Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Klub - klik saj ves tuki je drugac narava - puscava. Pa tud ne morem bit cele dneve doma pa crkavat od dolgcajta in ne zdravo je za otroke bit skoz noter. Samo nas je pa posteno kostalo... ker se placa enkrat in velja za celo zivljenje za celo druzino. No v glavnem to v kliku je to... samo je sele 1/3 zgrajenega... Z tvojo S. in Gregija Samo je pa res cudno, da tok malo spi Neki ze mora bit razlog.... sam ce P ne ve...pol pa nimam vec idej. KLIK ne dela Aha, saj dela, nekaj mi je zaštrikalo P pravi, da ima mali očitno vseeno dovolj spanja, ker je razigran, živahen, komunikativen, se krasno razvija, normalno je, kaka, se igra,... Ja vse OK, kaj pa mami??????To je pa vseeno. Sploh ne morem razumet, da imajo tako mačehovski odnos Mami pa naj vzame Helex pa se ji bo fučkalo. A vesta, kaj je P rekla? Da se mali očitno dovolj naspi, da imava pač midva z problem, ker nisva naspana... Samo če otrok ponoči vrešči to zame ni kar tako. To, da imata vidva problem je pa logično. A je nisi vprašala kaj dela danes zvečer?
|