Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:51:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro... Moja miška se spet vleče za ušesa... jih gremo pokazat zdravniku. Tako sem žalostna, da se to skoz ponavlja. za tvojo miško!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:51:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo zapisano, pa da me ne boč čez dober nesec spraševala! saj zato sem ti rekla, da si zapiši zakaj pa misliš da sem bila tako dobra??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:51:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?! aha, torej se že informiraš. Zapišei si nekam, da ne pozabiš.. zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:52:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo zapisano, pa da me ne boč čez dober nesec spraševala! saj zato sem ti rekla, da si zapiši zakaj pa misliš da sem bila tako dobra??
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:53:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?! aha, torej se že informiraš. Zapišei si nekam, da ne pozabiš.. zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala Torej le nekaj drži, kaj povedo! Pa ne preveč, da jih ne bo zmanjkalo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:54:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro... Moja miška se spet vleče za ušesa... jih gremo pokazat zdravniku. Tako sem žalostna, da se to skoz ponavlja. da se čimrej porihta-se bo nehalo,ko bo mal večja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:54:29
|
|
|
|
Najaa
|
Ne vem, kaj je s temi ušesi. Pa narediš vse, da bi bilo bolje, pa nabaviš tisto oh in sploh dobro pumpico za nosek, pa vsako uro fiziološko zlivaš v nos... Pa po 1 tednu kašljanja gre na ušesa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:55:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?! aha, torej se že informiraš. Zapišei si nekam, da ne pozabiš.. zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala Torej le nekaj drži, kaj povedo! Pa ne preveč, da jih ne bo zmanjkalo! zdaj mam svoje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:57:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne vem, kaj je s temi ušesi. Pa narediš vse, da bi bilo bolje, pa nabaviš tisto oh in sploh dobro pumpico za nosek, pa vsako uro fiziološko zlivaš v nos... Pa po 1 tednu kašljanja gre na ušesa. a ma težave z žrelnico?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:58:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:03:06
|
|
|
|
Dali*
|
Mah, sej nisem mogla nč spat...kr neki... Kva sem zamudila v teh dveh urah? Zdej si grem pa pečt palačinke... Najaa ...fajn zrihtajta pri zdravniku...boga revica stalno s temi ušesci.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:05:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Mah, sej nisem mogla nč spat...kr neki... Kva sem zamudila v teh dveh urah? Zdej si grem pa pečt palačinke... Najaa ...fajn zrihtajta pri zdravniku...boga revica stalno s temi ušesci. dobro jutro nič nisi zamudila,..saj nikdar nič pametnega,.. dober tek..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:06:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ne vem, kaj je s temi ušesi. Pa narediš vse, da bi bilo bolje, pa nabaviš tisto oh in sploh dobro pumpico za nosek, pa vsako uro fiziološko zlivaš v nos... Pa po 1 tednu kašljanja gre na ušesa. a ma težave z žrelnico? 2 tedna nazaj smo bili na ORL in kao vse ok, le malo motno pri bobniču. Tako se je izrazil.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:07:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala Men so tud rekli, da če ne greš že v P na veliko potrebo, ostaneš še notri kak dan. Ja pa ja de! Dajo ti odvajalo in stvar rešena. No jaz sem imela srečo, me je kar hitro pognalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:09:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oj, oj, oj, ....sem prilezla iz postelje..že drugič...pa vidim, da zunaj pada sneg....!!! Kak sem vesela! In ve? Že na veselo kramljate?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:10:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Oj, oj, oj, ....sem prilezla iz postelje..že drugič...pa vidim, da zunaj pada sneg....!!! Kak sem vesela! In ve? Že na veselo kramljate? dobro jutrooo, ja me pa nekaj poskušamo kramljat ampak kaj vem, če nam glih uspeva v nulo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:15:42
|
|
|
|
novo
|
Babika, js grem na veselo! Lepo čvekajte še naprej!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:21:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Babika, js grem na veselo! Lepo čvekajte še naprej! Jaz tud grem. Če bo veselo ali ne pa javim kasneje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:26:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps zdaj sem se spomnila,izkušnje v P po porodu-me je sestra jutro po porodu vprašala,če sem šla kaj na wc,pa sem ji rekla,da ja-ćeprav mi ni ratalo-ker nisem hotla preveč pritiskat,ker je filng tak,da sem mislila,da mi bodo vsi notranji organi ven padli sem mislila,da bom še mogla kak dan not ostat,če ne bom šla na wc pol mi pa ena reče,da zakaj ne rečem,da bi dobla odvajalo-zdaj bom ziher fehtala Men so tud rekli, da če ne greš že v P na veliko potrebo, ostaneš še notri kak dan. Ja pa ja de! Dajo ti odvajalo in stvar rešena. No jaz sem imela srečo, me je kar hitro pognalo. jaz nisem upala pritiskat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:28:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Sem prebrala za nazaj..pa res ni bilo nič kaj pametnega..pa brez zamere... ampak firbec me pa je mel, da sem morala iti brati...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:28:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo Babika, js grem na veselo! Lepo čvekajte še naprej! Jaz tud grem. Če bo veselo ali ne pa javim kasneje. fajn rihtaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:28:44
|
|
|
|
spps
|
boIZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo Babika, js grem na veselo! Lepo čvekajte še naprej! Jaz tud grem. Če bo veselo ali ne pa javim kasneje. novo,kaj greš delat? najaa-fajn zrihtajta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:29:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Sem prebrala za nazaj..pa res ni bilo nič kaj pametnega..pa brez zamere... ampak firbec me pa je mel, da sem morala iti brati... če vas ni prej gor,da bi napisale kako pametno debato
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:30:35
|
|
|
|
NoBady
|
Dobro jutro! Ste kaj spale? Dali* jaz sem se tut celo noč sam premetavala po pojstli... sem ugotovila da je čedalje težje od levega boka se na desnega obrnit, ko mam tako košarkarsko žogo na seb ... sem ob 8 vstala, ker me je še križ začel bolet... ehh... Najaa--vse najbolje za tvojo malo in njena ušeska...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 9:36:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dobro jutro! Ste kaj spale? Dali* jaz sem se tut celo noč sam premetavala po pojstli... sem ugotovila da je čedalje težje od levega boka se na desnega obrnit, ko mam tako košarkarsko žogo na seb ... sem ob 8 vstala, ker me je še križ začel bolet... ehh... Najaa--vse najbolje za tvojo malo in njena ušeska... Ja sem spala...od 22h pa do 6.30H..brez odhoda na WC!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?