|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
29.1.2009 19:57:17   
Estrella*
Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100guser posted image Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM?
Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM.

A se vam zdi, da je AM preveč??

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.1.2009 19:58:30   
nia5
Ja sem uspela malo preletet;

Čokolada - jaz sem ji že parkrat malo dala pa ni bili HB nič, mogoče pa želodček ne dopušča user posted image

Baloni - jap nora na njih, tudi ko poči se ne vstraši

Fen - jaz sem ga pustla vžganega toliko, da je zaspala, včasih na ful, pa pol na manj, ko pa je trdno zaspala pa sem ga vgasnila, en čas je ful palilo

Postla oz. poleg postelje user posted image - mene bi tudi kap, dobro da je blo vse ok, mi imamo HB ful nizko posteljo tako da tudi če dol zlezi ji nima kaj bit

Kapljice - jaz ji že od začetka dajem D3, čeprav tudi pozabim, kar po moje ni panike

Dnevnik - 15 letnica noseča s fotrom user posted image , jaz bi mu k...user posted image odrezala, prmojduš

No toliko sem uspela preletet, zaj pa se grem podružit z mojima srčekoma  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.1.2009 19:59:12   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Samo itak nic ne je...user posted image user posted image  Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec user posted image user posted image

Ma ne sekiraj se za njene kile. Boš še jamrala kasneje, ko ji boš mogla umikat hrano in ji boš držala pridige o debelosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.1.2009 19:59:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

**** is back user posted image  V kakšen klub ste se pa včlanili?

Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus user posted image  Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje.
Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... user posted image

Klub - klik

saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter.
Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega...

Z tvojo S.  in Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo je pa res cudno, da tok malo spi user posted image user posted image  Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej.

KLIK ne dela user posted image   Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo user posted image
P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,...

Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnosuser posted image

Mami pa naj vzame Helex pa se ji bo fučkalo. user posted image

A vesta, kaj je P rekla? Da se mali očitno dovolj naspi, da imava pač midva z user posted image  problem, ker nisva naspana...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.1.2009 20:01:21   
nia5

Alja pa noče večerjat. Mislim, noben dan ne poje več kot 100guser posted image Danes je pojedla par žličk polente z melokm in fertik. Gruntam ali naj ji zmanjšam AM?
Zjutraj je popila 210AM, 190g sadje s skuto, 200g kosila, 230AM, večerja in potem pred spanjem spije tudi 230AM.

Ji zgleda paše mlekec, ko se le moja ne bi tako zmrdovala nad tem

Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.1.2009 20:02:10   
špelin@

Samo itak nic ne je...user posted image user posted image  Pri enem letu jih je imela 10 kg....sedaj pa samo 1kg vec user posted image user posted image

Ma ne sekiraj se za njene kile. Boš še jamrala kasneje, ko ji boš mogla umikat hrano in ji boš držala pridige o debelosti.

A ti povem, koliko kil ima moja ta večja? 26!!! Pri 143 cm in 9,5 letih user posted image  Po tabelah podhranjena, od kod ne vem, ker poje čisto normalne obroke.
Ta mala ima 21 kil - pri 3,5 letih user posted image  Pa sploh ni debela, ampak prav "kitasta". Pa tudi zelo visoka je za svojo starost.

Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.1.2009 20:02:24   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

eno vprašanje: dobili smo tabletke za zobke FLUOR, pa je rekla P, da naj se sama odločim kolko ji bom dajala glede na stanje zob ostalih v družini: če je zelo slabo vsak dan, če je dobro naj sploh ne dajem, če pa je srednje pa 3x na teden...

kao da so neki stranski učinki... kakšno je vaše mnenje o teh tabletkah?

kam pa hodita vidve k P? v šk.loko???? ker midve nisva dobile nič user posted image

ja, k dr. Pirčevi

no mi pa k Šarfovi, pa nismo nič dobili.

baje da te tabletke daje še ful mal zdravnikov user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.1.2009 20:02:45   
nia5

**** is back user posted image  V kakšen klub ste se pa včlanili?

Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus user posted image  Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje.
Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... user posted image

Klub - klik

saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter.
Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega...

Z tvojo S.  in Gregija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo je pa res cudno, da tok malo spi user posted image user posted image  Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej.

KLIK ne dela user posted image   Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo user posted image
P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,...

Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnosuser posted image

Mami pa naj vzame Helex pa se ji bo fučkalo. user posted image

A vesta, kaj je P rekla? Da se mali očitno dovolj naspi, da imava pač midva z user posted image  problem, ker nisva naspana...

Eh če ma take komentare, je boljše da jih sploh nima user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.1.2009 20:03:16   
Anery
Estrella: Prosim, če dopolniš seznam.

Matic: 28.1.2009: 10200g, 73cm in 47cm.

Hvala.

In še ena slikca.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.1.2009 20:03:18   
Soncnica Sandra ***

A ti povem, koliko kil ima moja ta večja? 26!!! Pri 143 cm in 9,5 letih user posted image  Po tabelah podhranjena, od kod ne vem, ker poje čisto normalne obroke.
Ta mala ima 21 kil - pri 3,5 letih user posted image  Pa sploh ni debela, ampak prav "kitasta". Pa tudi zelo visoka je za svojo starost.

zanimiva kilaža tvojih dveh pik

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.1.2009 20:04:00   
Anery
Joj kaj sem naredila, se opravičujem. user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.1.2009 20:04:27   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: tally

drugače pri nas stanje nespremenjeno, vročina 38, karkoli poje gre v takoj vnuser posted image
vsaj pije mi do zdej je spila 260 ml čaja, ni veliko je pa neki a ne

A si ji dala svečke namesto sirupa?

nisem ji dala nič od pol 4 zjutraj, ker ne gre čez 38, in je normalno dobrovoljček se smeji, pa sploh ne vem če ma kej haska dajat svečko ko non stop kakauser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.1.2009 20:04:42   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Punce a ve še dajete AD3 ??

Midve mava sicer Plivit D3 in jih  še dajem, samo pa kdaj pozabim user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 29.1.2009 20:07:44 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.1.2009 20:05:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pri nas je tišina, Videk že user posted image , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala user posted image . Ni pa pojedel nič za večerjo.

Bom napisala koliko je pojedo danes:
-120 AM zjutraj
-150 g sadne skute
- 2 žlici riža
- 1 keks
- 3 žlice jogurta
- za večerjo 0 od 0

- v celem dnevu je spil 160 ml soka

In tako je že več kot teden dni.

Kapo dol, ful si se potrudila z njim, da je vsaj nekaj spravil vase user posted image  Saj bo bolje, boš videla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.1.2009 20:05:29   
Soncnica Sandra ***

Ojoj naša jih ima že zdej dobrih 10kil, bo prava težkokategornica user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.1.2009 20:06:02   
Anery
Takole bi moralo zgledati. Upam, da nisem ponovno kaj zakuhala.

user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.1.2009 20:06:22   
Soncnica Sandra ***

Ne, mislim da ne.
Naša dopoldan spije 260ml in zvečer 300ml AM, tako da smo zelo na istem

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.1.2009 20:07:30   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pri nas je tišina, Videk že user posted image , to pomeni, da bova najkasneje ob 21 uri igrala user posted image . Ni pa pojedel nič za večerjo.

Bom napisala koliko je pojedo danes:
-120 AM zjutraj
-150 g sadne skute
- 2 žlici riža
- 1 keks
- 3 žlice jogurta
- za večerjo 0 od 0

- v celem dnevu je spil 160 ml soka

In tako je že več kot teden dni.

Kapo dol, ful si se potrudila z njim, da je vsaj nekaj spravil vase user posted image  Saj bo bolje, boš videla user posted image

Res si bila pridna, da si vsaj nekaj spravila v njegov želodček user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.1.2009 20:07:31   
Estrella*

Tvoji tamali sta prav fenomen; ene in druga skrajnostuser posted image  Poznam punco(od sodelovca) je bila na dedku mrazu ima 10 let in je visoka 165cm in ima 55 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.1.2009 20:07:34   
špelin@
Anery, kakšen šarmer user posted image

Estrella*, ni spila preveč AM, ampak moraš se zavedati, da toliko AM zadošča v tej starosti še čisto lepo za tri cele obroke in potem niti ne more spravit vase še prav veliko GH.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.1.2009 20:08:43   
barbaw

barbaw; koliko je težek Jaka?

17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice).

Zakaj te zanima?

Kar tako. Andraž je tud suh in kile se mu ne premaknejo nikamor. No, ko smo se preselili mi je shujšal na 20kguser posted image , sedaj jih ima 23,2kg. Ko bi men tako stale kile kot njemuuser posted image

On jih pa res nima dosti za svojo starost, ali? Meni se zdi malo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.1.2009 20:09:00   
barbaw

barbaw; koliko je težek Jaka?

17,8 pa ful suhcan zgleda. Je ful žilav (mišice).

A je to malo ali veliko???

Normalno. Me pa zanima zakaj našo šefico zanima. user posted image

user posted image user posted image  barbaw sem šla gledat koliko je Andraž imel malo pred 4 letom in ne boš verjela 17,8kguser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa daj no, kaj je lahko še isto pri nama.

Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.1.2009 20:09:03   
barbaw

Zdaj so po nivicah povedali, da čaka v porodnišnici 15-letna punca s Ptuja. Oče pa naj bi bil njen lasten oče. user posted image  V družini je 7 otrok, nasilništvo pa ni nilo nič novega. Baje se je CSD že ukvarjalo z njimi, nimam pa pojma kje so zatajili. user posted image  Starejša hčerka je pobegnila v tujino zaradi nasilništva. Kaj je folku, no.user posted image

Sem brala prej tuki na RR user posted image user posted image user posted image  jE PRAV TEMA ODPRTA... Grozno....
Baje so v soli vedeli ,ker je bila veliko odsotna pa noben nic...user posted image user posted image user posted image

OK, da obstajajo taki izprijenci jih kaznuješ, ampak da folk ve pa da ne ukrepa mi je pa najbolj grozno. user posted image user posted image user posted image

Vse bi bilo treba v arest popokat ne samo oceta...tud mamo in pa tiste v soli zaposlene, ker je se osnovnosolka in je sola obvezna ona je zaradi nosecnosti veliko manjkala pa noben nista ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo po naših zakonih in kaznih ne bo nič iz tega. user posted image  Mamo bi pa jaz itak .......user posted image . Verjetno bi žrebca na njo spustila.

Jah par let aresta bo dobil, ce bo...
Baje je najmlajsa deklica v druzini stara 6 let in se jo je tud ze lotil user posted image user posted image user posted image

Zatajili so na celi načrti. Ma kako lahko ena mama to dopusti. Jaz deca kastriram.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.1.2009 20:09:06   
barbaw

Vseeno je boljše manj kot več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.1.2009 20:09:13   
barbaw

Probaj ji zmanjšat pa boš videla. Meni se zdi dosti. Kaj pa vem no. Jaz ji dam samo zvečer za pit AM. user posted image  Kaj pa če ji samo "malico" zmanjšaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?