Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 20:51:30
|
|
|
|
laknerš
|
aja pa še nekaj Valla- ti, pa siva!!!! Jolly123- slikce gor da ocenimo frizuro. kje se pa friziraš?
< Sporočilo je popravil laknerš -- 29.1.2009 20:53:02 >
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 21:00:39
|
|
|
|
Lovely
|
Čer, samo na hitro, Hans in Inya se gresta uspavanje in jima ne gre najbolje... se mi oba smilita. Kofetkanje je bilo super, medve sva šli pol shopping. Danes je pojedla 710 ml, kar je rekord. Tko da super dan. Lahko noč
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 21:07:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2009 21:17:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 21:43:40
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja, vianne, kje kupiš to riževo sluz od Alnature? A ni to v DM-u? Sem zadnjič gledala, pa nisem nič našla. Kakšna pa izgleda? Kupila sem jo v DM-ju. Zgleda pa takole: Kartonasta pravokotna škatla, narisane so tri račke in riževa polja ter modro nebo. Z rdečim piše Alnatura ter z modrim Naturreis - schleim. Je pa tam kot mleka in ostali riževi dodatki.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 21:58:04
|
|
|
|
Lucka1
|
oj PikicaStonoga - ja, moj dragi da spat ko sem jaz doma, res je. Itak zvečer nisem še nikamor šla.....danes pa sva prišla potem domov okol 21h in je naš lepo z babico čakal ko čuk buden - potem pa ga je mož odnesel spat in je v 5 minutah zaspal, čeprav prej menda ni hotel bravo dragi
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 22:13:42
|
|
|
|
Dream
|
Matic je pa že dobro zadremal, potem pa se je pokakal, tako da sem ga šla preoblečt. Malo se je prebudil nazaj, ga dam v posteljo in lupčka, pa rečem, naj pančka - kot ponavadi. In ker je bil dragi po ne vem kolkem času zvečr doma, je rekel, da ga bo uspaval. Matic pa v jok, kot da ga kdo kolje Seveda sva se zamenjala in sem se kar namučila, da se je umiril. Joj, mi ni prav nič všeč tole, da se je tako navadil name, ampak kaj morem, ko sva pa vseskozi sama doma...
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 22:38:48
|
|
|
|
*talcy*
|
vianne... koliko pa poje te mešanice????...ker jaz nimam pojma koliko mu dat
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 29.1.2009 23:12:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Smo pogledali en film, k začne v kinu 19.2 Seven pounds ga ful hvaljo, pa je kr neki ...ajde zgodba ni slaba, samo dve uri gledaš nekej kar bi lahko povedali v pol ure ...mah, men je bil dolgočasen možek je zdej pospremu sovjga frenda domov pa greva midva spat, pikica že dolgo spi , spet bom jutri težko zjutri vstala, za vikend se bo pa treba res naspat ...že cel tedne hodva tok pozno spat, so naju nadaljevanke pa filmi čist not potegnili c c c c c c c c c NOČKO!!!!!!!!!
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:42:31
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. ja, jolly, nikol nisi zadovoljna, no Sej jest sem bla dons dopoldne tud čist šokirana, ko je spal 1 uro in 20 minut. In to v svoji posteljici! Kar malce napredujemo s temle dnevnim spanjem Jaz grem pa v soboto k frizerju. Končno, sem že čist siva laknerš, pozabila sem te vprašat, če Hana kej bolš spi, odkar ji daješ kosmiče v mleko? Sej vem, da je že prej dobr spala, ampak vseeno, a je kaka razlika? Opaaaa a toliko časa je spal v svoji posteljici. Svaka čast, dober ti gre. Meni še kar spi na rokah, mogoče ker sem jaz taka prpa, pa vem da bo v postelji spal samo 20 minut in pol bo spet tečen cel dan. No ampak se vsaj ponoči nimam kaj pritoževati spi 11 ur v kosu. Samo ne vem ali zaradi kosmičev ali česa drugega. Ampak je toliko začel spat odkar mu dajem to riževo kašico. Sej prej je tud spal od 6 do 8 ur v kosu, ampak 11 nikoli.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:43:46
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jolly123- slikce gor da ocenimo frizuro. kje se pa friziraš? Bom, bom...sam sej me boste itak v četrtek vidle Friziram se pa pri Maji v Kranju.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:45:41
|
|
|
|
jolly123
|
Ma evo dons sem ugotovila, da mam v bistvu krasnega otroka, zdaj ko je končno nehal tulit čez cel dan je tok priden, da včasih sploh ne vem da ga mam. Zjutraj sem recimo posesala, posodo pomila, cune zložila, čaj spila, pojedla in vse to v tišini, ker je on zadovoljen v svojem gugalniku.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:50:47
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma evo dons sem ugotovila, da mam v bistvu krasnega otroka, zdaj ko je končno nehal tulit čez cel dan je tok priden, da včasih sploh ne vem da ga mam. Zjutraj sem recimo posesala, posodo pomila, cune zložila, čaj spila, pojedla in vse to v tišini, ker je on zadovoljen v svojem gugalniku. za Taja in tebe. zdej boš končno začela resno uživai v materinstvu. Kdaj si pa pol že vstala da si že vse to naredila?
< Sporočilo je popravil laknerš -- 30.1.2009 7:52:01 >
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:57:55
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kdaj si pa pol že vstala da si že vse to naredila? Ob 6 tih. Pri nas se takrat vstaja
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 7:58:34
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Ma evo dons sem ugotovila, da mam v bistvu krasnega otroka, zdaj ko je končno nehal tulit čez cel dan je tok priden, da včasih sploh ne vem da ga mam. Zjutraj sem recimo posesala, posodo pomila, cune zložila, čaj spila, pojedla in vse to v tišini, ker je on zadovoljen v svojem gugalniku. za Taja in tebe. zdej boš končno začela resno uživai v materinstvu. Kdaj si pa pol že vstala da si že vse to naredila? To je tud men tkaoj padlo na pamet, kdaj si vstala, da si vse to že naredila ...jaz sem se mal prej zbudila oz. me je moj, ker je nekej rabu od mene, preden je še, pa sem še vsa zaspana! Pa zob me boli od včeraj, upam, da neha ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:00:41
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Drugače pa DOBRO JUTRO in vsem želim en LEP PETEK! Končno smo dočakali, še malo, pa bomo lahko vikend preživeli kot družinica...večina nas je med tednom itak cele dneve same z a ne in živimo za vikende Pa kavica in čajček, da pridemo k sebi ...
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:18:08
|
|
|
|
alis
|
Dobro jutro, jaz in Hana sva bili včeraj pri zdravniku. Ne vem kaj naj naredim - vedno lula po tistih njihovih mizah, no včeraj je naredila izjemo in je polula mene, medtem ko sem jo nesla na tehtnico Lepo se je poredila in veliko zrasla - 57 cm in 5485 g. Imeli sva tudi prvo cepljenje, skoraj se ne vidi, kje so jo cepli. Verjetno se ne bo po 24 urah naredila kakšna bulica ali kaj? Ali so se pri vaših otrokih takoj po cepljenju pokazali kakšni stranski učinki (vročina, zatrdlina)? lep dan.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:38:52
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* vianne... koliko pa poje te mešanice????...ker jaz nimam pojma koliko mu dat Jaz za začetek dam v 180ml dve čajni žlički ... spije po flaški.
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:44:29
|
|
|
|
Lovely
|
Dobro jutro, mi smo tudi lepo spali, zbudili smo se ob 2h za jest in potem naprej do 6h. Lepo. Ob 8h smo pojedli in zdaj čakam, da zaspi kot ponavadi pa ne zgleda tsko... Vriska ob vrtiljaku... Alis, naša je imela zvečer po cepljenju vročine 38,4 in sem ji dala pol žličke Calpola. In to je bilo vse. (kako smo že rekli, da bomo označevali odgovore?) Jaz sem tudi zjutraj pomila in sterilizirala flaške, zrihtala moža, spila kavico, spakirala torbo če bova danes kam šli, potem pa je zmanjkalo časa - ni bilo več zanimivo v stolčku... Vsem želim en lep petek, lep vikend, jaz komaj čakam. Jutri imamo sicer dopoldne en obisk ampak ne bo sile, ostali čas bomo preživeli kot si rekla Pikicastonoga, kot družinica, čeprav se moji nekaj bunijo, da dolgo nismo bili pri njih... Me ne briga, mi imamo svoj domek in svoj čas. Naj se navadijo.
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:46:19
|
|
|
|
vianne
|
No pa dobro jutro vsem skupaj ... ... grem sedaj kaj postoriti po hiš, se umiti, kaj pojesti ... na hitro dokler Tibor še spi. Popoldne pa grem z mojim dragim v Ljubljano kupiti kaminski vložek . Tibor bo v varstvu pri moji mami!
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 8:59:26
|
|
|
|
čebelka77
|
dobro jutro tud od mene. jaz sem nova na tej vaši debati. Blažka je bila rojena 18. 10.,velika 56 in težka 4080. Imamo pa že Ažbeta ,ki ima 4 leta. vidim da se že kr orenk poznate, tko da upam nimate nič proti da se vam pridružim
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 9:16:20
|
|
|
|
vianne
|
Pozdravljena čebelka77 med nami Blažka je pa zelo lepo ime!! Vidim, pa da si res nova saj imaš šele 3 objave. Hitro pisati in zvezdice nabirat Upam, da ti bo lepo med nami
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 9:18:33
|
|
|
|
vianne
|
Vas berem in zajtrkujem še v pižami ... pralni stroj se že vrti Tibor pa še spi ... pa še rima se . Danes bo pa lep sonček
|
|
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 9:29:12
|
|
|
|
Lovely
|
Kje bo sonček, da se tja zapeljeva Tu je bolj sivina Pa itak, da šele danes oddam vlogo na DURS... Joj, kako sem pa tole odlašala, sploh se mi ni dalo s tem ukvarjat. Lenuhec sem ;) Pa ful sem reveža poštarja zdajle nadrla... Skoz mi zvodni ob nepravem času pa ne morem skoz dol k se njemu zahoče... On pa noče vedno gor, ker pravi, da so mu enkrat motor tako ukradli. In tako danes pozvoni, jaz pa sem Inyo ravno v posteljico dajala. In ne, mora n še drugič in tretjič pozvonit. Kako sem ga lepo po domofonu nadrla. Ful se dobro počutm. Kreten totalen. Sem ga vprašala če ma otroke itd... Po moje si misli, kaka zmešana baba ccccc
|
|
RE: oktoberski lumpiji 08 30.1.2009 9:30:55
|
|
|
|
evelin
|
Dobro jutro no pri nas pa na veliko sneži končno bomo tudi mi imeli malo zime. Včeraj smo naši kupili kengurujčka ker gremo jutri na ogled Gradov Kralja Matjaža pa se verjetno ne bomo mogli z vozičkom vozit . Torej pravite da lahko tisto oporo iz jajčke-lupinice damo ven? Ker naša je tut čist stišana not. zdej spi, js grem pa mal na šiht pogledat me neki rabijo
|
sindarinKaj je najpogosteje vzrok za nenačrtovan nakup igrače?me pritegne, ker jo opazim v izložbi (
25%)
privlačna embalaža (
1%)
želja otroka (
37%)
ugodna cena (
24%)
drugo (
14%)
Število vseh glasov: 174Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!