Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:35:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:35:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:36:49
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Sm gledala seznam. Ti si 1 teden pred mano. Meni je rekla, da se tud zna zgodit, da bo 1 teden prej, ker na zadnjem Uz je pokazalo PDP:17.3., sam mi ga ni nič spreminjala. Jasna85 ma pa PDP, ko imam js rojstni dan! Kaj zimsko vrečo imaš? jaz imam 18. ja ampak mene bo dala v P. na nadzor zarad tega inzulina.. Zimsko vrečo sva midva dobila zraven vozička kot darilo ja..tak da imam tud to ti imaš? sicer je itak ta zimska vreča taaakk velikda, da se beba skrije not in je sploh ni za videt.. Bo pa prišla pozimi v šp. delu že kako prav. js je nimam, razmišljam ali bi jo kupila al ne, al bi se kr poslužila odeje. Drugač je kr cena, potrebuješ jo pa kake 2 mes. max., če računaš, da bo hitro pomlad. No, odvisno kako dolgo se bo zavlekla zima?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:37:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:39:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga! saj midve tak ne veva kje je bila..napiše pa tak lahko, malo sutra
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:39:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:40:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps se bo začelo,sem prispela domov no, saj sva z novo tud mal debate vdarle. Zdaj pa smo že 3..juhey..več nas je lepše je..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:40:55
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga! saj midve tak ne veva kje je bila..napiše pa tak lahko, malo sutra počakaj, ko se bo začela zagovarjati!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:41:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse? nisem še likala pa sam rečem,da so glicerinske svečke zakon,če 5 dni ne greš na wc
< Sporočilo je popravil spps -- 30.1.2009 8:43:25 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:42:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga! saj midve tak ne veva kje je bila..napiše pa tak lahko, malo sutra počakaj, ko se bo začela zagovarjati! saj veš..vsak izgovor je dober, tud če ga na repu prinese..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:42:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga! saj midve tak ne veva kje je bila..napiše pa tak lahko, malo sutra počakaj, ko se bo začela zagovarjati! taša že ve....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:44:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse? nisem še likala pa sam rečem,da so glicerinske svečke zakon,če 5 dni ne greš na wc a v lekarni si bla! Bi prišla men včeraj na ričet. Js pa že dans cel dan raport!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:45:12
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? malo sutra edina možna razlaga! saj midve tak ne veva kje je bila..napiše pa tak lahko, malo sutra počakaj, ko se bo začela zagovarjati! saj veš..vsak izgovor je dober, tud če ga na repu prinese..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:45:40
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse? nisem še likala pa sam rečem,da so glicerinske svečke zakon,če 5 dni ne greš na wc kaj delujejo takoj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:46:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:46:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kak je začelo pri nas snežiti! ?kje te si ti?sred pohorja?v Konjicah lahk šteješ posamezne snežinke no,zdaj je ar snežink več
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:46:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse? nisem še likala pa sam rečem,da so glicerinske svečke zakon,če 5 dni ne greš na wc kaj delujejo takoj? jaz sem rabla cc.15 min
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:47:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:48:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kak je začelo pri nas snežiti! ?kje te si ti?sred pohorja?v Konjicah lahk šteješ posamezne snežinke no,zdaj je ar snežink več no, zdejle je res mal prenehalo. Prej je pa ful šlo. Pa itak nisi mogla videt, ko si likala....!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:48:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kam pa je spps šla? a je šla tud ona mal kauč polikat nazaj?? se potihoma umakne, da gre likat...! japajade kaj si zlikala vse? nisem še likala pa sam rečem,da so glicerinske svečke zakon,če 5 dni ne greš na wc a v lekarni si bla! Bi prišla men včeraj na ričet. Js pa že dans cel dan raport! mene ko zadela, me tak,da mi ni spasa-ni važn kaj pojem in kaj spijem,ko ni efekta
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:48:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?! aha, torej se že informiraš. Zapišei si nekam, da ne pozabiš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:48:57
|
|
|
|
Najaa
|
Jutro... Moja miška se spet vleče za ušesa... jih gremo pokazat zdravniku. Tako sem žalostna, da se to skoz ponavlja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:49:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo joj, kak je začelo pri nas snežiti! ?kje te si ti?sred pohorja?v Konjicah lahk šteješ posamezne snežinke no,zdaj je ar snežink več počutim se skor tak! Mi manjka mesto! Sm pač mestna deklina!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:50:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kaj delujejo takoj? a jih ti tud rabiš al kak? ne, js mam obratne probleme! Sam vprašam, če bom kdaj v podobni situaciji, ker pravijo, da se to rado dogaja po porodu?! aha, torej se že informiraš. Zapišei si nekam, da ne pozabiš.. zapisano, pa da me ne boč čez dober nesec spraševala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 5.del 30.1.2009 8:50:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jutro... Moja miška se spet vleče za ušesa... jih gremo pokazat zdravniku. Tako sem žalostna, da se to skoz ponavlja. dobro jutro.. Pa kaj je z temi vašimi ušeški? Upam,da bo čimprej bolje.. za Tijo in zate en velik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?