Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:38
|
|
|
|
MARTINA25
|
ojla punce! Hvala vsem za lepe čestitike ob obmesečnici naše pupe!Tjaša se vam vsem zahvaljuje in vam pošilja enga lepga lubčka! Drugače smo ok,zenkrat zravi, jemo vse, zelenjava itak zakon,mesek tud.Zobkov še nimamo,pa nč hudga bojo že ko bo čas.Puzala očitno tud nebo, niti ne kaže nekega interesa za to. To je tko dost na hitr..... V glavnem še enkrat hvala ker ste se spominile tudi na naju!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne Jaz pa se držim v plusu, imam limit samo za rezervo, če res zagusti. Trenutno še mi gre skozi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:41:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne meni glih ni Smešno ravno ni, je pa pri nas odkar smo v hiši kar običajno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:42:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:42:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat. Le glej, da res zdaj sem šla nekaj za pit iskat. Sem rekla papico!!!!! Ja, mami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:43:48
|
|
|
|
Estrella*
|
MARTINA25: Mi2 te še vedno čakava, pa ničl ne kaže, da bi se Gorenjaska prisankala na naš konec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:43:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 ojla punce! Hvala vsem za lepe čestitike ob obmesečnici naše pupe!Tjaša se vam vsem zahvaljuje in vam pošilja enga lepga lubčka! Drugače smo ok,zenkrat zravi, jemo vse, zelenjava itak zakon,mesek tud.Zobkov še nimamo,pa nč hudga bojo že ko bo čas.Puzala očitno tud nebo, niti ne kaže nekega interesa za to. To je tko dost na hitr..... V glavnem še enkrat hvala ker ste se spominile tudi na naju!! Oj, lepo da si se oglasila in pridi nas še kaj pogledat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:45:38
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Naša puza iz dnevne v jedilnico, v predsobo in k meni v pisarno. Včeraj je začela, danes je pa že cel spodnji štuk njen Tudi moja je (čeprav se še orng ne plazi) pravkar zlezla s preproge na parket pa do radiatorja kjer se je zagnezdla, začela jamrat in zdaj je spet pri mami v naročju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:46:18
|
|
|
|
Anitka
|
Tega našega Gala bom pa zdaj po riti - ko sva hotela malce na obisk in kavo mi spi in bo zdaj ta čvek odpadel, ker gre sestra v službo. Ko bom pa želela, da bi spal bo imel pa 15 minutno rundo. nič nam ne paše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:46:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. To ni nobeno zaostajanje. Časovni okvirji pri otroku so zelo široki, sicer ti moraš vedeti, saj si vsak dan z njimi in lahko vidiš razlike. Eni nekaj obvladajo, drugi nekaj drugega. Gal bo ravno tako vse to počel, le kakc mesec alp pa 2,3 kasneje. O zaostanku lahko rečeš, če pri 18 mesecih ne bo hodil ali pa vsaj stal ob opori.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:47:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. To odebeljeno pa drži, je pa pri drugih rečeh bolj napreden, še vsi so shodili in začeli govorit, tako da je skrb res odveč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:49:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. To ni nobeno zaostajanje. Časovni okvirji pri otroku so zelo široki, sicer ti moraš vedeti, saj si vsak dan z njimi in lahko vidiš razlike. Eni nekaj obvladajo, drugi nekaj drugega. Gal bo ravno tako vse to počel, le kakc mesec alp pa 2,3 kasneje. O zaostanku lahko rečeš, če pri 18 mesecih ne bo hodil ali pa vsaj stal ob opori. Estrella se popolnoma strinjam s tabo Saj nisem mislila točno tako, da bi zaostajali. Otroci so si vglavnem zelo različni in to sama vidim tudi v službi kot si napisala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:49:15
|
|
|
|
hijenca
|
Mi smo vseeno privlekli tisto staro hojico in Videk sedaj osvaja svet s hojico, ker plazi se po tleh ne, on se samo po postli plazi, ker je mehka .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:50:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tega našega Gala bom pa zdaj po riti - ko sva hotela malce na obisk in kavo mi spi in bo zdaj ta čvek odpadel, ker gre sestra v službo. Ko bom pa želela, da bi spal bo imel pa 15 minutno rundo. nič nam ne paše To je pa res. A imaš sestro blizu doma?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:50:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Naša puza iz dnevne v jedilnico, v predsobo in k meni v pisarno. Včeraj je začela, danes je pa že cel spodnji štuk njen A že imate ograjo pri stopnicah, da ne more čofnit?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:50:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne Jaz pa se držim v plusu, imam limit samo za rezervo, če res zagusti. Trenutno še mi gre skozi. Jaz se vedno plusa držim, samo sem imeli izredni odhodek in je zagustilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:50:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. Sama veš, da ko gledaš otroke v vrtcu, da se nekje zgliha. Mogoče kak posameznik izstopa v eno ali drugo skrajnost, ampak to jih je zeeeelllloooo malo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:51:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo vseeno privlekli tisto staro hojico in Videk sedaj osvaja svet s hojico, ker plazi se po tleh ne, on se samo po postli plazi, ker je mehka . Ga kolena ne bolijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:51:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. To ni nobeno zaostajanje. Časovni okvirji pri otroku so zelo široki, sicer ti moraš vedeti, saj si vsak dan z njimi in lahko vidiš razlike. Eni nekaj obvladajo, drugi nekaj drugega. Gal bo ravno tako vse to počel, le kakc mesec alp pa 2,3 kasneje. O zaostanku lahko rečeš, če pri 18 mesecih ne bo hodil ali pa vsaj stal ob opori. Estrella se popolnoma strinjam s tabo Saj nisem mislila točno tako, da bi zaostajali. Otroci so si vglavnem zelo različni in to sama vidim tudi v službi kot si napisala. Ma saj sem jaz ista. Skoz nekaj primerjam, pa gruntam kaj bi že lahko, pa .....Groza, drugim znam solit pamet in jim svetovati, pri sebi pa totalno odpovem Teorija je eno, praksa pa mission imposible
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:52:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne Jaz pa se držim v plusu, imam limit samo za rezervo, če res zagusti. Trenutno še mi gre skozi. Jaz se vedno plusa držim, samo sem imeli izredni odhodek in je zagustilo. Zato jaz šparam limit, da če zagusti, da mam kje vzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:52:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo vseeno privlekli tisto staro hojico in Videk sedaj osvaja svet s hojico, ker plazi se po tleh ne, on se samo po postli plazi, ker je mehka . Ga kolena ne bolijo. Gospoda imajo visoke zahteve v vseh pogledih Naša je kar se tega tiče prava trdoživa kmetica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:52:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega. Saj se nočem sekirati, samo včasih imam res občutek, da mi ne vem kako zaostajamo glede na to kaj vaši že vse obvladajo. Vem pa, da otrok ne smem primerjati kar tako. To ni nobeno zaostajanje. Časovni okvirji pri otroku so zelo široki, sicer ti moraš vedeti, saj si vsak dan z njimi in lahko vidiš razlike. Eni nekaj obvladajo, drugi nekaj drugega. Gal bo ravno tako vse to počel, le kakc mesec alp pa 2,3 kasneje. O zaostanku lahko rečeš, če pri 18 mesecih ne bo hodil ali pa vsaj stal ob opori. Estrella se popolnoma strinjam s tabo Saj nisem mislila točno tako, da bi zaostajali. Otroci so si vglavnem zelo različni in to sama vidim tudi v službi kot si napisala. Ma saj sem jaz ista. Skoz nekaj primerjam, pa gruntam kaj bi že lahko, pa .....Groza, drugim znam solit pamet in jim svetovati, pri sebi pa totalno odpovem Teorija je eno, praksa pa mission imposible Saj jaz ju tudi primerjam, ampak ne pričakujem zdaj od Maje stvari, ki jih je Jaka počel. Hb, da je drugačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:53:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo vseeno privlekli tisto staro hojico in Videk sedaj osvaja svet s hojico, ker plazi se po tleh ne, on se samo po postli plazi, ker je mehka . Ga kolena ne bolijo. Ker on je mali gospod, pa ne more po trdih tleh plazit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:53:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Mi smo vseeno privlekli tisto staro hojico in Videk sedaj osvaja svet s hojico, ker plazi se po tleh ne, on se samo po postli plazi, ker je mehka . Ga kolena ne bolijo. Gospoda imajo visoke zahteve v vseh pogledih Naša je kar se tega tiče prava trdoživa kmetica Po komu ima pa to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:54:31
|
|
|
|
Estrella*
|
hijenca, jaz bi limit tud šparala, pa žal ne gre, so stroški previsoki. Hiša, 2 mulaca, 2 avtomobila...to gre dinarčkov. Zato pa čakam službo, bo plača vsaj 200eu višja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?