Srčekgirll
|
Spanje: zadovoljivo. No, mi smo se nehal dojit. Jst mam bl malo mleka oz. skoraj nič. Tko, de zdej pijemo po flaški AM. hijenca- upam, da se ti Videk kaj kmalu pozdravi Pr nas moj Vid še vedno po noči godrnja, ploska, se včasih smeje, joka,...pa če ma nosek zamašen al pa ne. Kaj vročine nima več, ne? Če jo bo še kdaj meu probej mu na noge dat obhladke( namočiš krpo v kis in oviješ pol pa še z dekco čez pogrneš, ko se pa segreje obhladek pa spet ponoviš, poskusi pomaga ) al pa mu na nogice (podplat) daš rezino krompirja ( da pride pribl. čez cel podplat) in obuješ kake nogavičke čez. jana81- bravo za Nejca, kr tko naprej Anitka- priden Gal, kr pančkaj Pa še vsem ostalim hroškom in mamicam TJAŠA VSE NAJTARBULJŠE ZA 8 MESCEV - RADODARNEŽ
Črnogorec je kar nekaj let poskušal imeti otroka s svojo ženo, toda ni mu uspelo. Za vse je krivil svojo ženo. Nekega dne pa je slišal za Klinični center v Ljubljani, kjer bi jima morda lahko pomagali. Z ženo sta odpotovala v Ljubljano, tu pa sta izvedela, da je za vse kriv mož, saj ni bil ploden. Razočaran in osramočen se je z ženo napotil z vlakom proti domu. Ker pa ga je bilo preveč sram, da bi znanci in prijatelji izvedeli, v čem je pravzaprav vzrok težav, je v vlaku vprašal nekega mladeniča: "Bi ti hotel seksati z mojo ženo?" "Seveda bi!" je veselo odgovoril mladenič. Črnogorec je v oddelku vlaka zapustil ženo in mladeniča ter se čez eno uro vrnil. Nato je spet vprašal mladeniča: "Bi hotel še enkrat?" "Seveda!" je ta dejal. Črnogorec se je spet umaknil in se vrnil čez kakšno uro. Nato je ponovno vprašal: "Hočeš seksati še enkrat?" "Rad bi," je odgovoril mladenič, "toda žal nimam več kondomov." - VEDNO NOVA IMENA
"Robert je bil zaljubljen v dekle po imenu Jožica. Pred mesecem dni jo je klical "najdražja moja", pred tremi tedni "draga moja" pred dvema tednoma "draga" in pred enim tednom "Joža"." "In kako jo kliče zdaj?" "Mateja." - NJIHOV
Lojze je umiral in prosil Borisa: "Prosim, pojdi na sedež stranke in me vpiši!" "Si nor? Zakaj pa naj bi se vpisal v stranko tik pred smrtjo?" "Zato ker je bolje, da umre eden od njihovih kot pa od naših!" - TRKANJE
Trije starčki so sedeli v parku in se pogovarjati, kako pogosto še seksajo. "Jaz moram potrkati na les!" je rekel prvi. "Seksam še enkrat mesečno!" "Jaz pa, moram potrkati na les, seksam tako nekako enkrat na tri mesece!" se je oglasil drugi. "Jaz pa lahko samo še potrkam na les!" je rekel še tretji.