NiLe
|
heeej ... moj lenobni dan se je danes spreobrnil v prav lušten dan, pa še zvečer grem uživat, tako da sem danes prav hepi. No, pa da razložim, kaj me je tako razveselilo... ker je Tia lepo pančala dopoldne, sem si vzela revijo in hopa na kavč, ko pozvoni zvonec ... se oglasim in ženski glas:" Pošta, za podpisat!" ... ni mi bilo čist jasno, od kdaj imamo poštarco , pa sem mislila, da je MM kaj naročal prek ebaya ... grem odpret vrata in na vratih tri nasmejane aprilske čvekice in tri sončice: Kaja, Brina in Iza ... jah, takole znajo presenetiti tele naše punce ... mah, sem jih bila prav vesela! Gostiteljica je pa lepo šlafala in se ni dala motiti ... no, po pol ure obiska se je le blagovljila zbudit in potem so bejbe pridno harale po dnevni sobi, pojedle malico, zganjale vragolije, mamice pa smo se mastile s sadno kupo. Zdej pa čakam na preostanek femili, da bomo jedli kosilo - joj, so se tud meni začele cedit sline ob jedilniku Srečke in Ketrin ... pol pa igra, cartanje in zvečer na premiero filma od Tošeta. Kaj čem lepšga ? Aja, pa da se ne boste zvečer preveč razpisale ... no, če si boste zadale 100tko, bom imela za prebrat "samo" 5 strani . Dober tek vsem lačnim!!!