|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
30.1.2009 8:48:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: ****
Spelin@ a mi bos povedala sestavo gela... da vidim ce je isto.
Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala...user posted image  prosim.

Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? user posted image

Mislim da se Dentinox gel dobi tudi pri nas in ne vem če ne celo v Müllerju.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.1.2009 8:48:31   
Anonimen

GALuser posted image IN DAVUDuser posted image VSE NAJBOLJŠE OB OBMESECNICI.user posted image user posted image

Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc user posted image user posted image  Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali.user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.1.2009 8:49:18   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

dobro jutrouser posted image

Jutro, jutrouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.1.2009 8:50:01   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila semuser posted image user posted image

Koledarske 21.3, zaresne pa noben ne veuser posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.1.2009 8:50:04   
Anitka

GALuser posted image IN DAVUDuser posted image VSE NAJBOLJŠE OB OBMESECNICI.user posted image user posted image

Davud je pa najmlajsi a ne? Pa tak zivc user posted image user posted image  Sem se vceraj z mamico slisala pa je se po polnoci kolovratil naokrog...baje siba ko metek ga ni za dohajat, cotko mali.user posted image

A tudi Davud je nočna sovica?user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.1.2009 8:51:16   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Pri nas pa spet narahlo naletavajo snežinke - KDAJ BO KONEC ZIME!?!?!?!? Ja vpila semuser posted image user posted image

user posted image user posted image , to drugo me bolj zanimauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.1.2009 8:51:37   
Anonimen

Dobro jutro user posted image

Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... user posted image  Ponočnjak mali user posted image

Jutro user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljatiuser posted image user posted image

Upam, da ne bo zbolel user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljivuser posted image user posted image user posted image

Kje sem pa to spregledala???user posted image user posted image

Tudi jaz upam da se ne bo kaj razvilo, ko so vsi neki bubani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.1.2009 8:52:20   
Estrella*
****: sestava calgela; 3,3 mg lidokainijevega klorida in 1mg cetilpiridinijevega klorida

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 30.1.2009 8:56:48 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.1.2009 8:52:37   
Anitka
Zdaj grem pa pojest krof ali dva in spit user posted image Gal je nazaj zaspal in bom izkoristila gužvo ali izzivala usodouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.1.2009 8:53:02   
Estrella*

mene tudi, samo do maja je vse možnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.1.2009 8:53:23   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Jaz sem danes kar naspana, po večernem teženju je potem Gregi trdno zaspal - pri nama v postelji in s sedmimi vmesnimi zbujanji, ko je na srečo po nekaj minutah tečnarjenja s pomočjo soka in dudke vsakič zaspal nazaj user posted image  Glavno, da ni več tistega neutolažljivega vrešča!

Ej, Anitka, koliko časa ga je Gal zvečer lomil... user posted image  Ponočnjak mali user posted image

Jutro user posted image

Špelin@ user posted image user posted image user posted image za spanje. Naš rogovilež je potem vseeno zaspal, a se je nekajkrat zbudil, pa sedaj zjutraj mu tudi spanje ne diši kaj preveč. Je pa spet začel kašljatiuser posted image user posted image

Upam, da ne bo zbolel user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Špelin@, tudi jaz upam samo ta kašelj mi je že malo sumljivuser posted image user posted image user posted image

Kje sem pa to spregledala???user posted image user posted image

Tudi jaz upam da se ne bo kaj razvilo, ko so vsi neki bubani user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala **** tudi tebiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.1.2009 8:53:51   
špelin@

Sem te vceraj vprasala pa si imela verjetno guzvo pa si spregledala...user posted image  prosim.

Bom šla pogledat, če imam še Calgel doma. Dentinox mi je pa ful znan, punce, a je možno, da ga imajo v Müllerju?? Ali sem mimo udarila? user posted image

Žal ga nimam. Je pa tule napisana sestava: KLIK

jA, dENTINOX IMAJO TUDI V mÜLLERJU user posted image  Ne grem popravljat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.1.2009 8:53:52   
Anitka

mene tudi, samo do maja je vse možnouser posted image user posted image user posted image

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.1.2009 8:55:15   
Estrella*
DAVUDU ZA 8 MESECEV

in

GALU (Aurora28) ZA 9 MESECEV

VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.1.2009 8:55:35   
Anonimen

Jaz bi tud... user posted image  
Grem dat mal roko v skrinjo da bom solidarna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.1.2009 8:56:25   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 80 postovuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.1.2009 8:56:52   
kasso
Varja pa je že ponovno zaspala, zbudila se je zjutraj ob 07:00, spila 180 ml AM, se igrala in zdaj pančkauser posted image . Jaz sem se pa zbudila z bolečinami v trebuhu, kot da bi mi kdo nož zaril. En domač brinjevec na tešče in glej ga zlomka, zdaj po dveh urcah je bolečina popustila.

Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in ko sem ji omenila te moje bolečine in možnost candide....ojoj, bolje da ne bi. Trn v peti....pravi, da kar piše po časopisih o tem ni nič res oz. ona ne odobrava. Dala pa mi je ene encime, ki naj bi jih jedla ob obroku...no bomo videli, če bo kaj pomagalo. V sredo pa grem na tešče dat kri za ščitnico in hb, da vidimo, če sem ok.

špelin@ super, da ste danes vsaj malo bolje spaliuser posted image

estrella, očitno je Alji kava zadišalauser posted image Kako je bilo na plavanju?
Nisem vsega brala za nazaj, zato nič ne vem, kako je tvoj tastuser posted image . Je doma ali v bolnici?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.1.2009 8:57:17   
Anonimen

hvala...klik pa mi ne dela...user posted image

Ampak vidim da je Estrella dol nizi napisala...zdej grem gledat ce je isto.user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.1.2009 9:00:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Varja pa je že ponovno zaspala, zbudila se je zjutraj ob 07:00, spila 180 ml AM, se igrala in zdaj pančkauser posted image . Jaz sem se pa zbudila z bolečinami v trebuhu, kot da bi mi kdo nož zaril. En domač brinjevec na tešče in glej ga zlomka, zdaj po dveh urcah je bolečina popustila.

Včeraj sem bila tudi pri zdravnici in ko sem ji omenila te moje bolečine in možnost candide....ojoj, bolje da ne bi. Trn v peti....pravi, da kar piše po časopisih o tem ni nič res oz. ona ne odobrava. Dala pa mi je ene encime, ki naj bi jih jedla ob obroku...no bomo videli, če bo kaj pomagalo. V sredo pa grem na tešče dat kri za ščitnico in hb, da vidimo, če sem ok.

špelin@ super, da ste danes vsaj malo bolje spaliuser posted image

estrella, očitno je Alji kava zadišalauser posted image Kako je bilo na plavanju?
Nisem vsega brala za nazaj, zato nič ne vem, kako je tvoj tastuser posted image . Je doma ali v bolnici?

user posted image user posted image user posted image upam, da je s ščitnico vse OK in so samo virusi na delu.

Plavanje je bilo standard, meni je bilo dolgčas, ker sem sama sedela v Logatčanki
in gledala tenisuser posted image . Tast je ostal v bolnioci, naj bi bil že včeraj operiran, pa ni noben šel k njemu, bodo danes dopoldan klicali kako je z njim. Ko je bila mami v bolnici sem vsak dan hodila k njej na obisk, oni pa imajo tako čudne navade, da gredo ob koncih tednauser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.1.2009 9:00:40   
špelin@

O ti lumpek user posted image  Kako je kaj naša narava? Komaj čakam, da spet počvekava!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.1.2009 9:01:15   
špelin@

Grem dat mal roko v skrinjo da bom solidarna user posted image user posted image user posted image

Ti se kar delaj norca... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.1.2009 9:03:04   
Estrella*
Še to, Alja je spila 200AM in ni nič bruhnilauser posted image user posted image Nosek je samo malo zabasan, upam, da ji gre na bolje. Sicer bomo videli kako bo pojedla malico, da se ne bom prehitro hvalilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.1.2009 9:03:40   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 80 postovuser posted image user posted image

Ups, pa se res bližam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.1.2009 9:03:57   
kasso

DAVUDU ZA 8 MESECEV

in

GALU (Aurora28) ZA 9 MESECEV

VSE NAJBOLJŠE!!!!

user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.1.2009 9:04:13   
Anitka

user posted image user posted image ti, tiuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?