|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
29.1.2009 15:48:54   
metuljcek321
Mislim, tu mac, ej ... se oblaciva za ven, sije sonce k pr norcih, zasibava z vozickom iz garaze na dvorisce, se sonce skrije za oblake. OK, si mislim, saj bo. Se prehajava eno uro, gledam prosece v nebo, .... nista. Samo vstopiva v dnevno, Anji slecem kombinezon, pa pribije solej na polno.

I'm lost!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 16:01:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.1.2009 16:02:47   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Metuljček - naredila sem Milupino kašico, ki se meša z vodo. Zadnjič sem ji dala pa krompirjev pire (smo ga imeli za kosilo), ki sem ga naredila z mlekom. Sej mooče me skrbi za brezveze. Sam mi res niso jasni ti flekiuser posted image .

A si kaj vprasala P? Kaj pravi? Upam, da bo vse v redu!

Almera, 20 degrees sounds fine by me! A mate se kaksno karto viska maybe?

rebeca, kako tamaucka?

zimska, user posted image  za mozeka - pol se mu oprosti, ker je bil tko sladek. Ampak samo POL!

Inigo, kakanje je OK zdaj? Glede popustov - mislim, da le na dolocene artikle. Kateri kavc pa si gledala? Je v katalogu?

neboglasnica, kaj pa, ce bi kupila umetne colze? Ti je to kaj omenila? Pa 3 deci spijes na dan? Vodke al vode? Hec, hec .... ej, draga moja, vec moras! Kar pristimaj si vodo v pollitrske flaske, potem pa tankas ... na zacetku je tako najlazje, potem se navadis in ti pride v navado, da pijes vec ....

netki, is Tilen any better? Pust: ja, potem pa naj bosta kar dve pikapolonici - ena majhna, ena pa se manjsa. Bo pa drugo leto Superman, Spiderman ali pa kaksen drug "man"user posted image  Bos ti naredila kostume? Copatki: nisem pravi naslov, sorci!

nanka, mene je pa lani kap, ko sva mogla tolk doplacat, da je joj. Me prav zanima, kako bo letos. Glih danes sem dobila izpisek iz CSD-ja o porodniski v 2008, vceraj pa iz sole obvestilo o placah v 2008, potem imam pa se nekaj avtorskih pogodb, hja, hja ... zihr bo spet za doplacat, ze kar cutim! Naj se nekam zaletijo s to novo razdelitvijo na 3 razrede namesto na 5 ... tko nas je 90% na slabsem, se meni zdiuser posted image

user posted image  nanka za super kombiniranje otrok. Prima, da dobita nazaj. Maricka, saj imata stiri nadobudneze, drzava naj kar primakne nekaj!!!! (Uf, kolk bi sele dobila, ce bi bila ciganka .... si ne upam niti pomislit, o kaksni vsoti bi se pogovarjaleuser posted image )

zimska, Egipt ... skoda ... jaz sem za revije pisala o popotovanju po ZDA, po Londonu in po Avstraliji ... tam bi ti lahko kar clanek poslala ... Egipt pa? Stric Google, najboljse bo verjetno it kar na stran kaksne potovalne agencije, na program potovanja, da dobis idejo, kaj pokazejo turistom, nato pa spet Googla povprasat o vsaki izmed znamenitosti ... nekaj dela je, bo pa sigurno fajn narejeno ...  Ali pa sestricni poslji linke in naj sama napise, ti pa ji potem samo popravi, nadgradi, polepsaj - to bi blo se bolje, da ne bos SAMA vsega delala.

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 16:08:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.1.2009 16:10:43   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Metuljči - prosila me je zato, ker sva midva bila na potovanju po Egiptu 2 leti nazaj in imam ogromno slik in materiala na to temo, napisala ji bi samo okvirno, pol bi pa ona sama preoblikovala. Sej sm že pogooglala in našla nekaj podobnih strani tak da mislim da bo šlo.

Krasno! Dobro skombinirajta!

In aj aj aj za Lanovo reakcijo na pomite puzzle ... ocitno so prevec disali, pa je blo treba znevtralizirati vonjuser posted image  Upam, da bi sla bruhanka vmes med stike posameznih puzzlov, ker tisto je pa res sr.... pucat.

(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.1.2009 16:12:29   
metuljcek321
Ej, zimska, tale tvoj Kraj: NJ me pa vedno (ampak res vedno) spomni na New Jerseyuser posted image  user posted image  user posted image

Aja, da vam povem Anjino najnovejso finto: z dudo se tolce po celu in pri tem neizmerno uziva ... hm ... jaz malo manj, grem resit zadevo .... adijos!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.1.2009 16:16:01   
3jeMi
midva sva tudi back z oblačnega sprehoda... pa spet sva avtomobile štela... user posted image

zimska... mož priden... pohvalno... user posted image

netki... se strinjam z Metuljčico... pa naj bo Žiga tisto kar sam hoče user posted image

izpiski iz CSD... moj user posted image  ga je danes dobil... jaz ne vem kdaj ga bom... ga bom že...

drugače sem si pa danes na spehodu pela:

COME BACK, BABY COME BACK, BLACKY COME BACK, BLACKY COME BACK...

(http://www.youtube.com/watch?v=_IGn0C-fk6Y)
sploh ne vem od kje se mi je "pripeljal" ta komad... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1982
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 16:27:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1983
29.1.2009 16:33:31   
lavita*
Ojla!

Sin in ati dealta snežaka, jaz pa uspavam ta malo., Sam kar bolj slabo kaže s panjem.

Dans sma bile v laboratoriju. 25 minut je trajalo da smo dobili urin. Je kar hotro šlo. Gre še menda hitreje. Pri krvi pa še zajokala ni ko jo je piknala, samo grdo je pogeldala in si milsa svoje. Cepit je pa nisme dala, ker jemalo prehlajena in mi ni najbolje dišalo, da tako cepijo. Čeprav zdravnica bi jo kar.

Drgač so mi pa glede hrane meni rekli tako,da je treba čimprej začet s hrano ki vsebuje gluten. Ker to je bilo včasih glih kontra. Vsaj  pri prvem otroku so rekl,da naj počakam nekej do 8, 9 meseca. No zdaj pa čimprej. Edino za mleko bi naj se začelo dajat po enem letu. Sam po moj ein tako kot pravijo nekatere. pač poskusiš in če vidiš, da ni kaj narobe daješ napre, če ne pa prenehaš. Poznam eno ki je kravje mleko začela jest pri 4 mesecih.
No različni smo si.

Jaz še pa nisem dobila vseh papirjev, da bi lahk zdaj po izračunih vpisala družinske člane. Zdaj sem dala vsakmu enga. Pol bomo pa vidl, kako naprej.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 16:46:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lavita*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
29.1.2009 17:13:38   
netki
joj tole nč dobr ne kaže....tilen je zdej sicer zaspal ampak se je prej joku na polno kr neki časa...pol sem mu pa dlesni namazala, je blo pa boljš

rebeca...kako kaj tvoja pupa?

Neposredna povezava do sporočila: 1986
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 17:29:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 17:34:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1988
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 17:40:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1989
29.1.2009 17:49:45   
nanka
Almera izračunaj še za moža, potem pa primerjaj kaj se bolj splača.
Jaz sem tisti del obrazca kar skenirala in poslala po mailu v kadrovsko in čakam kakšen bo jutri odgovor, če ne ga pa po pošti še vedno lahko pošljem.

Izgleda da se jutri vseeno vidimo pri Žabarju, ker moram na davčno oddat glede vzdrževanih članov. Sem jih razdelila njemu 11 mesecev, meni en mesec, se najbolj izplača.

Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.1.2009 17:52:26   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Jaz še pa nisem dobila vseh papirjev, da bi lahk zdaj po izračunih vpisala družinske člane. Zdaj sem dala vsakmu enga. Pol bomo pa vidl, kako naprej.

Lavita ne isplača se uveljavljati vsakemu enega, ker potem ni priznana olajšava za drugega otroka, ampak jih obravnavajo kot prvega otroka. Probaj oba otroka razdeliti med vaju dva po mesecih ( recimo ti uveljavljaj od jan-mar, mož od mar-dec) oziroma kombiniraj da vidiš kje dobiš največ nazaj. Vsaj jaz vedno tako delam. ( s tem pade eden v nižji razred in zato razlika pri davku)

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.1.2009 17:53:04   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

"Odpustnice" user posted image

Zimska dobro se je odkupil user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.1.2009 17:54:24   
Gilo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

včeraj sem pustila v lekarni 39eur

to je rop!!!

kupila sem dve piksni mleka, lekadole (zame), paracetamol, fiziološko in nek sirup al kaj vem kaj (kot taka laktoza) za kakat..in me je skor kap!!! to je 1/12 moje porodniške!!!!!

Kakšne piksne mleka pa kupuješ?

Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa. (Elisabeth Stone)

Kadar srce joče za tistim, kar je izgubilo,
se duh smeji zaradi tistega, kar je našel...

Neposredna povezava do sporočila: 1993
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 17:55:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 17:57:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gilo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.1.2009 18:24:11   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

oj...smo se dobili z majusko..ampak zlo na hitro, ker je moja 2 rundo premal spala, pa je začela sitkat...aleksandrer je pa angel..kr čičal je p pr miru bil

no evo, pa boš rekla da nobene dol k teb ni user posted image user posted image če pridemo mi dol ti dam še jst za en kafeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.1.2009 18:25:18   
netki
tinky..........dobila nalepke user posted image user posted image user posted image user posted image hvala

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
   [Brisano sporočilo]
29.1.2009 18:26:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.1.2009 18:29:04   
netki
ideje in nasvete prosim....

tilnu raste vročina...apetit ima pa tak k ga še nikol ni mel, pojedu ful kosila, sem v zelenjavo vmešala jabolko, pa zdele je pojedu frutolino....sam čaja noče pit...a če so zobki potem je apetit al ne...če bi bil bolan tud ne bi jedu po mojeuser posted image

pa še najbolj važno.....od oktobra dalje sem vsak mesec malo krvavela kot bi se hotla nakazat user posted image , sam se je samo mal pacalo ene 3-4 dni......januarja pa nič user posted image user posted image user posted image kaj je zdej to...a ve ste kar takoj dobile močno in redno?????

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.1.2009 18:33:08   
glugluglu
metuljcek, ne poznam tistega priimka iz nemške vasi, jaz ne poznam nobenega, v bistvu je v Dolenji vasi bila moja babi, še vedno ima tam en del hiše, ostalo stric, sedaj so že nekaj časa vsi v Lj., tam je bolj vikend. Mi pridemo tja poleti, pa za kakšne počitnice. Se pa ne spomnim kako se je domačiji včasih reklo po domače. Prijateljica ima pa rok letos maja, prvič in ni med tistimi majčicami, ki citirajo, tudi tukaj na rr je ni.

metuljcek nas je tudi prejšnja vlada zaj..... s temi 3 plačnimi razredi, samo za svojo rit so poskrbeli, ja in veliko ljudi so zafrknili, ves srednji sloj, pa še nič olajšav za stanovanje, pa nič za adaptacije oz. dela pri hiši, potem se pa privatniki čudijo, ker smo vse kar se je dalo plačevali brez računa, da je bilo ceneje. Saj, če pa nisem rabila računov za dohodnino, zakaj bi pa potem davek plačevala?

izpisek iz CSD
: jaz pa nisem še nič dobila, sicer sem itak že oddala, bomo pa potem pritožbo pisali.

regres se mi zdi, da je pri nas takrat ko pridem iz porodniške, drugi dobijo pa enkrat marca, aprila.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?