Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:16:30
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Ništa, vozim u KRKU, idem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, izvinite, zaboravio sam, danas je petak... pa u KRKU vraćam reklamacije"... Upam, da moje tablete niso od Krke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:18:05
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Ništa, vozim u KRKU, idem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, izvinite, zaboravio sam, danas je petak... pa u KRKU vraćam reklamacije"... Upam, da moje tablete niso od Krke Hitro preberi kaj piše na škatli
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:19:35
|
|
|
|
ELMA
|
Blaža si mogoče kje zasledila figurci telebajska iz tične , Elma je nora na njih , in sem dobila idejo da bi tako torto naredila ....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:21:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Blaža si mogoče kje zasledila figurci telebajska iz tične , Elma je nora na njih , in sem dobila idejo da bi tako torto naredila .... nisem, odtipkaj cakes teletubis in bi morala kej dobit v iskalniku. Če ne boš nič tle našla, ti bom pomagala magari zvečer, ko bom bolj fraj in bom mela več cajta. Samo to ne bo tako lahko za nardit. lahko ti pa v vrhniški pekarni nardijo slikico na rižev papir in te pride s poštnino vred 9e.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:22:25
|
|
|
|
blaža
|
ne vem, jaz se jih ne bi lotla, ki ne verjamem, da bi prišli original, pa če vse nardiš je to dela, da se ti zmeša.Še posebaj je težek obrazek.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:26:23
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Blaža si mogoče kje zasledila figurci telebajska iz tične , Elma je nora na njih , in sem dobila idejo da bi tako torto naredila .... nisem, odtipkaj cakes teletubis in bi morala kej dobit v iskalniku. Če ne boš nič tle našla, ti bom pomagala magari zvečer, ko bom bolj fraj in bom mela več cajta. Samo to ne bo tako lahko za nardit. lahko ti pa v vrhniški pekarni nardijo slikico na rižev papir in te pride s poštnino vred 9e. Aimajo svoj link , bom mogoče naročila slikico, bi blo bolše
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:26:29
|
|
|
|
itata
|
elma: nisi se nič zmotila pri imenu. ja alergija je trenutno ok. jajc ne je, izpuščaje dobi redko. mažem ga s kremico in zdej k ga ne pokrivam več, tud bolš spi. blaža: ja sej se strinjam, da je optimalna temperatura za spat 18 stopinj, samo jaz ne morem dat jakoba v vrečo al pa pokrit s kovtrom, ker se odkrije al mu je pa vroče... tko da mi je prav alergologinja rekla, da naj zgruntam ta pravo temperaturo, ko ne bo pokrit, ampak ga ne bo zeblo... in je bolš spanje od takrat k ga ne pokrivam več
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:27:33
|
|
|
|
ELMA
|
bom mal pobrskala po netu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:29:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata elma: nisi se nič zmotila pri imenu. ja alergija je trenutno ok. jajc ne je, izpuščaje dobi redko. mažem ga s kremico in zdej k ga ne pokrivam več, tud bolš spi. blaža: ja sej se strinjam, da je optimalna temperatura za spat 18 stopinj, samo jaz ne morem dat jakoba v vrečo al pa pokrit s kovtrom, ker se odkrije al mu je pa vroče... tko da mi je prav alergologinja rekla, da naj zgruntam ta pravo temperaturo, ko ne bo pokrit, ampak ga ne bo zeblo... in je bolš spanje od takrat k ga ne pokrivam več Ja sej glavno da pogruntaš, da ti lepo spi, da mu ni vroče al pa mrzlo, ap je ok
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:29:17
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica se ko spi popolnoma odkrije in se ne upamo imeti temperaturo lufta manjso od 20 C...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:32:43
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata elma: nisi se nič zmotila pri imenu. ja alergija je trenutno ok. jajc ne je, izpuščaje dobi redko. mažem ga s kremico in zdej k ga ne pokrivam več, tud bolš spi. blaža: ja sej se strinjam, da je optimalna temperatura za spat 18 stopinj, samo jaz ne morem dat jakoba v vrečo al pa pokrit s kovtrom, ker se odkrije al mu je pa vroče... tko da mi je prav alergologinja rekla, da naj zgruntam ta pravo temperaturo, ko ne bo pokrit, ampak ga ne bo zeblo... in je bolš spanje od takrat k ga ne pokrivam več Boljše da ga ne pokrivaš da se na prešvica , naša tudi ni nikoli pokrita , če jo pokrijem se takoj zbudi ...Jaz vem kakšne so alergije , sama imam kronično koprivnico in sem brez tablet vsa grozna kot da bi bila v koprivami , Tri leti nazaj sem morala tudi splav naredit , zaradi tabletk , ki sem jih jemala v nosečnosti ....Hudo je to za majhne otroke , ko ne znajo povedat , kok him je hudo in koliko jih srbi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:34:39
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 jutro evo jutranja kava in RR obvezno misar taščo bi pa res lahko večkrat ponucala men je pa ok, da kar domov pridejo merkat, je zame najbolj komot ella ...se z vsem naštetim strinjam...ti zdaj to sam moji tašči razloži. je ful komplicirala, ko sem jo prosila, da bi k nam prišla danes lano pomerkat. se je menda usmilila sam zato, ker sem rekla da je bolna. ja takle mamo. ej blacky servis je bil gratis, tko kot je blo rečeno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:36:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se ko spi popolnoma odkrije in se ne upamo imeti temperaturo lufta manjso od 20 C... Ja odvisno kako spijo. Blaž je pri miru kot bubica. verjetno po tatkotu, ki jaz se pa celo noč vrtim.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:37:29
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Carica se ko spi popolnoma odkrije in se ne upamo imeti temperaturo lufta manjso od 20 C... se kar podpišem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 9:49:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Kje pa je februarka zbežala ma nisem zbežala tamala me buzorira in se mi bo vsak čas odpelalo saj vem da je grozno bit not, sam kaj nej, če je pa spet sneg začel naletavat sem bla pa ravno pri tašči in sem vprašala za varstvo zvečer, no ne bo varstvo, saj bo itak spala tamala in je rekla seveda, pejta v kino al pa kam uf, končno ta vikend ali pa drug no, jutri ne, ker jutri grem spet mal ven z babami
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 10:11:36
|
|
|
|
Stipe air force
|
Si ti rojen v zakonski zvezi?" "Delno." "Kako delno?" "Ata je bil poročen, mama pa ne."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 10:58:08
|
|
|
|
ELMA
|
Sem našla video posnetek , za tiste ki še nevmo kako kako prekrit torto s T.M ... Prava zidarija http://vimeo.com/298002 http://vimeo.com/283610
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:01:36
|
|
|
|
mlavla
|
dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:02:51
|
|
|
|
misar
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon... ne ne hodi več v službo. je stara 60 let
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:08:45
|
|
|
|
mlavla
|
lilči..tle je ena slikca naše pupe pri 4mesecih..sam tole najbrž ni čist tisto kar sem jst mislila (sem namreč že mal pozabla..kako je Lukec izgledal..pa katerokoli sliko pogledam..je Neža na njej čist drugačna ), mogoče se mi je pa takrat momentalo tako zdelo..ma kaj pa vem...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:10:32
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon... ne ne hodi več v službo. je stara 60 let ma pa to je pa res čudno. (pač moje mnenje)..moja tašča pa če bi bila doma..bi najbrž velikokrat pazila nežo..moja mami pa itak k smo v isti bajti..se včasih že kar mal "grebe"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:13:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon... ne ne hodi več v službo. je stara 60 let ma pa to je pa res čudno. (pač moje mnenje)..moja tašča pa če bi bila doma..bi najbrž velikokrat pazila nežo..moja mami pa itak k smo v isti bajti..se včasih že kar mal "grebe" Jaz imam supr tasco... je 1300 km dalec in se super zastopva... Sefla mi je prica !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:17:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Na carinski kontroli, tovornjak pelje iz Hrvaške v Slovenijo, carinik vpraša šoferja: "Kaj prevažate?" "Ništa, vozim u KRKU, idem po kotracepskijske tablete." "Odprite cerado!" Carinik pogleda noter: "Človek božji, kamion je vendar poln nosečih žensk!" Voznik se udari po čelu: "Oh, izvinite, zaboravio sam, danas je petak... pa u KRKU vraćam reklamacije"... Upam, da moje tablete niso od Krke don't worry, teh ni pr nas... v Lijepu Njihovu Krka izvaza belo-rdece tabletke na bazi sode bikarbone... ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:17:20
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon... ne ne hodi več v službo. je stara 60 let ma pa to je pa res čudno. (pač moje mnenje)..moja tašča pa če bi bila doma..bi najbrž velikokrat pazila nežo..moja mami pa itak k smo v isti bajti..se včasih že kar mal "grebe" Jaz imam supr tasco... je 1300 km dalec in se super zastopva... Sefla mi je prica !!!! fajn to slišat.. sej jst se tud boljš počutim..če ni čist zraven mene...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 29.1.2009 11:19:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: misar IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. jst grem spet za knjige, pa sem vas prej mal prišla pozdravt.. misar..ojej tale tvoja tašča a pa hodi še v službo? februarka..kaj pa si po poklicu..oz. kaj delaš? Upam, da ti uspe dobiti tisto službo... pina..naša tud noče iz magičnega lončka pit..iz nobenega..sam po kozarčku mal srka..pa še to se ji kmal zaleti..aja pa flaša je zakon... ne ne hodi več v službo. je stara 60 let ma pa to je pa res čudno. (pač moje mnenje)..moja tašča pa če bi bila doma..bi najbrž velikokrat pazila nežo..moja mami pa itak k smo v isti bajti..se včasih že kar mal "grebe" Jaz imam supr tasco... je 1300 km dalec in se super zastopva... Sefla mi je prica !!!! fajn to slišat.. sej jst se tud boljš počutim..če ni čist zraven mene... Za Seflo isto velja... sm ji jaz prica da jo ma tko najrajs... ... Itak med tasco in coca-colo ni razlike... NAJBOLJSI STA NA MIZI... LEDEEEENIIIII
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?