Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa to ne moreš verjet! Alja se že oglaša. Ona očitno voha kavo Ti srečnica, jaz se še nikoli nisem zbudila pred Anjo .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:28:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa to ne moreš verjet! Alja se že oglaša. Ona očitno voha kavo Ti srečnica, jaz se še nikoli nisem zbudila pred Anjo . predolgo spiš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Slavnostno sporočam, da ima naša hrčica mladičke. A si šla gledat?? Ja, je prišla brez trebuha ven iz hišice, ker je mogla na wc. Trebuh je pustila noter. kolk jih pa je?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella kako tast? SS: a imaš ti kake težave z zobmi, ali se samo meni zdi da si kar velikokrat pri zobarju? Ali je v igri kak dober zobozdravniček Katy: ne AT zaenkrat ne kaže nobenih znakov, ko zobki prikukajo ven Sem pa vidla, da je pri vas kar ko zobki rastejo . Moj Mici spi že 1 urco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Očitno ni prava ura, ker nobene ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:48:10
|
|
|
|
hijenca
|
Evo mene nazaj od zdravnika. Uhice imam oprane, in sedaj mi je vse preglasno . Malo še je čuden občutek v uhicah, pa po mojem še malo vode, ampak drugače pa OK. Je pa dedi pazil Vidka in ko pridem domov, Videk spi na kavču pri dediju, ga je dedi uspaval .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat potem pa povej kaj dogaja v Egiptu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat potem pa povej kaj dogaja v Egiptu DOOLGCAJT...Pa pri vas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:50:44
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat Samo ta čokoladka je pa mmmmmmm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:51:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella kako tast? SS: a imaš ti kake težave z zobmi, ali se samo meni zdi da si kar velikokrat pri zobarju? Ali je v igri kak dober zobozdravniček Katy: ne AT zaenkrat ne kaže nobenih znakov, ko zobki prikukajo ven Sem pa vidla, da je pri vas kar ko zobki rastejo . Moj Mici spi že 1 urco Moja pa je spet spala le 15 minut, ful kaj uspem naredit poleg nje, no razen da tu gor visim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene nazaj od zdravnika. Uhice imam oprane, in sedaj mi je vse preglasno . Malo še je čuden občutek v uhicah, pa po mojem še malo vode, ampak drugače pa OK. Je pa dedi pazil Vidka in ko pridem domov, Videk spi na kavču pri dediju, ga je dedi uspaval . Dedek obvlada stvar A IMAS KAJ NAROBE Z USESI???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat Samo ta čokoladka je pa mmmmmmm Je a ne....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz sem tuki... sam nimam kaj komentirat... za nazaj se mi pa ne da brat potem pa povej kaj dogaja v Egiptu DOOLGCAJT...Pa pri vas? mah tud nič posebnega, AT spi, jaz pa malo lenarim , malo po netu gledam za avte, pa moj bo kmalu prišel iz službe, pa kuha me čaka, pa tako naprej...... Kako pa da je tebi dolgčas?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:56:06
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem jo v slikarju pomanjšala, zaj pa ne vem kaj moram naredit, da mi jo vrže tja kot bi moralo, ker mislim da mi upošteva veliko, ne ono od slikarja. Jaz pa ji kuham puranji mesek z zelenjavo, pol pa še kisla smetana, upam da ji bo šlo v ritko, saj mi je kašic zmanjkalo datoteka------ shrani kot....in potem jo od tam cufneš ko maš v profiliu Rr ja moj avatar, daš browse in jo poiščeš Jaz sem ti eno poslala na mail Preneslo mi je uspešno, bom zaj vidla če je šlo. Ful ti hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:56:51
|
|
|
|
nia5
|
No še kr je stari, bom še poskušala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 14:57:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Estrella kako tast? SS: a imaš ti kake težave z zobmi, ali se samo meni zdi da si kar velikokrat pri zobarju? Ali je v igri kak dober zobozdravniček Katy: ne AT zaenkrat ne kaže nobenih znakov, ko zobki prikukajo ven Sem pa vidla, da je pri vas kar ko zobki rastejo . Moj Mici spi že 1 urco Moja pa je spet spala le 15 minut, ful kaj uspem naredit poleg nje, no razen da tu gor visim Eh midva kar skupaj vse delava , ker ce ne nebi res mogla nic narest... Za racunalnikom mi pa tud ne da sedet...ker pride in se prime za skatlo ter se dvigne tako da mi ga kar naprej ugasa. Gumbi so na vrh mislim za on off pa restart... Pa itak moram imet skoz en uc na njemu...ker mi drugace delo naredi... najraje spodnje perilo ven iz predalov vlece ...v kuhni pa lonce in pokrovke....med tem ko mu skatla igrac pa ni zanimiva ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:00:13
|
|
|
|
tally
|
uf ste pa danes spet na spidu . moj bubanček spi, jaz sem pa mal pospravljala, tle pa kadarkoli kliknem me čakajo 3 strani za prebrat , ne zdej se je mal umirilo stanje. Edina Emilija je zgleda fasala nek črevesni virus al kaj jaz vem kaj, včeraj je 6x kakala(driska) zvečer je še vročino dobila in jo ima še vedno, posledično nič ne je danes, pije pa tudi zelo malo do zdej 1dcl čaja , če bo še jutri tako stanje gremo do P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je s tem citiranjem.... vse moram popravljat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:03:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Slavnostno sporočam, da ima naša hrčica mladičke. A si šla gledat?? Ja, je prišla brez trebuha ven iz hišice, ker je mogla na wc. Trebuh je pustila noter. kolk jih pa je? Ne vem in ne smem pogledat. Čez cca 14 dni vam povem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:03:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem jo v slikarju pomanjšala, zaj pa ne vem kaj moram naredit, da mi jo vrže tja kot bi moralo, ker mislim da mi upošteva veliko, ne ono od slikarja. Jaz pa ji kuham puranji mesek z zelenjavo, pol pa še kisla smetana, upam da ji bo šlo v ritko, saj mi je kašic zmanjkalo datoteka------ shrani kot....in potem jo od tam cufneš ko maš v profiliu Rr ja moj avatar, daš browse in jo poiščeš Jaz sem ti eno poslala na mail Preneslo mi je uspešno, bom zaj vidla če je šlo. Ful ti hvala no, no čakam ....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:03:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene nazaj od zdravnika. Uhice imam oprane, in sedaj mi je vse preglasno . Malo še je čuden občutek v uhicah, pa po mojem še malo vode, ampak drugače pa OK. Je pa dedi pazil Vidka in ko pridem domov, Videk spi na kavču pri dediju, ga je dedi uspaval . za dedija in tvoja ušeska
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:03:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally uf ste pa danes spet na spidu . moj bubanček spi, jaz sem pa mal pospravljala, tle pa kadarkoli kliknem me čakajo 3 strani za prebrat , ne zdej se je mal umirilo stanje. Edina Emilija je zgleda fasala nek črevesni virus al kaj jaz vem kaj, včeraj je 6x kakala(driska) zvečer je še vročino dobila in jo ima še vedno, posledično nič ne je danes, pije pa tudi zelo malo do zdej 1dcl čaja , če bo še jutri tako stanje gremo do P. čas kosila je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:04:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** kaj je s tem citiranjem.... vse moram popravljat jaz nimam problemov
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 15:04:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo mene nazaj od zdravnika. Uhice imam oprane, in sedaj mi je vse preglasno . Malo še je čuden občutek v uhicah, pa po mojem še malo vode, ampak drugače pa OK. Je pa dedi pazil Vidka in ko pridem domov, Videk spi na kavču pri dediju, ga je dedi uspaval . za dedija in tvoja ušeska za vuhe , dedija in Vidka
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?