidim, da vas je veliko iz LJ. Kje ste pa bile 05/06, ko sva z bubijem družbo rabila, pa sva večinoma sama šetala po Šiški? Ja, jaz sem se šele sedaj pridružila, tako da bi bila ful vesela, če se res kdaj dobimo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
izbrani ginekologphotoJe vaš ginekolog ...moški (
38%)
ženska (
62%)
Število vseh glasov: 569Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!