Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:29:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Sem jo v slikarju pomanjšala, zaj pa ne vem kaj moram naredit, da mi jo vrže tja kot bi moralo, ker mislim da mi upošteva veliko, ne ono od slikarja. Jaz pa ji kuham puranji mesek z zelenjavo, pol pa še kisla smetana, upam da ji bo šlo v ritko, saj mi je kašic zmanjkalo Naredi shrani kot.... potem pa shranjeno prilepi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:29:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:29:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko delate kruhove comoke, kakšno omako zraven ponudite?? Golaž, zrezke v omaki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:30:29
|
|
|
|
barbaw
|
Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:32:51
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella včeraj si omenjala kozmetični salon. Kaj bi si dala narest? Kaj pa obloge iz alg, ki jih naneseš in potem "friš" folijo čez namotaš? Moja sestrična je s tem prišla s 75kg na cca 58.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:33:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Hitro nekaj papat, da še ti ne zboliš. Jaz bom tudi danes še ob evre - moram po plenice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:34:32
|
|
|
|
barbaw
|
Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:34:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:35:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat. Le glej, da res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:36:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Hitro nekaj papat, da še ti ne zboliš. Jaz bom tudi danes še ob evre - moram po plenice. Glede zdravja pa moram kar trkat. Se dobro držim. Pa še manj sem oblečena kot prejšnje zime. Mogoče sem se navadila na temp. in se mi ni treba več tako oblačit. Pa vsako jutro pijem doma iztisnjen sok poln vitaminov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:36:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:36:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:36:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella včeraj si omenjala kozmetični salon. Kaj bi si dala narest? Kaj pa obloge iz alg, ki jih naneseš in potem "friš" folijo čez namotaš? Moja sestrična je s tem prišla s 75kg na cca 58. Ja bom šla kar na body wrapping. Kolegica je šla v 5 tednih 15cm obsega na kritičnih delih in 15 kg, seveda ob dieti, da ne bo pomote. Je iz 115kg prišla na 82kg. Je pa draga zadeva, samo jaz bom reskirala. Moram pa shujšat vsaj še kake 8-10kg, pol pa gasa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:36:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Jaz zato sploh ne grem blizu trgovine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:37:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Hitro nekaj papat, da še ti ne zboliš. Jaz bom tudi danes še ob evre - moram po plenice. Glede zdravja pa moram kar trkat. Se dobro držim. Pa še manj sem oblečena kot prejšnje zime. Mogoče sem se navadila na temp. in se mi ni treba več tako oblačit. Pa vsako jutro pijem doma iztisnjen sok poln vitaminov. Na hrano pa vseeno ne pozabi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:37:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat. Le glej, da res zdaj sem šla nekaj za pit iskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:38:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). Jaz si tudi spospodit ne morem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:38:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:38:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat. Le glej, da res zdaj sem šla nekaj za pit iskat. Sem rekla papico!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:39:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Madonca ste vi pred nami Ne se sekirat moja otroka oba prehitevata. Jaka je lepše govoril pri 3-eh od 5-letnega otroka. In ne enega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella včeraj si omenjala kozmetični salon. Kaj bi si dala narest? Kaj pa obloge iz alg, ki jih naneseš in potem "friš" folijo čez namotaš? Moja sestrična je s tem prišla s 75kg na cca 58. Ja bom šla kar na body wrapping. Kolegica je šla v 5 tednih 15cm obsega na kritičnih delih in 15 kg, seveda ob dieti, da ne bo pomote. Je iz 115kg prišla na 82kg. Je pa draga zadeva, samo jaz bom reskirala. Moram pa shujšat vsaj še kake 8-10kg, pol pa gasa. Navijam zate, da ti kmalu uspe. Cena?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Jaz zato sploh ne grem blizu trgovine. To je bil muss. Neumnosti pa ne kupujem nikoli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A zdaj ste šle vse ali Jaz sem taaaaakkkkooooo lačna. Še nisem nič jedla. Sem bila pa v Dm in pustila nekaj čez 40 eur. Kdor jih ima, jih lahko Sem si jih od banke sposodila (minus). to prakticiramo tudi mi. Samo ne vem včasih ali naj mi je to smešno ali raje ne meni glih ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Spet smo na hrani jaz pa laaaaččččnnnnnaaaa. grem nekaj v hladilnik iskat. Le glej, da res zdaj sem šla nekaj za pit iskat. Sem rekla papico!!!!! Ja, mami!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 29.1.2009 12:40:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Samogovori? Moja mala je odpuzala s preproge do regala in še malo ji manjka pa bo v Jakovi sobi. Je pa bosa in se ne mroe vstat, ker ji drsi. Toliko pa je previdna. Ko ima copate frajerka stoji tako, da se z eno roko drži, pa hodi tudi že ful lepo, če se ji pomaga. Ta otrok ne bo kaj dosti zaostajal za svojim bratcem. Samo še čakam, kdaj mi bo začela piskre zlagat iz kuhinjskih elementov. Naša puza iz dnevne v jedilnico, v predsobo in k meni v pisarno. Včeraj je začela, danes je pa že cel spodnji štuk njen
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?