Grahec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika ležala pa gledala dragega kako pospravlja če pa nisem smela nič premaknit...niti praha mi ni pustil pobrisat... sn mu rekla, da mi je tečno, ko ga samo zraven gledam...in kakšen je bil odgovor: "Kako pa misliš, da je meni, ko te že 8 mesecev gledam, kako najinega pikeca nosiš?" z veseljem bi mu ga odstopila za kašen dan če bi se dalo KAK LEPO!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok lušno!!! sam za en dan bi odstople našim tele naše mislm da bi svet izumrl Ja je Tisti zgoraj pač vedel kaj dela, čeprav se mi zdi da bi moj tudi z veseljem kdaj pa kdaj bil on noseč, vsaj takrat, ko je meni slabo No, sem se počasi danes spravila k sebi, čeprav po nočnem dogajanju še nisem čisto taprava. torba za porodnišnico - moja še ni pripravljena, ampak bom pa čez ta vikend zagotovo spakirala stvari, ker me že tu pa tam kaj opozarja, da se 6.3. nezadržno bliža. srečanje Ljubljančank - načeloma sem za je pa vse odvisno od počutja in možnosti prevoza spps - nič hudega, če si spregledala podatke za tabelco, saj te kar občudujem kako vse rihtaš... HVALA Drugače sem pa prav vesela, da imam zdaj res vsaj bistvene stvari pa prav vse kupljene za , ker zdaj bi mi bila pa res grozna muka okoli letat. Danes pa dobimo še notranje žaluzije , ki jih je možek "zaslužil" za novo leto pri svojih, ko jim je poleti rihtal kuhinjo. Mene je sicer čisto luštno tudi brez njih, ampak taščo pa grozno moti, da bi sosedi videli, da se bo drl in , . Čeprav so sosedje super in se imajo pa res cajt s tem ukvarjat kaj se pri nama dogaja. Mislim, da se s z dogajanjem pri nas glih toliko obremenjujejo, kot se midva kaj se pri njih dogaja - torej praktično NIČ.