barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ barbaw in Estrella*, za vajini "hitrici" tana7, super, da je vse ok MARTINA25, lepo, da si se oglasila, me veseli, da je Tjaška taka fejst punca tally, kakšna revica je Emilija Upam, da se bo hitro pozdravila Je pa glavno, da vsaj pije **** is back V kakšen klub ste se pa včlanili? edinaos, glede službe. hijenca, lepo, da zdaj slišiš ok, na hitro sem preletela vaše poste, verjetno sem marsikaj spregledala Pri P sem izvedela, da je Gregi veliko bolje, samo sluz ga še malo zafrkava, velika pika je pa res bogica, je očitno kasirala nek virus Jo želodček ful boli, P je rekla, da moramo nazaj, če bi se ji razbolelo še nižje. Aja, sem bolj odločno povprašala okrog nespanja in nisem dobila nobenega takega napotka, da ga ne bi že preizkusila... Kaj je bioenergetik namignil kakšne težave bi lahko imel Gregi? Ali pa kdo drug, je sploh kaj ugotovil ali so vsi samo namigovali kaj bi lahko bilo? Bioenergetik je rekel, da ima mali presežke energije in ga to drži pokonci Homeopat pravi, da gre najevrjetneje za more oz. podoživljanje, s tem pa je povezano, da se bori, da ja ne bi zaspal... P pravi, da so možne more in da mu ne more predpisati uspavalnih tablet. Pri nas ima Jaka presežek energije samo ne v tako skrajnost in ponoči ni tako vreščal. Se je samo zbujal xxxxx krat. Po moje kaj sanja v živo oz. ga tlačijo more in se boji spanca.