metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Metuljček - naredila sem Milupino kašico, ki se meša z vodo. Zadnjič sem ji dala pa krompirjev pire (smo ga imeli za kosilo), ki sem ga naredila z mlekom. Sej mooče me skrbi za brezveze. Sam mi res niso jasni ti fleki . A si kaj vprasala P? Kaj pravi? Upam, da bo vse v redu! Almera, 20 degrees sounds fine by me! A mate se kaksno karto viska maybe? rebeca, kako tamaucka? zimska, za mozeka - pol se mu oprosti, ker je bil tko sladek. Ampak samo POL! Inigo, kakanje je OK zdaj? Glede popustov - mislim, da le na dolocene artikle. Kateri kavc pa si gledala? Je v katalogu? neboglasnica, kaj pa, ce bi kupila umetne colze? Ti je to kaj omenila? Pa 3 deci spijes na dan? Vodke al vode? Hec, hec .... ej, draga moja, vec moras! Kar pristimaj si vodo v pollitrske flaske, potem pa tankas ... na zacetku je tako najlazje, potem se navadis in ti pride v navado, da pijes vec .... netki, is Tilen any better? Pust: ja, potem pa naj bosta kar dve pikapolonici - ena majhna, ena pa se manjsa. Bo pa drugo leto Superman, Spiderman ali pa kaksen drug "man" Bos ti naredila kostume? Copatki: nisem pravi naslov, sorci! nanka, mene je pa lani kap, ko sva mogla tolk doplacat, da je joj. Me prav zanima, kako bo letos. Glih danes sem dobila izpisek iz CSD-ja o porodniski v 2008, vceraj pa iz sole obvestilo o placah v 2008, potem imam pa se nekaj avtorskih pogodb, hja, hja ... zihr bo spet za doplacat, ze kar cutim! Naj se nekam zaletijo s to novo razdelitvijo na 3 razrede namesto na 5 ... tko nas je 90% na slabsem, se meni zdi nanka za super kombiniranje otrok. Prima, da dobita nazaj. Maricka, saj imata stiri nadobudneze, drzava naj kar primakne nekaj!!!! (Uf, kolk bi sele dobila, ce bi bila ciganka .... si ne upam niti pomislit, o kaksni vsoti bi se pogovarjale ) zimska, Egipt ... skoda ... jaz sem za revije pisala o popotovanju po ZDA, po Londonu in po Avstraliji ... tam bi ti lahko kar clanek poslala ... Egipt pa? Stric Google, najboljse bo verjetno it kar na stran kaksne potovalne agencije, na program potovanja, da dobis idejo, kaj pokazejo turistom, nato pa spet Googla povprasat o vsaki izmed znamenitosti ... nekaj dela je, bo pa sigurno fajn narejeno ... Ali pa sestricni poslji linke in naj sama napise, ti pa ji potem samo popravi, nadgradi, polepsaj - to bi blo se bolje, da ne bos SAMA vsega delala.