|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
29.1.2009 7:52:04   
clericv6
Scorpio: no, tole pa ni preveč spodbudno, čim prej se pozdravi! A na srečanje prideš? Bi te bilo lepo spoznati. Drži se!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.1.2009 8:02:34   
sasy20
No mi še pančamo in to takole:

user posted image

Kakšne čudne položaje ima tale naš fante....včasih kar sedi user posted image  pa spi....

< Sporočilo je popravil sasy20 -- 29.1.2009 8:03:00 >

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.1.2009 8:14:44   
Jo@n
Jutro!
Hvala za kofetek, bo prov pasal... Je bil prvi del noči zelo obetaven, od 4h naprej pa krneki... Pa božanje,pa crklanje, pa nošenje, pa previjanje, pa flaša... Sem imela ob 7h dost njegovega rogoviljenja in sva oba vstala. Zbujena sva bila itak že veliko prej.

Scorpio, pozdravi se. Tudi MM je ponoči nekaj po daleron hodil in jamral da je prehlajen. Upam, da se še od njega ne nalezeva...

Spet imam sitkota doma, in nikakor ni dobro, če sva kjerkoli narazen, če pa mu izginem s pogleda, pa je taaaaak user posted image  da je joj. Upam, da se to kaj umiri, da ne bo lih v nedogled trajal.

Se še kasneje oglasim, je tole čist tumač z eno roko klofat.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.1.2009 8:23:02   
resnično srečna
jutro...še mi2...

je Nero izo zbudil ob petih...pa se je madam podojila pa spala do 7.30...potem pa standardni postopek...no Iza je za zajterk par pojedla pol jabolčka s kašico...to ji gre v rito...pa tud malica okrog 11ih ji bo pomojem šla...ne morem jamrat, da ni ješča...

je pa jokica spet...je prejle dala eno igračko v ustka pa zajokala kot da jo kaj zelo zelo boli...očitno kak zobek leze...

Jo@n...imate pametnega mačka...že škili kje je ključavnica, da pride bližje princu he he...drugače pa lepa poza puzanja ja...jah eni imajo raje bolj zamršene položaje...se vidi, da je Jakob tehničar...

Scorpio...joj bejba dej se hitro pozdravi...sicer pa so tele virozice da moj kašlja že cel mesec...pa kar ne gre nikamor...

Plavanje...JUTRI bo...12.00 LUNAPARK grad KODELJEVO...kaka je pa vremenska napoved za vikend????

Posadka...joj kolk odrasla tukaj izgleda...pa take lepe laske ima...prava princeska...tega s palčkam se pa spomnim še iz glasbene he he...prvi koraki v uvajanje...

MLADIČKI...tvoja Kaja ma res mere za konja ubit...glede glavice se pa ne sekiraj...eni pač radi malo strašijo starše...

NiLe upam, da si si včerajšnji večer privoščila in da niso očke danes otekle od solzic...pa poročaj, če se splača it gledat he he

mene danes čaka zobar...joj mam že sedaj knedle vgrlu pa krče v trebuhu...men je tega prav groza...pa še vem, da me bo kregala na veliko he he...no ja bomo že zdržali...je čas, da se stanje sanira...

dijeta in kile...mah jaz ne opazim še kake bistvene razlike...bo treba še malo počakat...danes je na vrsti škrob...jah jaz imam zmrznjno zelje v zmrzovalniku pa krompir bo zraven...bova gotovo z Izo pozni...ker bova špilali avtobus...ob 13.30 je zobar, potem po Dašo pa po ljubija....nato se nam bo pa že z Dašo na plavanje mudilo...

večerni maraton...sem se malo šla stiskat k MM pa zaspala he he...po mojem že pred 21 uro...no ja spočila sem se pa...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.1.2009 8:34:36   
Jo@n
Srečka, vreme čez vikend bo!

Obeti
V soboto bo suho vreme. Na Primorskem bo sončno, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. V nedeljo bo oblačno, popoldne bo občasno snežilo.

Saj nisem rekla da sončno...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.1.2009 8:48:03   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečka, vreme čez vikend bo!

Obeti
V soboto bo suho vreme. Na Primorskem bo sončno, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. V nedeljo bo oblačno, popoldne bo občasno snežilo.

Saj nisem rekla da sončno...

sej to me je sam tolk zanimalo, da vem kolk nas lahko v petek čvekulji he he...da ne pofrderbamo česa...ma pišuka če bi že napovedal prekle se ne bi bala...tko je pa napoved nekaj srednjega...nas bodo neudeleženke čveka lahko obsodile, da smo jim vikend pokvarile...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.1.2009 8:50:38   
resnično srečna
Sasy...aha...poznamo take poze...imamo eno strokovnjakinjo doma, ki je očitno diplomirala na področju: Kako zaspati, da se ne spočiješ...mater mene včasih boli, ko jo gledam kako je zvita...ampak hudič babji, če jo dam v meni na oko bolj primerno pozo se zna včasih začet jokat in protestirat...zato sedaj ne popravljam več...

Novopečena...ja super, da so ti zrihtali net he he...i zdaj upam, da najdeš čas, da se boš redno oglašala...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.1.2009 8:51:59   
katka28
Jutro!

Pri nas je tudi bila katastrofalna noc, sredi vecera je Anze zacel take stime dajat, da nisem vedela ali se dusi ali je kaj drugega. Bil ja kar naenkrat cel hripav in ni mogel jokat..pa oh in sploh sem ze mislila, da bomo direkt k dezurnemu sli. Pa sem mu skuhala malo cajcka(prvic je dobil caj), da mu je grlo pomiril, sem sumla, da ga grlo boli pa dudiko pa mal k nama v posteljo da sem ga pomirila (ker pa ni navajen tega),  je spet postal nemiren in sem ga prestavla s njegovo posteljico pa se je pocasi pomiril...razen potem dvournih intervencij, da sem mu dala dudiko smo nekako pregurali noc...na sreco je Jakob kljub vsemu hrupu in prizgani luci noc prespal, kot da se ni nic dogajalo. Ja kaj cmo tudi jaz oram kdaj oskusit kako je vam, ki delate kaksne zadeve vsako noc...vam nisem nic nevoscljiva vam privoscim, da vidite kako je to ce otrok spi celo noc....

Scorpio: pozdravite se.....

Srecka: najprej se ti bo zdelo, da se nic ne opazi potem te bo pa kar naenkrat pobralo bos videla. Kaj pa pocutje?
Maraton: saj kdaj pa kdaj pa tudi pase se malo stisnit in zaspat.....

Posadka: kako lepa slikica dober model in dober fotograf pa nastane odlocna slikica ;). Skoda, da ne bos utegnila priti bi lahko malo pofotkala srecanje. Se bom potrudila, da bom vsak jaz kaksno slikico naredila...

Jo@n: ja kaj cmo danes je verjetno spet pritisk v zraku, ki vpliva na otroke...sta tudi nasa bolj teckasta

Eva: ja kaj cmo fuzbal je pa zakon....Moj je privrzenec ManUniteda ampak gleda pa vso anglesko ligo, je bil ze na dostih tekmah zdaj pa mu poskusam za darilo podariti potovanje v Manchester...to si ze dolgo zeli. Pa naj ma se on nekaj. Mam takrat vsaj mir pred racunalnikom user posted image

to je to za enkrat grem mufine pect....

Sasy: vidim, da tvoj tudi joga polozaje probuje, upam, da ga potem nic ne boli..

Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.1.2009 10:14:19   
MLADIČKI
Mladički, Kaja ima pa lepe mere. In Kaja sindrom. Ki enkrat mine . S katerega konca pa si? Oglasi se še kaj.

Sem iz okolice Iga. Ja mere ma pa dobre. V višino raste po očiju, v širino pa po mamiciuser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.1.2009 10:21:43   
NiLe
Dan, dan ...

ja, danes sem prav nafilana z energijo, dobro voljo, čeprav se me hoče s5 nekaj prijet user posted image ... grlo me boli, nos je tud bolj zamašen ... ah, se bomo nafilali s C vitaminom, pa pa lizali tablete in kakšen lekadol požrli, pa bo.

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe upam, da si si včerajšnji večer privoščila in da niso očke danes otekle od solzic...pa poročaj, če se splača it gledat he he

mmmm ... uživala sem vsako sekundo ... film je krasen ... poln emocij, super muzike in ja, hudo je gledati nekoga, ki ga ni več, ampak se vidi, da je bil topel in preprost človek user posted image ... tak, ki bi ga vsak rad imel ob s...ebi ... zaljubljen je bil v glasbo ... najboljši glasbeni odseki so tisti, ko poje brez spremljave ... tudi solzice so tekleuser posted image ... se mi zdi, da je bila cela dvorana čustveno nabita ... se splača ogledat film ... res dober dokumentarc!!!

...ena škratinja mi nagaja in tolče po toppijuuu ...user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.1.2009 10:29:32   
MLADIČKI
Ne boste verjele kako sem jaz netehničen tip. Zdele sem rabila 10 min. da sem pogrunatala kako odgovoriš pa da je vprašanje v kvadratku. Če bo vse posreči potem bom do konca porodniške uspela še kakšno slikco prlimat.

Do danes sem mislila, da je moj otrok najlepši. Zdaj pa vidim da ima Posadka tako lepotico doma, da ji ni para.

(odgovor članu MLADIČKI)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
29.1.2009 10:33:53   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: MLADIČKI

Ne boste verjele kako sem jaz netehničen tip. Zdele sem rabila 10 min. da sem pogrunatala kako odgovoriš pa da je vprašanje v kvadratku. Če bo vse posreči potem bom do konca porodniške uspela še kakšno slikco prlimat.

Do danes sem mislila, da je moj otrok najlepši. Zdaj pa vidim da ima Posadka tako lepotico doma, da ji ni para.

posadka ima vec lepotick in lepotcev doma :))) , ko bos spoznala nase soncke bos videla, da so vsi prekrasni vsak ima svojo energijo, ki jo deli z drugimi......

Upam, da ti kmalu uspe prilepiti slikico

ej punce a se ma katera kratka navodila kako to gre???

(odgovor članu MLADIČKI)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
29.1.2009 10:39:28   
Jo@n
Mladički:
Greš na stran, ki ti omogoča shranjevanje slik. najpreprosteje je to www.shrani.si
Pobrskaš v tvojem računalniku za slikco, jo na tej strani po potrebi obrneš, povečaš, zmanjšaš in jo naložiš na internet. Potem kopiraš tretjo kodo (kjer piše forum s predogledom) in jo pripopaš v okence, kjer pišeš sporočilo.

Simpl k pasulj.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 29.1.2009 10:40:04 >

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
29.1.2009 10:56:15   
bela vrtnica
Hoj!

No, pa smo tudi mi prvič dobili vročino. Je včeraj Zaro kr neki zakuhalo. Popoldne je dobila vročino tam okrog 38,5 , 38,9. Pa sem ji dala svečko, ampak ni kaj veliko pomagalo. Je bila ceno noč ob meni in sva se stiskale. Zdaj pa spet spančka. Vročina je padla na 37,8 , 37,5. Zdravniku je še ne mislim peljat, mislim, da so zobi krivi za vročino. Če pa jutri ne bo bolje pa se greva pokazat zdravniku. Je tko smotan, ko se pol otrok tam v čakalnici še komot naleze česa, ko je zdej tolk nekih virusov v zraku. Kaj pa ve naredite, ko otrok dobi vročino? A počakate kakšen dan ali ga takoj peljete k zdravniku?

Drugače pa vidim, da ste kr nekih tem obdelale. Pridne.

Nič, grem kosilo kuhat dokler Zara spančka, kr pol vem, da ne bom mogla.

Uživajte in se vidimo pri Katki. Upam, da bomo vsi zdravi.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
29.1.2009 11:05:11   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

ej punce a se ma katera kratka navodila kako to gre???

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.

She
Within the measur

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
29.1.2009 11:07:36   
resnično srečna
drugače pa sporočam...imamo 6i zobek...enka zgoraj desno...Nataša hvala...

je pa naša tud ena tečka danes...sicer apetit ima...samo bi bila pa skoz v naročju...pa mazila bise...pa skakala po meni...pa cukala...pa pela...joj joj...je šla zdejle 2go kitico odspat preden gremo v varstvo...pa k zobarju...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 2391
29.1.2009 11:26:44   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

No, pa smo tudi mi prvič dobili vročino. Je včeraj Zaro kr neki zakuhalo. Popoldne je dobila vročino tam okrog 38,5 , 38,9. Pa sem ji dala svečko, ampak ni kaj veliko pomagalo. Je bila ceno noč ob meni in sva se stiskale. Zdaj pa spet spančka. Vročina je padla na 37,8 , 37,5. Zdravniku je še ne mislim peljat, mislim, da so zobi krivi za vročino. Če pa jutri ne bo bolje pa se greva pokazat zdravniku. Je tko smotan, ko se pol otrok tam v čakalnici še komot naleze česa, ko je zdej tolk nekih virusov v zraku. Kaj pa ve naredite, ko otrok dobi vročino? A počakate kakšen dan ali ga takoj peljete k zdravniku?

Jaz jima nikoli se nisem sveck dala ampak jima dam kar sirup Daleron pa mlacne obkladke, da zbijamo vrocino, ker zaradi tega v teh trenutkih res nebi hodila k zdravniku se se tam kaj nalezemo....ce pa traja vrocina (od 38,5 naprej) bi pa najprej poklicala P in vprasala sele potem, ce bi bila kriza pa bi jo tja tudi peljala.

IZA user posted image user posted image za zobeka.....

Pri nas pa Anze nekaj kaslja ne vem od kot bi se nalezel madonca, ker pa res nikamor ne gremo....

Mamo pa cez vikend napovedano delovno akcijo...star kamin gre ven in pride not nov kamin, ki ga gre danes MM iskat bomo lepi, ko pridete..upam samo, da vas ne b kaksna viroza prej dobila in bo padlo vse skupaj v vodo.....Pijte cajcija in ostanite na toplem!!! user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
29.1.2009 11:31:01   
NiLe
Evo, jaz igram gospodinjo ... sesam, po tleh moram pobrisat in potem pripravit za kosilo: piščančji paprikaš, špinačni rezanci in solatka ... MM pa je šel s Tio malo na zrak ... je odspala eno kratko kitico in sem ju kar poslala ven, pa še v trgovino ...

Je bil pa med današnjo pošto prospekt od BC in imajo ful kjut PUSTNE kostume za naše mičkene ... in sicer po 4,99 ojrov, na izbiro pa je: čebelica, pikapolonica in žabica ...

Pa še nekaj za vse tiste, ki imate namen nabavljati marelo ... 1.2. imajo akcijo, če kupiš prek spleta ... marela od Baby welta ... znižane za 30%.

< Sporočilo je popravil NiLe -- 29.1.2009 11:32:45 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2393
29.1.2009 11:47:59   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Evo, jaz igram gospodinjo ... sesam, po tleh moram pobrisat in potem pripravit za kosilo:

Tudi jaz sem se do zdajle igrala gospodinjo....sem se zdaj pocasi ze navadla in kar sproti te zadeve delam na koncu mi bo se vsec postalo, ko gledam pospravljeno stanovanje...razen otroske igralnice tam je pospravljeno samo kadar otroka spita popoldansko spanje in zvecer user posted image se dobro da je prostor ograjen...

Kosilo J+A:
spinaca z jajcko in pire krompir
Mami: kar ostane od otrok user posted image
Ati: ga pa ne bo do vecera domov tako, da spet ni treba kuhat user posted image

Drugace pa sem se spet malo v knjige vrgla AC Poirot mi jih je se nekaj neprebranih ostalo od poletja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
29.1.2009 12:11:10   
clericv6
Bela vrtnica: ni vama še treba k zdravniku, še posebno, če je vročina že padla po svečki. Res je brez potrebe, ker ji nima kaj, pa še naleze se lahko česa. Zaro pusti spati, kakor ji paše (telo se med spanjem zdravi), daj ji veliko tekočine in pazi, da je ne pregreješ- če ima vročino, jo pokrij samo s tanko rjuhico. Lahko jo tudi skopaš v vodi, ki ima tako temperaturo kot Zara in se potem postopoma ohlaja (da se tudi telo ohladi). Ampak glede na napisano, je vročina že tako nizka, da tega ni treba. Pa nikar ne skrbi, dojenčkom hitro naraste vročina čez 38 in je to čisto normalno. Sploh, če zobki nagajajo.....

No, vsaj jaz sem tako ravnala, ko je K. imela vročino, vsa je bila zaspana in mirna. Pa dala sem ji kar calpol, mala je potem prespala noč in zjutraj je bila ok.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
29.1.2009 13:29:16   
Isabellabina
Dan

Vidim ,da je kar nekaj aprilčkov ,ki jih vročina spremlja.Tudi mi nismo izjema in bom jutri odšla k zdravniku z malim J,če bo še tako vztrajna ta vročina...dobil pa je danes čisto drobne pikice samo po trebuščku in hrbtu...zdej pa ne vem al je to šesta bolezen al ni..poleg vsega pa rine ven štirica,če se jaz ne motim....smo pa tako sitni ,da čisto nič ne naredim...jao te bolezni so sam za znort..poun kufer jih mam že...ma kokr kol obrnem ,,je treba čakat ,da vse skupaj mine,pa čeprav težko...čez eno leto bodo to samo še malo manj lepi spominiuser posted image user posted image user posted image

srečanje
--moram žal odpovedat,saj imam na dveh koncih roditeljski sestanek...sem prav jeznauser posted image včeraj prineseta dva listek domov in mi podreta vse planeuser posted image sicer imam prvega ob 16 ampak bom potem skoz vezana na to presneto uro ...pa drugič...žal

nič grem ..pišem z eno roko..tamau mi spi u naročjuuser posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
29.1.2009 14:24:05   
SpeliG
Evo mene, javljam se neposredno iz Legla bacilov in virusov!

Bolna je moja hči, nečakinja, mama, stric, sestra, svak in kar je daaaaaaaaleč najbolj grozno moj mož! Se sprašujete, kdo je zdrav? Do včeraj je bil še moj ati in jaz, zdaj smo pa to jaz, moj pes in moj maček!!
MM je zelo ubog, nevem če bo dočakal februar tako ubogo se potika po stanovanju; no, pa sej imate svoje može pa veste kako to gre. Sem prav jezna, jaz kronično neprespana, pošljem gospoda v drugo sobo spat da bo ja spočit, ker on hodi v službo, in potem ON zboli!! Res, ta sorta je čist neodporna, svet stoji na ženskah, absolutno.

Martinček je HB že od včeraj brez vročine, zdaj pa kašlja in smrka, a bomo tut to zrihtali, ni vrag. Mi je malo v tolažbo, ko vidim da vsi nekaj štrajkajo pri hrani. Naša je bila gdč. NJAM NJAM, zdaj pa je gdč. Zaprti kljunček.
Noče pa fertik, ampak jaz sem jih pogruntala - hočejo biti lepi v kopalkicah poleti, to je!!user posted image

No, to mene drži pokonci med drugim, jaz že tuhtam o poletju, ko mala ponoči ugotovi, da zdaj bi pa jedla (ja valda, odpade, kje je bila pa prej??!) in joka, jaz sanjam plaže in sonce in morje...Sej bo hitro!

Scorpio, upam da se hitro znebiš viroze, naj ti bo pa v tolažbo, da si v trendu, vsi bolni...

Bela vrtnica, naša je imela čez 39 vročine, pa mi jo kar ni bilo za vozit k P. zarad tega. Sem pa klicala in je rekla, da če jo uspem sama zbit, naj jo nikar ne pripeljem, ker bo staknila še kaj druzga. No, pa smo zgleda res uspeli v treh dneh sami poštimat zadevo.
Dam pa za vročino kar svečko, sicer smo jo pa imeli tudi pri nas tokrat prvič...

Ko berem o teh "aprilskih nočeh", mi pride na misel, kateri bedak se je spomnil frazo "spati kot dojenček"...Ajd, če bi vsaj rekli "spati kot Iza"...

Ampak sej bo, seveda, ful mi je užitek gledat, kako se mala že zna ful igrat, najrajš prelaga kocke iz ene sklede v drugo in to v neskončnost...

Joan, tudi jaz imam "lufta" le cca 2 metra od Martine, naprej je že sirena...
Pa mi je zadnjič rekla kolegica, no sej, boš šla kmalu v službo, pa te bo pozabila. Pa mi tut ni bilo pravuser posted image ...

Lepo se imejte!!

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
29.1.2009 15:42:33   
novopecena
juhej
no pa vidim da vas kar nekaj jamra zaradi vročine in neješčnosti-upam da ta faza nas preskoči, saj mi zna rene pojesti tudi moj delež kosila user posted image in pol se sprašujem kje so moji kilogrami user posted image

naša noč je bila ena izmed boljših saj smo spali CELO noč. sicer je zaspal šele malo čez 22 pa do 8h-madona bi se človek lahko hitro  navadil takega lagodja.

sem pa danes imela v varstvu eno pridno punčko (čeprav mami pravi drugače-naj vam prišepnem da gre za Iziko) in sta se z renejem kar lepo ujela in en drugemu skakala v besedo. sicer je bil rene malo užaljen ko mu je velikokrat odpuzala izven dosega njegovih rok, sam se je lumpka hitro vrnila nazaj user posted image

sem pa študirala da bi mogoče kar dala oglas za varstvo  na domu in bi po končani porodniški še ostala doma. sem namreč primer ko sem zaradi nosečnosti pristala na cesti user posted image user posted image tako da če bi katera .... no pa itak je to stvar treba še dodelati in dati času še malo časa.

danes moram še malo fotke poštimati pol vam ka kašno nalimam če mi bo ratalo.
lepo uživajte in se pocartajte user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
29.1.2009 15:49:55   
Isabellabina
Huh mi smo od kosila..ja danes sem bila zelooo poznauser posted image pijem popoldansko kavico...Jernej je zdajle končno zaspal ...

Jo@n--ko se vse obračajo z vprašanji o delu...imam še jaz eno...danes sem dobila od socialne znesek  lanskoletne porodniške.Ampak me malce mede ,ker spodaj piše ,da je treba to obvestilo oddat svojemu delodajalcu v oddelek za obračun plač??????kam naj jaz to nesem ,ko pa mi že socialna izplačuje porodniško in nimam delodajalca????Znaš odgovorit!Hvala!!!A misliš ,da ima DURS že ta podatek in mi ni treba pisat dohodnine in bodo sami napisal al moram sama javit na durs??presneto sej najbolje pa bo da jutri malo povprašam tja!sem tud smešnauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil big mamma -- 29.1.2009 15:52:26 >

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
29.1.2009 16:22:14   
MLADIČKI
user posted image

To sem jaz- Kaja

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?