Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:48:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Mislim da se Dentinox gel dobi tudi pri nas in ne vem če ne celo v Müllerju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
GAL IN DAVUD VSE NAJBOLJŠE OB OBMESECNICI. Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:49:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso dobro jutro Jutro, jutro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:50:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne ve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:50:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** GAL IN DAVUD VSE NAJBOLJŠE OB OBMESECNICI. Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali. A tudi Davud je nočna sovica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:51:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne ve , to drugo me bolj zanima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... Ponočnjak mali Jutro Špelin@ za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljati Upam, da ne bo zbolel Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljiv Kje sem pa to spregledala??? Tudi jaz upam da se ne bo kaj razvilo, ko so vsi neki bubani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:52:20
|
|
|
|
Estrella*
|
****: sestava calgela; 3,3 mg lidokainijevega klorida in 1mg cetilpiridinijevega klorida
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 30.1.2009 8:56:48 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:52:37
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj grem pa pojest krof ali dva in spit Gal je nazaj zaspal in bom izkoristila gužvo ali izzivala usodo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:53:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne ve , to drugo me bolj zanima mene tudi, samo do maja je vse možno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:53:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča! Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... Ponočnjak mali Jutro Špelin@ za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljati Upam, da ne bo zbolel Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljiv Kje sem pa to spregledala??? Tudi jaz upam da se ne bo kaj razvilo, ko so vsi neki bubani Hvala **** tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:53:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK jA, dENTINOX IMAJO TUDI V mÜLLERJU Ne grem popravljat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:53:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne ve , to drugo me bolj zanima mene tudi, samo do maja je vse možno Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:55:15
|
|
|
|
Estrella*
|
DAVUDU ZA 8 MESECEV in GALU (Aurora28) ZA 9 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Jaz bi tud... Grem dat mal roko v skrinjo da bom solidarna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:56:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK jA, dENTINOX IMAJO TUDI V mÜLLERJU Ne grem popravljat. Še 80 postov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:56:52
|
|
|
|
kasso
|
Varja pa je že ponovno zaspala, zbudila se je zjutraj ob 07:00, spila 180 ml AM, se igrala in zdaj pančka . Jaz sem se pa zbudila z bolečinami v trebuhu, kot da bi mi kdo nož zaril. En domač brinjevec na tešče in glej ga zlomka, zdaj po dveh urcah je bolečina popustila. Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in ko sem ji omenila te moje bolečine in možnost candide....ojoj, bolje da ne bi. Trn v peti....pravi, da kar piše po časopisih o tem ni nič res oz. ona ne odobrava. Dala pa mi je ene encime, ki naj bi jih jedla ob obroku...no bomo videli, če bo kaj pomagalo. V sredo pa grem na tešče dat kri za ščitnico in hb, da vidimo, če sem ok. špelin@ super, da ste danes vsaj malo bolje spali estrella, očitno je Alji kava zadišala Kako je bilo na plavanju? Nisem vsega brala za nazaj, zato nič ne vem, kako je tvoj tast . Je doma ali v bolnici?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 8:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK hvala...klik pa mi ne dela... Ampak vidim da je Estrella dol nizi napisala...zdej grem gledat ce je isto.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:00:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja pa je že ponovno zaspala, zbudila se je zjutraj ob 07:00, spila 180 ml AM, se igrala in zdaj pančka . Jaz sem se pa zbudila z bolečinami v trebuhu, kot da bi mi kdo nož zaril. En domač brinjevec na tešče in glej ga zlomka, zdaj po dveh urcah je bolečina popustila. Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in ko sem ji omenila te moje bolečine in možnost candide....ojoj, bolje da ne bi. Trn v peti....pravi, da kar piše po časopisih o tem ni nič res oz. ona ne odobrava. Dala pa mi je ene encime, ki naj bi jih jedla ob obroku...no bomo videli, če bo kaj pomagalo. V sredo pa grem na tešče dat kri za ščitnico in hb, da vidimo, če sem ok. špelin@ super, da ste danes vsaj malo bolje spali estrella, očitno je Alji kava zadišala Kako je bilo na plavanju? Nisem vsega brala za nazaj, zato nič ne vem, kako je tvoj tast . Je doma ali v bolnici? upam, da je s ščitnico vse OK in so samo virusi na delu. Plavanje je bilo standard, meni je bilo dolgčas, ker sem sama sedela v Logatčanki in gledala tenis . Tast je ostal v bolnioci, naj bi bil že včeraj operiran, pa ni noben šel k njemu, bodo danes dopoldan klicali kako je z njim. Ko je bila mami v bolnici sem vsak dan hodila k njej na obisk, oni pa imajo tako čudne navade, da gredo ob koncih tedna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:00:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali. O ti lumpek Kako je kaj naša narava? Komaj čakam, da spet počvekava!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:01:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Jaz bi tud... Grem dat mal roko v skrinjo da bom solidarna Ti se kar delaj norca...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:03:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Še to, Alja je spila 200AM in ni nič bruhnila Nosek je samo malo zabasan, upam, da ji gre na bolje. Sicer bomo videli kako bo pojedla malico, da se ne bom prehitro hvalila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:03:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto. Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala... prosim. Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK jA, dENTINOX IMAJO TUDI V mÜLLERJU Ne grem popravljat. Še 80 postov Ups, pa se res bližam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:03:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* DAVUDU ZA 8 MESECEV in GALU (Aurora28) ZA 9 MESECEV VSE NAJBOLJŠE!!!! čestitam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 30.1.2009 9:04:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila sem Jaz bi tud... Grem dat mal roko v skrinjo da bom solidarna ti, ti
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?