Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Meni se zdi, da so malo premalo strogi kriteriji. Kaj pa vem, mogoče pa delam komu krivico. Pa glede posvojitev pa bi lahko bili drugačni. Glupo se mi zdi, da nekdo zapusti otroka in se ga ne more dat v posvojitev, ker se starši niso pisno odpovedali. Žalostno. Nekdo pa bi bil ful vesel otročka, ker ne more imeti "svojega". tu se čisto strinjam s tabo, ker nekateri bi vse dali, da bi lahko imeli otroke, pa jih ne morejo, nekateri pa takole Eni imajo otroke, da jim ni treba v službo pa namesto, da bi skrbeli vsaj solidno zanje, jih zanemarjajo, eni bi jih pa radi imeli pa jih ne morejo. Sploh ni nobene pravice. Mi še zdaj ne gre v glavo, da pri 3,5 letih otrok ne zna nič govorit. Pri nas v vrtcu je en fantek, ki je starejši od Jake pa ni znal enega stavka povedat ko je pri 2,5 prišel v vrtec. Avto je bil brum brum. Še zdaj ne vem koliko govori, ker ga nisem še slišala izgovorit celega stvaka pa je star 4. Plenic se je odvadil po 3-em letu, pa še zdaj ga pelje v vozičku če gredo kam. Veš sej če bi jaz nadaljevalu uno zgodbo od prej bi tudi prišle do tega Fantek naj bi šel lani jeseni v 1.razred OŠ (čeprav dvomim da je šel) pa je bil tudi traktor brum brum, ... in pa ati je znal reči, to je bilo vse kar sem jaz slišala od njega. Potem spa mi pa starša rekla, da čisto lepo govori in razločno, ko mene ni doma, in da ima samo strah pred mamo in da mu je nerodno. Ja valda, če verjameš?!?!!? In potem sem pač mojim nadrejenim povedala in so kontaktirali njihovo zdravnico, ki je povedala, da se sploh ne udeležijo nobenega pregleda na katerega so valjeni. Pa so jim poslali še vabilo, da se oglasijopri logopedu pa prav tako nič od tega. Jaz res ne vem ali se ne da nič ukrepat v tem primeru, da bi se fantku pomagalo ali samo ni interese??? Ne razumem vsega tega in res mi je hudo ob takih zgodbah.